מעלים פה הרבה דברים ואין זמן להגיב ואז הם נעלמים..
אז.. תדעו שאתם כותבים טוב, אל תפסיקו לכתוב.
כולם פה מוסיפים בדברים שהם מעלים.. תודה לכם!
@אני הנני כאינני וואו. רואים שאתה מבין בכתיבה. יש לך מילים יפות ודברים מחכימים. (ולשאלתך שם בשירתו של נווד, לומדים הרבה. על עצמי, על הכותב ועל החיים. כן.)
@קפוצ'ון איזה כיף לקרוא אותך. באמת. יש לך כתיבה טובה ומחשבות מעניינות שאת מעבירה בצורה נעימה וברורה. וואו אל תפסיקי.
ובכללי זה כיף שכותבים עם ניקוד(:
@מציאות. שומרת לעצמי בלב לא מעט קטעים שלך.. נראלי זה אומר הרבה.. תודה לך
@פרח תלוש אני אוהבת את מה שקראתי. קריאה קולחת ונעימה. את כותבת דברים חכמים. טוב לקרוא אותך.. תודה
@מתנחלת
נראלי את יודעת את דעתי על מה שאת כותבת.. למדתי הרבה, שתדעי. תודה לך.
@3,000 החכמת אותי. (הרגליים על הקרקע.. וואו. נכון מאד) את כותבת מעניין.. (לכתוב משו בתור דו שיח שקוראים רק צד אחד זה מעניין.. דרך טובה למשוך את הקורא.. וגם הסוגריים.. קיצור..) תודה לך.
@האקונה מאטטה
מצאתי את עצמי במה שקראתי.. תודה לך.
@.058 קראתי משו אחד והוא.. ואו. איזה מילים טובות יש לך. ממש. דימויים יפים ממש.. כיף לקרוא. והלוואי ירגיש טוב בפנים..
@שושיאדית את.. נגמר לי המילים.. תמשיכי לכתוב.. זה טוב בלב. אני אוהבת לקרוא אותך.
@חלילוש מרפא מרפא. באמת. תודה לך על הדברים שקראתי.. באמת
@תלתן קראתי דברים קצרים שנכנסו להכי בפנים.. תודה לך
@אושפיזין מהירח דברים קצרים וקולעים. עמוק. דברים שמעניין לקרוא
@קליפס^ מדהים. באמת. איזה כתיבה.. נוגע עמוק עמוק בפנים.. הצלחתי לכאוב, הצלחתי להרגיש.. את כותבת ככ יפה.. תודה לך.
@רחל יהודייה בדם את כותבת נעים, דברים שמצליחים לחדור לבפנים גם בזמן שאין הקשבה לדברים שבאים מבחוץ. תודה לך. וזה מאיר את העיניים לראות אותך מגיבה להכל..
@ניצוץ. קראתי משהו אחד ו.. רק קראתי שוב ושוב.. תודה לך. מאד.
@רק הפעם. לקרוא שוב ושוב ושוב וזהו. את פלא.
@דף תלוש אני אוהבת לקרוא אותך. את נוגעת בי. את פלא גדול. ואני אוהבת.
אני יכולה להמשיך לכתוב פה בלי סוף.. באמת. אל תפסיקו לכתוב..
ומחילה ממי ששכחתי.. אתם מדהימים כולכם.
תודה לכם