יש לי הרבה פחדים מהלידה עצמה. מהרגע שאחזיק את התינוקת. לא יודעת איזה אמא אהיה.. פתאום מבינה כמה אחריות זה. רוב היום נמצאת במנוחה אז הראש עובד שעות נוספות.
בעלי מקסים אבל לפעמים מרגישה שלא באמת מבין. נכון, אני לא קלה בתקופה הזאת ואני גם אומרת לו שאני חסרת סבלנות בגלל המצב.. בגלל הכאבים שבאים והולכים. והמתח הנפשי הזה..
עדיין משתדלת לנקות את הבית, לבשל.. כל זה עם עזרה גם ממנו. אנחנו מתווכחים המון בתקופה האחרונה. אומר שאני מעירה על כל דבר קטן ושאני כמו ילדה קטנה. אני באמת משתדלת להיות סבלנית. וזה לא קשור אליו ואמרתי לו. אבל מה לעשות שהוא נמצא איתי הכי הרבה וזה יוצא עליו?
גם הוא לפעמים לא מכיל במאה אחוז ומעיר הערות או קצת אדיש. לעיתים רחוקות אבל עכשיו מרגישה שעל כל רגע שאני קצת חסרת סבלנות הוא ישר 'תוקף' אותי. לא משנה שבהרבה פעמים הוא באמת איתי.. בתחושה הכללית מרגישה לבד.
ההורים עוטפים והמשפחה מאוד מצפה אבל אני.. אני מרגישה מפוחדת. מבוהלת. מרגישה שלמרות הכול בעלי לא במאה אחוז איתי. שהוא אומר שאני מעירה על כל דבר אבל הוא בעצם מגיב לכל הערה שלי בחוסר הכלה. אולי נמאס לו אבל בסוף אני זאת שחווה כאבים פיזיים.. שינויים הרומונליים..
לא יודעת כמה הוא באמת מבין מה זה. וניסיתי להסביר אבל זה לעולם לא יהיה דומה למה שחווים באמת.
לא יודעת מה לעשות. האם גם לכן היו ימים כאלה לפני הלידה? כמה עזרה ביקשתן מהבעל ובמה זה בא לידי ביטוי מצידו?

)