שאלהטאטע אוהב אותי!

אתם מרגישים לפעמיים שפשוט אין לכם כוח לכלום.

כאילו די תעזבו אותי וזהוו שחררוו

,,אני זמנית כאן
כן.. טבעי
כן, מלאאאהכל עוד אפשרי
וואי ברור וזה קורה לי המוןןןןסטלנית בפעולה

בוודאי. טבעי לגמרי.הָיוֹ הָיָה

למי מכוון ה"תעזבו אותי"?שמינייייייסט

בכל מקרה זוהי מחלה ידועה בטח בדור שלנו שבו עיקר המלחמה היא למרות שלא עושים כלום ולא מצליחים להתקדם לשום מקום העיקר- לא להתייאש ולעשות עדיין מה שאפשר אפילו קצת קצת ולשמוח במעט הזה וזה מה שייתן לנו את הכח להתקדם לאט לאט לחיות חיים מלאים בעשיה שמחה ואמיתית.

וגם אם אי אפשר לעשות כלום- אפשר לחייך! זה הרבה מאוד. כתוב "מצווה גדולה להיות בשמחה תמיד". לא סתם מצווה. מצווה גדולה. ולא מידי פעם אלא דווקא בזמנים האלה שאין כח לכלום- דווקא אז זה נחשב שאת בשמחה תמיד. כשיהודי שמח- כל העולמות שמחים ביחד איתו ויורד שפע עצום לא רק לך אלא לכל עם ישראל שמושפעים ישירות מהשמחה שלך (כך שמעתי מפי אחד מהתלמידים של הרבי מלובוויטש) וכמו שכתוב "בכל צרתם לו צר" לא כיף לה' שאנחנו סובלים- בואו נפסיק לסבול!

מה שה' רוצה מכל אחד זה להיות טיפה יותר טוב ממה שהוא עכשיו. ואם אין כח לכלום- ה' לא מצפה עכשיו שתעקרי הרים ולא יודע מה. הוא בסך הכל רוצה חיוך קטן קטן בזווית הפה... וזהו, ניצחת הרבה כוחות רשע ועצבות שניסו לתפוס טרמפ על המצב שלך.

בעזרת ה' תעלי ותצליחי ועוד תאירי את כולנו עם החידושים שעולים דווקא מתוך המצב הזה "ודע, שהתורה המלובש תוך ההסתרה שבתוך הסתרה היא תורה גבוהה דייקא, היינו סתרי תורה" ליקוטי מוהר"ן תורה נ"ו. בהצלחה רבה מקווה שעזרתי ולעוד עצות וחיזוקים אני מציע את השירות הדל שלי... לכל מי שירצה. חג שמח! הלו! זמן שמחתנו!!!חושף שיניים

יפה כתבתנועה גבריאל
'השירות הדל שלי'
כן כמעט כל היום(קורץ)מתנחלת אמיתית

ברור! את לא לבד בזה😉הדס????אחרונה

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך