ואכן בעלי לא מעשן. בהגדרה היבשה של העניין. אממה, כל פעם, ואני מדגישה, כל פעם, שהוא יוצא עם חברים, וסה קורה כמעט כל יום שהוא נפגש לפחות עם חבר אחד, הוא לוקח מהם סיגריה ומעשן כמה שאכטות. מבחינתו זה אקט חברתי ומחבר. שאלתי אותו מלא פעמים אם הוא חושב שהוא מכור והוא אומר שלא,שאין לו סיגריום משל עצמו, שהוא לא מסיים את הסיגריה שמוצעת לו.
עכשיו הבעיה היא כפולה, הריח ממש ממש דוחה אותי, אני לא מסוגלת להתנשק איתו שעות אחרי עישון, גם אם הוא מחליף בגדים ושוטף את הפה עדיין נשאר ריח/טעם, ואפילו כשזה עמום זה ממש דוחה אותי.
והבעיה השניה היא שפתחתי את זה מולו ושאלתי אותו: האם בשביל סיפוק רגעי וקצר עם חברים אתה מוכן לא להתנשק איתי יום שלם? אז הוא אמר שהוא ממש ישתדל כשאנחנו מותרים להוריד במינון. והוא השתדל לאיזה חצי שבוע. אבל בחמישי, שישי ומוצש לקח שאכטות. ואני מרגישה שבעצם זה שהריח כל כך דוחה אותי, יש לו כלי מצויין לדחות אותי. אני מרגישה שהוא לא מעריך את המגע איתי, או שהוא מזלזל ברגשות ובצרכים שלי. אני גם חושבת בגלל שהוא כן מאד אוהב אותי ואוהב לגעת בי שאולי הוא כן קצת מכור, וזה קצת מפחיד אותי. בקיצור עצבים.