רציתי לשאול שאלה קטנה מצטער על האריכות!! , אשמח גם לשמוע תגובות מנשואים, נפגשתי לאחרונה עם משיהי, ולפני כן בררתי כפי הנהוג, במהלך הפגישה היה בסה"כ נחמד מאוד, השאלות היו בעיקר על הדברים החשובים : כמו איזה סגנון חינוך יהיה?, מטרות?, שאיפות?, ושנישואים צריך ללמוד ולהשקיע ולא לראות את זה גדל ככה!! שנינו באותה דעה בדברים הללו, בקיצור הדברים הללו מאוד חשובים והשיחה הייתה עמוקה וקולחת, ועכשיו הנה הקאצ'... אני בחור שמצד אחד מתלבש בצורה מאוד גבוהה, משקיע בעצמי אבל מאוד תורני, יש לי פלאפון כשר ושאר הסממנים החיצונים( יודע שהחיצוניות לא מלמדת על האדם אך כותב רק בשביל הנתונים), ולדידן בתחילת הפגישה היא אומרת לי שלפעמים היא רואה תוכניות בסמרטאפון שיש לה אבל תוכניות כמו בישול, שירה וכדומה (אני לא פוסל על מכשיר חכם כי הרבה היום משתמשות לצורך לימודים וחשבתי שזה לצורך זה ) והיא אוהבת לצאת ( ושלא תחשבו שאני לא אוהב לצאת, אבל יש לצאת ויש לצאת והמבין יבין) , קצת התבאסתי שלא ידעתי את זה לפני כן..
עכשיו אני בהתלבטות רצינית מחד עד שמצאתי מישהי נורמאלית חבל לפספס ראיתי ענווה, כנות, ואצילות שחיפשתי, ומצד שני הנקודה הקטנה הזאת יכולה להתפרץ אחרי החתונה ( יש לציין ... שלי זה לא מתאים, וזה לא החינוך שארצה שילדי יחוו, אני רוצה שילדיי יחוו חינוך הולם בריא ושמח בלי כל השטיות מסביב, אבל כן אסביר להם שיש את זה, ולא אנתק אותם מהעולם) אחרי זה דיברתי איתה והיא אמרה שהיא קצת הקצינה וזאת לא הייתה כוונתה. בלי גאווה חלילה... היא מאוד התרשמה ממי שאני, וממה שאני מחפש, ויותר מכך היא מוכנה לוותר כי היא רואה בערך הילדים כאבן יסוד... ווהשאלה היא ... כמה אפשר להאמין לדבר כזה ?? כבר שמעתי את זה כמה פעמים ודי קשה לי להאמין שזה יקרה....
עוד מה ששמתי לב אליה שאם כל זה שהיא בחורה רצינית ואף הייתי אומר הרצינית שנפגשתי בה' הידיעה, יש לה את הקטע של חוסר היציבות ( ויודע שאין מזל לישראל, ולא הולכים עפ"י זה, אבל למדתי את הנושא כמובן בספרי הקודש אבל שנפגשים אם מזל תאומים כמה פעמים שמים לב לחוסר יציבות- כמובן לא מכליל את כולם או כולן ) , די איבדתי אמון במערכת השידוכים, אשמח לתשובה בבקשה