סיפורי טרמפים!!!!! רוצו על זה-אנונימי-

תתחילו למה אתם מחכים????

כשהייתי קטנה קטנהניצוץ.
אמא שלי לא הסכימה לתפוס טרמפים, אבל פיספסתי את האוטובוס האחרון והייתי עם חברה שלא היה לה אכפת, קיצר אני יורדת לכביש בשיא הביטחון.. מפה לשם, אמא שלי עוצרת לנו... (תדמיין את ההמשך לבד, וואי זה היה..🙈)
ואי ואי .. לא נעים-אנונימי-

יש לי כמה ... אני עוד מאט אכתוב.. כשיהיה זמן-אנונימי-

מאתמולצבע לחיים
עליתי על טרמפ בלטרון ונפלה לי הסיכה של הכיפה ולא מצאתי. אז שאלתי תנהג אם יש לו סיכה? ולא שמתי לב שהוא היה קירח... הוא שם ידיים על הראש ואומר איך סיכה איך! אני קירח מה אני אעשה עם סיכה
לא אתה.. סיפורי הטרמפים שלך זה משוניצוץ.
נשמע שיש הרבה-אנונימי-

תכתוב לנו

זה לא אניניצוץ.
זה הוא @צבע לחיים
אז שהוא יכתוב-אנונימי-

יש לי מלאצבע לחיים
@ניצוץ. אני אכתוב שיהיה לי זמן
....-אנונימי-

פעם אחת אני וחבר מחכים לטרמפ לאחד החופים הכינרת ושעות אף אחד לא עוצר לנו טרמפ ... ואז פתאום מגיע אוטו גלידה ועוצר לנו זה היה מגניב! הוא היה מזה גבר צחק איתנו וזה...  (חוץ מזה שהוא לא נתן לנו גלידה

.......-אנונימי-

עוד סיפור... השעה 2 בלילה אני מחכה לטרמפ מחכה ומחכה עד שעוצר לי רבכ כתום אני שואל לאיפה הוא נוסע והוא לא עונה הוא רק מסמן לי לעלות אני לא עולה ושואל שוב לאיפה נוסע (יש כמה כפרים ערביים ליד ..) קיצור הוא שוב מסמן לי לעלות ולא מוכן לדבר.... אני שואל שוב והוא מסמן שוב קיצור בסוף שאלתי שוב והוא מתעצבן ואומר לי במבתא ערבי כמה צעקות ונוסע .. אחרי זה עליתי על טרמפ נורמלי וראיתי שהרכב הכתום נכנס לכפר.... ברוך ה' תודה ה' שאני פה יכול לכתוב לכם את זה

מה שקרה לי השבוע מנצח את כולכם קפיץ
אבל הוא כולל כמה דברים לא חוקיים, כולל עצם זה שתפסתי טרמפים, ואני כבר לא ממש בקטע של להיכנס לכלא...
אנחנו רוצים לשמוע-אנונימי-

כאילו שהמשטרה הצבאית עוקבת אחרייך פה ויודעת מי אתהר ומדבר
וגם אם כן, הם לא יכולים להעניש אותך
אה. ברור שלא קפיץ
זה בקטע של אין לי כוח לכתוב עכשיו, חחח אולי מחר אני אספר
עדיין מחכיםבריו
נכון...קפיץ
טוב, אז תשמעו סיפור:
הימים ימי סגר קורונה, אבל שמחת תורה, שזה גם ככה חג משעמם, וסגר ונגמר לי הכוח למשפחה שלי, אז החלטתי לנסוע לחג.
מוצאי החג, אבל יש סגר ואין אוטובוסים במוצש, אני מחליטה לתפוס טרמפים למקום שיש לי חברות שאפשר לישון אצלן, עומדת בטרמפיאדה ביישוב, ודי מהר עוצר טרמפ לירושלים. אוקי, ירושלים זה אחלה, כלומר זה לא, אבל ממתי אנחנו עובדים עם שכל?
אוקי, ירושלים. מוצאי שמחת תורה, כבר קצת קר (איזה כיף. יצא לכם פעם לנסוע ברכבת כשהיא *ריקה*? רק אתם והנהג?)
אוקי, עכשיו בכניסה לעיר מנסה לתפוס טרמפ למרכז. אין טרמפים, משטרה חוסמת את הנתיב, ככה שיש סיכוי שיעצור רק מי שפונה מימין. עומדת שם איזה שעה, בסוף ההורים מתקשרים ואומרים שאין מצב והם באים לקחת אותי...
ואז עוצר טרמפ. לאלעד. יופי, זה חוסך להורים איזה חצי שעה נסיעה, אני עולה ומעדכנת את ההורים, שלושה חרדים עולים מאחורה
ועכשיו הסיפור מתחיל, עד עכשיו? לא שמעתם כלום.
הוא מתחיל לדבר איתנו על חומש דברים, מדבר כל מיני דברים מוזרים יותר ופחות. אני לא מקשיבה, חצי ישנה ורק רוצה להגיע הביתה. (זה מצחיק אותי אז אני מספרת לכמה ניקים מפה מה קורה) אחד החרדים מבקש להוריד אותו איפשהו כדי לתפוס טרמפים לבית שמש, הנהג לא מסכים ואומר שהוא יקח אותו לבית שמש. טועה בפניה.
מסתובב, ומתחיל לנסוע במהירות מופרעת נגד הכיוון, בניסיון לחזור לכביש הנכון (נכון אם אתם רוצים להגיע לבית שמש, כן? אני בניתי על להגיע למרכז). אוקי, אנחנו מגיעים לבית שמש, הוא מוריד אותו איפשהו, ואז אוסף טרמפיסט אחר...
כל הזמן הזה הוא מדבר כל מיני שטויות חצי דתיות, שממש אין לי כוח לשמוע. מסתובבים בבית שמש, אין לו מושג איך לצאת מהעיר. איכשהו השיחה מגיעה ל"אני במעצר בית עכשיו, כן? השתחררתי מהכלא לפני שבועיים".
(עוד: "יש לכם מזל שנגמרה לי הבטריה בדיוק לפני שעליתם, אחרת כל הזמן עכשיו הייתי בטלפון")
הוא מוציא סיגריה (אם אתה מספיק נחמד לשאול את הטרמפיסטים שלך אם זה מפריע להם, אז תהיה מספיק נחמד גם להקשיב לתשובה?!?!?!) הבנאדם נוסע כמו מטורף, חצי שעה סיבובים בתוך העיר, הוא מדבר בטלפון עם מישהו ועוד רוצה לקפוץ אליו 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ בסוף יוצאים משם, עולים על הכביש למרכז. הוא מבקש לשים וייז, זה אומר שאי אפשר לדבר בווצאפ, אבל אני שמה. מנסה לכוון אותו, באיזשהו שלב הוא אומר שמכאן לא צריך והוא יודע. אני כבר חצי ישנה, שמה לב על המסך שאנחנו מתחילים להתרחק מהמקום הנכון אבל לא אומרת כלום (טעות!!!!) איכשהו אנחנו בגדרה, עושים סיבוב בתוך העיר וממשיכים עוד דרומה.
למי שלא יודע - אם אתם יוצאים מירושלים ורוצים להגיע למרכז אתם *לא* אמורים לעבור בגדרה.
בסוף הוא קולט, ומפסיק לריב עם החרדים כי הוא מבין שהם צודקים והוא לא בכיוון, חוזרים סוף-סוף לכיוון הנכון הוא בכלל משנה כיוון ומחליט לנסוע לבני ברק. עוצר בתחנת דלק בלוד, ושם אני בורחת לו מהאוטו...
(לקח לי רבע שעה לכתוב את זה כאן. בזמן אמת זה הרגיש בערך כמו נצח, שעתיים וחצי נסיעה סה"כ)
נשמע כיף בסך הכלבריו
סתם
מקווה שזו לא טראומה
שיאו פחדדדמתנחלת אמיתית

זה לא בדיוק סיפור טרמפ אבלסטגדיש
פעם אחת אני וחברה שלי לקחנו טרמפ קצרצר למקום שתי דקות מרחק עם עוד מלא בנות ברכב, ואנחנו היינו בבגאז.
קיצור פתאום גילינו משטרה מלפנינו בודקת את כל הרכבים ואני ואני וחברה שלי נלחצות. בלי לחשוב יותר מידי פתחנו את הבגאז וטסנו החוצה באמצע הכביש ,במזל זה היה רגע לפני שהשוטרת פתחה את הבגאז כי היא הסתובבה לרגע. ואי איזה התקף צחוק היה לנו אח"כ
קיצור סתם סיפור אבל זה היה מצחיק
לא ממש סיפורהוד444

קיצר אני ועוד שני חברים בכיסלון באים לרדת למעין פתאום איזה טרנטה בלי דלתות עוברת אחר כך ראינו תדלתות שלו פתאום יורד אלינו אמר אתם צריכים למעין חכו לי מחכים מריד אותנו עד למעין קיצר אווירה

באותו יוםהוד444

אני הולך לתפוס תרמף להביא מים בכביש מתחת למעין הולך לכיסלון אין מכולת מתיבש לתרמפ תרמפ לרמת רזיאל ב"ה יש מכולת כונה עוה על תרמפ ליציאה בטעות ממשיך עד כיסלון חוזר ברגל עד רמת רזיאל ואז תרמפ חזרה לחברה

הנה עוד אחדצבע לחיים
עצרתי טרמפ משורק לבש אני ועוד חבר. עצרה איזה אחת היא פתחה את החלונות כל הנסיעה ואז נכנס דבור או איזה חרק ענקק לאוטו והיא התחילה לצרוח לבכות זיגזגה עם הרכב עוד שניה עשינו תאונה בסוף היא עצרה בצד והעפנו אותו... בנות מה יש לכן תירגעו!
אמאאאלללההההההבימאית דמיונות

אם היה איתי דבור ברכב הייתי מתנהגת אפילו יותר גרוע....מתמטורלל

אמאאלאלללללהההה

ואי נקרעתי מצחוק

וואוו יש לי מלאאקונה מטטה

עליתי כמעט על הכל טרמפ-
אנבולנס, משטרה, משאית, כבאית..
פעם מישו התחיל איתי בקטע קצת מוגזם וגיליתי בסוף שהוא חבר ממש טוב של אח שלי (אח שלי לא גר בבית)

בחיים כמעט לא עליתי על טרמפווינטר

אמא שלי לחוצה מזה מוות

נסעתי פעמיים בערך בחיים שלי בטרמפ ונסיעות ממש קצרצרות

...צבע לחיים
אז את באמת חמודה...
עלית על משטרה וכבאית בתור טרמפ?בימאית דמיונות

אפשר לחשוב באיזה חור את גרה

מכיר מישהו שעלה על מערבל בטוןכיפת ברזל-סרוגה
אחי עלה על משאית עם עוד 14 חבריםהוד444

וואו זה לא יצא לייאקונה מטטה
חח חור חורר.. משוו לא מהעולםםאקונה מטטה
אגב, מחר את באה למסיבהבימאית דמיונות

אני עליתי על משטרהבריו
ושמו אותי בתא של העצורים
אה, יעני לא עצרו אותך אבל זה היה המקום שלך כטרמפיסט?בימאית דמיונות

אכן חחחבריו
בחיים לא עצרתי טרמפ.שיח סוד
עירוניסטים לשלטון!
וכבר כמה ימים ישלי רכב משלי, יאיי.
והאם אעצור לטרמפים סתם ככה? לא יודעת, תלוי, כי זה קצת מפחיד.
..מבשר שלום
מזל טוב, של השווער?
אממשירה????
סליחה על הבורות אבל מה זה שווער?
חם.מבשר שלום
אבא של האישה/בעל.
טנקיושיח סוד
מפיתאום... הוא לא נותן גם כשיש מלחמה.
שלי שלי, נכס על שמי. וכבר חמותי מבקשת טרמפים לחברות שלה... חיה בסרט.
וגיסי נסע על האוטו מלא, (מחווה על כך שאבא שלו לא נותן לו, וכי הייתי צריכה עזרה בללמוד את הרכב)

ובאלי לנסוע למשפחה שלי שלא ראיתי חודש וחצי וזה לא פייר שהצד שלו כן מתראים
חמותך לא לוקחת את של בעלה?מבשר שלום
קניתם חדש?

איך עברו החגים?
היא לא נוהגתשיח סוד
סתם בא לה להציק לי, בעלה לפעמים עושה קונצים. אני פשוט לא מעוניינת להיות הנהג הפרטי שלה, היא כבר מלכתחילה בנתה עלי... למה שאקח אותה לחברות שלה (שעה הלוך שעה חזור) ולסופר? שבעלה יעשה את זה... אם צריך טובה באמת וזה בכיף, אבל לא עכשיו ככה... אני לא חייבת לה כלום. יש לה בעל ובן עם רישיון בבית.

חדש בשבילנו, יד2 אבל... בכל זאת, זוג צעיר מפרנס יחיד שחוסך גם לדירה של 2 מליון...

עברו דווקא מהר וסבבה, היינו לבד אבל היה טוב אפילו שבהתחלה היה קשה להסתדר עם כל מה שצריך. רק בשמחת תורה היינו אצל ההורים שלו... לא שכיף שם, אבל סתם לשנות אווירה.
אההמבשר שלום
נוו מעניין להיות נשוי.

תחדשו,חדש בשבילך, לבעל אין רישיון, נכון?
מה מפרנס יחיד? מה את עושה כל היום?

איך זה סוכות לבד?
יפה יפה.
יאפ.שיח סוד
מעניין כן, מעיק גם (כמובן לא מצד בעלי, הוא מלךךך חולה עליו ברמות קשות, הוא כזה נדיר)

תודה.
כן, עשה את המינימום שיעורים פחות אחד ונהיה הסגר וכבר חודשיים אין שיעורים... ברגע שיחזרו, הוא יטיס.

אני משתמעממת, ופליז לא לחקור על לעבוד וכו... אם יש לך עבודה *מהבית* של קלדנות או כתיבת תוכן וטלמרקטיג קידום וכו... לא משו שדורש השכלה, אז אשמח לשמוע. אפילו 2000 בחודש.

סוכות לבד היה הכי נחמד, הסוכה שלנו מתוקה.
..מבשר שלום
ב"ה שמח ממש לשמוע.

בעז"ה, יש תאריך להחזרת שיעורים?

אהה,וואי בהצלחה רבה שיהיה.

כן? יש תמונות?
תודה.שיח סוד
לא ידוע על תאריך..

אמן.

של הסוכה?
אני עצרתי טרמפיםבריו
והיום כשיש לי רכב משלי אני עושה סיבובים בשביל טרמםיסטים
משתדלבריו
ואווו אנשים פה עם סיפורים חזקים!!-אנונימי-

היה לי טרמפ על אופנוע שנסע כמו משוגע..-אנונימי-

והייתי בטוח שאנחנו מתרסקים(במקרה הטוב)

הנה שלי...משבצת

נסעתי לחברה שלי, ואחרי שחיכינו מלאא זמן בחיזמא הגיע טרמפ. איך שעלינו הוא התחיל לטוסס, כ"כ מהר עד כדי כך שלא הצלחתי לחגור מרוב שהיטלטלתי מצד לצד... כל הדרך הייתי לחוצה שלא יעשה תאונה, ושלחתי לחברה שלי כזה ' וואי הוא נוסע בטילל!!' אז היא עונה לי 'אני מכירה אותו, זה בסדר...' 

מה בסדר??

הגענו לאדם, וזה היה לפני שסידרו שם את הכביש, וכשהיה פקק היו פותחים את הכביש ביטחון של אדם כדי לעקוף את הפקק... הוא קלט שהשער פתוח, אבל מרוב מהירות הוא עצר 20 מ' אחרי, אז הוא לקח רוורס, וגם את הרוורס הוא נסע במהירות מלחיצה...

המשכנו לנסוע, ועברנו ליד שלט מעוך ודרוס והנהג אמר לטרמפיסט שישב לידה :הנה, כאן לפני שבוע הייתה התאונה של משפחת *** שהאבא נפטר ו2 טרמפיסטיות נפצעו" ואני כזה

כל הדרך הוא נסע במהירות האור... בסוף הגענו בחיים, וזה היה לגמרי נס!

ואי גם לנו זה היהסטגדיש
אבל לנו כל הדרך היו מלא באמפרים...לא יודעת איך שרדנו
חחח ואי ואי-אנונימי-

פעם אוטובוס עצר לי באמצע כביש מהירsimple man

פעם אחת לקחה אותי טרמפ אבל פחדה לעצור בכל מקום אפשרי (לא תחנה, לא שוליים, בקיצור הייתי צריך ליסוע איתה קילומטר יותר משתכננתי)

פעם ערס עצר לי והיססתי אם לעלות או לא כי זה לא היה בדיוק למקום שהייתי צריך

ההוא ראה שאני מהסס, פתאום מוציא לי תעודת זהות ואומר "הנה תראה אני יהודי אל תפחד" חחח פאדיחה

פדיחות-אנונימי-

וואי יש לימתנחלת אמיתית

אני וחברה שלי חזרנו מהברכה והתחלנו לעצור טרמפים. אנחנו גרות ביישוב שיש בו ערסווטים למיניהם (כולל פעם שהיו רק בנות בסניף המדריכות שלי היו בחדר ציוד שהדלת שם ננעלת ונכנס שיכור והן סגרו את הדלת. הבנדם נשכב על הריצפה ונרדם לשעתיים עד שהמשטרה הגיעה) בקיצור עצר לנו משהו עם ריח של אלכוהול וסיגריות ועושה לנו תוך כדי שיהוקים רוצות לעלות? אני יעצור לכן בול בבית. קיצר הבנדם עצר באמצע כיכר יצר פקק אדיר וניסה לשכנע אותנו לעלות עליו. ברחנו משם והלכנו לטמפידה מלא זמן ניסינו לעצור והיה חושך ואז עצר לנו רכב שרק אחרי שהוא עצר קלטנו שזה מונית הוא פתח חלון ואמרנו אין לנו כסף והוא אמר טוב אני יסיע אותכן חינם קיצר הוא הפעיל מונה והיינו בטוחות שהוא ידרוש כסף אבל בסוף הוא לא ביקש.

תודו שאף פעם לא עליתם טרמפ על מונית

אני וחברה שלי עלינו טרמפ על מונית בחינם~אניגמה~

וואלה לא חשבתי שעוד משהו הצליח לעשות את זהמתנחלת אמיתית

צריך להיות מאוד מוכשרים בשביל זה😁

חחח ואי איזה סיפור-אנונימי-
אמממ וכן עליתי כמה פעמים על מונית טרמפ.. סליחה על הביאוס,
עליתי על מיניבוס של תחב"צ בחינםכיפת ברזל-סרוגה
אני ועוד מישו לבד, והוא עצר לנו באמצע שומקום בדיוק לאן שהיינו צריכים...
זה ממש מוכשרותמתנחלת אמיתית

מזכיר לי שפעם מונית עצרה לי טרמפ בחינםאכמ"ל

כשראיתי שהיא באה לעצור סימנתי לה איזה עשר פעמים לא עם היד ואפילו כשהנהג פתח חלון אמרתי לו מצטער אבל אני לא מעוניין

הייתי כל כך בשוק כשהוא הציע לי לעלות בחינם שהוא היה צריך ממש לשכנע אותי שהוא לא אובד עלי 

פעם נהג מונית לקח אותי וחבר שלי נסיעה של בערך שעתיים,בן חורין

במחיר של אוטובוס. חלומי. מונית ספיישל.

(חיכינו לאוטובוס בתחנה, ואז הגיע נהג ושאל מי צריך ל...? הוא הסביר לנו שהוא עשה את הדרך הלוך במחיר של כ500 ש"ח, ועכשיו הוא חוזר הביתה, בדיוק לעיר היקרה שלנו...)

היה לי טרמפ מונית מצמח עד יד בנימיןבריו
מכובדאכמ"ל

אכובריו
מהשבועציף
אני ובעלי לא נראים קשורים ביום יום
עמדנו בטרמפידה רחוק אחד מהשני,אני עם התינוקת הוא עם התיק
עצר טרמפ,בעלי ניגש. הנהג אומר לו 'קודם האישה עם התינוק'
ואנחנו-בסדר תודה . בעלי מתחיל להעמיס,הנהג לא מבין. רק אחרי כמה שניות הוא טופס ת'עצמו ושואל אם אנחנו קשורים.

😂😂😂-אנונימי-
טרמפ עם פורטיס... אפילו עשו עלי כתבה בגלל זה...😂מזמור לאל ידי
מה זה? סליחה על הבורות..-אנונימי-

זמר יחסית מפורסם...מזמור לאל ידי
היה מנטור ב"אקס פקטור"
וואלה . כתבה בערוץ??,🤣-אנונימי-
טרי מהרגעצבע לחיים
עליתי עכשיו טרמפ למסמיה עם חבר. והנהג אמר שאנחנו הטרמפיסטים הראשונים שהוא מעלה!! ועד עכשיו הוא היה תופס טרמפים איזה כיף לי
הסתדרת ממסמיהבריו
אני גר קרוב לשם
ברור😁😊צבע לחיים
חחח ואי איזה כיףף-אנונימי-
פעם תפסתי טרמפ עם ח"כאכמ"ל
מילצרתי שרבריו
בטרמפ??? חחחח-אנונימי-
אל תגזיםבריו
חחחח בלימוזינה אולי,😂-אנונימי-
חחחבריו
מילצרת במסעדה יעני לשר?בימאית דמיונות

כן חחחבריו
ישראל כץ
הוא היה שר התחבורה אז
וואלה מגניבבב-אנונימי-
אמאלה יש פה סיפורים הזוייםבימאית דמיונות

מה זה לעלות על מונית כטרמפפפפפפפ????????????

איך עושים את זה??

בכוח האצבעניצוץ.

צחוק של רגעהוד444
חח זה של השיר של סיירת הטרמפים לא?סטגדיש
עם הרבה כישרון וכוח רצוןמתנחלת אמיתית

הנה אחדאח בדם של כולם

חזרתי מחווה(שעכשיו פינו והיא עושה קמפיין אז מי שיכול לתרום שידבר איתי..) עוצר טרמפ לחץ עוצר לי איזה אחד קצת מהסס ואז מעלה אותי אני עולה כולי מסריח אחרי חצי דקה הוא אומר לי בסוףלא אתה יכול לרדת ועוצר מחכה שאני ירד.... קיצר כנראה בגלל שהייתי מסריח.חחחחחחחחחח

החתימה ממש משלימה תהודעההוד444

סיפור של חבר מהשבועהוד444

עלהעלטרמפ מהישוב למסמיעה רבע שעה שני אנשים השני מתחיל לעשן אחר כך הנהג  קיצר שניהם עישנו גוינטים אפילו הוא פחד מתאונה

אממחסרת טאקט

עליתי על מי שמביא ירקות למטבחים מוסדים,

ישבתי על יד הר של בצל מקולף, מלא זבובים, נהג מזגזג שכותב הזמנות עם דף ועט תוך כדי נהיגה.

וגם פותח את הדלת כדי להוציא זבובים כשאנחנו על 80 קמ"ש.

וכמובן שהגיע השלב שהוא התלהב על בן גביר. וגם צרח בטלפון על מישהוא.

מענייןבריואחרונה
אני עכשיו לוקח טרמפיסטים 
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?
בואנה מה נהיה פה כל היום מבקשים סרטיםשִׁירָה

לכו לחפש במקומות אחרים או שאל תחפשו בכלל

מההוולטרוןאחרונה
קפוץ לי

אולי יעניין אותך