אוףףף דייי אני מתוסכלת ומעוצבנת ברמותתתהכל עוד אפשרי
טוב, כמו שכבר הבנתם, אני בכורה🙃..
ובגלל זה אני עושה מלאאאא דברים בבית שטחיות שלי שקטנות ממני (לא בהרבה, אני בת בכיתה ח', יש אחת בכיתה ו' ואחת בד'....)
אני עושה הרבה דברים בבית, אז אמא שלי בקשה ממני לסדר את השולחן בסלון, אז סידרתי, והיה שם מלא דברים שונים של אחיות שלי, ואז אני אמרתי להן להרים, והם כזה ''את מסדרת...'' ואוףףףף
ואז אמא שלי בקשה מהם להרים את הדברים שלהן, אז הן הרימו אולי שלוש דברים, והלכו לשחק/ לא לעשות כלום/ לחנך מחדש את אחים שלי הקטנים...
ואוףףף הן ממש מתסכלות אותי ומעצבנות אותיייי
הן גם לא שמות עליי, ושאני מבקשת מהם משהו, אז הן כזה, ''מה נראלך, שאת אמא שלנו?!''
ושאני צריכה לעשות משהו, אז אני כזה ''לא באליייי'' ואז הן כזה- ''אבל את הבכורה''...
ועזבו את זה שאני עושה הרבה יותר דברים מהן.. וזה דברים שעשיתי שהייתי בגילן.. וגם לפניי..
ואוףףף
דייי

סליחה שהכתיבה מבולגנת, אני פשוט כמו שהבנתי ממש נסערת ומתוסכלתתת ומעוצבנתתת
ותגיבוו

ואאייי ממששש מעצבןןן!הכל טוב:-)

גם האחיות שלי עשו את זה היום!

אוף, מוכר...דמעה שקופה

קשה ומבאס ממש.

וואי אני ממש מבינה אותךנועה גבריאל
גם אני בכורה, ואחרי יש רק בנים,שזה אפילו יותר נורא מאחיות(יעני לפי הסטיגמות).
הרי הבנות הן אלו ש"יעני" אמורות לנקות,לבשל,לסדר את הבית וכו,והבנים יותר לומדים תורה(כמובן שבעיני הם גם צריכים לעזור,זה ממש לא סותר) וגם שהם לא בישיבה או בבית ספר הם לא עושים כלום,רק אוכלים ועושים 'ויברח' אפילו בלי לנקות אחריהם.

ככה זה היה אצלנו תמיד.
בקורונה שההורים שלי ועוד 2 אחים שלי היו חולים, אז אני והאחים האחרים (שיצאו שלילים) היינו ביחד והיינו אחראים על כל המטלות של הבית,וכמובן שהכל נפל עלי כי אני הבכורה וגם הבת היחידה.
ופשוט החלטתי שאני כן יבקש מהם עזרה,כי זה באמת לא פייר ואני גם לא התכוונתי להעביר חודש שלם בתור משרתת,עם כל הכבוד...
אז פשוט ביקשתי מאחים שלי עזרה,כל פעם משו אחר,והשתדלתי לא להגזים עם הבקשות.
יכול להיות שבהתחלה הם אמרו לי 'לא עכשיו' 'יותר מאוחר' והנחתי להם(ולפעמים פשוט עשיתי בעצמי שזו טעות...).
ומתי שהם כן הועילו בטובם ועשו אז ממש ממש החמאתי להם,השתדלתי שזה לא יראה מאולץ אבל באמת שהחמאתי,וציפרתי בכל מיני דברים,אפילו בסתם שוקולד או משו אחר שהיה. והייתי אומרת להם שבלעדיהם לא יודעת איך הייתי עוברת את התקופה הזו וכל מיני כאלה.
וכל ההערכה שהפגנתי עליהם גרמה להם לעזור לי יותר,בכל דבר,מלהרים את הטישו מהרצפה עד לכביסות.
ואני מדברת איתך על אח אחד שכל היום לא עושה כ ל ו ם ,פתאום בלי שביקשתי הייתי רואה אותו מקפל כביסה,ולא הבנתי מאיפה זה בא לו.

בקיצור,באמת שתנסי לפרגן ולהגיד כל הכבוד על כל מיני דברים שהן כן עושות,ותגידי להן אפילו 'תודה על העזרה' ולא בקטע ציני,אלא תהיה רצינית.
ויכול להיות שהן ילעגו לך ויגידו 'את לא אמא שלנו' או כל מיני שטויות כאלה,אבל בתוך תוכן הן כמהות לזה,באמת.
הן מחפשות את ההערכה ואהבה,ושתראי להן שאת מעריכה את העזרה שלהן הן ימשיכו.
כי בתכלס כל בן אדם ובמיוחד ילדים רוצים אהבה והערכה,ואם הם לא מקבלים את זה בדרכים טובות הם ימצאו את "הצומי" בדרכים פחות יפות,וחבל.

ובאמץ שאת יכולה ליצור קשר מדהים עם אחיות שלך,גם בשבילן ובמיוחד בשבילך.
נשמע לי חלום אם הייתה לי אחות שהייתי החברה הכי טובה שלה, תחשבי על זה.
ואפילו אם נראה לך שזה ממש חלום לא מציאותי,תנסי,זה תהליך הדרגתי שאם את באמת תרצי את הקשר הזה הוא בעז"ה עוד יגיע,באמת...

פולים הצלחות.
וכמובן שולחת חיבוק ענק
הקטע של האת לא אמא שלי מזה נפוץ אצלנומתנחלת אמיתיתאחרונה

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך