אהלן חבר'ה!
חג שמח 
ב10 השנים האחרונות (כיום בת 28, סטודנטית למשפטים) התחלתי ממש להתעניין בנושאים כגון: מה קורה בישראל ובעולם מבחינה פוליטית (ואף עסקתי בכך), דעות ציבוריות, אתגרי השעה, מה שנקרא אקטואליה ועוד נושאים נוספים..
עשיתי מנוי לעיתון שכתוב בשפה האנגלית - וכך גם חידדתי את האנגלית שלי ועל הדרך העשרתי את עצמי בידע.
הכל התחיל מאז השירות לאומי (עשיתי שנתיים), כשהייתי עולה לרכבת התחלתי לקרוא עיתונים ומאז הכל היסטוריה...
יחד עם זאת , מרגיש לי (בשנתיים האחרונות לפחות) שכדי לקלוט ולהבין לעומק את כל כללי המשחק הפוליטים, שליטה והבנה תהליכית והימננטית של מה שקורה בעולם ובארץ- ברמה משפטית, חברתית, דתית, היסטורית, להבין את עמדות השמאל-ימין-מרכז (תודו שגם אתם מבולבלים) ולהיחשפות למידע מהסוג הנ"ל, אני צריכה ממש לקחת את זה כפרוייקט.
מאז ומתמיד אני מאד אוהבת להיות הפרוייקטורית של חיי,(כן השתמשתי במילה הזאת עוד לפני שפרופ' גמזו נכנס לתפקיד ;))
לקחת משהו גדול ולפרק אותו למשימות קטנות ברות השגה. ולהגשים. מה שנקרא אדון לעצמי.
אציין שזה מאד מעניין אותי, ואני קוראת \ צופה ונחשפת לידע מגוון ומעשיר.
וכאן אני פונה אליכם להתייעץ - האם יש בקהל אנשי מקצוע בתחום? למשל, אנשים שכיום עובדים או עבדו במשרות פוליטיות \ בחדשות \ היסטוריונים \ הוגי דעות \דוברות ועוד. אגב, לא משנה לי מאיזה מחנה אתם מגיעים... (כולנו עם אחד ..בכל זאת )
אני רואה את עצמי עוסקת במישרין או בעקיפין בתחומים הנ"ל. בטווח של 10 שנים הבאות בעז"ה.
אני רוצה רק לדעת איך עושים את זה? יותר מדוייק: איך עושים את זה נכון?! מהן יסודות הבניין שעליי לבנות באופי, באישיות ובעיקר בידע שלי ובמיומנויות נדרשות? התחומים האלו מעניינים אותי ברמה הבן אישית, מעורבות חברתית, ורצון .. רצון לעשות טוב בעם שלי, וכן.. גם בעולם.
תודה. שאו ברכה.