זאת תקופה קשה, שבא מתגלות הרבה פנים לא נעימות של עמ''י, אבל גם הרבה פנים טובות!
אז בואו, כל אחד יכתוב פה, לפחות דבר 1, שבו הוא מלמד זכות על ישראל.. אפשר אנשים ספיציפים, ואפשר גם קהלים מסוימים, וגם בכלליות..
יאללה, תפציצוו
זאת תקופה קשה, שבא מתגלות הרבה פנים לא נעימות של עמ''י, אבל גם הרבה פנים טובות!
אז בואו, כל אחד יכתוב פה, לפחות דבר 1, שבו הוא מלמד זכות על ישראל.. אפשר אנשים ספיציפים, ואפשר גם קהלים מסוימים, וגם בכלליות..
יאללה, תפציצוו
והשלב הבא הוא תיוגים
המצב כמו שכתוב במאמר רפ"ב בליקוטי מוהר"ן- "ועל-ידי-זה שאתה מוצא בו עוד מעט טוב ששם אינו רשע, ואתה דן אותו לכף זכות, על-ידי-זה אתה מעלה אותו באמת מכף חובה לכף זכות, עד שישוב בתשובה על-ידי-זה"..
כמה פנים טובות שאני רואה בעם ישראל-
שמחה. חבר שלי דיבר פעם עם איזה גוי מרוסיה וההוא אמר שאצל הגוים מי שמחיך נחשב טיפש! ברוך ה' זכיתי לצאת כמה פעמים להפצות (ספרי רבי נחמן, אהבה ושמחה) זכיתי לראות כמה עם ישראל שמח בכל מי שמביא לו טיפת חיוך..
שוב בהקשר של הפצות- ראיתתי כמה עם ישראל צמא לקדושה! קפצו עלי אנשים לוקחים ספרים ותורמים קצת... קיצר- עם נפלא!
(ההפצות זה מלפני הקורונה).
המשפחה של הבת שירות המאומצת שלנו באה בחופש, בקורונה.. ואז הם עצרו לקנות משו, הגבר יצא למנחה, והאשה יצאה לקנות משו, הכרטיס אשראי שלה לא עבד, אז המוכר אומר לה, לא משנה, אל תלכי ותפריעי עכשיו לבעלך, עליי..
וברוך ה' לא חסרים זכויות
אין על עמ"י!!!! באמת בהכל
שמעתי על משהו אחד.
נתקלתם בהודעות העצובות על קשישים שמתו בבתים שנתגלו רק לאחר שבוע שבועיים+???
בגלל הסגר לא מבקרים והם נותרים בודדים.
מתנדבי זקא שנתקלו בכמה מקרים אספו שמות של קשישים והם כל יום מתקשרים אליהם לראות שהם עדיין בחיים!!!
אמא שלי יועצת, ויש לה ימים חופשים, שעות עבודה,
אבל היא גם דואגת שכל משפחה בלי מחשב, תקבל מחשב ללמידה מרחוק, וישאילו להם מחשבים, שיקנו בזול, מתקשרת לתלמידים עם קשיים, מחפשת להם חונכות
והשאיר אחריו אלמנה ושבעה ילדים, תוך יום יומיים גייסו למשפחה הזאת 2 מיליון שקל!
אני חושבת זה שפתחת את השרשור הזה כבר לימד זכות על עם ישראל
אשריך כל הכבוד לך
מתארת לעצמי שלא כולם יסכימו איתי אבל נראה לי חשוב ללמד זכות דווקא על מי שאולי יותר קשה..אז ככה:
כפיים למפגינים בבלפור(מתנגדת מאוד למטרתה אבל עדיין...) לדעתי אכפת להם מעמ''י. מבחינתם- אם ביבי יהיה ראש ממשלה יהיה פחות טוב(גם לא מסכימה), לדעתם צריך משהו אחר..וממש כל הכבוד להם!! זה משהו שחשוב להם והם נלחמים עליו!!(שוב- בכלל לא מסכימה עם הדרך, המטרה וכו' אבל זה לא משנה, אכפת להם.)
בעזרת ה שיהיה פרנסה טובה לכול עמ"י!
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים