ברוך השם תמיד שאני כותבת בפורום הזה מרגישה בבית והכי בנוח למרות שאני לא כותבת פה כל כך הרבה. אנשים מדהימים מדהימים יש פה. תמיד עם רצון לעזור!! ברוך השם שזכינו!

חשבתי בעזרת השם שנה הבאה לשרת באולפנה עם פנימיה ולהיות מדריכה. לא יותר מדי מבינה בתקן הזה ואשמח מאוד לקבל חוות דעת והמלצות והסבר מעמיק על התפקיד עצמו ומה הוא דורש. אשמח גם לדעת אם זה היה לכם משמעותי באמת. באתי מאולפנה לא אולפניסטית במיוחד. היו בה בנות שירות אבל רובן היו לא כל כך משמעותיות עבורי. לא רוצה לבזבז שנת שירות על משהו מיותר ושעם ישראל לא בהכרח צריך.
אגב אשמח לדעת אם יש סיכוי לדעתכם שלא יקבלו אותי לתקן שכזה. הנתונים היבשים שלי נשמעים לא מזהירים במיוחד. מעולם לא הייתי בתנועת נוער ככה שלא הייתי מדריכה ואין לי ניסיון בהדרכה כל כך. כן יש לי ניסיון בהדרכה בחוג שהייתי בו אבל גם הוא לגילים קטנים. גם לא למדתי באולפנה שיש לה שם כל כך טוב מבחינה תורנית אבל החזות שלי אישית מאוד תורנית. אתן חושבות שיש סיכוי שאפסל על הסף?
ועוד משהו קטן - מתלבטת עם לשרת באולפנה שיש בה בנות עם קשיים או אולפנה תורנית כזו. יש לי יתרונות בשתיהן. באולפנה מהסוג הראשון אוכל לתרום הרבה בגלל הסיבה שגם עברתי (ועדיין עוברת) דברים לא פשוטים בחיים. באולפנה מהסוג השני אוכל לתרום בגלל שעשיתי תהליך משמעותי מבחינה תורנית ופשוט הלב שלי נמצא שם ומרגישה הרבה יותר מחוברת ושיהיה לי יותר כיף שם. מחפשת איזון בין כיף לתפקיד משמעותי ולכן מפחדת לבחור באופציה הקלה...
סליחה על החפירה ממש אשמח לעזרה!!
תודה מראש