1. העמדתי לחימום והמסה סיר עם שוקולד לבן וחמאה. השוקולד התחיל להישרף כמעט מייד. אני יודעת שאסור להמיס שוקולד על אש ישירה. אבל חשבתי שבתוספת החמאה זה מנטרל את בעיית החריכה. ובכן, זה לא. האם זה משנה אם זה שוקולד מריר, שוקולד חלב או שוקולד לבן? וצימקאו?
2. כשנמסו, עירבבתי אותם והכל היה נראה טוב. אבל אז...
3. פתאום החמאה הפכה לנוזלית וצהובה ונפרדה מהשוקולד בחזרה. ויותר לא הסכימה לעשות "שולם" איתי ועם השוקולד. האם חיממתי או עירבבתי יותר מדי?
אולי תשמחו לדעת שחוץ מהציפוי העוגה יצאה טעימה...


)
)

