אומנם די מיצינו את הנושא, והגענו למסקנה שממשיכים ליסוע, אבל בזהירות יתר (לפחות זו המסקנה שלי..), אבל שמעתי מפי אבא שלי מספר עניינים חשובים ופקודות מהמשטרה (הוא עובד במשטרה), שעשויים לסייע לאמצעי הזהירות שעל טרמפיסטים כמונו לנקוט עכשיו..
בעיקרון הוא אמר שהוא יברר האם מותר לפרסם את הדברים הנ"ל בפורום כזה, כי המחבלים ימ"ש יכולים גם לקרוא כאן, ולאמץ להם את השיטות, אבל בכ"ז אני אכתוב שני דברים:
1- בפיגוע ירי: בד"כ פיגוע כזה יעשה בטרמפיאדות. חשוב שעומדי הטרמפיאדה ישימו לב אם מכונית מסויימת נסעה בכיוון הלוך, עשתה פרסה, ומתכוונת שוב להיכנס לאותו נתיב.. זוהי טקטיקה של מחבלים, הם חולפים ע"פ הטרמפיאדה, בודקים אם יש שם מספיק קורבנות ולהיכן הכי טוב לכוון את הרובה, ואז חוזרים שוב, אחרי הפרסה, ויודעים להיכן בדיוק לכוון את הרובה...... במצב כזה שמבחינים במכונית החוזרת על עקבותיה כדאי מייד לתפוס תנוחה מתאימה.. (ככה היה נגיד בפיגוע בטרמפידה בבית חגי).
2- בפיגוע חטיפה: כבר אמרו כאן, שכדאי לנסות לדובב את הנהג, כדי לראות מה המבטא שלו.. אבל המחבלים מתוחכמים, הם מנחשים שזה מה שנעשה, לכן הם דואגים שבאוטו יהיה אדם שדובר עברית רהוטה ללא שמץ של מבטא, והוא יישב במושב האחורי, ליד הטרמפיסט, כך שהטרמפיסט ודאי יפנה אליו בשאלות... (וגם כמובן לשמור עליו פן יברח). בד"כ ליד הנהג יושב עוד אדם, וגם זאת כדי להטעות, כדי שח"ו הטרמפיסט התמים לא יתהה מדוע האדם שלידו לא יושב במושב הקידמי, שהוא יותר נוח בד"כ... כשרואים טרמפ כזה- לא לעלות!!
עבודה קשה להיות שוטר... מעניין מי הגאון שחשב על כל הדברים האלה....
קחו לתשומת ליבכם, אם אני אקבל אישור אני אכתוב עוד עניינים חשובים...