ליצמן משוגע?שפרינצא בוזגלו

ליצמן לא התפטר כשמערכת הבריאות הידרדרה יותר ויותר וזעקנו שצריך לעשות משהו. ליצמן לא התפטר כשהתגלה שהוא מגן בקנאות על פדופילים. ליצמן לא התפטר כי הוא ישב בממשלה בראשות נאשם בשוחד, מרמה והפרת אמונים.

הוא התפטר מתי שפגעו לו באגו- עכשיו קורונה,חבוב!. 

לא זמן למשחקי אגו- במקומו יכניסו שמאלני, אני לא יודעת אם זה נורא בכלל...

הוא מתפטר כבר פעם שלישית (נראלי )... ותמיד בגלל שלא יכל להכיל את דעתו של האחר...

יאללה נראה אותך- אל תחזור לפוליטיקה!, תפנה מקום לצעירים שמודעים לסביבה.

ווואוויוסי כץ
צדק צדק תרדוף
כ"כ, נכון!מגובלת-

אבלאבל, ...

לא יכניסו שמאלני, זה שייך ל"גוש הימין".ברגוע

ג' לא מסוגלים להיות בממשלה לאורך זמן,
הם לא רוצים להיות אחראים על דברים נגד הדת שהממשלה מחליטה.
השתמטות וחוסר לקיחת אחריות,שפרינצא בוזגלו

נראה שהם לא מעודכנים ומסונכרנים אחד לשני
ההתנהלות במפלגה הזו נוראית, על כל דבר הם מוותרים מראש חוץ מלפרק ממשלה עקב גיוס חרדים...

מבלי לשים לב נגעת בנקודה העיקריתמרדכי
בס"ד

על פי גורמים מתוך יהדות התורה, ליצמן מחפש כבר זמן רב נקודת יציאה מהממשלה. להבנתו, היועמ"ש והפרקליוות קרובים להגיש כתב אישום נגדו מה שבמילא יאלץ ממנו להתפטר. לכן ליצמן מקדים תרופה למכה ולפחות מתפטר על רקע אידיאולוגי ולא כנאשם שמוצרך לעשות את זה מתוקף החוק.

שימי לב שאומנם הוא כבר לא שר, אבל מהקואליציה הוא לא מתכוון לפרוש, ולא בכדי.

אגב, בהסתכלות לאחור, אני אישית מתגעגע לליצמן, בר סימן טוב ונתניהו כשליט יחידי, מאשר ממה שקורה עכשיו שכל הצעה צריכה לעבור אישור של רוה"מ, רוה"מ החליפי וכל אחד מנסה להתנגח בשני.
אבוי, אתה מתגעגע לביבי שחושב שהוא מלך העולם?אריך וייס
או לברסי שחושב שהשמש קמה רק בשבילו?

טוב שהאנשים האלה לא מחליטים
אוי הם בהחלט נמאסו...שפרינצא בוזגלו

ביבי עם: 'אני עצרתי את המגפה, יש רק 157,098 חולים בזכותי, כולם מעריכים אותי, סידרתי גבות'
ברנס. אה סליחה, ברסימנטוב- "צריכים למות עכשיו אנשים בגלל שחציתם באדום\לא שמתם מסיכה" חזאי לעניני אלוהים...

עכשיו גמזו לרעה, עם משחקי השוטר הרע\הגבר הכי חזק בעיר... עוצר בכתום ומעצבן את כולם.

אני מתגעגע למי שעשה פה סדר בגל הראשוןמרדכי

בס"ד

גם אם היו לא טעוית ביציאה, זה נסלח. גן בגלל הלחצים שהפעיל עילהם הציבור וגם העובדה שאף אחד עוד לא מכיר ויודע באמת איך להתמודד עם הקורונה.

, הסגר וחוסר ההסברה הם שהובילו אותנו להיוםאריך וייס
אם היה הסבר מינימלי בתקשורת על הנגיף ואיך נלחמים בו יחד עם אכיפת אפס סובלנות כלפי חתונות גדולות או כלפי אי עטיית מסיכות יחד עם הסברה חזקה בכל המגזרים לא היינו היום בסגר.

בגל הראשון אנשים האמינו בנבחרים, אבל עכשיו? ביבי שנוא כצאנצאשקו ברומניה
ומה עם האחריות שלנו, הציבור?מרדכי

בס"ד

ההנחיות היו מאוד ברורות: לשים מסיכה, להימנע מהתקהלויות והגיינה. זה כל מה שביקשו מהציבור והיה על זה לא מעט הסברה לכל המגזרים ובכל השפות. יותר מזה לא ביקשו.

אלא מה, אנשים צפצפו. עד היום גם שיש 4,000 חולים חדשים ביום עדיין יש אנשים ששמים את המסיכה על הסנטר או לא מכסים את האף כפי שצריך (כן, גם אני עד חג השבועות לא ממש הקפדתי על מסיכה בבית הכנסת, מאז היא לא יורדת לי מהפנים כל שאני במרחב הציבורי. גם בנוגע להתקהלויות אנשים מתקהלים ולא שמים על ההנחיות ולא משנה כמה דו"חות הם מקבלים.

או אם ניקח את בעלי האולמות (שאין חולק על כך שהמדינה צריכה לעזור להם) שהחלו לפתוח לפני שהממשלה אישרה להם ושבוע לאחר האישור התחלואה כבר החלה לעלות. אז נכון, גם ביבי הוא לא מושלם. אבל האחריות היא גם שלנו, של הציבור כולו. 

ולסיום אטצטט את הציוץ שפרסם אמש יהודה שלזינגר בחשבון הטוויטר שלו:

רוקדים,

חוגגים,

מפגינים,

מבלים,

מתקרבים,

משיקים,

מתפללים,

אוכלים (ביחד),

מתכנסים,

נותנים שעות יורם לס,

תוהים "אם בכלל היה גל ראשון",

ואז מתבכיינים.

איך אומרים?

תאכל את מה שאתה מבשל.

נקודה.

לא אומר שהציבור לא אשם, הוא אשםאריך וייס
אבל להגיד שהפולטקאים שלנו עשו משהו טוב? זה שקר גס, אין תוכנית יציאה כלכלית אין חקירות אמפדיולגיות טובות. כאילו, חצי שנה אנחנו בקורנה ועדיין המערך האמודלגי כושל.

אין שום תוכנית כלכלית לטווח ארוך,רק נטילת חובות ועוד חובות. אין דבר אחד שעובד פה כמו שצריך, הכל זה התנהלות ישראלית של אוזלת יד ואי רצינות.

אז הציבור אשם, כי הוא בחר ממשלה גרועה.
שוב, הפוליטקאים כלל לא מושלמיםמרדכי

בס"ד

אבל אי אפשר גם לצפות שיפתחו את הכלכלה וגם לבכות למה המספר קופץ. אי אפשר לבוא ולהגיד אנחנו רוצים תרבות תוך כדי שמאשימים את הממשלה שהיא לא מטפלת בדברים כמו שצריך.

לגבי החקירות, גם פה צריך את שיתוף הפעולה של הציבור.

אתמול פרסם חבר שלי מהעבר פוסט בפייסבוק שבו הוא מספר על העבודה שלו כחוקר אמפדיולוגי. הוא אומר שרוב חולי הקורונה שהוא מתקשר אליהם מספרים לו עד כמה הם צדיקים גמורים. לא הסתובבו, לא הורידו לרגע את המסיכה וכו' כאשר כמובן שזה לא תמיד בהכרח נכון. כשאין שיתוף פעולה מלא מצד הציבור אז קשה לקטוע את המחלה, גם אם יהיו לנו את תנאי החקירות המתקדמות ביותר בעולם.

אני מסכים איתך שהממשלה הזאת היא גרועה והאחדות היא כישלון גדול - בדיוק בגלל זה אני מעדיף לחזור לממשלה הקודמת ששם השלטון היה בידי נתניהו וכל החלטה הייתה מתקבלת על ידו מבלי צורך לערב ראש ממשלה חליפי וקבינט קורונה פריטטתי.

לאא, אנילא חושב שאחד אחד ריכוזיאריך וייס
מסוגל לנהל יותר טוב דברים. ממש לא, ברסי וביב שניהם אנשים שלא מקשיבים לאף אחד. זה הכי גרוע שיש, אי אפשר שמספר מצומצם של אנשים יקבלו החלטות חשובות על סמך הרגש שלהם.
אז נישאר שוב חלוקים מרדכי

הסבר מינימלי?!עוד סתם אחד
כל ערב בערך הופיע ראש הממשלה על המסך של כולם ואמר לשטוף ידיים, לא לגעת בפנים, לא ללחוץ ידיים וכו'. ומה כולם עשו? לעגו לו, והמשיכו לקטר על כך שאין הסברה.

לגבי האכיפה - צודק, ואפילו בעייתי יותר שאוסף הכולרות שבכנסת אירחו בעצמם בליל הסדר, בלי להתבייש.
זו לא הסברה, מי מקשיב לפולטקאי?אריך וייס
הסברה זה להביא רופאים או זהיומלוגים. שיגידו כמה קורנה מדבקת וכמה זה מסוכן. זו הסברה, לא שיעמוד ביבי שחושב שהוא אלוהים ויגיד "אם לא תהיו בסדר"
ואם היו מביאים רופאים אז גם זה לא היה בסדר, כי מי הם בכללעוד סתם אחד
ואיזו סמכות יש להם להגיד לי לעשות או לא לעשות משהו בכלל, ואם היו עושים ביחד פוליטיקאים ורופאים גם זה לא היה בסדר, כי מי מקשיב לאספסוף כזה ומה הקשר בכלל בין רופאים לפוליטיקאים.
ואחר כך יקנחו לנו את האף?ה-מיוחד

מה קרה שכל הזמן אתה אומר שהמדינה לא צריכה לקחת אחריות עלינו ופתאום חשוב שהמדינה תסביר לנו?

יש מחלה, צריך להיזהר, לשמור מרחק, לשים מסכה וזהו

ועוד בהחלט היתה הסברה

אם כבר לקחה אחריות שתעשה את זה טובאריך וייס
במקרה כזה בדיוק אני מצפה מהמדינה שתעשה טוב. בשביל זה אני אזרח שלה, לא בשביל לשלם משכורות לפולטקאים.

איזה הסברה הייתה? כמה כסף הוציאו עליה?
דווקא יש הסברה, אמנם ברמת כיתה-גן... אבל.שפרינצא בוזגלו

קיצר, די מעפן- חושבים שיש לנו עצבים לצפות בקובידון מחמד...
יש להם נס שזו פרסומת שקופצת שוב ושוב- אחרת היו לסרטון הזה 12 צפיות... 

יש הסברה ולא מפסיקים לראות ולשמוע אותהה-מיוחד

דוגמא? תוכל להגיד לי?אריך וייס
ברדיו יוצא לי לשמועה-מיוחד

טלויזיה אני לא רואה בד"כ אבל שיצא לי ראיתי איזה סרטון, בכל עיר אתה רואה שילוט "עפולה(סתם דוגמא) נלחמת בקורונה" ברכבת\אוטובוסים כל הזמן מזכירים (ורוב רובם  99.9% של האנשים מקפידים)

יופי, וזה יעיל? משמעותי? משנה למישהו?אריך וייס
לא.
אה, אז הבעיה היא לא שאין הסברה,עוד סתם אחד
אלא שאנשים לא מקשיבים לה והיא לא משנה למישהו...

נו, איזו הסברה כן תשנה למישהו משהו? אתה חושב שאם היו לוקחים את כל הרופאות הבלונדיניות ומצלמים אותן טופלס (ועם מסיכה, כמובן) אומרות "צריך להקפיד על ריחוק חברתי" זה כן היה משנה למישהו משהו (מלבד התגובות האנטומיות המתבקשות)? זאת הבעיה שלך עם ה'הסברה הכושלת'? זה, אגב, לא נשמע לי רציני יותר מנתניהו על המסך מסביר איך לקנח את האף...

בקיצור - הבעיה היא לא בחוסר הסברה, אלא בחוסר לקיחת אחריות של הציבור על עצמו.
מסכימה מאוד עם הסוףתפוחית 1
אז לפחות היתה הרגשה שעושים מה שצריך לעשות
אם ביבי לא התפטר אין סיבה שליצמן יעשה זאתבינייש פתוח
לא רואה שום סיבה שנתניהו צריך להתפטר בגללהמרדכי

מסכים. אבל מה יהיה הבדל ביניהם אם יוגש כתב אישום נגד ליצמן?בינייש פתוח
ההבדל הוא פשוטמרדכי

בס"ד

לשר אבור לכהן כל עוד יש לו כתב אישום, ואילו ראש ממלה יכול כל עוד אין נגדו פסק דין חלוט של בג"צ. זאת הסיבה שנתניהו נאלץ להתפטר מכל התפקידים שלו ברגע שהוגש נגדו כתב אישום, וזה הפחד הכי גדול שלו אחרי הרוטציה שבג"צ לא יאפשר לו להיות ראש ממשלה חלופי ולכן הוא דורש מגנץ פסקת התגברות על נושא זה.

מוזר. למה החוק מבדיל בין שר לראש ממשלה?בינייש פתוח
ראש ממשלה הוא הראש על כל השרים...
שאלה מעולהמרדכי
בס"ד

החוק הזה חוקק בדיוק בשביל שלא יהיה ניתן להדיח ראש ממשלה מכהן בכל כך קלות. כבר אז, עוד לפני עידן נתניהו, היו מי שחששו (טומי לפיד, לדוגמה) שיהיה מי שינסה למצוא משהו על ראש הממשלה בשביל להדיח אותו מהפקיד ואז ברגע שהפרקליטות תגיש נגדו כתב אישום, הוא יפרוש ולא יוכל לחזור לתפקיד במידה וימצא זכאי, בניגוד לשר שתמיד יכול לחזור לתפקידו.

עמית סגל כתב על זה בטור שלו בידיעות אחרונות לפני כמה חודשים, אבל עד שאמצע את זה, הנה ממש ממש בקצרה מתוך הטוויטר שלו
כיפאק לליצמן שפרש מממשלה כושלת!!! בינייש פתוח
ליצמן הוא מאכער קטן שנכנס לפוליטיקה הגדולה במטרה אחת בלבדshaulreznik

לשרת את קהל היעד שלו: חסידות גור והעומד בראשה. מה לעשות, שלאיש יש רוחב אופקים כעומק הכינרת וחשיבה אסטרטגית של עגלון בעיירה נידחת הסבור כי כל העולם סובב סביב כתריאליבקה ויהודיה.

ברור שהוא דואג רק לחסידי גור <צ><צ><צ>בינייש פתוח
לכן הוא דאג לרפואת שיניים חינם לילדים. רק לחסידי גור יש שיניים.
ובתקופתו נפתח באשדוד בית חולים. פעם ראשונה שנפתח בית חולים ב30 שנה האחרונות. ויש בו סלקציה, מטפלים שם רק בחסידי גור.
אותו דבר על טיפולים פסיכולוגיים בחסות הקופ"ח, רק חסידי גור הולכים לפסיכולוג
תזכיר לי, לאיזה מגזר יש נוכחות מרשימה באשדוד?shaulreznik
לאיזה מגזר יש המון ילדים ומעט כסף?
האמת שכןאריך וייס
תקשיב סיפור, מישהו שאני מכיר עובד בבית החולים מעייני הישועה, הקיצור מגיע חסיד גור: מי שיטפל בו זה מנהל המחלקה, מטפל בו נפשית פיסכלוג הבית חולים.

למה? שהוא גורניק המטופל

האיש אגב דאג שמחכה לייפר שלכאורה היא פדופלית, תצא לא בריאה נפשית בבדיקה שהמשרד שהוא עמד בראשו ערך.

ליצמען לכאורה דאג שהמאפייה האהובה עליו לא תסגר למרות שהיא הפרה את חוקי המשרד הבריאות.
כבר קיבלתי תשובה...שפרינצא בוזגלו

אחרי שקראתי הרבה אודות הבחור, הבנתי- ליצמן משוגע!
אינטרסנט, שמגן על פדופילית- בשביל כסף, נוטל שוחד ומושחת!
משומה חברי הכנסת ברובם מושחתים, אין אמון בממשלה...

הרבה לשון הרעמלח לימון

ליצמן התפטר כשהציבור שלו הרגיש מופלה לרעה מטעמי אנטישמיות, ועבור שליח ציבור מגזרי זה אכן חמור מכל הדברים האחרים שהזכרת. ומהבחינה הפלילית בוודאי שמותר לו להאמין שהוא חף מפשע

מטעמי אנטישמיות? זה חילול ה' מה שקורהה-מיוחד

בכל האזורים החרדים התחלואה גבוהה פי כמה וכמה מהציבור הכללי ואפילו הציבור הערבי. אז במקום להיות ישרים ולהפיק לקחים להפסיק התקהלויות ולשמור על ריחוק חברתי מאשימים את כל העולם.

הדוגמא היום של הלויית האדמור היא חילול ה' גדול

תכלס צדקת הוא חזריוסי כץאחרונה

סגן שר

סידני היא עיר אלימההסטורי
אדם שרצח חמישה אנשים בסכין נרצח על ידי המשטרה בסידני.

אדם בסידני תקף כמה אנשים. העובדה שאביר המוסר, נציג הקב"ה עלי אדמות, הממונה על המצפון נשאר בשוויון נפש ולא פתח על זה שרשור מעידה על כשל מוסרי עמוק.

@סיעתא דשמייא1

אדם שמטיף מוסר לכל בר בי רבאיתן גיל

ומציג את עצמו כאן כשומר מצוות...

מן המעט שנדרש ממנו הוא שיתאפק מתגובותיו "המחכימות" עד מוצאי יום טוב שני של גלויות.

הוא תקע יתד אי שם בין סידני למלבורן ומפיץ רעל קפלניסטי בתפזורת כמו פצצות מצרר.

נזק מדיני זה החומרים שהוא מקושש מן הגורן הקיצון שמאלני ומן היקב הקפלניסטי כדי לעשות מהם צימעס בטמפל שהוא חבר בו, לאחר תרגום כמובן לשפת המקום. לא מפיו אנו חיים  

אני לא מבין איך אפשר לחגוג את חג האביב בסתיו,קעלעברימבאר

ליהודי אוסטרליה

זאת סוגיא נוספת. אני כאן עסוק בסוגיה המוסריתהסטורי
שהמרגל הזה עסוק בלהטיף לנו וכדי להפוך את כל מי שלא מתרגש מאירועי שולים שבשוליים לפושע, הוא גם מהדהד עלילות דם.

העובדה שהוא בחר לחיות באדמה טמאה, שלא מתאימה למצוות התורה בשום צורה, היא כמובן היסוד שמביא אותו לעבירה גוררת עבירה, אבל לא בזה עסקתי כאן.

האמת שאוסטרליה בדיוק כמו הארץ. רק הפוך.קעלעברימבאראחרונה

אקלים ים תיכוני, אבל עונות הפוכות

מה עם מלבורן?קעלעברימבאר
באמת אני חושב שכל מי שלא פותח שרשור זעזוע הוא שותףהסטורי
מקור: TikTok TikTok · mako
מסכים איתךקעלעברימבאר
סיכון מיותרבלבנון כמו בעזהסביר11

עפרה רם

בנוסף לכך הורים מסיירת הנח"ל כתבו מכתב מחאה לרשויות על כך ששולחים חיילים לפעולות קרקעיות,

והם משלמים בדמם ,

במקום להפציץ.

וגם במקום לבצע מצור ממושך כמו בתכנית האלופים

ובתגובה הורים אחרים התנערו מההורים המופקרים הללוהסטוריאחרונה
כמובן, צריך להשתדל לכתוש כמה שיותר, כמו שעושים היום בשיטת הרב זרביב, גם בעזה וגם בלבנון, בשונה מתחילת המלחמה. אבל, בניגוד לקונספציה ששלטה עד שמחת תורה, של מב"מ של הרתעות, הפצצות ואש מנגד - אין תחליף לרגליים על הקרקע, וכן - לפעמים יש מחיר כואב לחיינו כאן.

עם ישראל משחרר את צפון הגליל ומי שירא ורך הלבב - ישוב לביתו ולא ימס את לבב אחיו, בשטח או בפורום, כלבבו.

למה נתניהו עושה לעצמו את זה?הסטורי
היה ידוע כבר מתחילת הערב שעידו נורדן יחליף את זיו אגמון. מינוי מצויין.

למה נתניהו היה צריך להוציא שעתיים לפני ההודעה הרשמית על כך, הודעה מיוחדת על השארתו של אגמון "עד למציאת מחליף (שכבר נמצא)" ולחטוף כל כך הרבה תגובות (הזויות, אבל זה לא משנה) מבפנים?

אולי זיו אגמון הוציא את ההודעה;)ברגוע
אולי באמת...הסטורי
כידוע לנתניהו יש הרבה מעלות, אבל קושי גדול בבחירת האנשים שהוא עובד איתם...
אולי הוא רוצה להראותקורא נלהב לשעבראחרונה
שהוא לא מחליף אותו בבהלה בגלל יללות השמאל, אלא כי זה לא ראוי אדם כזה לתפקיד ציבורי אבל לא ברמה שצריך לזרוק אותו בבושת פנים. ובטח לא להישאר בלי מחליף זמני לחפיפה בגלל יללות השמאל האלה

אנשים יקראו לזה שהוא רוצה 'לשלות בסדר יום', אני קורא לזה שכל ישר שלא נכפף ברוח התקשורת וכו'

הסיפור עם הטייס האמריקאי צריך לחזק אותנוזיויק
להתפלל על הטייסים יחד עם שאר החיילים, שום דבר לא מובן מאליו
מה שקורה באיראן עם חיל האוויר זה נס גלוי.משה
חדמשזיויקאחרונה
לפום צערא אגרארועישםטוב

האירועים הכי דרמטיים של השבועות האחרונים יהיו דווקא ביום טוב 

שאי אפשר לראות חדשות!!!!!

למה זה גורם צער?!הסטוריאחרונה
אולי כדאי להשתחרר מהצורך הנפשי להתעדכן כל הזמן.

יתכן ששחרור כזה גם ישחרר לך את מושגי הטוב והרע שהתשקורת מאכילה אותנו.

לא יוריסטוקרטיה, אלא "כל המיצר לישראל נעשה ראש"hamedinai

זו לא יוריסטוקרטיה, אלא "כל המיצר לישראל נעשה ראש"

אם שופטי בג"ץ, פקידי השב"כ והפרקליטות היו מפעילים את אותם טריקים, שטיקים, לחצים והליכים מנהליים-משפטיים שהם עושים נגד הימין - אבל הפעם נגד השמאל, נגד המחבלים ונגד כל שונאי ישראל -  

אז ליל גלנט היה נראה כמו משחק ילדים לעומת מה שהיו עושים לנתניהו כשרצה להעביר חוק לפיטוריו באופן חוקי לחלוטין.

המערכת הזאת לא טועה. היא פועלת בדיוק לפי הכלל התלמודי העתיק (שטיטוס הרשע יישם אותו):  

מי שמיצר לישראל - הופך לראש.  

מי ששומר על ישראל - הופך למטרה.

זה לא "שלטון משפטנים".  

זה מנגנון השמדה פנימי, שקודם את כל מי שפוגע בנו ומדכא את כל מי שמנסה להגן עלינו.

הכתיבה מזכירה לי קצת את CoPilotחתול זמניאחרונה
להוסיף בשבת מי שברך לטייסים האמריקאים שצנחו באירןקעלעברימבאר
תודה לאל, החילוצים הסתיימו בהצלחהפ.א.
זה מזכיר לי דיון מסויםחתול זמני
כן כתבתי את זה כקונטרה לאז. לא חזרתי בי ממה שכתבתיקעלעברימבאראחרונה

אז.

אבל אכן החה צריך השבת להוסיף מי שברך לאמריקאים, בגלל הנעדרים שם

באיזה אתר כדאי להתעדכן?הודעה1

מה אתם אומרים

באיזה אתר כדאי להתעדכן באקטואליה?

שמתעדכן מהר.

לא אתרי תרעלה וללא פריצות. (ל7 לא התחברתי)

רוטרהסטורי
נכוןזיויק
אשמח גם לדעתנקדימון
לכאורה רוטר, אבל יש שם המון קליקבייט, וגם תגובות רעילות בצורה קיצונית.
קודם כלoo

עדיף לא להתעדכן באקטואליה

כמות הרעל החרדה שיש שם יכולה לדכא את החיים

אם אני רוצה להתעדכן

זה דרך הכותרות של רוטר סקופים

זה לרוב מידע עדכני נקי ובלי פרסומות 

לדעתי עדיף ערוצים בוצפ אפשר לבדוק איזה מתאיםחתול זמני

יש כאלה שמתמקדים למשל רק בביטחון

וגם כמות עדכונים יומית משתנה

תוכל לשתף? להמליץ? לקשר?נקדימון
TheKurdishTimes ערוץ קטן הרבה עדכונים ביטחונייםחתול זמני

בלבד

אבל אני לא כזה מעורה

באתר "אמס" (אתר חרדי) יש עדכונים זורמיםמבקש אמונה
מבזקי Ynetshaulreznik

אין שם "תרעלה" במשמעות המקובלת, אלא דיווחים של משפט או שניים. את הפרסומות מבטלים ככה:

[DNS] Private DNS for Android 11+ block ads natively

אז עדיף כבר מבזקי ערוץ 7קעלעברימבאר
מבזקי ערוץ 7 כוללים גם קישורים לכתבות/ראיונות וכד'shaulreznikאחרונה

מה שפחות רלוונטי למי שרוצה לקבל תמונה כוללת של המתחרש

החדשות פה באתר לא רעות בכללמשה

מעבר לזה, תלוי כמה רעל וכמה SNR (יחס אות לרעש) אתם מוכנים לסבול. רוטר שהוזכר פה מכיל תוכן לא רע אבל תגובות רעילות ממש. אתרי חדשות חרדיים (הוזכר פה אחד  @מבקש אמונה , אגב, ידעת שאמס זה גם כן פרוייקט שלי?) יש להם יתרון של תוכן נקי יחסית אבל מוטה חזק מדי למגזר שלהם. זכותם כמובן. אבל צריך לדעת את זה.

יפה לא ידעתי 💪מבקש אמונה

נכון קצת מוטה אבל לא נורא להרגשתי... 

(גם יש קצת דברים שאני נוטה לחרדי 😁)

אותו stack טכנולוגי פחות או יותרמשה
יש קצת הבדלים. שבוע אחרי שעלה פה מצב כהה עלה גם שם.
באתרים החרדיים, יש גם עודף סופרלטיביםהסטורי
וביטויים בומבסטיים, סביב דברים של מה בכך.

אהרון גרנות/גרנביץ', שגם בעצמו חי על התפר שבין קריית ארבע לחסידות גור וגם כעיתנאי היה שנים גם כאן בערוץ 7 ובעיתון נקודה ז"ל וגם במשפחה ובתקשורת חרדית, העיר על הנקודה הזאת מזמן.

לא כזה כדאי להתעדכןאדם פרו+

יש בווצאפ חדשות משמחות

קבוצה

חדשות משמחות

ויש ערוץ שכתוב איפה האזעקה, בצירוף מפה.

ואתה יודע איפה שרק היתה התראה

אפשר כבר לא להיות המרחב המוגן

אם הטיל עבר בנתיב אחר.

צופר - צבע אדום

וככה לא צריך לחכות ל"הסתיים האירוע"

במקומות בהם לא היתה אזעקה.

אולי יעניין אותך