בסרט המקסים הזה תוכלו לחוות את תחנות חייו וללמוד מערכיו תוך הומור ושובבות שהיו גם הם אופייניים לו כל כך.
מלחמות ישראל וסיפור גוש עציון, יהדות, ציונות, גמילות חסדים... יש כאן הרבה ערכים והרבה טוב!
מוזמנים לצפות ולהעביר הלאה!
צפייה מהנה!
בזמן גוש אמונים ז"ל, היייתה באחת הפעמים ישיבת צוות אצל הרצי"ה, בה דנו בצעדים הבאים.
לפתע שמו לב שהשקיעה מתקרבת, וחלק מהנוכחים לא התפללו מנחה.
אמר ר' צביהודה, בהלכה נפסק שעוסק במצווה פטור מן המצווה, אנחנו לא צריכים להפסיק את הדיונים בשביל התפילה.
אמר לו ר' חנן, "אבל הרב, אנחנו לא "צריכים" להתפלל מנחה, אנחנו "רוצים" להתפלל מנחה"!!.....
כמה יופי יש בסיפור הזה...
מהרבה מקורות זה הם, לא הרצי"ה
ת"ח, מנהיג גדול ודגול, מעריץ שלו ממש ממש, ואין הרבה כאלה שאני ממש מסתכל עליהם ופשוט שואף לצעוד בנתיב חייהם... כמובן שיש הרבה מאוד הערכה לחכמי ישראל וכו', אבל עד להערצה והערכה כזו יש בודדים, והוא אחד מהם....
מי שמתעניין, יש עליו שני ספרים, אחד של עודד מזרחי, יותר סיפורים, בסדר של נושאים שונים. ספר ביוגרפי ישנו של חגי הוברמן, שני הספרים נהדרים ומוצלחים. הראשון יותר מדיש את הפן הנפשיי, המידותי, הרוחני של הרב.
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים