דתיה או לא????golדה
כנסי---_חמודויינת_
למה צריך להיות הבדל בינך לבין מישי חילונית?קוגל ירושלמי
זה גם מה שאני חשבתי...מתו"ש
עם ישראלב.ש.
ו...קוגל ירושלמי
כנ"ל.....אביה...
את שומרת על הצניעות שלךשרית..
כנסיאינטרנט?!
אגב אנחנו באמת נגד הגדרות ותיוגים....
חזק חזק ונתחזק!
יש הבדל גדול מאוד...האחת והיחידה!!
תשובה קצת שונהכלליאחרונה
ההבדל ביניינו לחילונים הוא ("רק") במקום הפנימי שלך שלו יש גם הרבה השלכות מעשיות אבל לא תמיד בהכרח.
[כמובן, תלוי איפה באמת נמצא המקום הפנימי שלך]
דהיינו
ההבדל בינינו לבין הגויים הוא מהותי. ה' בחר בכל יהודי באשר הוא. עצם זה שהוא יהודי זה אומר שה' בחר בו מכל האומות. וזה מתבטא ביכולת הדבקות שלו בה' ובכח שלו להשפיע על העולם בין במישור הגשמי ובין במישור הרוחני- סגולי. (כתבתי את כל זה רק בשביל לחדד את ההמשך)
לעומת זאת, ההבדל בין יהודי שומר תו"מ לבין חילוני הוא עד כמה הוא קרוב לשורש שלו, למילוי התכלית שלו בעולם. ז"א שבעוד שהחילונים ומטרותיהם בחיים מתדמים לגויים, שומרי תומ"צ הרבה יותר קרובים לתכלית, כל תכליתם בחיים היא לעשות את העולם הכי טוב שאפשר להביא אותו לתיקונו בדבקות מושלמת בחי החיים- הקב"ה. וזה קודם כל משנה את כל התמונה הפנימית שלך על עצמך ועל כל העולם, צורת ההתסתכלות שלך שונה, כמו. לדוגמא גסה, ההבדל שבין ימני ושמאלני בתגובות שלהם לאותם חדשות. במעשים זה בא לידי ביטוי בשאיפה לתיקון תמידי של עצמך בעבודת ה', בכל המצוות שבין אדם למקום, וגם במצוות שבין אדם לחברו.. כפי שכבר כתבו לך
כמובן שכל זה תלוי בכל אדם פרטי איפה הלב שלו נמצא. יש חילונים או מסורתיים שבהמון תחומים הרבה יותר חזקים מהרבה דתיים..
דתי שהלב שלו נמצא איפה שכל תרבות המערב ושכל ילד חילוני נמצא יכול להתנחם בכך שלפחות הוא זכה להיות במסגרת עם אנשים ות"ח שהוא יכול ללמוד מהם ויהיה לו הרבה יותר קל להתחזק מאשר אותו "תינוק שנשבה" מסכן.
שנזכה באמת באמת באמת להיות יהודים אמיתיים
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים