הייתה..זכוכית מגדלת
תאונה, ליד הבית שלי,
והיה שם דם על הכביש, עם אבמבולנסים,
זה רע.

אנשים הפכו את זה להתקהלות המונית,
הייתה שם מישהי שנעמדה וסיפרה הכל, כל פעם לקבוצה חדשה, ממש מדריכה באתר תיירות.
נראה לי שהיא נהנתה מזה.

אם זה לא היה עצוב, זה היה מצחיק.
אויש! זה עושה ממש רע!!!!אורושקוש
ממש רע......אפילו עצוב.אביה...
[הרוגים] ?קוגל ירושלמי
אוף.. איזה עצוב..walla
רפוא"ש..thing
וואי,בטח זה עשה לך טראומה...נעמה...
אני לא מסוגלת לראות דם!!!
אני חושבת על זה אח"כ לילות שלמים!!!
שנה שעברהwalla
הייתי בתאונה...
החלקנו בגשם (נסענו לאט בחיי) ומזה בנס יצאנו כמעט בלי שריטה...
אבל מאז יש לי טראומה ליסוע (ובמיוחד לנהוג) בגשם... 
למען הסר ספקזה אני היועץ
זה קרה בבני ברק?!
פשוט זה כ"כ אופייני לה..
^^^ מאחתזה אני היועץ
שהלכה היום בפאתיי בני ברק,וכשהגיעה לר' עקיבא הבחינה בכמות בלתי סבירה של המין האנושי לבוש השחורים (נוכחות כזאת לא הייתה מביישת אף מניין ותיקין באיצקוביץ') וכשהתקרבה לזירה,הבחינה סה"כ בשוטר זוטר ועוד צעיר אחד סורר שכנראה התלהב מתשומת הלב המוגזמת שנפלה בחלקו והתחיל לנהל תוך אינפופי ידיים דיאלוג מולודרמטי עם השוטר..
(זה היה מאוד אמין,הייתם צריכים לראות את כל הקהל שצפה רתוק במחזה,בחיי שאם לא הייתי קמצנית הייתי קונה להם קצת פופקורן...)
נראה לי רק פצוע...זכוכית מגדלת
ולא, אני לא גרה בבני ברק
מתאים להרועה להגיב על זה..נצח לנצח!!!
על דברי 'היועץ'..
אולי..הרועה
אה? מה הקשר בני ברק?!~~אני~~
מה הקשר לעיר המעטירה בני ברק, אם יורשה לי לתהות? שמא תסבירי את אזניי מדוע נמלכת בדעתך הרחבה שדווקא בעיר בני ברק יתאספו סביב תאונה בני התמותה? שמא תסבירי את אזניי מדוע הינך סבורה שרק בבני ברק שוכנת לבטח תכונת הסקרנות?! מדוע סבורה הינך שבכל עיר/יישוב אחר בארצינו לא יתאספו סביב תאונה / מרעין בישין אחרין בני האנוש? מדוע, אם יורשה כמובן, סבורה הינך שרק בבני ברק חושקים בדעתם בני האנוש לדעת, לראות, להבין ולהשכיל מה קרה על הכביש דקות אחדות לפני שבאו שמה? ולא, אינני סבורה כי זה נאה ויאות, אך אין מה לעשות, ויש סקרנות  טבעית בכל אחד, וכשקורה דבר (עצוב) כזה, 100% שייתאספו סביב האנשים לשאול ולהבין מה קרה! ומדוע להכפיש את שם העיר הזו?
כי שמה גרים חרדים...ii

~~אני~~ -היא התכוונה לאופי של האנשים ולא לעיר עצמהאנונימי (פותח)
כניראה...
אולי זה קורה בכל מקום זה שמתאספים הרבה אנשים אבל בייחוד בבני ברק גם אני חושבת..
חוצמיזה שיש לחרדים את ההפרעות שלהם.. שבוע שעבר למשל עליתי לאוטובוס קו של חרדים והיתיישבתי מקדימה {אני גרה ביישוב אז לא רגילה לינסוע באוטובוסים כאלה..} ואז עלו חרדים ואחד מהם אמר לי בטון כזה כעוס לעבור אחורה... מזה היתעצבנתי! כאילו מה הם חושבים לעצמם?! בכלל כולם שם מעצבנים............
די כבר עם ההשמצות האלו על החרדים! בלמו את פיכם!~~אני~~
סתם, את תבלמו את פיכם, מצידי תפתחו לרוווחה מהונלולו עד השמיים למשך כל חייכם. פיכם מפיק מרגליות בוהקות ביופיין ובלה בלה בלה.
אבל באמת, זה מחרפן אותי לקרוא את זה! במגזר של החרדים של הרבה קדושה. מי את שמעיזה ללכלך עליהם?
למה משום מה יש אנשים שחושבים שהם טובים יותר מהם?

ובכלל, כל ההכללות האלו עולות לי על העצבים.  מי אנחנו שיכולים להגיד ש''כולם'' כאלו? זה כמו שאם מישהו מהמגזר שלך רצח (בהנחה שאת מגדירה את עצמך ''דתלי"ת'..) מעצבן אותך שאומרים שכל המגזר של רוצחים...

מה עוד שאני לא חושבת שזה קשור ל''מגזר'' שאדם מחליט לשייך את עצמו. כל אחד ואופיו שלו, וטוב ליבו/רוע ליבו. ויש ''חרדים'' עם לב רע ויש ''דתיים'' עם לב רע ויש גם ''חילונים'' עם לב רע, ובידיוק כך יש אנשים עם לב טוב ונוחים לבריות ועושים חסד שמשייכים את עצמם למגדר החרדי, ויש אנשים עם לב טוב ונוחים לבריות שמשייכים את עצמם למגזר הדתי, ויש אנשים עם לב טוב שמשייכים את עצמם למגזר החילוני. זה הרבה יותר קשור לאופי האדם מאשר לאיזה מגזר הוא משייך את עצמו.  אז את משייכת את עצמך למגזר הדתי? סבמבה. רק תשתדלי להיות גם חוץ מכל ה''שיוכים'' שאת עושה גם אדם טוב ששופט לטובה כל אדם, גם אם הוא לא מהמגזר שלו וה''סטייל'' שלו. העיקר בחיים הוא לו לתת סטיגמות ולו לשייך שום אדם לשום דבר , לצאת מהראש המרובע הזה שאין שהורגלנו שהחרדים ככה והחילונים ככה ולחשוב קצת שונה.

רעות צודקת.מצטרפת.שיראל.
ההודעה שלך היתה עמוסה עד מעייפת,ובכל זאת אגיבזה אני היועץ
בגדול את צודקת,אסור לנו להכליל ולהכניס כל אדם לכלובים מגזריים,אך לפעמים זה פשוט בלתי נמנע.
המחזה שציינתי התרחש בבני ברק,ונחשי מי היו הצופים הנלהבים?
-יפה.
ועברו שם כמות בלתי מבוטלת את חילונים (זה מול בנק מרכזי,לכן עברו שם הרבה חילונים),אבל לא ראיתי כאלה שעצרו והקדישו למחזה התלהבות כ"כ רבה כמו של החרדים.
וזה היה מוזר-היו שם נשים עם חלוקים ותינוקות על הידיים שפשוט ירדו מהבית כדי לצפות במחזה והחלו להתדיין ולעדכן חדשים בדבר..כאילו מה?!?!
ומה עם עניין "הולך רכיל"?
והלבנת פנים?

אבל נו,בקטנה...

חלילה לי מלהכפישזה אני היועץ
העיר הזאת כבר מוכפשת ממילא,אבל לא זאת הנקודה.

לא התכוונתי בדבריי להכריז על אנשי בני ברק כחטטנים(הם כן,אבל נו,לא הנקודה..)
היא אמרה שהיום ראתה תאונה וסביבה התקהלות במימדים נרחבים של המין האנושי,אז גם אני שיתפתי במחזה די זהה שראיתי,בלי כל כוונה להסיט ,לפגוע ולהשמיץ ובלי שום הבדל בין דת,גזע ומין.

יומרשמלו.
זה אופי של יהודי\ישראלי להתערב בכל דבר(אכפתיות..לביאה...
אדיב מצדך לסנגרזה אני היועץ
אני לא יודעת אם לחוש האכפתיות של הישראלים יש קשר לנושא, כיון שחוץ מלנעוץ מבטים מעוררי התפעלות,הם לא שולחים ידם מנגד.
בכל מקרה,סחטיין על הגישה.
טוב, אצלנו זו שגרה. |תוהה לעצמו אם לחייך או להיותהסנה-בוער
מודאג|
[יש שם פועל למודאג סביל? להידאג? להודאג?..]
|נתנייתי|
לי היה דם בבית.עם אמבולנסים.מתו"שאחרונה

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך