טוב אז פתחתי שירשור פדיחות זום כי
1 להרים את האווירה
2 כי פשוט חובה לאסוף את הכל לשרשור אחד
3 כי אני רוצה שיהיה לי שרשור אחד שיגיע ל"חמים" אז תעזרו לי

יאללה שרשור פדיחות זום!!
בוער לארץ השלמהטוב אז פתחתי שירשור פדיחות זום כי
1 להרים את האווירה
2 כי פשוט חובה לאסוף את הכל לשרשור אחד
3 כי אני רוצה שיהיה לי שרשור אחד שיגיע ל"חמים" אז תעזרו לי
לאח שלי יש כל היום זומים ממש מ9 עד 2 בצהריים. בקיצור הוא הלך להכין פתיתים לארוחת צהריים והשאיר את המחשב פתוח עם הטעינה הזאת עד שיאשרו אותך אני התיישבתי פתחתי לי חלון חדש וגלשתי כזה 5-6 דקות עד שאני שומעת פתאום עלינו עליך!!! ---- תזיז את המצלמה מאחותך! מסתבר שהזום נכנס עם מצלמה פתוחה... כולם ראו אותי
אחרי שזה קרה היום המורה אמרה כזה תשתיקו את עצמכם בבקשה...אמא שלו נכנסה והייתה צריכה את המחשב והוא מתחיל להתווכח איתה שהוא בשיעור וזה והוא עם מצלמה ורמקול פועל כן
(כל עוד זה לא קורה לי כמובן..)
* נרדמתי עם מצלמה פתוחה כמה כיף
*הקלטתי לחברה בוואצאפ שתשלח לי את התשובות של השיעורי בית מהשיעור הקודם ולא הייתי על מיוט. נראלי המורה זועמת
שהמורה עושה קישור קבוע, ולכל הכיתות שהיא מלמדת זה אותו קישור,
ואז אני נכנסת לשיעור של כיתות אחרות 😅
אנחנו עשינו את זה בכוונה..
כשהיה שיעור לחמשושיות נכנסנו כולם והסתרנו מצלמה וכולםם קראו לעצמם שישיסטיתת.. זה היה אירוע נורא מבדר..

אני שרה ופותחת דלת ואז קולטת שאבא שלי שם מעביר שיעור זום.
קרה אשכרה איזה אלף פעם!!!!
סיוט!!!!
ההבדל היחיד הוא שהמצלמה שלי סגורה דווקא..
אבל המורה כל חמש דקות מבקשת שנפתח מצלמה.. כנראה שאני יצטרך לעשות עם זה משהו...
היה בזום שיעור עם רב אחד לכל האולפנה וזה היה זום נוראא משעמם וכמובן שכולם הסתירו מצלמות כדי שלא יראו אותם נרדמות לצליל קולו הערב של הרב.. ואז הייתה אחת שאחים שלה שיחקו במחשב תוך כדי השיעור ובטעות פתחו את המצלמה ואז כולם ראו את המציאות שבעצם הם היו נתונות בה כרגע.. היא פשוט לא הייתה שם.. היה כיסא ריק ושתי אחים קטנים שמצמידים את האף שלהם למצלמה..

יש לי כמה
לא מה קרה אבל במקום שההיתי עם הזום לא היה קליטה טובה אז זזתי עם המחשב לכול פינה בבית וניסית לראות אם שם יש קליטה ואז כאילו המורה אומרת לי לא ראיתי מה יש בדלת השמאלית ליד המטבח מתברר שהייתי עם מצלמה פתוחה וכולם ראו את כול הבית שלי
עוד אחת
אח שלי נכנס לי לחדר שהוא היה בלי חולצה וחיפש איזה משהו ובאותו זמן המורה לימדה על צניעות ודברים כאלה והיא ראתה את אח שלי ואומרת לי לסגור את המצלמה כי יש משהו שזז מאחורי בצורה מוזרה
עלה לי גוק על החולצה ופתאום כיתה מתחילה לצרוח ולסמן לי שיש לי משהו על החולצה ואני לא מבינה מה הם רוצים מחיי עד שחברה שלי שולחת לי הודעה שיש לי גוק על החולצה

היום היה לנו שיעור משעמממממם אני ההיתי במחשב נייד ושיחקתי תוך כדי בפון בטעות באמצע נפתחה לי המצלמה וכולם ראו שזה מה שאני עושה!!!!!!
תוך כדי שיעור תשבע הכלב שלנו נכנס לחדר שלי עלה עלי והתחיל ללקק תמצלמה שהייתה פתוחה
אחותי דיברה בטלפון מאחורי וסיפרה לחברה שלה איך המורה שלי מלמדת לא טוב וכו ושמעו אותי
ביקשתי מחברה לשלוח לי תסיכומים של השיעורים+ שיעורי בית והמורה שמעה אותי
אכלתי קורנפלקס תוך כדי ושמעו ת'לעיסות שלי (אחכץ...)
צעקתי לאמא שלי שהמורה הזאת סתומה ואין לי כוח עוד לשמוע אותה מדברת על 5 איזונים של הגלובוס (או משהו כזה..) והמורה שמעה אותי
זה פדיחות שקראו לי אתמול להיום
בהמשך אני אתן פדיחות לוהטות כמו שרק אני מסוגלת לעשות...

אתה מתוחכם, אתה...
היינו 5 בנות בפעולה (כבר פאדיחה)
ועשינו איזה משחק עם נקודו ואחת הבנות לא הצליחה ולא השתיקה את עצמה אז כולם שמעו אותה אומרת תקשיבי אני שולחת לך מילה ואת שולחת לי מילים קשורות, אוקי?
בזרימהנכנסתי לשיעור עם פילטר של זקן שאחי השתמש בו לפני במחשב ולא ידעתי איך מבטלים את הפילטר.
אל תנסו בבית
או שתנסו, צחוק היסטרי מובטח לכם 

אייסקפהזה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים