ככ נהנת לקרוא אתכן... מחכימה ומתרגשת מאחוות הנשים, מהחיבוק הוירטואלי שמורגש ככ חזק, תודה✨
רוצה לחלוק איתכן איזו התלבטות
ממש אשמח לשמוע את דעתכן....
הקדמה, בכללי מאד פריקית של שליטה, לתת, להעניק, להיות הקומונרית.. (: של המשפחה, של השכונה, בעבודה..
בתחילת הנישואים קראתי את ''לדעת להכנע'' וזה היה לי מאד אמיתי ומשמעותי.. שמתי לב יותר לכמה אני לוקחת אחריות ועשיתי ב'ה הרבה עבודה עם עצמי ומשתדלת להרפות במישור הזוגי וללמוד להניח עליו את הראש. עבודה

היום ממש התחדד לי
שבזמן האחרון אני מרגישה שכבד עליי לדאוג לאיש המהמם שלי. בגדול אני ממש אוהבת אותו.. אבל כאילו. די. חלאס
נשמה
אל תבקש ממני שוווום דבר.
לא לשלוח בשבילך מייל. לא למצוא לך את הדף שהלך לאיבוד. לא כלווווום
כאילו ארוחת צהריים וזה בשמחה, עם כולם
אבל אל. תבקש ממני, אל תספר לי
דייי!
עכשיו לא כזה נעים לי..
א. הוא האיש שלי ואני אוהבת אותו נורא (בד'כ😅) ואני רוצה להיות בשבילו מלאת אמון ןהקשבה ןהערצה
ב. לילדים יש לי עוד סבלנות (בגדול כמובן.. כן.. גם אצלי סוף אוגוסט..) ולא יפה שזה יוצא רק עליו
אבל
די.. שששש
צריכה זמן לעצמי
ורוצה שיפנקו אותי
ויתנו לי להרים רגליים
ושלא. ידברו. איתי
נקודההההההה!
בקיצור..
מה השאלה?
איך הקשר עם האיש לא הופך למשימה
ואיך מביעה את הרצון לקבל ממנו בצןרה שלא יגיד לי ''אין בעיה, תעשי, אני אחרייך''?..
(#ביום חמישי אמרתי לו שאני חייבת לנוח השבת ובוא ניסע לאנשהו. הוא: יאללה בכיף. לאן? אני: לא יודעת.. הוא: טוב אם תרצי תגידי לי וניסע ממש בכיף. יום שישי- הוא: אז מה? לא נוסעים? אני: (עצבנית מבפנים) אין לי כוח לארגן אבל אני רוצה לנסןע.. הוא: מה, אז לא נוסעים?
אווווווווווףףףף אלוהי הגברים. כאילו מה.לא.ברור. שאני רוצה שא-ת-ה תארגןןן?!... סוף פריקההה)