מה הקשר שלכם עם האחים שלכם?אין קדוש כה':)

במיוחד מתבגרים אבל גם אחים גדולים וגם נשואים.

מי יוזם את הקשר? הם רוצים את הקשר? אתם רבים? ואם כן, אתם מרגישים שזה משפיע לכם על הקשר? במה מתבטא הקשר?

מעניין אותי איך זה אצל משפחות אחרות..

אשמח שתפרטו

תודה!

וואי וואיטאטע אוהב אותי!

נושא רגיש

סתםם קיצור

יש לי אח שגדול ממני בשנתיים הוא בי"א קיצור אנחנו כזה סה"כ בקשר טוב זה בא משתיינו אבל אם או כש.. אנחנו רבים זה כאילו פיצוצים עזים לצערי נמשך 3 ימים מתוכם איזה יום וחצי לא מדברת איתו קיצור אבל אנחנו ברגע יכולים לחזור להיות מזה אחים טובים 

חחח גמאני ככה עם אח שליידסדוסה

(הוא קטן ממני בשנתיים)

.נערךאין קדוש כה':)
עבר עריכה על ידי אין קדוש כה' בתאריך ז' בחשון תשפ"א 21:09

כנ"לששלומי

פשוט אותו דבר

הן יחסית קטנות אז זה בא ממני או שלא בא בכללמעונן

גמאני ככה בדיוק!דסדוסה

אני הבכורה ויש מתחתיי מלא בנים ושתי אחיות תינוקות.. אז בא נאמר שאין לנו הרבה משותף..

הן לא ממש תינוקות..מעונן

ותאמת ישלנו דיי הרבה במשותף פשוט הן עסוקות בעצמן וגם אני לא פחות.

ושאני ניגשת הן כזה המום

אבל עובדת עלזה

חח אהבתי את הסמיילידסדוסה

עונהמתנחלת אמיתית

מי יוזם את הקשר? אממ נראה לי שנינו אחי הגדול מתבגר אז אנחנו פחות רבים יותר מדברים על דברים ברומו של עולם אבל עם אחי הקטן... הוא ממש מציק וככה עם עוד 2 אחיות עד שזה מגיע לגיל שהם עדיין חמודים אבל בעיקרון יש את המקרים האלה של המשחקים המשפחתיים שהם לא רבים... נראלי שהקשר שלי עם אחים שלי די טוב...

הם רוצים את הקשר? כן הם פונים אלי אני אליהם ונכנסים חופשי לחדרים זה ממש לא הלם

אתם רבים? ואם כן, אתם מרגישים שזה משפיע לכם על הקשר? רבים אבל אם לא היינו רבים זה היה אומר שאנחנו לא בקשר. אין אחים או הורים או כל שני אנשים שבקשר תמידי שלא רבים. ככה זה. אם הם לא רבים זה אומר שמשהו לא טוב קורה שם.

במה מתבטא הקשר? אמממ עם המתבגר - שחנשים לתוך הלילה עם הקטנים - משחקים ריבים גם דיבורים

נראלי פרטתי יותר מידי

אין אחים גדולים..הכל עוד אפשרי
ואחותי הכי גדולה שמתחתי היא בכיתה ו'..
אמ.. לא נראלי שמישהו ''יוזם'' את הקשר.. אבל אם כבר, אז אחותי.. אנחנו רבות מלאאא, בכללי שאני רבה עם האחים שלי זה אתה ועם עוד מישי בכיתה ד'.. כי אחרי זה יש כיתה א' ומטה.. אבל באמת שאנחנו רבות מלאאא
ואני לא יודעת להגדיר את הקשר, אז אני גם לא יודעת אם זה משפיע..
אצלנו כולנו נשואיםרויטל.

אני חושבת שמעולם לא רבנו, אולי פה ושם התווכחנו 

בעיקר על הלכות,

וואו, סיוט!שפרינצא בוזגלו

כולנו עם הפרעות קשב וריכוז...
דמיינו איך זה... 7 ילדים בבית, סגר, הפרעות קשב וריכוז- כולם, היפראקטיביות- חלק.
מה לומר, קשה.
אין לי כ"כ קשר איתם, כי אני צריכה את השקט שלי- והם לא מאפשרים.

אבל בתכלס- הלוואי שהייתי יודעת איך לתקשר איתם בדרך נכונה שלא תוביל לחיכוכים.

ואי כנל! אז דמייני את זה רק ב9רודף אהבה בימים
-=,-[=.3,000

יש לי אח אחד שגדול ממני בחמש שנים, והוא כל הזמן היה בישיבה ועכשיו בצבא וכזה.. אז יוצא מצב שאני לא ממש זןכרת את התקופה שהוא היה כאן בבית, אני לא רואה אותו הרבה
יש לנו קשר טוב, ואנחנו מדברים והכל אבל אני לא יכולה להגיד שאני ממש מכירה אותו

ואחותי שגדולה ממני ב4 שנים אז יש איתה יותר קשר, גם בגלל שבאולפנה היא חזרה גם בשלישי, וכי היא בשירות והשנה השירות שלה לא חיוני, אז היא שורצת בבית (שנה שעברה היא הייתה בשירות חיוני) אז אני מכירה אותה יותר, אבל בעיקר את הצדדים המעצבנים שלה, כי כשהיא בבית היא רק או רואה דברים או שמה לב לכל הדברים שאני עושה לא נכון וזה מעצבן. יש לה קשר יותר טוב עם אחותי התאומה כי הם רואות את אותם סדרות סתומות ככה שהם רואות ביחד ואז צורחות ביחד
ואחותי התאומה תמיד היינו ביחד בכל מקום, אז אנחנו רוב הזמן מתעלמות אחת מהשנייה כי זה קצת כמו צל כזה, אבל אנחנו בות לפחות פעם אחת ביום

אנשים שוראים אותנו רבות חושבים שאנחנו לא הולכות לדבר יותר, אבל האמת שאחרי 10 דקות הכל כאילו כרגיל

בקיצור חפרתי אבל אין לי קשר מדהים עם אחים שלי, או כי הם קרציות או כי אני כמעט אף פעם לא רואה אום

וגם כי אנחנו לא מסכימים על כלום ולא אוהבים את אותם הדברים, אז אנחנו פחות עושים דברים ביחד

יואו אהבתי את המשפטסנובול

איך אני כותבת משפט? כזה למטא

איך עושים את זה?

את נכנסת לכרטיס האישי שלך3,000

יש לך עיפרון, את לוחצת עליו

יש לך למטה חתימה, ואז את פשוט יכולה לכתוב שם(:

יואו תודהסנובול

אני ינסה את זה עכשיוחיוך גדול

הצלחתיסנובולאחרונה

צוחק

שמתי לב שכשהאחים קטנים - זה בקטע של להציקמתנחלת אמיתית

אז תקשיבו אולי אתם חושבים שזה לא טוב שכל הקשר הוא ריבים

אבל עם כולם רבים בסוף

תנסו לשים לב למשל לרגע שמודיעים לכם שיוצאים לנופש

כולם צועקים יש ומתחבקים

זה לא קטע שתם נהנים איתם???

זה רוב הקשר שלי עם אחים שלי.

וזה בסדר לי.

אם זה לא אחיםמאמא36
זה חברים בעל ואפילו הורים עם כולם אפשר לריב לא לשכוח אנחנו בני אדם אחים באותו בית כל היום מה הסיכוי שלא יריבו?
אמא שלי אמרה לי פעם שאם היא ואבא שלי לא היו מתווכחיםמתנחלת אמיתית

זה היה מראה על משהו יותר גרוע

בדיוקמאמא36
ואוו עונהרודף אהבה בימים
אחותי הבכורה שגדולה ממני ב4 שנים שונה ממני ברמות ואין לנו הרבה נושאי שיחה משותפים... אז יש קשר אבל לא ממש חזק..
אח שלי שאחריה גדול ממני בשנתיים ואנחנו שונים בהשקפה ממש. אז אנחנו מתווכחים על דברים כאלה המון אבל זה די כיף😏
(שתיהם דוסים ברמות קשות ואני פתוחה יותר..)
אח שלי שקטן ממני בשנתיים האמת ממש סבבה אבל פעם היינו רבים בטירוף, ואחרי זה יש עוד כמה אחים קטנים וחמדמדים שאני לצערי מתעצבנת עליהם המון אבלהם באמת חמודים 😘
וואי תאמתלתת:)
שבגלל הקורונה הקשר התחזקק ברמווותת
כייףף
בתור הבן הקטן במשפחהבינייש פתוח
התייחסו אלי כמו ילד קטן, אמרו לי מה לעשות וזה המשיך אחרי 20, אנשים שלא היו בצבא דרשו ממני להצדיע למפקד גם אחרי הטירונות (דבר ממש לא מקובל)
למרבה האירוניה ככל שהפער יותר קטן כך האח יותר אמר מה לעשות. אחותי הבכורה לא אמרה לי אף פעם מה לעשות ואנחנו הכי בקשר טוב בעולם. היא וכל המשפחה שלה באו לבית שלי 3 פעמים
אנחנו חברותמאמא36
אני ואחיות שלי פעם היינו רבות היום הכל בסדר אבל אצל כל אחד זה שונה . בין אחים תמיד יש אח אחד שאתה מסתדר איתו פחות. מה עושים פה לפעמים מבליגים שותקים ומכילים ומנסים להבין ממה נובעת ההתנהגות שלו.
תמיד יש אח אחד שמסתדרים איתו פחות??בינייש פתוח
חשבתי שיש אח אחד שמסתדרים איתו יותר, כמו אני ואחותי הגדולה...
זה אותו דבר מה זה משנה איך אמרתי את זהמאמא36
זה לא אותו דברבינייש פתוח
במה שאת מתארת כל האחים פחות או יותר אותו דבר חוץ מאחד בעייתי יותר
במה שאני מתאר כל האחים פחות או יותר אותו דבר חוץ מאחד טוב יותר
אבל זה לא הייתה הכוונה שלימאמא36
לא הגדרתי אף אחד כבעייתי אלא כחוסר כימיה בין האחים זה שאני לא מסתדרת עם אח 1 לא אומר שהוא לא בסדר
אגב אהבתי את המסר שכתבת למטהמאמא36
מזכיר את הספר החכם והתם של הרב שלום ארוש
איזה מסר אהבת? של העין טובה?בינייש פתוח
לא קראתי אותו בשום ספרבינייש פתוח
ולא משנה מי כתב אותו, לא רואה בזה שום חידוש שלו. זה נראה לי כמו לוגיקה מהסוג הכי פשוט בעולם
עדיין יש הבדלבינייש פתוח
חוץ מזה שקורה שזה לא חוסר כימיה אלא אחד הצדדים לפחות לא תמיד יודע להתנהג. וצריך לבדוק איך לטפל בבעיה
לא הייתי אומרת כךמאמא36
צריך לדון כל אדם לכף זכות. אחת האחיות שלי הייתה על תקן המציקה אז פחות הסתדרתי איתה עד שהבנתי שהיא מחפשת תשומת לב אז הסברתי לה שזו לא דרך ועובדה שהיא הפסיקה והיא לא בעייתית גם אני לא מושלמת אגב היום אנחנו חברות ממש טובות והיא ממש השתנתה
גם אני לא אומר שאחותך נאציתבינייש פתוח
אני אומר שהיא לא ידעה להתנהג וצריך למצוא איך לפתור את הבעיה כמו שעשית
למה להשתמש במילה כזומאמא36
לי יש קשר ממש טוב עם כולם...אני_גרוט

בפרט עם אחותי שהכי קרובה אלי בגיל (אני בכור)... אנחנו בקשר ממש טוב, חחח עושים שחנשי"ם בשבתות...

יש לי שתי אחים גדולים ואני רבה איתם קצת מכות בצחוק ואם זהאמממ

באמיתי זה לשעה שעתיים לא יותר [אני לא יודעת להחזיק ברוגז]

מתחתי אח ש/לי ממש מציק כאילו זה התחביב שלו אבל הוא חמודדד אני כל הזמן אומרת לו שיש לו מזל שיש לו פרצוף חמוד אחרת כולם היו שונאים אותו

מתחתיו עוד אח שהוא די הילד כפות כי הוא חולה במחלת הילד הכמעט אחרון שזה אומר חסך צומי שזה אומר שהוא כל הזמן מנסה להתנהג כמו ילד בן 3

מתחתיו האח האחרון שחולה במחלת הילד האחרון שזה אומר שהוא עושה מה שהוא רוצה ועדיין כולם אוכלים אותו כי הוא שי המתיקות [שנה הבאה הוא בכיתה אלף] וזה ימשיך עד החתונה

איך זה להיות בת יחידה?בינייש פתוח
כי כל הבנים יחידים להרבה אחיות שאני מכיר, ויש כמה היו מוכרים כליה בשביל אח קטן
זה שאת לא שומרת ברוגז זה כנראה משהו חיובי אחד שקיבלת מהם
קיבלתי מהם גם דברים טובים וגם רעים...אמממ

וממש הייתי רוצה אחות אבל אין מה לעשות מאוחר מדיעצוב

מנסיון, עדיף בהרבה להיות בן/בת יחיד/הבינייש פתוח
מאשר להיות בת רק עם אחיות או בן רק עם אחים. לאמא שלי לא היה אח אחד והיא לא ידעה איך בנים מתנהגים, לא בגיל ההתבגרות ולא בכל גיל וזה עשה לה את כל הבעיות האפשריות מולנו ומול אבא שלי. לך הכי אין את הבעייה בכלל
אל תדאג אני לא יותר מדי נהנת מזהאמממ

5 אחים זה יוצר אוירה ממש אחרת בבית אתה יודע כמה שנים לא שיחקתי משחק קופסא רק עם האחים?

...צבע לחיים
אני ממש קשור לאחותי הנשואה אין עליה תמיד בד בא אליה יושבים מדברים שעות
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך