00אהבה.
[אלימות מילולית, אלול ורפואה.]

הרי זה עצוב כשכואב, אז מאיפה מגיעה השמחה. השמחה באה מתוך הבנה שכשכואב אני שם לב שפוגעים בי, אני שם לב שיש התרחשות לא נכונה. אם בתור ילדים היינו נעלבים ואז לוקחים חזק ללב ומתביישים, ומתכנסים בתוך עצמינו, ומשפילים את עצמינו עד עפר. היום אנחנו יודעים שזה לא נכון, זה מעליב, זה פוגע, אבל זה שקר. וזה משמח.

אני עומדת מול המראה הכי יפה בעולם, כדור של אש ששוקע ועשרות עננים כתומים מסביבו, ואני תוהה איך לכדור אש אדום וכבד יכולה להיות כזאת שלווה. באמצע הרחוב, בסוף יום, אני בוהה בטבע הזה, ואנשים עוברים עלי הלוך חזור, חזור והלוך, ואני רוצה לצעוק להם, תראו את זה! איזה פלא. עוד יום נגמר. והכדור אש שוקע, ואני שוקעת, ומרימה ראש ושוב שוקעת ומרימה ראש. ומצליחה. ואנחנו הולכות ברחובות ירושלים וטוב לי בלב, כי כשפחד נשבר זורח אור גדול ויש מקום לאדמה לצמוח. ואני רואה את כל הילדים שנשפכים לרחוב ואת כל הסמים שלהם אני לא רואה כי הם עמוק בתוך המוח שלהם ואני רוצה לעצור ולחבק אותם, אבל ילדים שצריכים חיבוק הם לא חביקים, אני מכירה את זה, לוקח זמן ללב להרפות ולהתמסר לחיבוק אמיתי, כזה שמרכך את הלב ומעלה לי דמעות כל פעם מחדש. בריאה חדשה.
אז אני לא מחבקת, אני רק כותבת על הקיר בצבע של כדור אש ששוקע, אהבה. ועוד, לעורר אהבה, כי חלאס. צריך לעורר אותה, היא כאן והיא שלנו, והמילים הרעות הם שקר, שקר גמור. ואנחנו פלא עצום, אנחנו ילדים שבורים שצומחים מתוך כל סדק, מתוך כל פחד, בכ הזדמנות. אנחנו ילדים שהלב שלהם מתכונן לביאת משיח, אנחנו ילדים שנביא את הגאולה.
מה הבורא מבקש ממנו, הרפו ודעו כי אני ה׳. הרפו. תרפו, די, אתם לא אדונים פה, זה לא העול שלכם, תנשמו, תניחו עלי ראש.
די.
די למלחמות, די לרעש ולבלגן, הגיע הזמן לגאולה.
וחודש אלול כאן, ואני כל כך רחוקה, ואני שומעת מילים של רעל ואני מרגישה שהם פוצעות אותי ואני קצת שמחה שאני מרגישה את זה, כי הנה, זה אומר שאני בחיים, וזה אומר שאני יודעת שזה לא בסדר. ואני רוצה לקבל חיבוק חזק מהבורא, זה שברחתי ממנו כל כך הרבה, זה שאני לא רוצה יותר לברוח ממנו. זה שאני חייבת לו את כל החיים. אני רוצה להרפות. הכל בידי שמיים. שה. שה.
לפני שאנחנו הולכות משם אנחנו כותבות אשרינו, כי וואי וואי כמה אשרינו. אשרינו שזכינו לגדול בדור שמביא את הגאולה עם הפצעים שלו.
אשירנו שזכינו לגדול מתוך השבר.
...נשמה שלי
תודה על זה ככ.
את לא יודעת מה עשיתי לי.
זה טוב ממש.
תודה לך!אהבה.
אשרייך.שוליינית
את בעצמךאהבה.
איזה ישר זה גאדsimple man
את חייבת להיות סופרת סת"ם דחוף.

(יש כזה דבר בכלל? כאילו למה שלא יהיה🤔)
אסוראהבה.
חח בדקתי את זה פעם, נראלי מותר רק מזוזות או גם לא..
והקרדיט לא רק לי כמובן כמובן @שוליינית @רק הפעם.
אה נכוןsimple manאחרונה
שרק מי שחייב בזה יכול לכתוב

פספוס שלהם ..
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?

אולי יעניין אותך