השיטה החדשה לספור נקודות לפי נקודות לאדם לא הוגנת כי יש כאלה שבכלל לא עונים על החידות
השיטה החדשה לספור נקודות לפי נקודות לאדם לא הוגנת כי יש כאלה שבכלל לא עונים על החידות
זה קל לומר, אתה מוזמן לעבור לפרטי אני אסביר לך הכל
"מי שרוצה להגיש ערעור מוזמן לפנות אלי (ניב) בפרטי (או להתקשר לסבתא שלי, המספר מופיע בהחלטה הקודמת)"
והם מקבלים יותר נקודות ממני.
אני, בעיקרון מדבר בשם עצמי, אין ערבות לכך ששאר המנהלים מסכימים איתי.
עומדות בפנינו כמה אופציות:
1. כמו שהיה קודם, כלומר הבית עם הכי הרבה נקודות, מנצח.
2. כמו שזה עכשיו, כלומר מחלקים את הנקודות במספר האנשים, שאנחנו מניחים שמסתכלים בפורום.
3. לחלק את מספר הנקודות במספר האנשים שענו על חידות (מינימום חידה אחת).
4. לחלק את מספר נקודות במספר הנקודות.
לפני שנבחר, אנחנו צריכים לברר מה אנחנו מודדים בתחרות.
האם אנחנו מודדים איזה בית הוא הכי פופולארי? לא נראה לי. לכן אפשרות 1 ירדה מהפרק.
האם אנחנו מודדים ידיעה ובקיאות בסדרה? כן. לכן אפשרות 4 ירדה מהפרק.
עכשיו יש לנו בעיה, אנחנו בעצם צריכים לדעת אילו אנשים להחשיב כחלק מהבית ואילו אנשים - לא.
את מי אנחנו רוצים להחשיב? מי שרואה את הפורום? מי שענה על חידות? מי שמנסה לענות על חידות?
אנחנו חושבים שאנחנו צריכים להחשיב כחלק מהבית את כל מי שצופה בפורום, גם אם הוא לא יודע את התשובות לחידות.
אומנם אפשר להתווכח על האומדן, אולי חודשיים זה יותר מידי? אולי מי שהגיב פעם בחודשיים, לא באמת מסתכל בפורום. לגיטימי, אם יש לאנשים הערות, נדון על זה או שנעשה דיון בפורום.
לכאורה יש הוא אמינא לומר: זה לא פייר לתת יותר נקודות למי שעונה יותר, הרי זה בגלל שהוא מכיר טוב יותר את הסדרה והוא יותר פעיל, אם אני הייתי מכיר טוב יותר את הסדרה והייתי יותר פעיל, גם הייתי מקבל הרבה נקודות. ובתגובה לזה הוא ירצה שנחלק את הנקודות של כל בית בעצמו, מה שיביא לתוצאה 1 אצל כולם.
אז למה להחשיב אותם?
צריך להחזיר את זה לכמו שזה היה פעם...
התלמידים בבית מסוים היו גרועים בהכל הם היו מפסידים תמיד
אתה יכול להגיד שגם שם אם התלמידים בבית מסוים לא ידעו כלום הבית שלהם היה מפסיד- אין מה לעשות
מה השיטה שאתה מציע?
בהוגוורטס:
א. בכל הבתים היה בערך אותו מספר תלמידים.
ב. הניקוד לא ניתן על חידות, אלא על התהגות וחלקו, גם על תשובות נכונות.
ג. אין דבר כזה "לא פעיל", כי כולם למדו.
יש עוד דברים אבל זה מספיק בנתיים.
ריק סאנצ'זאחרונהגם לדעתך, לא צריך להחזיר את זה לאיך שזה היה פעם, אלא צריך לעשות שרק מי שעונה לחידות נחשב חלק מהבית.
השטיה הקודמת, כמו שהבהרתי בהודעה שלי, הייתה הרבה פחות הגיונית. בשיטה ההיא, הבית עם הכי הרבה נקודות, היה מנצח.
יש למשהו את הספר 'אוצרות המוות' בPDF?
אבל של התרגום המקורי, של גילי בר הלל..
מצאתי את כל הספרים, אבל חסר לי את זה..
פליזזזזז..
יש שם ספר עם תרגום מסגנון 'תרגומי מעריצים'.
אמנם יש ספרים קודמים עם תרגום מקורי, אבל אין את הספר השביעי עם התרגום המקורי, וזה מה שאני מחפש.
לא מצליח למצוא בשום מקום..
את זה. https://t.me/Harryyyytt - הארי פוטר
א. לא יודע אם זה רלוונטי.
ב. המחשב שלי עם חסימה, זה לא נפתח, יש מצב משהו יכול לבדוק?
א. אתה יודע האם זה יכול להיות סיבוך מבחינה 'חוקית' להעלות את זה?
(חלק מהספרים יש כבר בקישור שם, חלק מהבאים יש אצלי)
ב. אין לי מקום באחסון בשום מקום 'להעלות' את זה, מה גודל הקובץ המקסימלי שאפשר להעלות פה\בשיחה אישית?
ויש לך את 4-5 ו6 בתרגום המקורי? (אם כן, יש סיכוי שאתה מעלה לכאן?)
אבל אם יש פה יש סיכוי שלא.
אפשר לשלוח במייל.
מי כתב?
ממתי זה?
ממתי זה? יש סיכוי שיהיה המשך?
או לשלוח שאלות לבעל המחבר בקישור.
ל המשוגע היחידיאחרונהמי פה שמע את "הארי פוטר והשיטה הרציונלית"?
חשבתי אולי לעשות פודקאסט דומה רק על הסדרה המקורית.
אם יש מישהו שרוצה להשתתף - מוזמן לשלוח לי בפרטי. אם יש למישהו שאלות - לדעתי כדאי לשאול פה, כדי שלא יהיו כפלי־שאלות.
יש ביוטיוב כל מיני כאלו, כמו אריק איינשטיין ועוד כל מיני ערוצים. אני רוצה לעשות אותו דבר פשוט עם דיבוב ולא מישהו אחד.
לא נראה לי שיש בזה בעיה... 🤔
כמו האתר הקודם שהיה להיט
הבעלים של האתר התבגרו והפסיקו להשקיע את כל החיים בהארי פוטר והתחילו לימודים או עבודה והזניחו אותו
"זה לא אני, זה ניק כמעט בלי ראש נתן לו אגרוף.
זה ה*רוח-אשם, ג'ורדון*"
דרקון ולא ינשוף. זה היפוגריף תסראל בקביק משוחרר.
זה הדוויג תנשמת בלי מכתב. זה התב"ם. זה התב"ם
לא תחרוש בשור ובחמור יחדיו
בעצם אם זה ספינת ברזל מעופפת באוויר אז כן

רק עכשיו הבנתי. מעולה!
למה סיריוס צחק אחרי הקרב עם פיטר פיטרגו?
לסיריוס בא להסביר את זה.
גם לדעתי צחק בגלל האירוניה בסיטואציה- גם מזה שפיטר מנסה לטעון שהוא הצדיק וגם מעצם הימצאות כולם שם.
וזה כנראה גם האופי שלו לצחוק בסיטואציה הזאת. הוא צוחק גם בדו קרב הידוע עם בלטריקס. ואולי זה נהיה מוקצן יותר אחרי השהות באזקבאן.
בכללי כל ההתנהלות של סיריוס שם, בין היתר הצחוק הזה שתיארת, היתה נראית לי בפעם הראשונה שקראתי מאד מחשידה עד שחשבתי כל הזמן שאולי הוא בכל זאת מרגל, עד שהוא מת בסוף והבנתי שהוא באמת בצד של הארי..
לדעתי שילוב של אירוניה ופאניקה
נ"ב- גם בקרב בצריף המצווח שניסה לתפוס את פיטר הוא צחק ועל זה עניתי בהודעה הקודמת..
יש למישהו אולי את הספיישל החדש בן הכ 25 דקות שיצא לסדרה?
אם כי יש בHBO ואולי יש למישהו אופציה להוריד את זה.
בכל מקרה, ראיתי אתמול ודווקא די נחמד...
אם אתה ראית אתמול אז בטוח שאפשר (הקלטות מסך וIDM למיניהם), אל תשכח שהסדרה עם הכי הרבה הורדות פירטיות זה משחקי הכס, ששייך גם לHBO..
תרגום מובנה בכל השפות (אפשר לבחור. עדיף לפתוח בVLC). פנה בפרטי.