יש אנשים שאני ממש מפתח פחד מהם, למרות שבאמת אין סיבה. יש מישהו אצלינו בעבודה שיש לו יציאות, נהנה לרדת על אנשים, להתנשא, להעיר. כל מני והכל ברוח טובה מבחינתו.
לא מזמן העברתי איתו כמה שעות בעבודה, והאמת שהיה בסך הכל טוב ונעים, אבל היה קטע שעשיתי טעות מסויימת והוא העיר לי בעצבים (למרות שזה ממש לא התפקיד שלו) וכבר כמה ימים אני הולך כשבראש יש לי רק את זה. אני כועס עליו, אני פגוע ממנו, מרגיש שהוא בא אליי ברע, וממש פוחד מהפעם הבאה שיצא לי לעבוד איתו.
זו סוג של תלות, אבל לא ממש. אני לא עושה דברים לפי מה שהוא אומר לי. אבל כן עובר לי בראש מה יהיה אם שוב יכעס עליי, מה יקרה אם יגיב בהתנגדות לדבר שעשיתי, גם כשזה לא קשור אליו. אני ממש הולך בתחושה מוזרה כלפיו וכלפי התגובות שלו כבר כמה ימים. למרות שבסוף הוא באמת איש נחמד, וצחוקים איתו - דווקא היציאות והעצבים שלו הם אלה שמותירים בי את הרושם ממנו לטווח הארוך. אני כבר כמה ימים לא מצליח להשתחרר מאיזה הערה שהוא אמר לי. ממש רוצה שזה יקבל את הפרופורציה הנכונה - והיא לשכוח מזה.
מה דעתכם??
