לגבי שאלתך - כן, בשמחה. אשמח לשלוח לך מסר עם כל הפרטים, את יכולה לשלוח לי מסר מניק אחר שלך/ניק חדש שתפתחי כדי שאוכל לענות לך בהרחבה 
ומחזקת אותך מאוד בהחלטתך להטעין את עצמך, לקבל כלים ולפנות במקביל לייעוץ/אבחון וכו' - זו ממש הדרך הנכונה לענ"ד וכמו שאומר הקב"ה "פתחו לי פתח כחודו של מחט ואפתח לכם פתח ואני אפתח לכם פתח כפתחו של אולם..."
לפעמים מרוב קושי ובילבול והצפה קשה מאוד לראות את הדברים בבהירות ולדעת איך בכלל ממשיכים מכאן?
גם העייפות הגדולה שאת מתארת, שהיא אחת מאבני הנגף שיכולות להרוס כל חלקה טובה אצל כל בן אדם, ממש אי אפשר לחשוב בצלילות כך,
גם העומס המאוד גדול לש החיים בכללי, אפילו לפני שהתחלנו להתייחס לזוגויות,
גם כל מה שקורה בפן האישי,
אח"כ ההורי
וכמובן כמובן הפן הזוגי
ואלו ממש כמה וכמה מעגלים שמשפיעים ישירות אחד על השני כל הזמן. כל הזמן. ואיכשהו הרבה פעמים אנו נוטים "להאשים" את המעגל של הזוגיות תמיד וקודם כל, אולי בגלל איזושהי תפיסה לא מציאותית/הבנייה תרבותית כלשהי/משהו אחר שצרוב לנו במוח שאם רק בעלי/אשתי היו ___ אז היה יכול להיות יותר טוב,
ואם רק בעלי/אשתי היו/לא היו ____ אז החיים שלי היו מושלמים.
יש בזה כמובן הרבה מאוד אמת, אבל צריך לעשות הפרדה לדברים, לראות כל קושי בפני עצמו ואיך מתמודדים איתו,
וכאשר מגיעים לזוגיות - כמובן לטפל בזוגיות בצורה עמוקה ויסודית וטובה, אבל שוב, הבילבול, ההצפה, הקשיים שנערמים אחד על גבי השני מאוד מקשים על זה להתבצע בצורה טובה...
וכמובן שבנוסף לכל הנ"ל בזוגיות יש עוד צד אחד שלם - שהוא בעלך שגם הוא חלק מאוד מהותי בסיפור והרבה מהצד שלו ואיך ש*הוא* רואה ותופס את הדברים, מאז שהכרתם ועד עכשיו - מאוד משפיע על כל ההתנהלות ועל כל החייםפ המשותפים.
אני בכנות חושבת שאחוז ניכר מהזוגות עובר או עבר קשיים דומים און אחרים, והרבה מאוד מהם יכולים לצאת מזה מחוזקים יותר וקרובים יותר. המודעות שלך, הרצון הכנה שלך לחיים שלמים וטובים יותר וכמובן המוכנות לעבודה ומאמץ - הם שלושת הכלים הכי חשובים בעיניי להצלחה שלמה של זה ואת תצליחי ב"ה!
ההודעה שלך הזכירה לי אדם שמרוב שהוא נמצא בסף של הכוחות שלו - הוא כאילו הגיע ממש לתחתית הבריכה - אבל משם הוא יכול לקבל "בום" כזה שיעלה אותו למעלה - ובהודעתך תיארת ממש מצב של קריסה וחוסר אונים וחוסר כוחות - מה שבעצם הנפש והגוף שלך אומרים לך - עד כאן! אני לא יכולה יותר! לא ככה!
ומצד אחד יש בזה הרבה קושי,
אבל מצד שני יש כאן גם הרבה תקווה!
כי באמת *ככה* אי אפשר להמשיך יותר, אבל *בצורה אחרת, טובה יותר* - כן!
וב"ה זו ההתחלה שלך לכך שכל חייך, השמחה שלך, השלווה שלך, הזוגיות והכל בע"ה יגיעו לשיפור והעצמה בכל התחומים.