אנשים.אנונימי (פותח)

אכפת לכם שאני אקרא לכם יצורים? אני מאמינה שכל מי שמחובר לאנטרנט יותר משעתיים ביום, (דייהנו-חנון), ראוי להקרא יצור. אוה, אל תאמרו שאתם לא חנונים. זה לא יהיה מדוייק. אבל בהחלט אפשר לנתח את מצב שלכם בצורה אחרת. אפשר לומר חסרי-חיים, או " אנשים-שאין-להם-מה-לעשות-בין--שתיים-לארבע", תבחרו מה שבא לכם. אני מכנה את האנשים האלה יצורים. אכפת לכם? לא? מעולה.

בקיצור, יש אנשים שנוהגים לשמור על סודיות באנטרנט. לדוגמא- לא אומרים את שם המשפחה שלהם באנטרנט. אמרתי דוגמא? ( ברור שלא. כתבתי דוגמא), אם ככה, התכוונתי שזה בעצם העיקר. אני נוהגת לכנות יצורים בשם משפחתם. לדוגמא, אתם יכולים לקרוא לי גרין. אבל קצת קשה לקרוא לכם בדרך כלשהי.

אלא אם כן תשנו את המצב, בנושא הזה ממש.

חחח..מוריה
בס"ד

באמת אין מה לעשות..
כבר אמרתי לך שאת לא מדברת ברור,מוריה?אנונימי (פותח)
הייתי מעדיפה שתכווני אותי למה התכוונת שאמרת " אין מה לעשות"...
בעעעעעעע..מוריה

בס"ד

מה לא מובן?

מממממממ.. התכוונתי שאין מה לעשות חוץ ממחשב.. חוצמיזה שהעובדה העיקרית שיש לי זה על המחשב..

אוה...תקחי נשימה עמוקה בבקשה.. לא להכנס ללחץ...=]]אנונימי (פותח)
אין שום דבר רע בלהיות יצור. לא יודעת מה אתכם, אבל אני תמיד חלמתי להיות עלפית.
יאקקק.. אל תגרמי להיכנס ללחץ גם פה.. מוריה
בס"ד

מה חלמת להיות???
עלפית. שר הטבעות.אנונימי (פותח)
אני לא רואה סרטים כאלה..מוריה
תסבירי! מה? מו? מי?
אני לא רואה סרטים כאלה..מוריה
תסבירי! מה? מו? מי?
חס וחלילה! לא הסרט! הספר!אנונימי (פותח)
אותו דבר.. גם ספרים כאלה אני לא קוראת!מוריה
כותבים את זה ב-א'.עינב
אַלְף. אלפים הם יצורים קטנים שחיים ביערות, ושרים בכפייה. בכל פעם שבאים אורחים הם חייבים לשיר ולרקוד לפניהם. אם את מכירה את הסיפור על הסנדלר העני והאלפים הקטנים שתפרו לו את כל הנעליים, זה יוכל לעזור לך.
הממ.. כותבים את זה גם וגם.אנונימי (פותח)
זה מזכיר לי משהו שנקרא מחנה...יהודה
אם כך, זה הופך אותך גם ליצור.איתן6
זה מובן מאליו.אנונימי (פותח)

אני יצורה בכל נימי נשמתי.

( כבר אמרתי לכם שהסמיילים האלו די מגוחכים?)

אם כך - הכל טוב ויפה.איתן6
אני שמחה שאתה חושב ככה.אנונימי (פותח)
גם אני.איתן6
הממ.. מה אתה היית כותב בתגובה ל"גם אני"?אנונימי (פותח)
"גם א-ני!"עינב
אוה, גם זה חביב.אנונימי (פותח)
"אני שמח שגם את שמחה" ;- זה מה שהייתי כותב !!!! (לאיתן6

אוה, זה נחמד. אכפת לך שאני אכתוב לך את זה?אנונימי (פותח)

אני שמחה שגם אתה שמח!

ואוו.. זאת תגובה ממש חמודה !! איך חשבת על זה???איתן6
הממ.. יש רעיונות שמגיעים אלי בדרכים לא צפויות..אנונימי (פותח)
בהחלט.אנונימי (פותח)
אוה, אכן בהחלט.איתן6
אכן ככןעינב
אגב - נראה ששמח כאן.
על סמך מה את קובעת עובדה זו ?איתן6
על סמך זה שאת שמח ונועה שמחהעינב
הא....הגיוני איתן6
מאוד אפילועינב
כבר אמרתי להודיה שאני יותר הגיונית מההגיון עצמו (אבל מסתבר שטעיתי... אני כן שרוטה כמו כולם פה. אתם משפיעים עלי...)
כן....די שרוטהאיתן6
בגלל הדובונים או באופן כללי?עינב
דווקא אין בעיה עם הקטע של הדובוניםאיתן6

זה די לגיטמי ו"חמוד"

בגלל התגובות השרוטות שלך בפורום.

אהה... הבנתי. ;עינב
אוה. שניכם שרוטים.אנונימי (פותח)
הממממ...
אממממ..איתן6
לא?
אממ..למה לא?אנונימי (פותח)
כלל חשוב לחיים, לא-אמרת-לי-את-שם-משפחתך-ולכן-אני-לא-יכולה-להגיד-את-שמך, כשיש לך הזדמנות להגיד כן, תגיד.
אממממאיתן6
אוקיי...אני אזכור את הכלל הזה...
הממ...מעולה.אנונימי (פותח)

ככה הרבה יותר טוב?

אתה קורא שר הטבעות, חסר-שם-משפחה?

אני ראיתי. לא קראתיעינב
הספא זה הכי טוב.אנונימי (פותח)
אמממממאיתן6
לא, "חסרת שם פרטי" , הספיק לי לראות את הטרילוגיה וגם זה שיעמם אותי ר-צ-ח !
דוד שלי קרא את זהעינב
ולא הסכים לראות את הסרטים כדי שזה לא יהרוס לו... אם תגיד לו שאתה לא אוהב את זה, הוא ירצח אותך בדם קר אלא אם כן תחזור בך
לא חוזר בי!! הראשון עוד היה בסדר!איתן6
אבל מהשני והלאה זה לא הפסיק לשעמם !!!
טוב... שיהיה לך בהצלחהעינב
אוה...אם כבר..אנונימי (פותח)

הראשון היה משעמם תיכו...

אגב, המצברוח המוזר שהיה לי אתמול?

אל תדאגו. זה חולף.

בכל מקרה, אם לא קראת את "ההוביט", אז אין על מה לדבר.

הספרים מעולים!אנונימי (פותח)
הם קצת קשים להבנה.. אבל מעולים.
אוה. זה ממש לא משעמם. ממש ממש לא.אנונימי (פותח)
אני ראיתי את הסרט הזה!חרדייה מעמנואל!

לפני שנתיים.

בעעע אני לא אוהבת את כל השטויות האלו.

שוב. לא הסרט! הספר!אנונימי (פותח)
אה, אני אוהבת לקרוא אבל לא ספרים כאלה.חרדייה מעמנואל!
חבל.אנונימי (פותח)
אני אוהבת ספרים מהספרות ה...חרדייה מעמנואל!

חרדית!

הממ.. אני דתייה לאומית.אנונימי (פותח)

ולא אכפת לי לקרוא גם מהספרות הקלאסית. ברור שספרים מהספרות הישראלית החילונית בכלל לא נמצאים על המדף שלי, כמו כן ספרות חרדית.

אני פשוט לא מתחברת לסגנון הזה.

אני אמרתי בסה,כ מה אני קוראת..חרדייה מעמנואל!
לא חשבתי שאמרת משו אחר..=]אנונימי (פותח)
מאיפה זה אמור להיות לי ברור כ"כ?חרדייה מעמנואל!
אז הנה עכשיו הבהרתי את זה.אנונימי (פותח)
אהמ אהמאנונימי (פותח)
שתהיי בריאה.פלפלתי
תודה רבה!אנונימי (פותח)
חחח.. אין בעיה, תקראי לי איך שבא לך..ברוריה מהגוש
רוב הזמן אני נכנסת לכאן בלילה, ככה שלא משעמם לי..
גם לי לא!!!עינב
הממ...אנונימי (פותח)
אז איך תגדירי אותי?משה
מחובר בין 2 ל-18 שעות ביום.
מחובר מציוד מגוון כמו מחשב בבית, מחשב נייד ועוד ועוד.
כי אתה ה מ נ ה ל!!עינב
אוי... זה ממש לא קשור..אנונימי (פותח)
באתר השולט של הארי פוטר שלנו, ( הממ..), המנהל היה מתחבר פעם בחודשיים. הוא מינה לעצמו "עוזרים", שיכולים למחוק נושאים לא ראויים. והוא עצמו בקושי התחבר.
הממ.. אתה בהחלט יצור.אנונימי (פותח)
אוי, לא. נגעת בנקודה רגישה עכשיו.הביצה שהתחפשה
חעחע.. רוצה לספר לנו משהו?..הודיה מהדרום
חעחעחע את באמת סרוטה!חרדייה מעמנואל!

אבל אני ב"ה עוד לא סרוטה ולא יצורה!!!!!!!

למרות שאני יכולה להיות עכשיו 24 שעות על המחשב בטענה שאני צריכה להקליד ליתון של הכיתה.

וולאהמכאל 2 3
פייי... אנחנו כבר מזמן הוצאנו את העיתון הזה...עינב
לא, אנחנו מוציאות כל שבוע עיתון..חרדייה מעמנואל!

כי אנחנו התפצלנו() ואנחנו רוצות לשמור על קשר חם.

אז אני לקחתי על עצמי לערוך את העיתון ואז אני שולחת לביצפר והם שולחים למישהי שמעצבת ואז הם מדפיסים ושולחים לכל הכיתה.

וולאה מגנבמכאל 2 3
תשלחו גם לי טוב?
*מגניבמכאל 2 3
אתה יודע כמה עולה לביצפר שלנו להוציא את זה???חרדייה מעמנואל!
אני לא יודעת, כי אנחנו לא משלמות אבל אני יודעת שהרחרדייה מעמנואל!
בה
היי..יש פה עיתון? משו?מישו??אנונימי (פותח)
חעחעחעחעחע דברנו על העתון של הכיתה שלי!חרדייה מעמנואל!
וואו. העיתון האחרון שהוצאנו יצא בפוריםעינב

והיה בו קטע ממש חמוד. מגילת אסתר בסלנג. זה היה ככה:

מגילת אסתר:

"הוד מעלתך, אתה קם?", מתייצב  המזכיר בגאון ליד מיטת המלך. "קום הוד מעלתך, הממלכה מחכה". "אני לא קם היום. אני חולה!", יבב המלך בלחש (איך שהיצור הכי גאה משפיל את עצמו כדי להשיג את מטרותיו. מביך ממש). "מה יש לך?" שאל המזכיר בדאגה מסוימת. "חום, קור, פריחה, צמרמורת. בכלל, שכחת שהברזתי בכיתה ו' כשחיסנו את הבנות נגד אדמת?". "אבל אתה לא בת אדוני המלך" אמר המזכיר. היה בזה משהו. נוכל. חשווי קם לו באי רצון בולט והתחיל להתלבש.

ואז מה? פתאום בא לו הרעיון! משתה, אלא מה? פשוט וואחד משתה כדי לצאת מהדיכאון המשמים הזה של העבודות בממלכה. אז הוא התחיל לתכנן את הכל.

המשתה יתקיים על מדשאת הארמון הפורייה (פורייה, אלק. חתיכות קש צהוב, שנראות שתולות, אבל רק תיגע בהן והן נדבקות אליך באופן בלתי הפיך לחלוטין) במשך 180 יום. יהיו במשתה כל האנשים והנשים בממלכה. כולל היהודים.

אחרי מלאן השקעה ותכנונים יום המשתה הגיע. באו אי אילו אנשים שחשווי מסמפט (משהו כמו 8,000,000. לא הרבה), ובכלל... התקבל רושם שהולך להיות מעניין. כולם ישבו להם בפנאן ואכלו ושתו, השתכרו ופרצו במסכת התחרפנויות ופאדיחות עצמיות שלא היו מביישות את פנינה רוזנבלום בשעתה. לקראת סוף המשתה הציע אחד מעבדי המלך שיקראו לאשתו (וושתי) כדי שכולם יראו כמה היא שאפה. הרעיון מצא חן בעיני חשווי שלנו והוא שלח משרת אל המלכה, שדווקא אהבה את עניין המשתה ועשתה גם אחד משל עצמה, לנשים. וושתי קיבלה את ההזמנה, אבל מה? לא התאים לה. אז היא שלחה את המשרת בחזרה למלך עם מסר: "קפוץ לי. בזיגזג, אם אפשר".

המלך תפס עליה קריזה והוציא אותה להורג. אחרי המשתה, כשהמלך טרח להתפקח לו מהיין, וקלט מה עשה, הוא היה עצוב. ואז הציע אחד המשרתים לחפש לו אישה אחרת. הביאו את כל היפיופות של הממלכה, בלי לפסוח על אפחת (מרגול צנעני גם באה, אבל אמרו לה שזאת תחרות ליפיפיות בלבד). לאחר מועמדות רבות ושונות נכנסה אחת בשם אסתי. צ'מעו – מה זה יפה! מוות!! המלך התאהב בה וקרא למשרת שלו. "היא מוצאת חן בעינך אדוני המלך? אתה אוהב אותה?" שאל המשרת בתקווה. "אוהב אותה? אני מרוסק עליה!" אמר המלך. (כן-כן. חשווי מרוסק על אסתי, היא לא מרוסקת עליו. ישמחו ויצהלו ילדי הגן. שיתרסק!). בזאת נחתם העניין, שאסתי תהיה אשתו של חשווי. האח הידד.

לחשווי היו שני שומרים. פשוט מעפנים אחד אחד. דוגרי, לא התאים להם להיות שומרים, אז הם החליטו להרוג את המלך.

לדוד של אסתי, קראו מרדכי. או מורדי. קיצר, הבנאדם היה אלוף העולם בשפות זרות. הוא שמע את השניים האלה, והישטנקר עליהם לאסתי. אסתי שלנו, בחורה לעניין, הלכה וסיפרה את זה לחשווי, ותלו את השניים על העץ.

המורדי הזה, עשו עליו קנוניה בשושן. היה אחד, קראו אותו המן. בחור יצורי לחלוטין. הדפיקות שלו הייתה מעופרת יצוקה. הוא היה רגיל שכולם משתחווים לו, אבל מורדי לא הסכים להשתחוות. למה מי מת? אז המן התעצבן עליו (מרוקאי) ועשה הגרלה באיזה יום להרוג את כל היהודים. יצא לו י"ג אדר. וואחד תאריך. הוא שיחד ת'מלך שיביא לו ת'טבעת שלו, וחתם על מלאן מכתבים לכל מי שהוא הכיר וגם לא, להרוג את כל היהודים (שייחנק וימות למוות! יסמני"ק!). אסתי שמעה על זה ממורדי, והלכה למלך בבגדים הכי יפים שהיא מצאה (אחרי שהיא עשתה דיאטה 3 ימים). המלך שמח לקראתה (למרות שהוא היה יכול להרוג אותה אם היה בא לו) והיא הזמינה אותו ואת המן למשתה. המן קיבל את ההזמנה למשתה של אסתי והתחיל להחזיק מעצמו, אבל כשמורדי שוב לא השתחווה לו, הוא החליט בעזרת אישתו השמנמוכה המתועבת, לתלות את מורדי על עץ 50 מטר. במשתה שאל חשווי את אסתי מה בא לה לקבל ממנו, והיא ביקשה שהם יבואו למשתה שני שהיא תעשה.

יומחד, חשווי לא נרדם בלילה, והוא ביקש שיביאו לו את ספר הזיכרונות שלו. אחד מהמשרתים הביא לו את הספר והתחיל לקרוא לו את זיכרונותיו המשמימים. ואז הגיעה הפואנטה. שניים מהשומרים של המלך רצו להרוג אותו ואחד יהודי שקוראים אותו מורדי, הציל אותו. וואלה, איש נבון. "מה נתנו למורדי?" שאל חשווי. "כלום", אמר המשרת. פתאום שמע חשווי קולות מהחצר, ושאל את המשרת הנאמן שלו, מי שם. "המן!" אמר המשרת, תוך כדי גניחה גלויה. "תעיף אותו אלי" אמר חשווי והסתלבט לו בין הכריות. המן, שהיה בדיוק באמצע להכין את העץ 50 מטר למורדי, הועלה למלך, וישר התחיל להתחנפן. המלך הישהש אותו ("מה, באת להתקטע עלי?") ושאל: "מה נראה לך, שווה לעשות לבנאדם שאני מת עליו באופן טוטאלי?". המן היה בטוח שמדובר עליו (הוא מגעיל אותי. טפו!), ולכן הוא הציע לקחת ת'בנאדם הנ"ל, לשים אותו בלימוזינה של המלך, להלביש אותו בבגדים הכי סטייליסטים שיש, לנסוע איתו ברחוב שניקין בת"א עם גג פתוח ולצרוח "זה האדם הכי קוליסטי בעולם!!". ראה חשווי כי טוב, ואמר לו: "יאללה, לך תעשה את זה למורדי היהודי". המן היה המום. הפה שלו נפתח, העיניים שלו נפערו, האוזניים שלו הזדקפו, הגבות שלו הזדקרו, הריסים שלו התפזרו והנחיריים שלו התרחבו לכאלה ממדים שיכולת לראות את המצח שלו מבפנים. אבל מה? המלך אמר, אז עושים.

אחרי כל זה, (ואחרי שכל המים של הביוב נשפכו עליו כי הבת שלו הייתה בטוחה שהוא מורדי (היה מת)), הלך המן (בלי להחליף בגדים ולהתנקות מהג'יפה) אל המשתה השני שעשתה אסתי לחשווי ולו. הוא ישב עם המלך ואסתי, כשחשווי שאל שוב את אסתי מה היא רוצה. אסתי התחילה לבכות ואמרה לו שיש איזה מישו שרוצה להרוג אותה ואת כל העם שלה. זה העלה לחשווי שלנו ת'סעיף והוא שאל: "מי זה?". ואז אמרה אסתי: "זה הוא! המן!".

בקיצר, המלך היה כל כך מעוצבן, שהוא יצא מהמשתה, ועוד יותר התעצבן כשהוא חזר וראה את המן נופל על המיטה של אסתי. פתאום בא אחד בשם חרבונה (כן, זה שזכור לטוב) והציע לתלות את המן על העץ שהוא הכין למורדי. המלך הסכים והמן ועשרת בניו המתועבים כמוהו מתו למוות על העץ של ה- 50 מטר.

אחר כך חשווי ברוב טובו ונדיבותו (רגע, פרסים לא אמורים להיות קמצנים?) נתן לאסתי ומורדי את הטבעת שלו וגם את חוזה הבעלות של המן על הבית שלו (שכבר לא היה שלו לאור הנסיבות הקיימות). מורדי ואסתי כתבו מכתבים לכל היהודים שמותר להם לצ'קמט למוות את כל מי שבא להרוג אותם, ובשושן הייתה שמחה וצהלה. אז זהו. ומי שלא ראה את השמחה שהייתה בשושן – לא ראה את השמחה שהייתה בשושן (שלא לדבר על זה שהוא לא ראה שמחה מימיו!).

הסוף!!

חחחח נחמדחרדייה מעמנואל!

הוי.. אז את גם שרוטה וגם יצורה..אנונימי (פותח)
אני???חרדייה מעמנואל!
למה נראלך?????????????????????????
הוי. לא נראה לי.אנונימי (פותח)

נקרא לי.

המממ...

בת כמה את?

כדי להיות יצור חייב להיות מתח לגיל 20, ומעל לגיל 4.

אני אמנם בת 15 אבל לא מתקרבת להיות יצורהחרדייה מעמנואל!
אבל בהשפעת הפורום, אני בהחלט יכולה להפוך לשרוטה באחד הימים.
אהה, את לא שרוטה כבר?הודיה מהדרום
אני אף פעם לא הייתי שרוטה!!!!!!!!!!!!!!!חרדייה מעמנואל!
....עדיה

את כותבת שאלות ועונה לעצמך.....??

אז למה את בכלל שואלת אם את כבר עונה??

ואני לא יצור....תסתכלי במילון ותראי מזה יצור..

ומי שיושב מול המחשב יותר משעתיים הוא לא חנון...מה הקשר חנון??

הממממ..למה אתה כל כך קשה?אנונימי (פותח)
כי אני לא יצור..עדיה

ואני גם לא רוצה שיקראו לי יצור..

למרות שלמדנו שכל בנאדם הוא יצור...

אז את אכפת לך אם אני אקרא לך יצור??

מזכירה לי ארת חברה שלי.... /=לידור

וד"א, תגידי תודה שלפחות יש לך סמי'ילים!!!! IבוכהI

<רמז... ההם ההם...ההם ההם...>

חחחחחחחחחחחחחחחח!!!עינב
מי אני??????????עדיה
לא, "מה זה משנה" <יצורית>לידור
המממ....היא בטח יצורה.אנונימי (פותח)
את מצידי יכולה לקרוא לי גם שמעון פרס אליעזר
חחחחחחחחחחחחח!! אני לא הייתי נותנת שיקללו אותי ככה (ל"תעינבאחרונה
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך