נשואים 4 שנים. עם שני קטנים שובבים ואני באמצע ההריון השלישי. אני מרגישה שאני פשוט לא אוהבת את בעלי. מרגישה שההחלטות שעשיתי לפני 4 שנים התאימו לי אז ולא מתאימות לי היום. השתניתי, הדעות שלי השתנו, השאיפות והכל. והוא נשאר אותו דבר, אני מרגישה שאנחנו לא מתאימים ואני חיה דמות שזו לא אני. מקימה משפחה שאני לא רוצה. לא מתאים לי כבר 10 ילדים כמו שרציתי אז. מרגישה עכשיו שמספיק לי אפילו שלוש. לא רוצה להיסחט כל החיים ואת כל הלחץ הזה. אוףף. ומרגישה שהוא לא מבין אותי. הוא בעל טוב ואבא טוב וצדיק ולמדן אבל עם ראש מאד מרובע ומקובע. וזה ההפך ממני. צר אופקים. לא מעניין אותו שום דבר. לא חושב מעבר או לעומק. ואני הפוך. אם לי עם מי לדבר. מרגישה שחברה שלי מבינה אותי יותר. אוף זה פשוט מתסכל. בכיתי היום מלא וגם עכשיו. עולות בי מחשבות על פרידה אבל מצד שני להיות גרושה עם ילדים זה לא מזהיר בכלל. יש לנו קשר טוב סכ"ה רוב הזמן וגם בפן הפיזי אנחנו מרגישים טוב. אבל מרגישה שכבר לא אוהבת אותו ושהוא לא מתאים לי כבר. הוא גם הקריח ממש וזה גם הוריד בקטע החיצוני. אני יודעת שגם ההורמונים משפיעים והתקופה הקשה של העומס של הלימודים שלי ושלו בנוסף לבידוד ארוך מאד שעוד לא יצאנו ממנו. אבל גם יש חלקים שאני מרגישה הרבה זמן וזה מאד קשה לי, כמו הפער בסגנון החשיבה, ההשתנות שלי וההרגשה לפעמים שאני חיה בזהות שזה לא אני, ומקימה משפחה שזה לא אני אלא הוא. אוףףףף. ולא באלי לשתף אותו בזה, הוא ילחץ ולא יבין. וסתם יפגע ולא יצא מזה כלום. מה עושים? להמשיך לחיות בכזב הזה? למה ככה זה עובד? למה ילדה מחליטה להתחתן ואחר כך תקועה בזה לכל החיים? אוףף אוףףףף
תודה על המקום לפרוק..