מרחמת על הילדים שלי, הבן שלי כבר מתקרב לגיל ופשוט בא לי לבכות כשאני חושבת על זה שהוא עוד לא יודע מה הולך לעבור עליו ואוטוטו החיים שלו הופכים להיות סיוט מתמשך (אני יודעת שאני מגזימה והחיים הם לא רק זה)
באמת לא מבינה למה כ"כ להקשות עליהם? הוא לא יכל לעשות שהיצר יתחיל מאוחר יותר או שיהיה יצר רק לאישה שלך או לפחות שכל הנשים יהיו מושכות באותה מידה? למה יש גברים שצריכים לחיות עם אישה שנראית כמו קוף (במחילה) ולראות סביבם נשים יפהפיות ולדעת שזה לעולם לא יהיה מנת חלקם? (ואל תגידו שהיופי בעיני המתבונן והאהבה גורמת לו לאהוב את המראה שלה, לא מאמינה בזה)
כשנשים מתלוננות פה בפורום שהבעל צופה בתכנים לא ראויים אני רק חושבת על הבעל המסכן ולא על האישה ואם לא ההלכה- הייתי אומרת שאישה צריכה לתת לבעלה לראות מה שבא לו ולהיות עם מי שבא לו לא כי זה לא אמור לפגוע בה אלא כי זה נראה לי קשה בטירוף
ואני יודעת שסיפוק לא מגיע מזה שיש לך הכל כי אין דבר כזה וגם כי זה עניין של איזה משקפיים אתה מרכיב, יכול להיות גבר שחי עם אישה יפהפיה ומרשה לעצמו להסתכל ולהיות גם עם אחרות ועדיין לא ירגיש מסופק ולהפך ומה שחשוב זה להיות מרוצה ומאושר ולא מה שיש לך בפועל
אבל.. איך מפתחים את התכונה הזאת של לשמוח בחלקך ולהיות מאושר ולא משנה מה התנאים מסביב? ואיך מנחילים אותה לילדים שלנו?
ורוצים יחסים כשהן עייפות🙈 ו...
שימו לב- שהתגובה הזאת שורשרה לתגובה שנמחקה

מדברים