חייבת לעזוב את מקום השירותמתנדבת
זה היום הראשון שלי בשירות באתי יום לפניכן כי הרכזת החליטה ואני מרגישה שאני לא מסוגלת להישאר פה יותר...אני יודעת שעכשיו תגידו שזה היום הראשון וכולם מרגישים ככה..אבל לא אצלי. אני חייבת לעזוב כמה שיותר מהר את מקום השירות ואת הדירה שאני נמצאת בה..אני מרגישה שאני אפילו לא יכולה לחכות עד סוף החודש 30 ימים אני לא יכולה ומרגיש לי כמו נצח.
אני לא יודעת מה לעשות עד שאעזוב אני מרגישה מאוד עצובה ומאוד מבואסת לא טוב לי כאן..אני מכירה את עצמי שבהתחלה לא טוב לי וזה מחמיר עד שהזמן עובר אני מרגישה נורא עוד יותר.
אני לא יודעת מה להגיד לרכזת ואיך אגיד לה..להתקשר? לשלוח לה הודעה? כמה זמן לפני להודיע לה? מותר לעזוב אחרי חודש? אפשר אפילו לפני? שבועיים ולעזוב?
אני מתמודדת עם חרדות יום יומי לא מסוגלת להמשיך רק לחשוב שנשאר לי חודש כואב לי יותר..זאת השנה הראשונה שלי אפילו שעבר הרבה זמן מאז שסיימתי את הלימודים אני חייבת ללכת משם כמה שיותר מהר
יש למישהי עצה איך לשרוד חודש מחוץ לבית בדירת שירות ובמקום השירות? תודה מראש לכל מי שיענה
היי מנסה לענותפת שחרית

מה זאת אומרת באתי כי הרכזת החליטה?

קודם כל שירות לאומי הוא התנדבות, מותר לך לעזוב בכל רגע שתירצי ואף אחד לא יכול לכפות עלייך להישאר (קחי בחשבון שלא תקבלי משכורת על תקופה שלא תשרתי וגם תצטרכי להשלים ימים אם תרצי להשלים את השירות)

הייתי ממליצה לך לנסות להישאר עוד תקופה מסוימת, אפילו כמה שבועות, לפעמים בעיות של התחלה מסתדרות ודברים נראים אחרת כשעובר הזמן. 

אך מכיוון שאת מתמודדת עם חרדה תעשי מה שנכון לך. בכל אופן כדי לשרוד את התקופה הזו יותר טוב תנסי למצוא לך אנשים קרובים, בדירה, במקום השירות, חברות, משפחה מאמצת או כל מישהו אחר שאת יכולה לשתף אותו בדאגות שלך, תתחברי עם אנשים במקום שבו את עובדת. תנסי ליצור לעצמך בדירה אווירה של בית ע"י עשיית דברים שכיף לך לעשות או חפצים מוכרים מהבית.

בהצלחה!!

וואוו אני מבינה אותך האמתנועה גבריאל
זה באמת קשה להתחיל לגור עם בנות חדשות מחוץ לבית,ולהתחיל תקן חדש עם אנשים חדשים.
זה באמת לא פשוט,במיוחד שלא טוב לך אז אין לך אפילו במה להיאחז ולשכנע את עצמך להישאר.

אני חושבת שתנסי לחשוב מה גורם לרצות ככ לעוף משם?
מה לא טוב לך שם?
הסגנון של הבנות?התקן לא מספיק טוב? הרכזת מעצבנת? אין הערכה של הצוות? הדירה מגעילה?
תנסי לבדוק מה המניע לרצון לעוף משם,ותראי אם הוא בר תיקון.
אני יכולה להגיד לך שאני התחלתי גם שירות שבוע שעבר,וכשנכנסתי לדירה קיבלתי שוק, גם חברות שלי.
ופשוט התחלנו לאבזר את הדירה ולנקות אותה, ועכשיו היא ממש כמו בית(יש לאן לשאוף עוד,אבל זה סביר לגמרי).
אז תנסי לבדוק מה המניע לרצון הזה, ותמיד טוב לתת צאנס אפילו אם קשה.

אני חושבת שלדבר עם חברות מידי פעם בשיחות ווידאו,או לשים תמונות של חברות ומשפחה ליד המיטה יכול לעשות טוב.
אבל כל עוד אין לי מושג מה גורם לך לרצות לעוף משם,אין לי ממש מה להציע.
רק להגיד לך,שבאמת זה לא פשוט בכלל,זה אשכרה שלב חדש לגמרי לגמרי בחיים.
ושולחת כוחות(ממה שנשאר לי) וחיבוק
מותר לעזוב אפילו אחרי רגע. זה לא צבאתפוחית 1אחרונה
אני גם הרגשתי בהתחלה קושי ברמה של רצון לעזוב
ובסוף נשארתי שנה
אבל יש לי חברות ממקומות אחרים שעזבו ושמחו על כך
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך