מה זה השיטה הרציונלית? לא הצלחתי להבין כלום.
זה הזוי חח.
קראתי קטע אחד קצרצר מהאמצע..
מה הפאנץ' בספרים?
מה זה השיטה הרציונלית? לא הצלחתי להבין כלום.
זה הזוי חח.
קראתי קטע אחד קצרצר מהאמצע..
מה הפאנץ' בספרים?
הסיפור, אבל
א. בצורה שכל מה שהיה "אמור לקרות" קורה (כמו, אני מניח, שרון מת והארי מתחתן עם הרמיוני...)
ב. מנסים להסביר את הקסם באופן הגיוני כמו פיזיקה מסוג שונה ולא משהו מעורפל שנקרא "קסם".
אשמח אם מישהו שקרא יאשר או ישלול.
הוא מוסיף הרבה דברים שרובם לא קורים ולפעמים גם סותרים את הארי פוטר האמיתי
@ניק כמעט בלי ראש אח שלך זה@125690???
תשאלו את אח שלי אם זה נכון![]()
שלילי אוואנס כישפה את אחותה (בהיותה אוואנס, כנראה) כך שתראה יפה יותר, מה שגרם לה למצוא שידוך יותר הגון מורנון. במקרה הזה: פרופסור מכובד.
כיוון שאביו המאמץ של הארי (אחרי שהוריו נהרגים) הוא פרופסור, הארי גדל על המתמטיקה והפיסיקה וכו', ולכן הוא גאון ברמה מטורפת. כיוון שהסדרה המקורית מתבוננת מעיניו של הארי (אם תשימו לב, רק סצנות בודדות מתרחשות בלי שהארי נכח שם\חלם אותן\מוזכרות בדיוק כשמישהו סיפר לו אותן, תבדקו), גם "הארי פוטר והשיטה הרציונלית" מסתכלת על העלילה בעין מדעית מתמטית. כיוון שהארי הוא גאון מהלך, כמה מהסיטואציות מהסדרה המקורית משתנות, מה שגורם לכל העלילה להשתנות.
בנוסף לעלילה השונה, היתרון של "הארי פוטר והשיטה הרציונלית", הוא שכמות ה"פוקסים" (לא מדובר על עופות חול) שם אפסית, לעומת המקור (ברצינות, מה הסבירות שהארי יצא בול בזמן כדי להוציא את הפטרונוס שיציל אותו?). כמו כן, הארי לא נמנע מליצור קשרים עם אנשים רק כי "סיפרו לו שהם רעים".
תקראו מההתחלה - תבינו
(הערה: לא קראתי הכל, אז ייתכנו שגיאות)
דרקון ולא ינשוף. זה היפוגריף תסראל בקביק משוחרר.
זה הדוויג תנשמת בלי מכתב. זה התב"ם. זה התב"ם
לא תחרוש בשור ובחמור יחדיו
בעצם אם זה ספינת ברזל מעופפת באוויר אז כן

לא הייתי פה בסביבות הארבע שנים אחרונות
היי לך!
למרות שמזמן לא כתבתי פה כלום
לא הכרת אותי, אני חדש
אבל ראיתי הרבה ממה שעשית פעם
למה אתה מתכוון ?
מעניין אותי
..
אני רק בעונה 3
רק אתמול הייתי בעונה 2 ועכשיו אני בפרק 10 בעונה 3
אני מקווה שכשתתחיל העונה השביעית עוד לא אגיע אליה, כי יהיה לי קשה להתאפק שבועיים בין פרק לפרק...
ותודה על ההמלצה!