הייאנונימי (פותח)
תגידו גם אצלכם בכיתה או בשבט או בכלל בחברה יש את הקטע הזה עם ה"חננה"?
יש ת'אלה שהם חננות אז כל היום יורדים עליהם,צוחקים עליהם...ולפעמים גם מנצלים אותם.
לוידעת איך זה אצלכם...אבל אצלי זה ממש ככה....לפעמים זה לא מציק לי אבל הרבה פעמים אני הזאת שנקראת"חננה"
ופשוט מנצלים אותה ...מצד שני זאת גם אשמתי כי לפעמים אני נותנת לאנשים לדרוך עליי.
היום מישי פשוט צחקה עליי ירדה עליי ברמות מטורפות ולא נתנתי לה לדרוך עליי...אבל היא איכשהו הצליחה לדרוך,לפגוע ולהכאיב.
הלכתי להרבה בנות היום וביקשתי מהם שיגדירו לי מזה חננה..זה הציק לי הדבר הזה..אף אחת מהן לא באמת ידעה איך להגדיר את זה.
אני חושבת שאין פשוט כזה דבר והמושג הזה עם הזמן רק הולך ונהיה יותר ויותר פופלרי.......ונגיד ואני יודעת מזה חננה אז אני לא חושבת שאני כזאת חננה כמו שעושים ממני...אז אני לא מבריזה,אז מה???!!! אני עושה שיעורי בית אז מה???!!!והם פשוט מנצלות אותי הם כל השיעור צוחקות עליי שאני מקשיבה ומסכמת..ואז בסוף השיעור הם באות אליי ומבקשות להעתיק ת'סיכום.
איך זה נשמע לכם??קצת כמו ניצול נכון??!!!
אני מרגישה כ"כ רע אחרי היום הזה........והייתי צריכה לפרוק.
אם יש לכם מה להגיד על זה אני ממש ישמח לשמוע......
לילה טוב לכוולם!!
מממ...זכוכית מגדלת
בכל מקום זה היה
ובכל מקום זה יהיה,
את בעצמך אמרת, שאת נותנת לאחרים לדרוך עליך.
תשני לעצמך את התפיסה בראש,
את לא פחות טובה מהן, אולי אפילו יותר.
בד''כ אנשים דורכים על אנשים אחרים כשהם מרגישים מאוימים.
תחשבי על זה, שיכול להיות שלהן יותר קשה בלימודים, קשה לסכם, ולוקח להן יותר זמן לעשות ש''ב.

אם יש לך אומץ,
כשהן באות לבקש סיכום.
תגידי להן בפנים-
''אני לא עוזרת לצבועות''
אולי הן ילגלגו עליך, אבל הן יקלטו, שעלייך לא דורכים.

בהצלחה!
אז מה אם את "חננה"?ii
מה רע בזה?
להפך - זה טוב. מעולה.
א"א להצליח בחיים בלי להתאמץ.

גם אני "חננה". אז מה? אין לי שום בעיה עם זה.

חוץ מזה - אם מישהי דורכת עלייך, לא לתת לה את הסיכומים. את לא חייבת לה שום דבר.

הי גם אני!קוגל ירושלמי
כןן!!!נעמה...
אבל אצלנו זה רק בכיתה..
כאילו לפעמים שואלים אותי"איך זה שאת לא טובה בחשבון,זה נראה שאת ממש טובה...."
כאילו יופי שהחלטתם בשבילי...
שטויות אחותישמחה ואמונה
הקטע הזה יעבור כשתיגדלו..
תעשי מה שטוב לך... ותהני מזה.. גם אני הייתי כזאת "חננה" לא ספרתי אותם ממטר..
דורכים עליך?..
השומע בזיונו ידום וישתוק רק תראי להם שלך לא איכפת מזה..
אל תתני להם!_חמודויינת_
הם מקנאות. פיתרום שעבד אצלי:מתו"ש
בס"ד

זה קינאה, והם אולי רוצות להתקרב ולא יודעות איך. תצחקי גם את על עצמך...שלא יחשבו שאת מתנשאת, ואם הם רוצות לפגוע גם זה יוריד את כל המיפרשים... נגיד אומרים לך "איזה חננה את" "תגידי, כן אה? זה מחלה אצלי הלימודים האלה..." או "את לבושה ממש לא מתאים" "כן, חשבתי על זה, אבל לא מצאתי משו אחר, תודה שאמרת לי כולופן..."
אם הם מנסות לפגוע, אפשר לענות תשובות שיורדות עלייך ועליהם בו זמנית ואז את לא נחשבת למתנשא אלא מראה שאת אחת מהם. כגון: "ניראה לי שהיית בשרותים כשאלוהים חילק ת'שכל" "באמת הייתי שם, איתך! את לא זוכרת??" או נגיד מישי פנתה אלי בקול אוטיסטי "את אוטיסטית??" אז החזרתילה באותו טון "כן" אז היא ענתה "רואים" (עדיין באותו טון) "ברור שרואים! אחרת איך את חושבת שאני מבינה אותך??"
הם לא נוגעות בי עכשיו. אבל שומרות מרחק כמו שאני אוהבת (או שונאות אותי מאחורי הגב אבל זה בגלל סיבות אחרות, כל מיקרה הם לא מנסות לרדת עלי)
*פיתרוןמתו"ש
ואו יפה!_חמודויינת_
כל הכבוד...
עלי צחקו לפני שנתיים בערך שאני דוסית...
בהתחלה כמעט השתנתי בגללן,
ואז אמרתי לעצמי- למה מי הן שיחליטו לי מה אני??
אני לא דוסית כמו אז,
אבל בהלט משהו שאפשר להתגאוות בו
יומטוב!
לא משנה איזה עצה את "לוקחת"..לביאה...
כל דבר שאת אורת,מגיבה תחשבי על זה שלהיות חננה זה טוב!
ואי....ד"ר אריק
בס"ד
איך אני לא סובלת שיורדים על אנשים שפחות נחשבים!
כן, גם אני הייתי מחוץ למעגל החברתי "השווה" עד כיתה ו', וכל הזמן ירדו עלי, קיצר סבלתי בכיתה.
שנאתי את הקטע שלי, שנאתי את השבט שלי .
עד כיתה ו', עד שפעם אחת טפסתי את עצמי, והמלכה של הכיתה העליבה אותי ממש, במקום לסתום ת'פה ולא להגיב מה שהייתי עושה תמיד, החזרתי לה, אמרתי את כל מה שחשבתי עליה, היא הייתה בהלם, היא לא הבינה מאיפה זה בא לה. מאז, אני בתוך המעגל הכיתתי והחברתי ואני חולה על הכיתה שלי ועל השבט שלי ואף אחד יותר לא יורדת עלי מאז, זהו! היום אני חברה של החננות, ושל הסנובות, ושל האמצע.
בגלל שאני יודעת איך זה להיות בצד הלא חברתי אני ממש ממש משתדלת להתייחס לכולם שווה בשווה.
ומאז כולם סובלים את החפירות שלי.
תודה רבה....זה ממש עזר לי....אנונימי (פותח)אחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך