פורום נוער וגיל ההתבגרות
בהנהלת: חצילוש
מכתב פתיחה
לימדו אותי שככה עושים - עשיתי- נדפקתי בגדול...ה'הואהמלך
נקודה למחשבה...ה'הואהמלך
בחיים לא לעשות בגלל שככה עושים...עבד ה'.
כל דבר צריך לבחון אם הוא מתאים לך בכלל, ולהעזר כמובן במישהו מבוגר, שמכיר אותך ואתה סומך עליו שיכול לעזור לך.. אם זה אבא/אמא/רב/חבר/ה/הר"מ/המורה/אנא לא עראף...
ואם זה הדרך שבא אמורים להתנהג וזה מה שעשיתי... ורק נדפקתי כיה'הואהמלך
עשיתי מה שצריך... ולפני זה אבא שלי ידע וגם אחרי זה ולא היה לו מה להגיד לי... אמור לי להשאר אותה רמת אמון בעולם.???
אני לא יודע מה עשית, אבל,עבד ה'.
אם זה מישהו מבחוץ הרס, ואת יודעת שעשית מה שצריך אז שיילך לאכול פיצה ושייתקע לו בגרון, אבל אם את עשית לא בסדר(למרות שממה שכתבת זה לא נשמע(שוב אני לא יודע אתה המקרה)) אז פשוט לשבת ולעשות ח"ן...
אני חושב שצריך לבחון את הדבר, ואם באמת תראי שהרמת אמון ירדה, תבקשי ממנו לדבר איתו על זה, יש אפשרות שזה ייפתר, ואם לא אז תדברי עם מישהו אחר שאת סומכת עליו, אבל מישהו שיכול לעזור....
טוב זה היה איזה עבודה ממש חשובה שהייתי צריכה לקבל עליה כסףה'הואהמלך
וזה היה ממש חשוב לי ואבא שלי אמר לי איך להנהל עם זה וזה מה שעשיתי ופשוט המציאות של החיים (בעיות טכניות אצל מי שרצה שאני יעבוד בשבילו) זה נתקע מלא זמן והפסדתי דברים בשביל זה .... וזה התבטל אבל ניסית להמשיך והגיע עוד פרוייקט ב"ה.... אבל גם הוא עכשיו ירד....... וזה מתסכלללללל ואני לא עשיתי שום דבר לא טוב....
הבינותי, אז אני חושב שזה לא שעשית משהו לא טוב, אלאעבד ה'.
רצון הבורא הוא מה שנעשה, ראיתי בחתימה שלך שה' הוא המלך ואת הבת שלו אז, המלך יודע להגיד גם לא, שאם היה אומר תמיד כן,, לא היה מלך, ולכן (לפחות כך אני חושב, יש מצב שזה לא ימצא חן בעיינך) צריך להאמין שהכל ממנו יתברך, ואם הוא החליט עכשיו שאני לא אקבל יש מצב שעוד כמה זמן הוא ייתן לי דבר לא קטן אלא כפול ומכופל (לא חייב, יש אפשרות).
לכן אני חושב שעכשיו זה זמן של התחזקות, ואסיים במקרה שקרה לי, חבר התקשר אליי וסיננתי,לאחר כמה שעות נפגשנו והוא אמר לי למה לא ענית? הייתה לי אחלה עבודה בשבילך(והייתי מרוויח מזה), באותו רגע החלטתי שאני פשוט אומר לקב"ה תודה!! אמרתי אם זה היה מגיע לי היה מגיע ואם לא אז לא, וכנראה שזה לא הגיע לי...
יאללה בעז"ה שאני יצליח לראות את הטוב בזה... וזה קשה..ה'הואהמלך
כתבת יפה!!הָיוֹ הָיָה
פעם שלישית.... 
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל?
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים