שלום!רוצה להיות חופשיה
אני שמינסטית.
ואני חושבת ללכת לבדוק את פרויקט שח''ם משהיא עשתה שם ויכולה להביא קצת יותר פרטים?
אני יכולה לספר לך בגדול -טכני
בגדול את בבקרים בבי"ס יסודי של הילדים האתיופים, וכמה אחה"צים בשבוע את נכנסת ל 2-3 בתים (שנבדקו שאפשר להיכנס אליהם, את לא תישלחי לבית עם אבא אלים וכו'. כנ"ל לגבי "והדרת" - נכנסים רק לבתים נורמלים) עוזרת לילדים בש"ב, משחקת איתם, מדברת עם ההורים, חיה שם.
פעם בחודש הבנות שאיתך בפרוייקט אמורות להרים משהו משותף לכל משפחות שח"ם של כולכן, ואתן מלוות על ידי העובדת הסוציאלית ממחלקת הרווחה העירונית.

מוסיפה על טכניבת עמי שליאחרונה
פרויקט שח"ם הינו פרויקט שנועדלעזור למשפחות אתיופיות להשתלב בחברה הישראלית.
איך עושים את זה?
בכל עיר/יישוב שיש פרויקט שח"ם משרתות 6-10 בנות בפרויקט. כל בת מקבלת שתי משפחות שאותן היא חונכת במהלך השנה. בכל משפחה יש לפחות ילד אחד בגילאי יסודי. את הילד המסויים הזה מלווה הבת-שירות לבית-הספר בשעות הבוקר(8:00-13:00). בבית הספר התפקיד שלך הוא לעזור לילד מבחינה לימודית וחברתית- להיות מרוכז בשיעור ולבצע את המשימות ובמקביל גם לעזור לו בהפסקות להשתלב עם ילדים ישראליים.
בשעה 16:00 הבת מגיעה לבית המשפחה כשהמוקד הוא על הילד אותו היא מלווה לביה"ס אבל עם התייחסות לכולם: לשחק עם האחים הקטנים, לעזור בשיעורי בית למי שצריך, להסביר להורים מכתבים, תהליכם שהם צריכים לעבור מול קופות-חולים, ביטוח לאומי, ביה"ס ועוד ועוד...
פעם בשבוע ישנה משחקיה או פעילות שכל בנות השירות של שח"ם מארגנות.
כמובן שהבנות מקבלות הדרכה צמודה של עובדת-סוציאלית של המשפחות וגם מרכזת שח"ם באותו מקום.

בעיני, הבנות שעושות בשח"ם ממש מצילות נפשות של משפחות שלמות מהתדרדרות...

המון בהצלחה!
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך