במיוחד מתבגרים אבל גם אחים גדולים וגם נשואים.
מי יוזם את הקשר? הם רוצים את הקשר? אתם רבים? ואם כן, אתם מרגישים שזה משפיע לכם על הקשר? במה מתבטא הקשר?
מעניין אותי איך זה אצל משפחות אחרות..
אשמח שתפרטו
תודה!
במיוחד מתבגרים אבל גם אחים גדולים וגם נשואים.
מי יוזם את הקשר? הם רוצים את הקשר? אתם רבים? ואם כן, אתם מרגישים שזה משפיע לכם על הקשר? במה מתבטא הקשר?
מעניין אותי איך זה אצל משפחות אחרות..
אשמח שתפרטו
תודה!
נושא רגיש
סתםם קיצור
יש לי אח שגדול ממני בשנתיים הוא בי"א קיצור אנחנו כזה סה"כ בקשר טוב זה בא משתיינו אבל אם או כש.. אנחנו רבים זה כאילו פיצוצים עזים לצערי נמשך 3 ימים מתוכם איזה יום וחצי לא מדברת איתו קיצור אבל אנחנו ברגע יכולים לחזור להיות מזה אחים טובים
(הוא קטן ממני בשנתיים)
אין קדוש כה':)
בתאריך ז' בחשון תשפ"א 21:09פשוט אותו דבר
אני הבכורה ויש מתחתיי מלא בנים ושתי אחיות תינוקות.. אז בא נאמר שאין לנו הרבה משותף..
ותאמת ישלנו דיי הרבה במשותף פשוט הן עסוקות בעצמן וגם אני לא פחות.
ושאני ניגשת הן כזה ![]()
אבל עובדת עלזה
מי יוזם את הקשר? אממ נראה לי שנינו אחי הגדול מתבגר אז אנחנו פחות רבים יותר מדברים על דברים ברומו של עולם
אבל עם אחי הקטן... הוא ממש מציק וככה עם עוד 2 אחיות עד שזה מגיע לגיל שהם עדיין חמודים אבל בעיקרון יש את המקרים האלה של המשחקים המשפחתיים שהם לא רבים... נראלי שהקשר שלי עם אחים שלי די טוב...
הם רוצים את הקשר? כן הם פונים אלי אני אליהם ונכנסים חופשי לחדרים זה ממש לא הלם
אתם רבים? ואם כן, אתם מרגישים שזה משפיע לכם על הקשר? רבים אבל אם לא היינו רבים זה היה אומר שאנחנו לא בקשר. אין אחים או הורים או כל שני אנשים שבקשר תמידי שלא רבים. ככה זה. אם הם לא רבים זה אומר שמשהו לא טוב קורה שם.
במה מתבטא הקשר? אמממ עם המתבגר - שחנשים לתוך הלילה עם הקטנים - משחקים ריבים גם דיבורים
נראלי פרטתי יותר מידי 
אני חושבת שמעולם לא רבנו, אולי פה ושם התווכחנו
בעיקר על הלכות,
כולנו עם הפרעות קשב וריכוז...
דמיינו איך זה... 7 ילדים בבית, סגר, הפרעות קשב וריכוז- כולם, היפראקטיביות- חלק.
מה לומר, קשה.
אין לי כ"כ קשר איתם, כי אני צריכה את השקט שלי- והם לא מאפשרים.
אבל בתכלס- הלוואי שהייתי יודעת איך לתקשר איתם בדרך נכונה שלא תוביל לחיכוכים.
יש לי אח אחד שגדול ממני בחמש שנים, והוא כל הזמן היה בישיבה ועכשיו בצבא וכזה.. אז יוצא מצב שאני לא ממש זןכרת את התקופה שהוא היה כאן בבית, אני לא רואה אותו הרבה
יש לנו קשר טוב, ואנחנו מדברים והכל אבל אני לא יכולה להגיד שאני ממש מכירה אותו
ואחותי שגדולה ממני ב4 שנים אז יש איתה יותר קשר, גם בגלל שבאולפנה היא חזרה גם בשלישי, וכי היא בשירות והשנה השירות שלה לא חיוני, אז היא שורצת בבית (שנה שעברה היא הייתה בשירות חיוני) אז אני מכירה אותה יותר, אבל בעיקר את הצדדים המעצבנים שלה, כי כשהיא בבית היא רק או רואה דברים או שמה לב לכל הדברים שאני עושה לא נכון וזה מעצבן. יש לה קשר יותר טוב עם אחותי התאומה כי הם רואות את אותם סדרות סתומות ככה שהם רואות ביחד ואז צורחות ביחד
ואחותי התאומה תמיד היינו ביחד בכל מקום, אז אנחנו רוב הזמן מתעלמות אחת מהשנייה כי זה קצת כמו צל כזה, אבל אנחנו בות לפחות פעם אחת ביום
אנשים שוראים אותנו רבות חושבים שאנחנו לא הולכות לדבר יותר, אבל האמת שאחרי 10 דקות הכל כאילו כרגיל
בקיצור חפרתי אבל אין לי קשר מדהים עם אחים שלי, או כי הם קרציות או כי אני כמעט אף פעם לא רואה אום
וגם כי אנחנו לא מסכימים על כלום ולא אוהבים את אותם הדברים, אז אנחנו פחות עושים דברים ביחד
איך אני כותבת משפט? כזה למטא
איך עושים את זה?
יש לך עיפרון, את לוחצת עליו
יש לך למטה חתימה, ואז את פשוט יכולה לכתוב שם(:
אני ינסה את זה עכשיו![]()
![]()
אז תקשיבו אולי אתם חושבים שזה לא טוב שכל הקשר הוא ריבים
אבל עם כולם רבים בסוף
תנסו לשים לב למשל לרגע שמודיעים לכם שיוצאים לנופש
כולם צועקים יש ומתחבקים
זה לא קטע שתם נהנים איתם???
זה רוב הקשר שלי עם אחים שלי.
וזה בסדר לי.
זה היה מראה על משהו יותר גרוע
בפרט עם אחותי שהכי קרובה אלי בגיל (אני בכור)... אנחנו בקשר ממש טוב, חחח עושים שחנשי"ם בשבתות...
באמיתי זה לשעה שעתיים לא יותר [אני לא יודעת להחזיק ברוגז]
מתחתי אח ש/לי ממש מציק כאילו זה התחביב שלו אבל הוא חמודדד אני כל הזמן אומרת לו שיש לו מזל שיש לו פרצוף חמוד אחרת כולם היו שונאים אותו
מתחתיו עוד אח שהוא די הילד כפות כי הוא חולה במחלת הילד הכמעט אחרון שזה אומר חסך צומי שזה אומר שהוא כל הזמן מנסה להתנהג כמו ילד בן 3
מתחתיו האח האחרון שחולה במחלת הילד האחרון שזה אומר שהוא עושה מה שהוא רוצה ועדיין כולם אוכלים אותו כי הוא שי המתיקות [שנה הבאה הוא בכיתה אלף] וזה ימשיך עד החתונה
וממש הייתי רוצה אחות אבל אין מה לעשות מאוחר מדי![]()
5 אחים זה יוצר אוירה ממש אחרת בבית אתה יודע כמה שנים לא שיחקתי משחק קופסא רק עם האחים?
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים