"מאיזה שבט אתה?" "אינדיאני". הוו סבא, אני ככ אוהבת.
ריבונו של עולם, את סבא אתה לעולם לא יכול לקחת ממני. אני מתחננת. שסבא ישאר כאן לעולם.
הלוואי הייתי יכולה פשוט לשבת להקשיב לדברי הקודש שאתה אומר... לרמזים הקטנים האלה.. להסתכל לאש קוצק שבוערת לך בעיניים ובלב, להתבונן במיוחדות הזאת שבחיי, אין לאף אחד אחר.
אתה יחיד סבא, יחיד בדורו.
ואני אוהבת. הלוואי היה לי אומץ להגיד לך כמה אני אוהבת אותך ומודה לך, הלוואי היה לי אומץ לחבק אותך.
בעלי חייב להכיר אותך. חייב חייב!! אתה גם חייב לראות אותו.. שתגיד לי אם זה מה שחשבת..
...
פעם היה לי כוח בדיבור. נתת לי כוח גדול וסיעתא דשמיא עצומה לדעת מה להגיד ואיך וכמה בצורה מדוייקת.. פעם.. עד שנתת לי לעטוף עצמי בשתיקה שהעלימה את כוח הדיבור העלמתי אותו לעצמי ואתה הרשת, נתת לי לעשות את זה. אך אבא טוב, ממתי סומכים עלי? תודה לך שסמכת עליי למרות חוסר ההגיון שבדבר ותודה שאתה ממשיך לסמוך למרות שאתה רואה את התוצאות. אני מתקנת את זה ומאזנת. מבטיחה להשתדל.
...
הגעגוע משתלט לי על הדמיון או ההפך? אולי הדמיון משתלט לי על הגעגוע? לא יודעת אבל נראלי זה כבר..
למרות שזה מציל אותי כוח המדמה הזה.. הלוואי אצליח לנתב אותו ולהגביל אותו ולא לתת לו לנתק אותי. אסור לי להתנתק שבוע הבא. די.
...
וכמה תמים הוא אבא. כמה תמים. (שככה יהיו הילדים שלי טוב?)
...
הלוואי ידעו כולם בעומק נשמתם כמה גדולים וטובים הם. כמה יפה נשמתם וכמה עצום כוחם. כמה הם פלא ונשמתם פלא גדול. הלוואי