שווווננננננננננאאאאאאאאאתתתתתת אותה!שלבוקית
תמיד אני אצא אשמה!!!! הלכתי לשירותים אני אשמה!!!!1
בכיתי מסרט אני אשמה1!!!!!!! סיפרתי משו לאחותי אני אשמה!!!!
דייי לא רוצה יותר! כן גם את אשמה לעמים גם לך יש טעויות!!!!
אבל מבחינתך את תמיד צודקת ואני המתבגרת הטיפשה והמסכנה שצריך לשמור עליה טובטוב אז או שהכל אסור או שהכל מותר... אבל היא תמיד טועה!
וחס וחלילה אסור להתחצף אסור לדבר אסור לשחרר!
דיי זה כבר לאנורמאלי אם אני לא עוברת לפניה אני גרה אצל דודה שלי או משו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מעניין אם אי פעם אני אתגעגע...
אוף.. מה עשיתי?אינלי כוח לפרט אבל באמת אני מנסה להיות הילדת חלומות ולהיחות אם אמא שלי בקשר כמו שחברות שלי מספרות ולמה לא הולך לי?
והיא עוד עושה לי יסורי מצפון שהיא לא אשמה וזה לא מגיעה לך!
אז לא מגיעה לה בת כזאת אני מצטערת.. ממש שנולדתי אליכם!!!
ועוד ביום של היומולדת שלי.. שלבוקית
היי לא נורא,אחותיבקטנה
זה סתם פרץ רגשות..קחי לך פסק זמן..אחר כך הכל ירגיש יותר טוב.
שחררי חיוך!לילה נפלא,
טוב ושמחה
מצטרפת ל -  =]=]=]אור-ה'
קחי אויר..
צאי לבחוץ..באויר הנעים..תחשבי על מה שקורה לך..
תסיקי מסקנות,ותחשבי שיהיה טוב..בעז"ה!

מנסיון=זה עוזר המונמון!!

חיבוק ענקיייי!!ליל"ט!!
3> 
אממממממממתו"ש
בס"ד

תהילוש מאמי אני לא מכירה את אמא שלך, אבל תגידי לה את זה, את מה שאמרת עכשיו...(ותגידי לי מה היא ענתה אם את רוצה) אני לא חושבת שאמא שלך באמת מתכוונת לזה שהיא מצטערת שנולדת או משו כזה. אמא שלי מתה עלי והיא אמרה לי דברים הרבה יותר קשים כשהיא היתה עצבנית...היא וסבתא ואחותי אמרו שאני הורסת להם ת'חיים וכאלה...:/
צריך לדעת שהם אוהבים אותנו לא משנה מה הם אומרים....
צדיקה,פגזניקית גאה!
את פשוט עכשיו בסערת רגשות, ואי אפשר ככה לנסות לתקשר עם הבנאדם.. תנסי להירגע, לחשוב על הדברים כשהם בפרופרציה ותגיעי למסקנה.
אולי מכתב, אולי דיבור, אולי פנימיה.. [ולא, אני לא מסכימה שתמיד זה בריחה במקרה כזה, לפעמים פשוט לא טוב להיות יותר מידי ביחד..]
שיהיה לך בהצלחה, באמת.
אם את צריכה משהו..
[את גם יכולה להתקשר..]

|חיבוק עידוד|
..אנונימי (פותח)
שלוש חיוכים יקרה, סליחה שאני אומרת אבל את מדברת שטויות.
ואם היא תחייך? זה יעבור? אמא שלה תפסיק לדבר אליה כאילו היא זבל? אמא שלה תפסיק להתעצבן עליה?
בואי אני אגיד לך מה... לא! אם לא מדברים על זה, ואם האמא לא קולטת שגם לבת יש רגשות וגם היא צריכה לכבד את הילדה שלה, זה לא ייפתר. בעיה בקשר זה אפעם לא בגלל צד אחד. יכול להיות שיש צד שיותר מקשה, אבל זה תמיד שני הצדדים שפעילים בתקשור הגרוע.
ואת יודעת מה? אפילו אם ההורים שלי חולים עלי, זה לא בסדר שהם יגידו לי שהם מצטערים שנולדתי. זה דיי חוק מספר אחת שנותנים לך כשאתה מקבל את הילד עוד בבית החולים.
אני לא מנסה להסעיר פה דברים, אבל שתדעי לך שעד שלא מדברים, ורבים, ומוציאים הרבה דמעות שום דבר לא נפתר, לא באמת. אולי למשך תקופה מסויימת יש יותר שקט ויותר כיבוד הדדי, אבל לרוב זה חוזר. כי ישנו איזשהו כעס שפשוט מחכה להתפרץ.
הצעה שלי, דברי איתה דוגרי.
כן, אם יש משהו שאני מתחרטת עליו זה שאני כלכך עוברת על מצוות כיבוד הורים, ואין תירוץ לזה. זה פשוט חטא עצום. אבל לא יודעת...
קיצור, דברי איתה.
אחותי..שמחה ואמונה
נרגעת?..
וואו זה כ"כ אני!מה אכפת לכם???
מקור אכזבה קבוע...
משתדלים להיות עוד יותר טובים
ונראה לי שאצלך באמת הפתרון זה לדבר איתה
היא בטח תקשיב,אם זה יהיה ברוגע
הממ..אני משאירה את ההסברים לטובים ממני,ובנתייםשיראל.
|חיבוק ענק|
אוקיי..שלבוקית
א. היא לא מרשה לצאת מהבית..
ב. תמיד שאני מנסה לדבר איתה על כוס שוקו או משו גם אם זה מתחיל מרוגע זה נגמר בריב..
ג. אתם כאלה צדיקים ממש עודדתם אותי!!
ד. דיברנו 2 מילים ושבת בע"ה לא יהיה סוער..
באמת אתם כאלה צדיקים!!
כולנו איתך, תהילה!אביה...
מכיר מכיר...אנונימי (פותח)אחרונה
חחו
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך