יאללה שרשור פדיחות זום!!בוער לארץ השלמה

טוב אז פתחתי שירשור פדיחות זום כי

1 להרים את האווירה 

2 כי פשוט חובה לאסוף את הכל לשרשור אחד

3 כי אני רוצה שיהיה לי שרשור אחד שיגיע ל"חמים" אז תעזרו לי

אחד טרי מהיוםמתנחלת אמיתית

לאח שלי יש כל היום זומים ממש מ9 עד 2 בצהריים. בקיצור הוא הלך להכין פתיתים לארוחת צהריים והשאיר את המחשב פתוח עם הטעינה הזאת עד שיאשרו אותך אני התיישבתי פתחתי לי חלון חדש וגלשתי כזה 5-6 דקות עד שאני שומעת פתאום עלינו עליך!!! ---- תזיז את המצלמה מאחותך! מסתבר שהזום נכנס עם מצלמה פתוחה... כולם ראו אותי

יאאא לא נעיםבוער לארץ השלמה

וואי לא נעיםםםטאטע אוהב אותי!
חחח פדיחההדסדוסה

פדיחה שקרתה לי פעמייםשירה????
הייתי בשיעור ואח שלי נכנס לי לחדר אז צעקתי עליו שיצא(ממש צעקתי😅) ולא הייתי על מיוט אחרי שזה קרה היום המורה אמרה כזה תשתיקו את עצמכם בבקשה...
קרה לחבר שלי גםבוער לארץ השלמה

אמא שלו נכנסה והייתה צריכה את המחשב והוא מתחיל להתווכח איתה שהוא בשיעור וזה והוא עם מצלמה ורמקול פועל כן

וואי אני חולה על הפדיחות האלההדסדוסה

(כל עוד זה לא קורה לי כמובן..)

יאא שירשור נדרש בהחלט!רודף אהבה בימים

* נרדמתי עם מצלמה פתוחה כמה כיף

*הקלטתי לחברה בוואצאפ שתשלח לי את התשובות של השיעורי בית מהשיעור הקודם ולא הייתי על מיוט. נראלי המורה זועמת

ווואי הכי טוב ששמעתיבוער לארץ השלמה

וואי וואי חחחדסדוסה

קרה לי כמה פעמים 😅אייסקפה

שהמורה עושה קישור קבוע, ולכל הכיתות שהיא מלמדת זה אותו קישור,

ואז אני נכנסת לשיעור של כיתות אחרות 😅

חחחדסדוסה

אנחנו עשינו את זה בכוונה..

כשהיה שיעור לחמשושיות נכנסנו כולם והסתרנו מצלמה וכולםם קראו לעצמם שישיסטיתת.. זה היה אירוע נורא מבדר..

אויי טובהכל טוב:-)

קרה לחברה שליפשטות.
בספירת העומר, היא דיברה עם אמא שלה כזה "יאו אמא, ****(השם של הרב שלימד) מזמן לא התגלח וואי איזה זקן" והיא היתה עם רמקול פתוח
חחח הצחקת אותידסדוסה

קרה לי אלף פעם וכל פעם זה מביך מחדשאמממ

אני שרה ופותחת דלת ואז קולטת שאבא שלי שם מעביר שיעור זום.

קרה אשכרה איזה אלף פעם!!!!

סיוט!!!!

יצאתי בפיג'מה מהחדר והמצלמה בדיוק קלטה אותיסתםככהבליסיבה
אני כרגע באמצע זום עם פיגמה..דסדוסה

ההבדל היחיד הוא שהמצלמה שלי סגורה דווקא..

אבל המורה כל חמש דקות מבקשת שנפתח מצלמה.. כנראה שאני יצטרך לעשות עם זה משהו...

פדיחה שלא קרתה לי..דסדוסה

היה בזום שיעור עם רב אחד לכל האולפנה וזה היה זום נוראא משעמם וכמובן שכולם הסתירו מצלמות כדי שלא יראו אותם נרדמות לצליל קולו הערב של הרב.. ואז הייתה אחת שאחים שלה שיחקו במחשב תוך כדי השיעור ובטעות פתחו את המצלמה ואז כולם ראו את המציאות שבעצם הם היו נתונות בה כרגע.. היא פשוט לא הייתה שם.. היה כיסא ריק ושתי אחים קטנים שמצמידים את האף שלהם למצלמה..

...שם נורמלי ????
אוקיי אז המורה הקריא שמות ואמרתי לו שאחת הבנות אמורה להכנס עוד כמה דקות ושאני אתקשר אליה לראות מה קורה
אני מתקשרת אליה: "היי *** יאללה כנסי לשיעור המורה רוצה להתחיל" הרמקול שלי היה פתוח והמורה פשוט צחק עליי...
הנהצבע לחיים
הסתכלתי בזום של אחי על המורה שלו ושאלתי את אחי אם הוא יהודי בכלל והרמקול היה פתוח
פדיחה רציניתLove the world

יש לי כמה

לא מה קרה אבל במקום שההיתי עם הזום לא היה קליטה טובה אז זזתי עם המחשב לכול פינה בבית וניסית לראות אם שם יש קליטה ואז כאילו המורה אומרת לי לא ראיתי מה יש בדלת השמאלית ליד המטבח מתברר שהייתי עם מצלמה פתוחה וכולם ראו את כול הבית שלי

עוד אחת

אח שלי נכנס לי לחדר שהוא היה בלי חולצה וחיפש איזה משהו ובאותו זמן המורה לימדה על צניעות ודברים כאלה והיא ראתה את אח שלי ואומרת לי לסגור את המצלמה כי יש משהו שזז מאחורי בצורה מוזרה

עלה לי גוק על החולצה ופתאום כיתה מתחילה לצרוח ולסמן לי שיש לי משהו על החולצה ואני לא מבינה מה הם רוצים מחיי עד שחברה שלי שולחת לי הודעה שיש לי גוק על החולצה

וואוושם נורמלי ????
את מלאת פאדיחות!
ותאמיני לי שיש לי עוד מלאאאLove the world

~~~~הכל טוב:-)

היום היה לנו שיעור משעמממממם אני ההיתי במחשב נייד ושיחקתי תוך כדי בפון בטעות באמצע נפתחה לי המצלמה וכולם ראו שזה מה שאני עושה!!!!!!

חחחחח זה קורה כל הזמן....Love the world

תוך כדי שיעור תשבע הכלב שלנו נכנס לחדר שלי עלה עלי והתחיל ללקק תמצלמה שהייתה פתוחה

אחותי דיברה בטלפון מאחורי וסיפרה לחברה שלה איך המורה שלי מלמדת לא טוב וכו ושמעו אותי

ביקשתי מחברה לשלוח לי תסיכומים של השיעורים+ שיעורי בית והמורה שמעה אותי

אכלתי קורנפלקס תוך כדי ושמעו ת'לעיסות שלי (אחכץ...)

צעקתי לאמא שלי שהמורה הזאת סתומה ואין לי כוח עוד לשמוע אותה מדברת על 5 איזונים של הגלובוס (או משהו כזה..) והמורה שמעה אותי

זה פדיחות שקראו לי אתמול להיום

בהמשך אני אתן פדיחות לוהטות כמו שרק אני מסוגלת לעשות...

וואי אימאלה איזה פדיחותתלראות בטוב
🤣🤣🤣אמרלד
חח אני עושה את זה תמיד עם מצלמה פתוחה מראשרודף אהבה בימים
מה אכפת לי... שיראו שאני בפלאפון
נראה לי אני גם יתחיל לעשות את זה...Love the world

אתה מתוחכם, אתה...

אבל לי המורה תקעה פרצוףףף אבל מה זה פרצוףףף!הכל טוב:-)

אחת מזום שנגמר עכשיומתנחלת אמיתית

היינו 5 בנות בפעולה (כבר פאדיחה)

ועשינו איזה משחק עם נקודו ואחת הבנות לא הצליחה ולא השתיקה את עצמה אז כולם שמעו אותה אומרת תקשיבי אני שולחת לך מילה ואת שולחת לי מילים קשורות, אוקי? 

טרי מעכשיותגל הארץ
המורה לימדה בשיעור תושב"ע את סדר השתלשלות המשנה והיא אמרה לנו לכתוב את מה שאני אומרת ואני השתעממתי בשיעור וחשבתי שאני על מיוט וצעקתי לאח שלי אם הוא יכול למצוא לי בבית את זה כבר כתוב ואחר כך אמרתי שמשעמם לי ואמרתי כזה את התקופות של המשנה ששמעו בקול שלי שאני משועממת ואז המורה אומרת כזה "כן" ואז הסתכלתי וראיתי שאני לא על מיוט...הבעיה היא שאני לא יודעת מתי נפתח ה"מיוט" אז יש מצב ששמעו אותי גם אומרת לאח שלי שמשעמם לי וזה חומר של ילדים בגן
חחח יואאאווהכל טוב:-)אחרונה

אוה בזרימה

נכנסתי לשיעור עם פילטר של זקן שאחי השתמש בו לפני במחשב ולא ידעתי איך מבטלים את הפילטר.

אל תנסו בבית

או שתנסו, צחוק היסטרי מובטח לכם

קרה גם לחברה שליאייסקפה

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך