יש לי בעיה...אנונימי (פותח)
לא למדתי כמעט שנה (כן כן, די מוזר, נכון?..) בביה"ס ועכשיו אני חייבת להשלים המווון..
למישו יש עיצה?? תודה... כל עצה תתקבל בשמחה!
אגב אני חדשה פה בפורומים..
למה להשלים?~~אני~~
אני לא לא למדתי, לא הלכתי לביה"ס כמעט שנתיים (כן, כן, די מוזר, נכון?..) ולא השלמתי כלום.
לדעתי במקום להשקיע במה שאת צריכה להשלים תשקיעי עכשיו בהשתלבות חזרה בלימודים.
בהצלחה!
לא למדתי ז-ח-ט ו-מתו"ש
בס"ד

הגעתי לכיתה י' בלי להשלים כלום. חוץ מאנגלית מתמטיקה ולשון שאני צכה להשלים (3 שנים) הכול סבבה וזה באמת שטוייות להשלים.. קיצור-אם אני יכולה אחרי 3 שנים ברור שאת יכולה אחרי כמעט שנה.....
&&&&&אבי +390
גם אני הייתי ככה בכתה ח' והפטרון זה מורה פרטי הצעה אישית על תמרחי את זה יותר מדי תצמצמי פערים מהר
טוב אממ במחשבה שניה~~אני~~
כניראה רק יחידי סגולה , כאלו שהשכל נוזל להם מהאזניים ונולדו עם כמות בינה והשכל מרובים משאר בני התמותה שחלקיקי בינתם אינה איפוא עולה על קו השמש המטה לשקוע - רק אילו צריכים להשלים. כל שאר יחידי הסגולה כדוגמת אנוכי ורחלי אינם צריכים להשלים
אממ..קודם כל ברוכה הבאה!!..(=טליה=)
לגבי הלימודים-אין הרבה מה לעשות.. לקחת מורים פרטיים ולהשלים.. וכמה שיותר מהר זה יותר טוב..!!

בהצלחה!
כן אבל אלא שהבריזו חצי שביעיתכחול כהה
חברה ככל שעולים ברמה מסתכנים יותר ומפסידים נקודות (היי אחלה דוגמא (תופח לעצמי על השכם))
חוששני שאני אכלל איתכם בין יחידי הסגולהבקטנה
נו באמת רחלי ורעות!אל תדרדרו אותה למצב שלנו!!
והיי את..
אממ..תראי תלוי באיזה כיתה את אם בט' אז פשוט תלמדי מההתחלה, בי' אז..מה יש להשלים.?שומדבר מלפני כן לא כזה חשוב..אם התחלת ללמוד רק בי"א אז כנראה שתיאלצי להשלים בגרויות..ואת זה אני מניחה שצריך לתאם עם מישהו מהבי"ס שלך ולא איתנו..ואם התחלת ללמוד רק בשמינית..חח עזבי אותך אחות.פרשי מהלימודים ....
ואם את באמת חייבת להשלים חומר..אני ממליצה בחום על מכונת צילום..מאיזה מחברת של מישהי..אם את רוצה ללמוד הכל,זו בעיה..זה כנרא מלאן חומר ו..תיאלצי לשבת הרבה הרבה..
בהצלחה לך
טוב ושמחה
טוב החלטתי....אנונימי (פותח)
אני פשוט אקח מורה פרטים לאנגלית ומתמטיקה וחוץ מזה אני אנסה ללמוד לבד.. מקווה שאצליח...
תודה לעונים!!
לא ללמוד לבד...להיכנס לשיעורים בכיתה של גילך...מתו"שאחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך