...תקראוטאטע אוהב אותי!
לחזק ולעודדשמינייייייסטאחרונה
מה שאת עוברת זוהי תופעה ידועה של כל מי שחפץ באמת ורוצה ומשתדל בשביל להגיע לתיקונו הנצחי והשלם. אשריך! זה מראה על גבורה גדולה. אלא שלפי עוצם גדולת נשמתך וחשיבות התיקונים שבאת לעשות בעולם אין שום אפשרות שתגיעי אליהם אלא רק בדרך הזאת. זה כמו סדנה שה' מעביר אותך, מלמד אותך כלים כדי שתוכלי אחרי זה לשרוד מעברים הרבה יותר גרועים ועוד לעזור, לחזק ולעודד את כולנו.
והנה הכלי החשוב כדי לשרוד את העולם הזה הוא בעיקר שמחה ואמונה. כדי שתוכלי להפסיק לסבול ולהתחיל לצמוח את מוכרחת לקחת מנה רצינית של התחזקות ומנה גדושה של אמונה. אמונה בה', בטוב שבך וגם למרות שזה מאוד קשה- בטוב של אנשים אחרים וכך באמת תוכלי גם לשפר את המצב שלך כי האמונה הזאת תביא לך כל כך הרבה שמחה ותקווה וגם זוהי הדרך היחידה לשפר באמת את המצב של אנשים אחרים כמו שכותב רבי נחמן- (ליקוטי מוהר"ן מאמר רפ"ב) "דַּע כִּי צָרִיך לָדוּן אֶת כָּל אָדָם לְכַף זְכוּת
וַאֲפִילּוּ מִי שֶׁהוּא רָשָׁע גָּמוּר צָרִיך לְחַפֵּשׂ וְלִמְצא בּוֹ אֵיזֶה מְעַט טוֹב, שֶׁבְּאוֹתוֹ הַמְּעַט אֵינוֹ רָשָׁע וְעַל יְדֵי זֶה שֶׁמּוֹצֵא בּוֹ מְעַט טוֹב, וְדָן אוֹתוֹ לְכַף זְכוּת עַל יְדֵי זֶה מַעֲלֶה אוֹתוֹ בֶּאֱמֶת לְכַף זְכוּת וְיוּכַל לַהֲשִׁיבוֹ בִּתְשׁוּבָה. עצתי היא שתקחי מישהי שמציקה לך באופן מיוחד ותקחי אותה כפרוייקט כלומר- תשבי זמן מסוים ביום ופשוט תמצאי בה את הנקודות הטובות. עשיתי את זה במשך כמה חודשים וראיתי ניסים עצומים אנשים אשכרה השתנו לגמרי לגמרי לנגד עיני. אם תוכלי לעיין במאמר הנ"ל כפי יכולתך לדעתי יכול לעזור לך מאוד.
כמובן שתפילה עולה על הכל ועוד יותר התפילה הספונטנית במילים שלך שכתוב בספרים הקדושים שכל המטרה של כל הבלבולים שעוברים על כל אחד זה כדי לשחרר לנו מהפה עוד כמה מילים אמיתיים שנדבר לה' ית'. (ועוד תרוויחי מזה שיהיה לך את החבר הכי אמיתי בעולם שלא יעזוב אף פעם ואפשר לדבר איתו תמיד- ה' ית')
בהצלחה רבה בשמחה ובאמונה!
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים