תקשיבו בחסדי ה התחלתי ללמוד גיטרה עכשיו אני לא מצליחה לעבור בין אקורדים כאילו אני שעות מסתבכת יש עצות?
??
תקשיבו בחסדי ה התחלתי ללמוד גיטרה עכשיו אני לא מצליחה לעבור בין אקורדים כאילו אני שעות מסתבכת יש עצות?
??
וכשמנגנים אז לא להתעכב על האקורדים..
פשוט לנגן.. כשמצליחים לעשות תאקורד אחלה ואם לא ו מגיע כבר זמן לאקורד אחר אז לעשות את האקורד הבא..
(למרות שאני לא מנגן כבר חמש שנים)
פשוט צריך להתאמן הרבה ובסוף מצליחים!
שזה מגיע פשוט עם הזמן.
אז ברור שזה נכון, וגם אני התחלתי ממש לא מזמן (עוד פעם..) לנגן בגיטרה, ובאמת זה נכון.
אבל משהו לא פחות חשוב, ואני חושב שבגללו אני מצליח לעבור יחסית מהר בין אקורדים זה שבכל פעם שיש אקורד חדש, אני בודק לאט לאט את המעבר בינו לבין אקורד אחר. למשל בין Am לDm (בכוונה אקורדים פשוטים), ורואה איזה אצבע אמורה לעבור ולאיפה. ככה אם יש אצבע שאין טעם להזיז - אני לא אזיז. אם אני לא עושה את הבניה הזו אז אני כל פעם בונה את האקורד מחדש, וככה גוזל עוד 2 שניות לכל הפחות שבשיר זה ממש נצח.
אפילו רבע שעה בכל יום.
בסוף מצליחים!!
תתחילי עם קלים, e,em,am,c שקל לעבור בניהם ואחר כך תמשיכי לעוד.
תלמדי (באקורדים שאפשר) להעביר בלי להעביר את כל היד רק אצבעות מסוימות.
בהצלחה ענקית!!
תתחילי בלהעביר אקורדים פשוטים am ל c נגיד תעשי את זה המון ולא לדלג כל פעם למשו אחר ואז תתחילי לנגן שיר קל פשוט לדוגמא אבא של אביתר בנאי או רחם וכו...
חכם סיני אמר לי פעם שכל פעולה שעושים אותה 12 פעמים אז המוח מחשיב את זה כפעולה הכרחית וזה יבוא אוטומטית
קיצר בהצלוחה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים