יצאתי שוויצרית!!!לוחמת תמורות
בס"ד!

כמה דברים על בני אדם (ניתן להוסיף במידת הצורך):

• תמיד ישווה את עצמו למישהו שמוגדר בתור הגאון של הכיתה
  • במידה ואמרו לו את הציון:אם הוא קיבל ציון שדומה לציון שלו, הוא יצא ויצרח בקול "קיבלתי כמו ---------" אם לא, הוא יסתפק בלהגיד או אזה גאון אותו ילד, או שזה לא הוגן. בדרך כלל הגאון של הכיתה יגיע לנקודת רתיחה בשלב הזה.
  • במידה ולא נאמר לו הציון: או ילחץ על הגאון עד מוות, ויענה אותו במגוון הפצרות למיניהם, או יהיה בטוח שקיבלת 100 וידאג   ש כ ל   השכבה תיהיה בטוחה בזה.

ואחרי ההקדמה הזאת, אפשר להבין למה נמאס לי באופן סופי מכל דבר המופץ על   ה מ ב ח נ י ם   שלי, ועל  

ה ת ע ו ד ה  שלי.

איך אני אמורה להתמודד?! אני מודעת שיש לציונים שלי נטיות מוזרות לקפוץ, ובגלל זה (עיין ערך נקודה מס' 2 שנכתבה בעדינות רבה יחסית למה שהולך אמת) אני לא רוצה לספר אותם. גם לי יש צורך (קליל) לספר לאנשים ולהתלהב מציונים, אבל אני מבינה שזה לא יפה, לא טוב, לא בסדר וכו'. לכן אני עבדתי וממשיכה לעבוד על זה שאני לא אספר.

אבל אז או טוענים שאני גאון, או אומרים "קיבלת 100, נכון?!" וזה זז (לוידת מה הולך עם זה באמת, אני מרגישה שזה כאילו זז בין בנות). אם באותו מבחן קיבלתי 99, הדחף שלי להגיד להם "לא נכון!!!" מוכפל במיליונים. אבל אחרי הלא נכון מגיעה השאלה-עובדה-בקשה: "קיבלת 99, נכון?!" ואם קיבלת 98  ותגידי לא תזכי למשפטים נוסח "אז 98."

ויש את הבנות שמגדילות לבקש במתיקות ותמימות "אבל זה מעל 95?! נו, רק תגידי כן או לא".

איך הייתם מיעצים להתמודד? להגיד קיבלתי X , זה בדיוק מה שאני לא רוצה לעשות.

ובטח שלא ליצור מסכת שקרים מסביבי.

תודה

נ.ב.

הוכחה שזה מאד מרגיז אותי: אין סמיילים בהודעה שלמה וארוכה שכתבה בת...!!!

אז בלי סמיילי- שימו פרצוף עצוב בתגובות...

הינה-בשבילך נעמה...
מצטרפת לשאלה ^^בת מלך =)
יש לי הרגשהgolani
שאת מזה מתגאה בציונים שאת מקבלת ואת רוצה להשוויץ מול כל הפורום רק לא יודעת איך לעשות את זה בלי לצאת שוויצרית אז עשית את זה בדרך הזאת. מה לעשות "התהילה היא דבר הפכפך, הארי" (פרופסור לוקהרט, שם ,שם)
ופרצוף עצוב - בשבילך
נ.ב. כנ"ל לגבי בת מלך.
לדעתי ממש לא...נקודת חן
מה העניין להתגאות בבפורום דווקא...?

נראה לי שהיא כן שואלת ברצינות!
בלי להיות שוויצרית... גולנילוחמת תמורות
בס"ד!

אם בא לך - אני יכולה לשבת להשוויץ שעות, אני פשוט טובה בזה (בלהיות שוויצרית).

רגע,פרצוף עצוב לעצמי:

אני באמת לא יודעת איך לעשות את זה.זה לא נראה לי טוב שאנשים ישוו ביני לבינם , ואני מאד לא רוצה להיות מוגדרת כגאון. עכשיו לדוגמא המורה חילקה מבחנים בנביא, ואני יצאתי לדבר עם חברה מכיתה אחרת.
כשחזרתי התברר לי שהפסדתי את החלוקה. כשאמרתי למישהי שזה מעצבן אותי היא אמרה לי שגם ככה בטח קיבלתי 100, ואין לי מושג אם זה נכון,אבל זה כנראה באזור.

בינתיים קיבלתי את עצתו של תמנון רעב. אבל בנות עשות לי פרצופים...

תודה בכל אופן...

להשווצות חינם כתבו מסר אישי ללוחמת תמורות...
להגיד את הציוןזה אני היועץ
הם שאלו? שיתמודדו עם התשובה.
לא רואה שום טעם להסתיר,לדעתי זה מעיד על יוהרה רבה יותר.
אולי,_חמודויינת_
באמת מציק לה מה את יודעת?
לא רמזתי על יהירותה של הלוחמתזה אני היועץ
עניתי לשאלתה מה לעשות במצב כזה-שאני לא מוצאת לנכון להסתיר את הציונים רק כי הם מספר תלת ספרתי (או קרובים לכך).
מי ששאל-שיתמודד עם זה.(ולעיתים יאכל את הכובע.)
הכי טובתמנון רעב
להתחמק.
ואם זה לא עובד אז תגידי להם שמה שחשוב זה להיות
אדם טוב ולא אדם 100 (בדוק- זה עובד!).
ואם גם זה לא עובד אז פשוט תגידי שלא בא לך לומר.
אם את באמת רוצה פיתרון...golani
"תמים תהיה עם השם אלוקיך" לכי בתמימות, שואלים אותך? תעני! בלי "מה זה חשוב לכם" ובלי "לא משנה" תעני בפשטות ואם יגידו לך "וואי איזה אדיר" וכו' תגידי בקלילות "אה כן, באמת יצא לי טוב הפעם" ותלכי לאכול במבה (או תרנגול הודו צלוי ברוטב אלף האיים, זה לא משנה) וגמרנו, ככה לא תצאי שוויצרית.
נ.ב. כשאדם מנסה להסתיר ציון גבוה סימן שהו חושב שזה באמת חשוב מאוד ולכם כשהו כבר מגלה עלולה להיווצר (אפילו בלי אשמתו!) איזה הילה סביבו שסביר שלא היתה נוצרת אילולא היה הולך בפשטות.
*ולכן כשהואgolani
לא להגידe1l0a5d
מותר לך...
ופתרון מקורי- אפילו יום אחר התעודה או המבחן- תמיד אפשר להגיד ששכחת....
פשוט אל תגידי להן את הציון...אנונימי (פותח)
ואם הם שואלות אז תמצאי דרך להתחמק...אנונימי (פותח)אחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך