אודישנים ללהקה העולמית של תנועת בני עקיבאאנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי הרועה בתאריך י"ז חשון תש"ע 08:16
musica-מיוזיקה הלהקה העולמית של תנועת בני עקיבא

מודיעה על אודישנים {גילאי 15-23}.

מכל באי הבחינה יבחרו 15 זמרים/ות

אשר ייצגו את תנועת בני עקיבא מכל העולם.

לפרטים נוספים: מנחם-054-7462788
מיכל-050-3311205

אני שמוליק המנהל המוסיקאלי של הלהקה...
תוכלו ליצור איתי קשר במייל הזה.

זה קישור בפייסבוק לקבוצה של האודישנים.
http://www.facebook.com/event.php?eid=160522456047&ref=mf

שווה להיכנס-זה הולך ליהיות משהו ענק!!!

נשמע ממש ממש שווה!הרועה
?שיראל.
"מכל באי הבחינה יבחרו 15 זמרים/ות"-
זה מעורב? כאילו,בני עקיבא נותנת לגיטימציה לשירת נשים?
מי זה בני עקיבא?הרועה
קשה מאוד להגדיר בני עקיבא כי זה כולל אלף גוונים בערך (וזה מה שאני אוהב בה..) בלהקה יש שירת נשים עד כמה שידוע לי, אני שוקל ללכת לאודישנים רק כדי ללכת לאודישנים.
שני דברים-שיראל.
א'-ברור שיש גוונים,אבל אלו שאחראים על הלהקה ועל האודישנים אמורים להיות בדרגה טיפה יותר גבוהה מהחניכים-מדריכים-בוגרים שמגיעים להבחן,ולכן אני לא מבינה איך מאשרים דבר כזה בדרגים הגבוהים.

ב'-מזתומרת ללכת לאודישנים רק כדי ללכת לאודישנים? כאילו,ללכת רק כדי להנות מהשירה?
שני דברים חזרההרועה
א' אז זהו שיש נתק בין הדרגות הגבוהות שאין לי מושג מי הם למצב בשטח.

ב' לא, ללכת ולשיר בצורה משעשעת.
אני לא מבינה אותך..אנונימי (פותח)
אני לא מבינה איך קרה ששירת נשים[לא לחוד ביחד] הפכה לאסורה.. אין הלכה שאוסרת את זה כל עוד השירה תמימה ואינה מכילה תכנים לא ראויים וכו'.. ומעבר לכך בתור חניכה בתנועה כדאי שתדעי שהרב דרוקמן שהוא הרב של התנועה התיר ומתיר עדיין שירת נשים בלהקה כל עוד שרות לפחות 2 בנות ביחד ולא מתירים שירת סולו

אני רוצה לספר לכולכם שבלהקה הזאת עשו בעבר ועדיין עושים קידוש ה' עצום! ויחד עם זאת גם קירוב לבבות בתוך כל גווני התנועה וכל גווני עמ"י..  מי שבא ללהקה כזו מתוך אידיאל ומתוך אמונה שיש בכח המוזיקה לחבר ולקרב לקב"ה ולעמ"י ולהביא למצב נעלה יותר,הוא ימצא את מקומו הייחודי בלהקה ובתנועת בני עקיבא!

עד כמה שידוע לי,הסנה-בוער
בס"ד
הלהקה היא ביוזמת בוגרים,
והתנועה עדיין לא מכירה בה רשמית
הלהקה היא לא ביוזמת בוגרים ויש בה חניכיםאנונימי (פותח)
מגילאי 15 עד 23
התנועה מכירה בה מאז ומתמיד רק שבשנים האחרונות בעקבות החמרות של סניפים מסויימים נוצר פער גדול יותר בין גווני התנועה ולכן כדי להתחשב באלה שמשתייכים לתנועה והם מחמירים יותר הרב בני המזכ"ל החליט שהלהקה לא תופיעה באירועים כלל ארציים אבל כל סניף או גןף מסויים של בני עקיבא שיצרה לקחת את הלהקה אין בזה שום בעיה ובאמת גופים שונים בבני עקיבא עדיין לוחקים את הלהקה..
זה היתר לא כ"כ ברורהרועה
את מציגה את זה כאילו כולם מסכימים עליו.
מצטערת איילת,שיראל.
אבל אני ממש לא מסכימה.

א'-גם אם מותר לנשים לשיר בֶמָקהלה ממש עדיף שלא ואני בטוחה ששתי בנות לא נחשבות מקהלה.

ב'-איזה בדיוק קידוש ה' עושה הלהקה? לא כל דבר שדתיים עושים זה קידוש ה',גם אם זה לקוח מדבר שבמקור הוא
לא דתי ואז הדתיים עושים אותו צנוע.זה עדיין לא קידוש ה'.אפילו לא אם דתי זוכה באיזו מדליה לשירה...

ג'-אני לא חושבת שיש מישהוא שבא ללהקה עם כזה אידאל (לחבר ולקרב לה' וכו').

ד'-אני כמעט בטוחה שהרב דרוקמן לא אמר מעולם דבר כזה.הוא הרב של אבא שלי ואני מאמינה שבחיים הוא לא יאמר דבר כזה.

ה'-אני לא בטוחה ששרים במקהלה רק שירים תמימים וטהורים...
.אנונימי (פותח)
היי אני מכירה את הלהקה ואת החברים בה ואני אישית יודעת שאלו באמת האידאלים שלהם! ואני חייבת להגיב על מה שכתבת! החברים בלהקה משתתפים באירועים משותפים לתנועות נוער חילוניות שונות וכולם פונים אליהם בשאלות על הדת והחבר'ה של הלהקה שאני מכירה באמת נתנו להם תשובות והצליחו להאיר להם קצת ולקרבם לדת.  וגם בהופעות שהיו מול חניכי בני עקיבא העולמי נוצר קירוב לבבות חזק והם ממש שמחו ושרו בגאווה עם הלהקה שירים ציונים דתיים שמן הסתם הם מאוד התחברו אליהם!
הם לא לוקחים דבר שהוא במקור לא דתי\יהודי.. מוזיקה זה אחד הדברים הכי יהודיים שאני מכירה! שירה זה תפילה..
אני חקרתי את הנושא הזה עם מנהל הלהקה והוא הסביר לי שאכן יש היתר כזה מהרב דרוקמן וגם ראיתי את זה בסרט שהיא על בני עקיבא לפני שבועיים בערוץ 1.
איזה שירים עוד יכולים לשיר? מה לא תמים או טהור שם? למה יש לך נטייה לחשוב שהלהקה סוטה מדרך הישר וגם לא הולכים לפי אידיאל נעלה וגם לא שרים שירים תמימים וגם אין היתר.. זה כאילו לחפש דווקא איזה דרך להראות שזה פסול.. אולי אם את כ"כ מתאמצת לחפש דוגמאות שיראו שזה פסול זה דווקא אומר שאין בכך שום דבר פסול.. לפני שאת הולכת לפי דעה מסויימת ומחליטה שמשהו הוא פסול תבדקי על מי את מדברת ואם יש אמת בכך כדי שלא סתם תחשבי ותשפטי לא נכון אנשים.
תגובה לשיראל-אני זמרת בלהקה שםאנונימי (פותח)
בס"ד

שיראל,
א-שתי בנות נחשבות מקהלה אל תיהי בטוחה כי אני יודעת יותר נכון הרב דרוקמן יודע (שאבא שלך ישאל אותו).
ב-נכון,לא כל דבר שדתיים עושים זה קידוש ה' אבל מה שהלהקה עושה זה דבר מדהים..באחת ההופעות לימדנו חילונים להתפלל ובמסגרת הופעות של להקות מכל מיני תנועות כל תנועה היתה צריכה להציג את התנועה שלה (ואנחנו-בני עקיבא) היינו שם בזכות שיש לנו להקה והסברנו את האידיאלים והערכים של התנועה ופשוט כל החילונים התרשמו ממש לטובה.
מלבד זאת אנחנו שרים בלהקה שירי נשמה שפשוט מרגשים ומקרבים המון אנשים ששומעים אותם.. אני לא יודעת אם את כ"כ מעודכנת לגבי החברים בתנועה אבל הבנות שם והבנים מאוד חזקים ודתיים (הבנים מישיבות כמו מרכז הרב ועוד..והבנות מאולפנות טובות..) לכולם מטרה לעשות קידוש ה' זה נשמע כאילו אנחנו חבורה של בני נוער משועמיים שרק רוצים לשיר בלי קשר לכלום וזה ממש לא ככה.. את ממש מוזמנת לבוא ולראות לפני שאת מפיצה דברים שרק נראה לך..וזה כבר עונה לך על ג'..
כל אחד שחבר בלהקה יצא ממנה הרבה יותר דתי מאיך שהגיע..(אני יודעת כי אני חברה שם..)
ד'-אל תיהי כמעט בטוחה לכי תבברי.. כי הוא אמר וזה שהוא הרב של אבא שלך זה לא קשור.. אבל סבבה..
אני לא יודעת אם שמעת אבל לפני שבוע שודר בטלוויזיה בערוץ 1 במוצ"ש סרט על בני עקיבא ודיברו שם על הלהקה ובמפורש הסבירו שם שהרב דרוקמן תומך..כדאי לך לשמוע את זה..
ה'-רק שירים תמימים וטהורים!
שמת לב שכל מה שכתבת פה זה "אני לא בטוחה" ו-"לא נראה לי"? אז תתחילי לבדוק את זה את מגיבה פה דברים כאלה משמעותיים!
ואני מספרת לך את כל מה שאני יודעת בתור זמרת בלהקה!

נ.ב.
אני מצטערת שאני נראת כאילו אני תוקפת אותך אבל זה נושא שמאוד חשוב לי ואני לא רוצה שאנשים יקבלו רושם מוטעה..
613 וחשדומטית-שיראל.
א'-אני יברר בעניין ש"שתי בנות נחשבות מקהלה" כי זה באמת נשמע לי מגוחך.

ב'-יפה מאוד עם מה שעשיתם,זה באמת מקסים.אבל בקישור ש'לבע' הביא לא ראיתי שיש יותר מדי כללים לשירים שמביאים,צריך רק שיר קצבי ושיר שקט ואלו מחו"ל שרוצים להצטרף צריכים שלפחות אחד מהשירים יהיה בעברית.ואתם יודעים כמוני שבטוח לא כולם יביאו שירים תמימים וטהורים (וזה עונה גם על ה'...).

ד'- אני חושבת שהרב דרוקמן תומך בתנועה ובמפעלייה,אבל לא בטוח שגם במקהלה.בכולופן,בלי נדר אני יברר גם את זה.
היי שיראלאנונימי (פותח)
לא היה מצויין בקישור את התוכן שבשירים כי זה ברור שללהקת בני עקיבא צריך לשיר שיר מתאים שייצג ויכיל את התכנים הראויים ללהקה.. מצויין שיר קצבי או שקט כי מבחינה טכנית מה שרוצים לבדוק ביכולות המוזיקליות של הנבחנים יהיה בשני מצבים שונים אחד בשיר שקט ואחד בקצבי.

בעז"ה אני מקווה שתבררי את זה.. בכ"א לנו ניתן אישית אישור מהרב דרוקמן בזמנו וגם כיום הוא תומך בנו, גם בתוכנית על בני עקיבא בערוץ ציינו את תמיכתו בלהקה.

לילה טוב =]
מישהו הולך?הרועה
אני שוקל..
באמת??אפשר לתקן
או שזה בציניות??

לא ציניותהרועה
באמת בצחוק, זה נשמע ממש משעשע.. אז שקלתי ללכת בצחוק.
לא חושבת שזה מעורב.. ניראלי מישו המציא..המלכה של העולם
בכלמיני דברים של בנ''ע, רק בנים שרים..
הלהקה מעורבת כמו התנועהאנונימי (פותח)
תודה הרועה
אפשר לתקן
[מזל שזה לא עולה לכתוב הודעות בפורום..]
אילו הייתי בן..הסנה-בוער
בס"ד
הייתי הולכת באמת רק בשביל לזייף קצת
זה יכול להיות מגניב, כמו באודישנים של כוכב נולד, רק עם חבר'ה דתיים ויותר נורמלי..
מישו פה לא הבין שזה הלהקה העולמית???ואחת עם חצאית
מה אתם מקשקשים פה על בנים בנות וכו'--זה להקה עולמית,בנ"ע עולמי-שהוא כידוע לכם(או שלא)ממש לא נפרד..כי בחו"ל עדיף שהנוער לפחות יסתובב עם בנים בנות יהודיים מאשר עם גויים וכו'..ועוד פול סיבות ואפילו אל תתחילו לוממר מה דעתכם על זה כי אתם לא נמצאים במקום שלהם.(וגם כי אינלי כח לפתוח על זה דיון בשרשור הזה..)
לכן,אין לזה לגיטימציה ללהיות נפרד או כל דבר כזה..יש מבין?
לא,אין מבין.אבל אני לא יפתח על זה דיון,אין לך כח..שיראל.
תודה מותקואחת עם חצאית
זה נכון שבחו"ל אין כ"כ הפרדה אבל זו לא הסיבהאנונימי (פותח)
היחידה שבגללה התנועה מעורבת.. הסיבה היא כי אין בכך דבר פסול,שירה מעורבת ששומרים בה על גדרי ההלכה אינה פסולה ולכן הלהקה מאפשרת גם לבנות להיות חלק.
וגם בארץ התנועה היא מעורבת חוץ מסניפים מסויימים שהחליטו להחמיר יתר ולהפריד את הסניף אבל עובדה שהמחנות והמסעות כולם מעורבים בנים בנות אך בגדרי ההלכה- ישנים נפרד וכו'..
וכמו התנועה גם הלהקה היא מעורבת אך כמבון[וזה נראלי שזה ברור לכולם!] ששומרים נגיעה ולא תשיר בת לבד.

מה זה בני עקיבא? XDפגזניקית גאה!
מה זה חמצן? (;הסנה-בוער
חח אני מנהלת תח"ב, הייתי חייבת משהו בסגנון פגזניקית גאה!
אוי הקנאים..ואחת עם חצאית
(סתם סתם,שלא תעלי עליי..;) )אם את רוצה את יכולה לפרסם פה גם ידיעה בקשר לאריאל..ואולי יענו לך ויפתחו פה דיון מעמיק..
אודישנים ללהקה העולמית של תנועת בני עקיבאאנונימי (פותח)
מועדי האודישניםאנונימי (פותח)אחרונה

שלום לכל חבריי הפורום...
בעקבות הצפה של פניות להגעה לאודישנים של "מיוזיק"ה"-הלהקה העולמית של תנועת בני עקיבא, הנהלת הלהקה החליטה לערוך כמה מועדים של בחינות שבסופם יבחרו 15 הזמרים/ות הטובים בעולם מקרב אנשי בני עקיבא. לכן כל מי שרוצה להגיע לאודישנים נא להתקשר לקבל פרטים מידע להירשם ולקבל מועד לאודישנים.
זה הולך ליהיות משהו בסדר גודל בינלאומי, גם חברה מחו"ל יגיעו ליום אודישנים פה בארץ...
מדובר פה על אלפים של מתמודדים וזה רק בינתיים!!!
שמוליק-מנהל מוסיקאלי-"מיוזיק"ה"-הלהקה העולמית של תנועת בני עקיבא.
לפרטים נוספים: מנחם-054-7462788
מיכל-050-3311205

נ.ב התאריך שפורסם בקבוצה בפייסבוק הוא רק תאריך אחד מתוך כמה תאריכים ואנחנו עומדים לעדכן את זה ביממה הקרובה אז חשוב שמי שרוצה להגיע לא להסתמך על מה שכתוב שם ולהתקשר או לדבר איתי במייל תודה ובהצלחה!
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך