חשבתי כל הערב על שרשור חדשמצטרפת למועדון
והיו לי כל כך הרבה רעיונות שהחלטתי לאחד את כולם לאחד!!
וכהקדמה-אני מרגישה שהפורום נתן לי המון בחיים האישיים שלי. למעשה הידע והתכנים שקבלתי כאן הם כל כך חלק ממני שאני אולי אפילו לא יודעת להעריך את זה מספיק. נכנסתי לכאן בתחילת ההריון הראשון לפני קצת יותר משנה והיתי די בורה בתחום. היום אני מרגישה שאני יכולה לעשות תואר😎
אבל בגלל שאף פעם לא חויתי הריון בלי כל הנגישות העצומה הזאת למידע, אני אפילו לא יודעת איך היה נראה ההריון שלי בלי זה. מאמינה שהרבה בחירות שעשיתי בדרך נבעו באופן ישיר מההתגוררות פה..
לא תמיד אפשר להצביע על ניקית מסויימת שהדבר בזכותה כי הרבה פעמים זאת האווירה הכללית והרבה ניקיות משדרות על אותו גל.
חוץ מהקטע הזה יש פעמים שאפשר להצביע על שינוי קטן או גדול שהתרחש בעקבות ניקית ספציפית. לפעמים סתם איזו אמירה של משהי בתגובה שולית בשרשור שלא קשור אלי יכולים להשפיע מאד חזק על משהי אחרת. ולאו דוקא בדברים העומדים ברומו של עולם. יכול להיות גם סתם מתכון שאמצת, טיפ שלקחת לאיך לעשות דברים אחרת וכו..
ואיך אפשר בלי להזכיר את הצחוקים המתגלגלים לנו כאן בין הרגליים שמרימים את המוראל כל פעם מחדש..
אז קבלו שרשור שמאחד את הכל...
1.מה את מרגישה שהפורום תרם לך בחיים האישיים?
השקפה שהשתנתה על איזה עניין/ידע בנושא מסויים שקבלת רק כאן/ החלטה לעשות משהו בחיים שלך בעקבות משהו שקראת כאן?
עונה- המון המון המון!! בעיקר הכין אותי ללידה והאמהות בצורה מיטבית. מרגישה שבאתי רגועה ומוכנה לכל תרחיש.. בחרתי ללדת עם השיטה של אמית בעקבות המלצות שקבלתי כאן והיה שווה.
2. איזו ניקית תרמה לך באופן אישי ללא ידיעתה?
משפט שלה שאמצת/טיפ לחיים/המלצה לאביזר מסוים/חנות שהתחלת לשוטט בה בזכותה/בגד שחורשת עליו בעקבות קישור ששלחה ועוד?
עונה- אוףף המח שלי חלול ולא מצליחה להזכר בניקית ספציפית .. אבל יש מצב שבעקבות @אמאשוני התחלתי לשפוך את הסנו אוקסיגן ישירות למגירה של המכונה ולא לרסס על הבגדים( בטוחה שיש מלא... ואני אפילו לא זוכרת שאני עושה ככה בגללן או שאמצתי את הטיפ הרבה לפני שזכרתי שמות של ניקיות)
3.איזה סיפור מצחיק מתוך אלפי הסיפורים הקורעיםםם שרצו כאן בחודשים האחרונים הכי הצחיק אותך בזמנו/נשאר לך הכי בזכרון?
עונה-היו מלא.. אבל משום מה נזכרת בסיפור של מקר@מק"ר שהבת שלה אמרה -התינוק אוכל מהקוסיק של אמא
יאללה שוטו...
לכל הבנות עם הנדודי שינה והחברות שחורפות ויקראו בבוקר..
באהבה❤
אני רואה שהבובה עושה לך טוב... אה??מקווה לטוב מאוד

לפחות נצלתי את הזמן שאני מנדנדת אותהמצטרפת למועדון
יאללה עכשיו תעני!
טוב... חושבת על תשובה, ממש יפה הרעיון שלך..מקווה לטוב מאוד

עונהאחתפלוס
1,הפורום תרם ותורם לי המון. אני כל הזמן מיישמת עצות שקראתי אבל אין לי משהו ספציפי ברגע זה
2,@מיואשת******תרמה לי המון ברוח ובסגנון המחשבה שלה, בזכותה אני מכבדת הורים יותר.... ולפעמים(אוי, כמה זה מצחיק) כשיש לי בעיה אני חושבת לעצמי-רגע, מה מיואשת היתה עונה על זה ומסדרת לעצמי ת'מחשבה.. חחח..) אז מיאשת-שאפו!!
3,כל הסיפורים קורעים אבל השבוע התגלגלו מהשרשור שפתחה @סלט
אלופה כל הכבודמצטרפת למועדון
מנסה ללכת בדרך אמהותינו @השם בשימוש כבר ולהגיב לכל אחת.. נראה אם אחזיק מעמד-בהתאם לרמת ההשתתפות כמובן...
אני גם מסכימה איתך עם מה שכתבת לגבי מיואשת. היא המלכה שלנו. אבל יש עוד הרבה אלופות ובטוחה שיעלו כאן הרבה שמות שהשפיעו על אחרת מבלי לדעת אפילו.
וכן הקטנה ישנה בה.
ברור שיש מלאאחתפלוס
זה מה, שעמד לי עכשיו בראש
יאללה, רוצי לישון
יאללה גם את לישוןמצטרפת למועדון
סתם סתם תודה על הדרבון.
כל דקה שווה זהב!
הו, וואו. איזה אושר גרמת לימיואשת******

לא בגלל שאת מנסה לחשוב מה אני עונה (באמת????????? מתה פה מצחוק

אבל את מכבדת הורים יותר בזכותי?? וואו!!! איזה מרגש זה! תודה תודה באמת (ועכשיו זה מחייב אותי עוד יותר להורים שלי!)

זה באמת מצחיק. כאילו מה?אחתפלוס
אבל נראה לי שאני פשוט יכולה לענות לעצמי עם השכל כשהרגש משתלט. אז כך יותר קל לי.
יש לי אמת פנימית חזקה. חחח
אז בתשובות שלך נתת לי הרבה כיווני מחשבה ואיתם אני פועלת.
איזה מהממת את! אני אכתוב לך כשאני בעיתות מצוקהמיואשת******

ולא זוכרת בעצמי איך לעזור לעצמי ולענות לעצמי, שתוציאי אותי מהבוץ

חיבוק

ישש. איזה כיף לעזור לךאחתפלוס
בתקווה שאצליח....
כבר הצלחת מיואשת******

עשית אותי ממש שמחה היום, ותשאלי את בעלי... זה לא קל בתקופה האחרונה. תודה לך נשיקה

מקווה בשבילך שהקטנה נרדמה ואת ישנהאחתפלוס
לילה טוב
אוקי אז אני בגדול חדשה כאן...מקווה לטוב מאוד

הקדמה:

הגעתי לכאן ממקום קצת עצוב בתוכי בגלל ההפלות שלי,

בעקרון אני בחורה שמחה במיוחד וזורמת אבל משהו בתוך הלב שלי לא היה נקי... 

חשבתי לעצמי איך כולכם חמודות ומפרגנות ואני ממש לא כזאת...

אז עונה: 

1.א) הפורום הזה נותן לי לתרגל בתנאי מעבדה פירגון ושמחה עם אחרות. אפילו בדברים שלי אין ואני ממש שואפת אליהם. 

נדמה לי שזה לאט לאט משפיע גם על החיים עצמם. 

ב) בהרבה מקרים בחיים שלי חשבתי שמתאים לי סגנון של ייעוץ רגשי אבל אני בן אדם מבלבל גם הומני גם ריאלי ובחיי הלא וירטואלים  עובדת במקצוע ריאלי מאוד, ופתאום אני רואה כמה כיף לי לחשוב על אחרות, לשמוע את הרגשתן ולהכניס את הלב שלי והמחשבה בהם. ואם גם הצלחתי להואיל ממש עושה לי טוב. 

ג) בימי עבודה רגילים אני זוכה ומקבלת המון פידבקים חיובים בעבודה עם חברות וכו' ופתאום שמתי לב שאתם ממלאות לי את זה במידה מסוימת. לפתוח את הפורום ולשמוע שאני חמודה/אהובה/ וכו' וכו' ממש עשה לי טוב... אפילו לא הרגשתי שזה היה לי חסר. אז תודה לכולכן על הפירגונים

2. @רויטל. היקרה גרמה לי להתחיל לאכול מלווה מלכה.

3. הסיפור של @אם כל חי  על הדימום בחצאית... 

אני זוכרת שפתחת את השרשור הזהמצטרפת למועדון
שבו שאלת איך נשים עם קושי מצליחות לפרגן לאחרות?
וחיבת להגיד לך שאני באמת מרגישה כיף לקרוא אותך תמיד.זה מרגש האהבה והאכפתיות שלך לאחרות. לגמרי נראה שזה בא ממקום אמיתי ולא מתרגל.... את באמת נשמה טובה!
יש לך ממש סגנון של מטפלת. את לא מסתפקת בהודעה אחת אלא ממש נכנסת לתוך הסיטואציה, מנסה לעזור למתמודדת עם כל מיני תרגילים של חשיבה חיובית. יש לך ממש הסתכלות תהליכית וגם סבלנות!!!! אני גם חושבת שאני טובה ביחסים בין אישיים אבל לא תמיד יש לי את הסבלנות לענות למשהי ולהיות שם בשבילה...
תודה על המילים החמותמקווה לטוב מאוד

האמת, שמאוד פחדתי מהימים האילו, 3 קרובות משפחה קרובות אלי אמורות ללדת בשבוע הקרוב ואני עצמי הייתי אמורה עוד חודש. 

חשבתי שאין לי סיכוי לעבור את זה בשלום, אין!

והנה אחרי שבאמת מפרגנת לאחרות (זה לא תרגול אגב) זה אמיתי ומכל הלב. 

חושבת שאצליח להתמודד גם עם המשימה הגדולה יותר בשבילי.

ואסיים באיחולים לבבייםמצטרפת למועדון
שבאמת תזכי לחבוק ילד משלך בקרוב ממש ותשמחי בלב שלם בשמחתן של אחרות.. לילה טוב!!
לילה טוב, ואל תשכחי בשקט בשקט בלי שהערנית שלך תתעוררמקווה לטוב מאוד

וגם אם תתעוררמצטרפת למועדון
מקוה שהפעם זה רק לינוק ולשתוק
יאללה עופי לישון מאמימקווה לטוב מאוד

את מעוררת השראה, אחותיmango
@מקווה לטוב מאוד וואו
וואו
וואו
איזו אישה מיוחדת את
🙌🙌🙌
תודה תודה, גם את בעצמך מהממת, ובזכותך בכלל אני עברתימקווה לטוב מאוד

את סוכות חחחחח

אהבתי שחשבת עלי

יופי יופי ששימחתי אותך טרללולית אחת🤣אם כל חי

אני עוד אכריח אותך לשלוח לי תמונה 

איך נראה החלוק בית חולים שלך

אחרי הלידה הבאה😆

בטח יראה זוועה אל תשכחי שאני הולכת פעם הבאה על שלישיה ומעלה.מקווה לטוב מאוד

אותך אני בכלל חושבת שיודעת לדמיין בולמקווה לטוב מאוד

יש פה כמה ניקיות שבא לי לכתוב תיאור עליהן והם יכתבו לי אם נכון או שגוי. 

וואו כל כך נכון 1אמק"ר
חמודה, את גם מרגישה את זה?מקווה לטוב מאוד

אני קראיתי שבטיפול פסיכולוגי מדברים על IN VIVO וIN VITRO תנאי מעבדה וחשיפה לחיים האמתיים 

וממש מרגישה פה סוג של טיפול פסיכולוגי

ממש ממשמק"ר
עונה. מה שעולה לי....אם כל חי

1. תרם מיליון ידע על הריון לידה זוגיות.

כמה דוגמאות- רפידות הנקה רב פעמיות, גביעונית, הבנה לתהליכים שעוברים על הגוף והנפש, הכרות עם הספר לידה פעילה- השפיע על הלידה האחרונה שלי באופן משמעותי, הבנה שבזמן הריון חייבים להוריד הילוך, הערכה רבה לבעלי.

תרם גם המון בזבוז זמן😍

2. לא יודעת איזה ניקית כאן הכירה לי את המגבוני נקיון- במיוחד אלו של הרצפה. לא יודעת איך חייתי בלעדיהם.

גיליתי אותם באיזה שרשור עצבני שפתחתי על בלאגן בבית ובושות מגיסתי שאמורה להגיע, ומאז שיפרו רבות את איכות חיי

ועוד משפט פשוט בחכמתו שכתבה לי 

@בת 30 על נושא סדרי העדיפויות, ששיקף לי מי אני ומה אני רוצה, ומלווה אותי עד היום. וזו לא פעם ראשונה שאני מודה לה על כך.💐

3. ברור ש @אהבתחינם וחמותה זוכים בפרס ישראל לשרשור הקורע!

מה המשפט על סידרי עדיפויות, יכולה לספר יותר?מקווה לטוב מאוד

ווא לא ממש זוכרת מה בדיוק הניסוחאם כל חי

אבל הייתי בהריון והתלוננתי על זה שאני לא מסתדרת.

קשה לי עם ניהול בית ובמקביל לימודים וכל זה בהריון.

והיא כתבה לי- אם בחרת בהריון בכזה זמן, סימן שיש לך סדרי עדיפויות, ואת שמה ילודה במקום ראשון, א״א לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. תבחרי איפה להפחית ואיפה לשים דגש

אני חושבת שזו הפעם הראשונה שהבנתי כמה אני רוצה לאכול את העולם, לעשות הכל ולהצליח בהכל...

ופעם ראשונה שממש הגדרתי לעצמי- כן. בית קודם להכל. ילדים קודמים לקריירה. 

לא מתוך בחירה אקראית והליכה לפי תחושות בטן, אלא מתוך מודעות עצמית.

המודעות הזו מלווה אותי גם היום בכל מיני צמתים משפחתיים/ תעסוקתיים (למשל החלטתי על הפסקת מניעה בזמן מאתגר מבחינת העבודה מתוך הבנה שזה מה שיותר חשוב לי, גם אם בגלל זה ייפגעו החלומות המקצועיים שלי ו/או החלומות שלי לתפקוד מושלם בעבודה. פרפקציוניסטיות משהו....)

אמאלה יצא ארוך מהמתוכנן.

באמת יפה, ובאמת באמת שלפעמים אנחנו שוכחות את זה.מקווה לטוב מאוד

תודה!קטני ומתוק
היה לי טוב לקרוא את זה!
תודה לך!
וואובת 30
איזה כיף לשמוע!!!
כוחן של מילים...
יפה יפהמצטרפת למועדון
@אם כל חישלנו!! תובנות נהדרות!! ואני גם ממש אוהבת את מה ש@בת 30כותבת! רציתי לכתוב אותה אבל לא היה לי משהו ספציפי...
ואת יודעת מה עוד אני חושבת.. איזה מדהים שרק לפני זמן קצר ספרת על כתמים במחזור והטבילות מהבידוד.... הודו לה' איפה את עכשיו🤗
כן... הטבילות לפני הבידודים ב״ה! שרק יימשך הטוב הזה אם כל חי

😂😂😂 את אפילו זוכרת את הציטוט המדוייקמק"ר
כפרה עליה, יש לה עוד מלא פנינים, באר ללא תחתית זאת

ורעיון חמוד! עונה גם:
1. בגדול הפורום נתן לי הכל, החל מהידע הבסיסי על הריון, לידה, הנקה, מהא"ב של כל נושא, עד חרמה שאני בה יודעת יוצר... ואפילו מנסה לעזור לאחרות..
הפורום גם תרם לי בין היתר המון ידע על זוגיות, תקשרות נכונה, טיפים בניהול הבית, בריאות (ריצפת אגן שלום)
2. @מיואשת****** היום זה בידיעתה, היו כמה משפטים שנתנו לי המוח כוח באישי, זכיתי גם להזכיר לה כמה מהם

וגם @רסיס אמונה שנתנה לי המון עם הסיפור לידה הראשון שלה, עוד לפני שבכלל ידעתי שזה היא (מצאתי אותו בפורום של תפוז כשחיפשתי סיפורי לידה). בזכותה הבנתי שלושה זה לא פיקניק, אבל אפשר להתמודד בה בצורה מעוררת התפעלות.

3. מלאאאא
אבל הכי הכי, ולא יקחו ממנה את הכתר, השרשור האלמותי של @אהבת חינם, חמותה, והלינקים השובבים של @קרן-הפוך
כמה צחקתי וכמה אני צוחקת כל פעם שאני נזכרת
הו הומצטרפת למועדון
מקרוש שלנו!! הפורום באמת נתן לך הרבה... והיום את נותנת לו בחזרה.. היה משתלם!!
לגבי הסיפור של @רסיס אמונהיש קישור? מעניין לקרוא.. כי אני גם בתחילת הריון חרשתי כל סיפור לידה אפשרי ברשת ובטח עברתי גם עליו!!
ו...@אהבתחינם את בינתיים מובילה פה...
לגבי הסיפורמק"ר
אני לא בטוחה כמה היא רוצה שיקשרו בינה לבין הסיפור...
הכל טוב..מצטרפת למועדון
סתם מעניין איך את קשרת?
כי אני חברה שלה 😅❤מק"ר
@רסיס אמונה נכון?

סתם, קראתי בלי לדעת מי היא, ושהיא בפורום פה...
אח"כ היא שלחה לי לבקשתי את הסיפור לידה שלה באישי ואז ראיתי שכבר קראתי אותו ושהיא מהמממת
קודם כל תודה על המחמאותרסיס אמונה
אני מסמיקה פה

לגבי הסיפור לידה, אכן מעדיפה שלא ידעו שזאת אני כי מכירים אותו מהחיים האמיתיים ואז יקשרו.
אני לא יודעת אם התכוונת לסיפור לידה הראשון או השני..

@מצטרפת למועדון אשלח לך באישי... ואם תזהי תגידי 😅
את מהממת אתמיואשת******

ואכן זכיתי שתזכירי לי דברים ותתרמי לי המון משלך! חיבוק

אני די מכורה לפורום כאןאנונימית(:
אני חדשה פה,וממש נכנסת כל כמה דק לראות אם יש שרשור חדש... שיא המעניין כאן!
וחייבת לציין שממש מרגישים את האוירה המלוכדת פה, כולן עוזרות לכולן, צוחקות, משתפות,פורקות.. זה ככ מרגיש אהבת חינם ותחשבו שאנחנו לא מכירות בכלל!
1. הפורום תורם לי ה-מ-ו-ן מידע!! דברים חדשים שאני מגלה כל פעם מחדש! דוגמא חיה מאתמול, מישהי כתבה ראשי תיבות א"ס ולא היה לי שמץ מה זה עד שהבנתי שזה בדיקת אולטרסאונד חח
בכללי ללמוד מהנסיון של כל אחת פה זה משהו שממש תורם ועוזר, אז תודה לכן
2. כולן בערך.. לא עולה לי מישהי ספציפית
3 .הסיפור של @חגהבגה - את פשוט קורעת!! כשסיפרת שאתם אצל ההורים שלך/חמותך בסגר.. היה פשוט מצחיק! "אז חגה למה את בגה????" המשפט הזה גרם לי לצחוק בקול
וזהו כולן מהממות!!
ברוכה הבאה!!מצטרפת למועדון
השם אנונימית לצירופיו השונים חוזר כאן ככ הרבה שבכלל לא שמתי לב שאת חדשה..
שלום שלום לך. תהני איתנו!!
@חגהבגההיא בהחלט אחת הקורעות.....
חחחחח אני שמחהחגהבגה
שמישהו יבוא להצחיק אותי....
ו לרומם את רוחי
יואו אתמול היה לי אותו דבראם בית

הכנתי ארוחת ערב ופתאום עולה לי משפט ואני שמה לב שאני אומרת את זה בקול לעצמי

אז חגה, למה את בגה???

ומה זה צחקתיצוחקצוחקצוחק

ייזקף לזכותך!!

וואו מיץ- אהבתי את הרעיון שלך!!אין לי הסבר
את המלכה @מצטרפת למועדון

בכמ, לגבי 1, הפורום הוסיף לי הרבה ידע על הנקה, וזוגיות. הוא נתן לי במה לשטויות שאני כותבת ועזר לי לממש את הביטוי "נכון או לא נכון- תמיד חרטט בביטחון!"

בנוגע ל-2 אז ניקית שלמדתי ממנה משו... יש מלא!! אזכיר ברשותכן 3-
@פרח לב זהב שלימדה אותי על הכוח של הכרת הטוב.(סליחה על בתיוג נשמה🙈פשוט ממש למדתי ממך💕)

@משמעת עצמית שעזרה לי להבין שתכל'ס- החיים הם בדיחה, והכל טוב גם אם אני לא מושלמת🤦💁

@פנינה 0 הבנתי איך להסתכל על הטוב גם שהכל שחור (יהי רצון) ואיך לקום ממשברים אפילו שככ קשה!!

בנוגע ל-3 אז הסיפור שהכי נחרט לי זה ש@פשיטא חינכה את בעלה על ההבדלים בין סוגי הבגדים השונים🙈💁

תודה לכולכן שהייתן אותי,
סוף שידור❣️
באמת? זה הסיפור שהכי נחרט לך??וואו!פשיטא
חח מבטיחה😅אין לי הסבר
במיוחד לאור זה שפעם אחרונה שבעלי היה בבית הוא אמר לי על חצאית שזו "שמלה ממש יפה"
אוךךך. תעשי לו סדרת חינוך.. רוצה סילבוס?פשיטא
תודה על כתר המלוכהמצטרפת למועדון
אשריי שזכיתי...
ואת בכלל לא חרטטנית... מרגישה שיש לי הרבה מה ללמוד ממך!!!
מקדימה אותי בחודשיים בכל מה שקשור לגידול הילדה וזה נותן לי תחושה שאנחנו פחות או יותר באותו שלב בחיים..
למרות שלפי מה שכתבת פעם את כנראה קטנה ממני בגיל אבל זה באמת באמת לא הגיל שזה משנה ..
עלי והצליחי @אין לי הסבר
אמן ואמן ❣️אין לי הסבר
את חתיכתמשמעת עצמית
חיים בלב 😘😘😘
מישמצטרפת למועדון
הגבת בשרשור הזה מבלי לענות בעצמך??
יאללה שתפי אותנו בהגיגיך השנונים....
אוקימשמעת עצמית
אבל יותר מאוחר.
המוח שלי פירה
ועוד לא שתיתי קפה 🤪
גם אני לא שתיתי קפה..מצטרפת למועדון
אבל עבודה זו עבודה... פתחתי שרשור ויש לי מחויבות!!
אני כאן עד שיגיע תורי לעשות שעור חופשי במרחב הקולי😅
אני בחופשת מחלה😌משמעת עצמית
נו אז את בכלל פנויה לשרוץ פה...מצטרפת למועדון
למה מחלה כפרה? הקדמת את חופשת הלידה או שבאמת את מחוקה לא עלינו...?
לא. אני באמתמשמעת עצמית
גמורה.
הגוף שלי מתפרק
ואיקאה סגור. 🤷‍♀️

וקמתי להלביש את המכשפות ולהכין להן אוכל לגן.
יחי אני! 💪
חח את קורעת...מצטרפת למועדון
באמת יחי את!!
אינשאללהמשמעת עצמית
אז עונה:משמעת עצמית
1. קיבלתי מהפורום הרבה הרבה (יותר מדי🙈) שעות של צחוק ודברים מעניינים. בתקופה ממש קשוחה של קורונה והריון.
גם נתן לי במה לכתיבה שהיא כלי שאני לא מספיק מנצלת
גם חברות אמת🤗
מקום להתבטא
לברוח קצת
לפרוק תסכולים על הראש שלכן ולא של האיש המסכן...

וגם באופן כללי להבין כמה העולם מורכב מהרבה הרבה גוונים של אפור ושבסוף כולנו, לא משנה מאיזה מגזר, רקמה אנושית אחת יפה. ושכולן רק רוצות הבנה והכרה ואהבה.

2. הווו יש המון:
פרופורציות שזה חשוב ממש! @אין לי הסבר
והסתכלות מאוזנת @מק"ר
וחיבור אמיתי לעצמנו @תפוחים ותמרים
והתגברות על מכשולים @אהבתחינם
ועקשנות להצליח @איימי
ופרגון אמיתי @השם בשימוש כבר

ועוד מלןןןן דברים ממלןןן ניקיות...
שבזכות הטפשת אני לא ממש מבדילה בין הכינויים השונים והדומים להפליא.

3. שרשור מצחיק יש גם המון
נראלי שאבחר בפדיחות המקווה המפורסמות🤣

וסורי שאני מקלקלת
אבל יש לי כמויות של מצפון
על כמויות הזמן שאני שורפת פה
לטוב ולמוטב.

איזון כבר אמרנו...🤔

❤❤מק"ר
ואוו! באמת שלא עשיתי כלום...פרח לב זהב
אני אכתוב גםפשיטא
מה שהפורום הכי נתן לי, חוץ מידע רב בכל מה שקשור לעניינים נשיים, זוגיים ומשפחתיים,
זה את המקום להיות מי שאני. את היכולת להביא את עצמי לעולם בצורה האמיתית שלי, שאני רוצה שיכירו אותי דרכה, בלי שיפוטיות, בלי דעות קדומות, בלי מסכים (בעצם כן, בעיקר מסכים) בלי מסיכות...
ואני כמעט בוכה כשאני כותבת על זה.
אני חושבת שיש עוד הרבה נשים פה בשלב הזה של החיים, שלא ממש מצליחות למצוא את המקום החברתי שלהן בעולם, ופה זה פשוט מקום שאני מרגישה בו בבית, מוערכת, וכנ"ל, כיף לי לתת מעצמי לאחרות בלי לשפוט אותן חזרה.

איזה ניקית תרמה לי ללא ידיעתה?
וואו. כל כך הרבה.
@תפוחים ותמרים שמלמדת אותי כל פעם פרופורציות על החיים, ואני מתחזקת מכל הודעה שלה.
@מק"ר על היכולת ליפול ולקום. ולקום. ולקום.
@אין לי הסבר על השמחת חיים, גם כשאת פורקת את כזאת חייכנית.
@השם בשימוש כבר כי פשוט אין מה להוסיף.
ויש עוד מלא, אין לי כוח כל כך לחשוב עכשיו.

שרשור שהכי זכור לי?
חחח האמת שאני עוד בתוך הרחם המתומנת. אני לא חושבת שאי פעם צחקתי ככה.
וגם כל השרשורי פאדיחות למיניהם של @השם בשימוש כבר.
חחח נשמה!!אין לי הסבר
החייכנות שלי זה בעיקר בזכות ארבעת המוסקטריות...
@השם בשימוש כבר
@חצילוש
@משמעת עצמית
@פשיטא
פרגית ברוטב חרדל, במה זכיתי לתיוג ראשונה מבין המוסקטריות?השם בשימוש כבר
זה לפי הא'-ב'🤦אין לי הסבר
היית חייבת, מה?( יד על המותן, טון נוזף)השם בשימוש כבר
סליחה סליחה🙌אין לי הסבר
את ראשונה כי אותך אני הכי מעריצה!!!
(מקיאה בצד)
די די די...השם בשימוש כבר
תמשיכי

🤺חצילוש
זה דומה למוסקטר?
יותר אביר מאבירי השולחן העגול...אין לי הסבר
אבל גם זה עובר את המבחן...
פשיטושמצטרפת למועדון
אני משוועת להכיר אותך בעולם האמיתי!! בטוחה שהיתי נהנית בחברתך... את כזו מיוחדת-עמוקה וקלילה כאחת. כל הודעה שלך או מלאה בתוכן או קורעת מצחוק...
וגם אני מרגישה כאן סוג של חברה חלופית לחברה שאין לי כרגע...
❤❤❤❤פשיטא
❤❤❤מק"ר
וואו, בא לי לענות גם מרווה כחולה
מזדהה כל-כך עם הידע העצום שמקבלים פה, בעלי טוען שכבר יש לי דוקטורט בגוף האישה ואני ממש חובבת ידע אז זה ממש כיף להעמיק בנושא כזה מרתק ונוגע לחיים...

לא יודעת איזה ניקית תרמה לי באופן ישיר, אבל כל אחת שהתעניינה בי כל-כך חיממה לי את הלב, היו מלא כאלה ובא לי לתייג את כולן אבל זה יהיה רשימה אינסופית של מדהימות ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
בא לי לתייג בכל זאת את @מקווה לטוב מאוד המהממת שפשוט נותנת את ההרגשה הכי טובה שאפשר ואת @השם בשימוש כבר שתורמת מלא לאוירה פה, וגם לי באופן אישי בשפע לבבות ובוחקים ⁦❤️⁩

ועוד מישהי שנתנה לי נקודת מבט לחיים זאת @איימי המדהימה שאני מעריצה כל-כך!

הכי מצחיק שכרגע הכי זכור לי, השרשור על הטרול של @סלט נשפכתי
אבל גם בסוכות היה איזה שרשור על טפשת שגרם לי לצחוק ולצחוק ולפרוק את המתח, לא זוכרת מי פתחה אותו...
מרוותינו כיף שענית!!מצטרפת למועדון
תשמעי את באמת מהממת!! כולם רוצות לעזור לך ואכפתיות ממך לא סתם... זה הרבה בגללך! יש בך נעימות מיוחדת שתורמת כאן המון...
תודה מתוקה!מרווה כחולה
ותודה על השרשור הכיפי ⁦❤️⁩ את מהממת!
את מותק, מרוותינו!!!! 🧡❤️💚💙💜♥️💛השם בשימוש כבר
אה ואיך שכחתימרווה כחולה
את @קרן-הפוך המרצה הכי בכירה בדרך לדוקטורט בה"ו! תודה על כל הידע ועל הסבלנות תמיד לשלוף אותו כשמישהי צריכה, למדתי ממך המון גם בשרשורים שאחרות פתחו...
🌺🌸🌹 תודה!קרן-הפוך
ונזכרתי מי פתחה את השרשור הקורע בסוכותמרווה כחולה
זאת @פרח לב זהב תודה לך!
וואו תודה, איזה חמודה את!!!!! אלופה, מתפללת כבר לשמוע ממך מקווה לטוב מאוד

עונהרויטל.

קודם כל תודה לך @מצטרפת למועדון

שפתחת את השרשור, אומנם אני חדשה יחסית, אבל יש כאן המון

בנות שממש חכמות ועם יראה שעוזרות ומחזקות את מי שצריכה 

עידוד או עצה ממש משתדלות רק לעזור, אז יישר כוח לכולם ותודה

בלי יוצא מהכלל, בהערכה רבה רבה,

איזה מקסימה את!מכחול
וואו זה שאלות קשות מיואשת******

1. הפורום תרם לי המון. אני כל כך הרבה כאן, לא יודעת להתחיל אפילו. למדתי המון. באמת.

סתם דוגמא בזכותכן הלכנו לשאול את הדיאטנית אם לתת פרסים לעידוד או לא והיא אמרה שלא! (אמרה כמוני! יש! חושף שיניים)

2. ניק שתרמה לי במיוחד, יש המון המון, אבל, לעולם לא אשכח מישהי בשם "לא לשפוט" או משהו כזה, שבזכות הסיפור שלה והתגובות המכילות לו, העזתי בכלל לפרוק מה עובר עלי בהריון הקודם, והיא גם התחברה אז במיוחד בשביל לספר לי כמה היום טוב לה, וזה עודד אותי כל ההריון והכי חשוב- היא לגמרי צדקה.

חוצמזה, חייבת לומר שלמדתי מכמה ניקיות לא כל כך נחמדות (אלי בכל אופן ) ולכן לא אזכיר את שמן- איך לא לומר דברים, ואיך לא לפגוע. כי אחרי שנפגעתי מאד בעצמי הבנתי שגם לי יש מלא מקום לשיפור בתגובות שלי לפעמים, ובצורה שאני כותבת. אני עדיין מנסה ומנסה להשתפר בזה למרות שיש לי נפילות כל הזמן. אולי בגלל שאני כותבת מהר יוצא שאני כותבת לפני שאני מסננת לפעמים ועדיין יוצא לי יותר מדי לומר סליחה. זה טוב לדעת לומר סליחה, פחות טוב שאני צריכה לומר את זה כי זה אומר שלא הייתי בסדר. ומי שקוראת את זה ומרגישה שמגיעה לה סליחה ממני- בבקשה תגידו לי. ואני מתנצלת.

3. מצטערת לכל המצחיקות שיש פה, ויש המון, אבל @אהבתחינם וחמותה זה סיפור שפשוט אין כמוהו. וגם @מצטרפת למועדון והחצאית מעטפת שלה באמצע הכביש בוכה/צוחק

ואוו ואומצטרפת למועדון
לפני שמגיבה על הכל... חייבת להגיד לך שפה פשלת....
זאת לא אני עם החצאית מעטפת.. קבלי ביטול
אוי לא. הצילומיואשת******

מבולבל אז מי זו היתה? ומדוע נחרט לי שמך במוח????

דפני אולי?פשיטא
חח לא...דפני11
איזה סיפור?? זה נשמע כמו סיפורים שהיו מתגלגלים מדור לדור באולפנות על הזאת שעצרה טרמפ וסגרה את הדלת כי הוא לא היה מתאים לאן שרצתה/ברגע שהיא ירדה מהטרמפ החצאית נתקעה בדלת ו... הופ נשארה בדד ובלעדיה......

זה זה??

בכל אופן לא יקירתי, זאת לא אני ברוך ה'!!!!!

זוכרות את תקופת המעטפת חחחח איזה ישן זההה נראה לי הייתי בכיתה ג כשזה היה באופנה...
כבר גילו מי זאתפשיטא
וגם רמת המשכל שלי לא במיטבה, אז אני סולחת לעצמי😁
חחחחח כן אהבלה אנידפני11
אחרי שעניתי המשכתי לקרוא ובזה הרגע הגעתי לקישור וקראתי.....
@ישועת ה' כהרף את קורעתתתת חחחח סיפור מהאגדות!!!!! קורעעעע
אין ידעתי שחמתיאהבתחינם
תגרום לי להצלחה עם הזיפור הזה
פספסתי! איזה סיפור??אנונימית(:
אולי קרן הפוךאהבתחינם
@קרן-הפוך תמצא את השרשור...

בגדול-
שלחתי לה קישורים לדסרים לא צנועים שבינו לבינה במקום לבעלי
והשוססססס
שעלינו לשימוע אצלה
לא לא לא. איך את יכולה להרוס את הסיפור ככה בתקציר!מיואשת******

לא לקרוא את זה ככה! לא!!

דחוף ללכת לשרשור המקורי, מופיע כה הודעות למטה בתגובה של קרן הפוך אלי. 

ולהתבשם!

איפה בדיוק הקישור לסיפור?אם בית

טפשת שלי. זה לא הקישור הנכון. אנסה לחפשמיואשת******

תודה!אם בית

לכל המבקשות את נפשן למות מצחוק- פרסומת לחמותה של אהבת חינםמיואשת******

כשמה כן היא- אהבת חינם, מרבה אהבה ביננו לבין החמיות שלנו, שהרי בחיים לא נצליח להגיע לדרגה כזו

אז ככה- - הריון ולידה

@אהבתחינם נשיקה

אה, וזה ההמשך - שיחת השימוע

רק אציין שהיא שלחה לבעלי הודעה - הריון ולידה

לא, לא , לא הסמקתי וא=האדמתי ובסוף נשפכתי מצחוקאם בית

לאאאאאאאא דבורית
לא אמיתי 🤣
תודהההה עשה לי את היום
יש! יש סיבה לזה שקמתי היום 🤣🤣מיואשת******
לא אין דברים כאלה 🤣🤣🤣🤣אל הר המוריה
למות..
אני מקווה שהיום את בטוב @אהבתחינם...
חחחחח מאז קראואהבתחינם
עוד דברים... אומנם ציפס לעומת זה אבל עדיין...
וואי וואי...אל הר המוריה
פנקי אותנו בצ'יפס דבוריתאחרונה
קורעת😂😂😂אנונימית(:
וואו אני גם זוכרת את השרשור הזהדבורית
של לא לשפוט... בלתי נשכח
ומזדהה מאוד עם הלימוד איך למתן את התגובות
ואני גם לומדת ממך איך לקבל ולומר סליחה אם יצא פוגע וזה ממש לימוד משמעותי. תודה 🌺
אז כבר כמה ימיםאמאשוני
שאני רוצה להגיד תודה ל,@מיואשת******
על טיפ קטן שנכנס מהלב לאישה במצוקה.
טיפ קטן שווה זהב.
אז הטיפ היה לדבר עם הילדים על המצב ומה זה אומר מבחינת ההורים ומה זה דורש ושיתאפסו על עצמם...
(טוב לא במילים האלו, זאת הייתה פרשנות שלי)
אז מבחינת סדר יום הצלחנו פחות או יותר לייצב את הבית בעזרת הצלשים ובזכות זה שהקטנה חזרה לגן,

אבל השיחה מאוד מאוד עזרה לי עם הבייביסיטר.
הילדים הבינו שזאת השגרה שהולכת להיות, וההורים עובדים חלק מהשעות במקביל וזה מה יש.
ועכשיו הבחירה שלהם איך להתמודד עם השעות שהורים לא בבית.
והיו לנו שבועיים סבירים יחסית עם הבייביסיטר,
מה שכמעט החזיר אותנו לתלם.

אז תודה רבה על זה!!
החיית נפשות! הקמת משפחה שלמה על הרגליים, בזכות כתיבת הודעה ככה שיצאה מהלב והתיישבה במקום הנכון.

שה' ישלם לך שכרך בזכות כל החסד שאת עושה!! 😘
וואו, אני כל כך שמחהההההההההמיואשת******

וואי. איזה כיף זה לשמוע שעזרת למישהי. באמת נראה לי זה אחד הדברים הכי משמחים וממלאים בעולם!

ואני גם עזרתי לך עם המשחת שיניים למקרר חושף שיניים אז אני ממש יכולה לקבל תעודת "עוזרת לאמאשוני"! איזה זכות לי!!! מתרגשת!

מרחף

וברצינות גמורה, זה מדהים מה שילדים יכולים להכיל להבין וליישם נכון? תמיד מדהים אותי מחדש רמת האחריות והיכולת שיש להם כשמדברים איתם בגובה העיניים. חיבוק

אני היחידה שלא אוהבת את השרשורים האלה כ"כ?😬הריון ולידה
אתן כאלה מקסימות בפרגון ההדדי. באמת...
אני למשל ותיקה כאן. עונה הרבה, משתפת הרבה מהידע שלי. אני לא מאוד מצחיקה או משוגעת או עם חוכמת חיים כנראה. ותמיד בשרשורים האלו מזכירים את אותן משתמשות שוב ושוב. אני לא באה לרמוז שאני לא חושבת שהמשתמשות האלו באמת מהממות ועוזרות. אבל בסוף הפורום הזה והחוזקה שלו זה כלל המשתתפות שתורמות מהנסיון שלהן, ולצורך העניין אם היינו משאירים את הפורום עם המשתתפות הקבועות שמפרגנים להן, הוא לא היה מה שהוא. והשרשורים האלו קצת מוציאים את החשק להיות פה. לי לפחות. מניחה שאני לא היחידה. כי אני תוהה לעצמי, יש טעם בכלל שאגיב? לא נשמע שאיי פעם עזרתי למישהי בצורה באמת יעילה. אז למה להיות פה כ"כ הרבה זמן, להשקיע בתגובות.
אז רק שולחת לכן את התחושות שלי שאני מרגישה בכל פעם שקוראת שרשורים כאלה(כבר הפסקתי לקרוא אותם בשלב מסוים כי זה כזה צפוי). ואולי תקחו בחשבון את הרגשות שזה גורם לחלק מהבנות.
אנונימית יקרהמצטרפת למועדון
אוף... ממש תחושה לא נעימה..
דבר ראשון ממש לא זו היתה כוונתי בפתיחת השרשור.. בכוונה כיוונתי לדברים כאלה שלא מתייחסים דוקא לניקיות שחוזרות על עצמן. טיפים או משפטים אני קבלתי מהרבה לא מוכרות בכלל.. לצורך העניין טיפ של לתת ברזל באמבטיה קבלתי מניקית שאני לא זוכרת את שמה...כי באמת שמקבלים כאן ככ הרבה מככ הרבה נשים שניסיתי לפתוח דוקא את זה.
מצטערת אם פגע בך..
ואגב גם אותי לא הזכירו כאחת שתרמה למרות שפתחתי את השרשור. ואני גם לא מוזכרת בדכ בשרשורים האחרים..
אני לא חושבת שאני לא תורמת בגלל זה...
נכון יקרה, אבל הנה, את רואה שאפילו את שמת לב לזההריון ולידה
שלא הזכירו אותך? זה הכי טבעי בעולם שנחפש את הפרגון ואת ההכרה במאמץ שלנו.. 💞
ואני ממש לא מאשימה אותך! את מקסימה ואני יודעת שכיוונת ממש לטוב..ובאמת ניסית לשנות קצת את הקונספט הרגיל אבל עובדתית פשוט זה חוזר על עצמו. ואפילו כשמנסים לכוון למקומות אחרים זה קורה שוב ושוב.
יכול להיות שזה קשור למקום האישי שאני נמצאת בו בחיים, ובאופן כללי הבדידות של התקופה מובילה לרצון לחברות אמיתית ולהיות חלק ממשהו ואז שרשורים כאלה גורמים להרגשה שאפילו בעולם הווירטואלי (!! לא יאמן כמה יש לזה השפעה) את חסרת משמעות ולא חלק ממשהו שקורה.
אני מרגישה הכי מטופשת בעולםהריון ולידה
שזה בכלל מזיז לי. אבל מסתבר שזה כן. כי כל פעם אחרי שרשור כזה בא לי לעזוב ודי..
הלוואי ולא תפגעי מזה, זה ממש לא נכתב אליך באופן אישי אלא על הטרנד.😘
את לא מטופשת בכללמצטרפת למועדון
עולם וירטואלי זה המון המון ....
אני גם מרגישה שחלק מהנפש שלי כאן. חולמת על הפורום, חושבת עליו...
כן, וגם אני... וגם יושבת ומחכה שיצרפו אותי🙈🙈מקווה לטוב מאוד

ואם תקראי את מה שאני כתבתי למעלה ממש עוזר לי התגובות המחממות על העזרה, נותן לי צורך שבתקופה הזאת לא מקבלת כל כך. 

מסכימה איתך שאנחנו יצורים תלותיים וזה לא נעים להיות נזקקת למילים טובות, אבל זה אמיתי שאנחנו זקוקים להם. 

יו יו יו איזה באסה זה.מיואשת******

אני מבינה אותך ומסכימה איתך ממש. האמת שדווקא בשרשור הזה פחות הרגשתי שזה מכוון למקומות האלו והרגשתי נוח לענות, אבל וואלה, יש במה שאת אומרת הרבה אמת.

באמת הפורום מורכב מהמון המון נשים מיוחדות.

ורובן לא עולות בשרשורים האלו. 

טוב שכתבת. באמת. ואני ממש ממש מקווה שזה רק באסה רגעית ואת לא באמת מתכוונת לעזוב בגלל זה

חיבוק

מה פתאום לעזוב, עדיף שרשורים כאלה יפסיקו, ולא שאחתרויטל.

כמוך כנה ואמתית תעזוב.

מסכימה איתך בהרגשותהריון ולידה2

זה לא נעים בכלל. אותי באופן אישי כן הזכירו כמה פעמים- בודדות. ולא אשקר. זה עשה לי טוב.

אבל עדיין אני חושבת שזה פוגע באלה שלא הזכירו. ואני בתוכם

יש כאן כמה וכמה שהן מאוד מאוד פעילות ומזכירים אותם בעיקר- יכול להיות שזה גם קשור.

כן ברור שפוגע, אבל היות שאת עוזרת ונעזרת באתררויטל.

עדיף שכן תישארי, ושאלות כאלה שייעלמו מהפורום.

לא מטופשת חלילה 💗! וגם אני, כמו אחרות שכתבו לפנייקמה ש.
בס״ד

רוצה להודות לך על הכנות שלך ועל זה שבשרשור הזה היית לפה של רבות אחרות. התלבטתי אם להגיב כי אותי לפעמים מזכירים, אז אולי אני לא ״בקטגוריה״ הנכונה כדי לדבר על זה. בסוף החלטתי דווקא כן לכתוב... דווקא כי אני מזדהה מאד...

לחפש את השם שלנו כשיש שרשור כזה זה משהו שאני לגמרי מכירה. אני יודעת על עצמי שזה יכול להכניס בי ציפייה ומתח מסוימים שאני לא אוהבת ולכן הרבה מאד פעמים אני בכלל לא נכנסת לשרשורים כאלה, כדי לא לחוות את התחושות האלה. (עכשיו לדוגמה נכנסתי בעקבות זה שראיתי בתגובה האחרונה לשרשור את התשובה של @מרווה כחולה היקרה וזה סיקרן אותי).

וכן, אננ מסכימה איתך מאד שהפורום הזה הוא מקום שבו אנחנו משתפות, נחשפות, מקדישות מהזמן שלנו ונותנות מהלב - כל אחת בסגנון שלה - והוא לגמרי תופס המון בחיים שלנו. ומאחורי הניקים שלנו יש לבבות פועמים, שלפעמים מרגישים עם ביטחון עצמי ותחושת טובה בחיים ולפעמים לא... ומה שקורה פה משפיע על הרגשות האלה ומושפע מהם יחדיו.

(@מצטרפת למועדון את מקסימה! ❤️❤️)
וואו קמה,מרווה כחולה
כיף לקרוא את התגובות שלך!
💜 תודה לך!קמה ש.
רוצה להוסיף, בין השארקמה ש.
בס״ד

כי יהיה לי עצוב ש@מצטרפת למועדון
ואחרות תצא עם תחושת מועקה, אחרי שהיא/הן כיוונה/כיוונו להוסיף טוב, הרגשה טובה וחיבור בין נשות הפורום 🧡

התגובה שלי היתה ל@הריון ולידה היקרה.
סיפרתי איך *אני*, באופן אישי, מרגישה כשיש שרשור כזה. רציתי לחזק אותה שהיא בסדר גמור ולהודות לה על הקול החשוב.

עם כל זה, אני גם יכולה לראות את היתרונות שיכולים להיות מפתיחת שרשורים כאלה: כמה זה יכול לעשות טוב על הלב. כמה זה יכול להרים להרבה בנות פה... כמה זה יכול לחזק את תחושת הקהילתיות...

אז אם נשמע מדבריי שאני נגד שרשורים מהסוג הזה, אני לא. אני רואה את הברכה שזה מביא, ביחד עם המורכבות. בדומה לחיים ה״אמיתיים״...
וואו תודה לך!מצטרפת למועדון
כל כך מתחברת לסגנון החשיבה שלך החותר לאיזונים. רואה לגמרי את הלבבות מאחורי שני צידי הסקאלה אבל בפועל חותרת למצוא את הפתרון המאוזן.
🥰🥰🥰קמה ש.
ותודה לך על המילים!
אני בטוחה בטוחה שזה לא נכון!!מצטרפת למועדון
בטוחה שאם תזדהי המון יגידו לך כמה הן נתרמו...
ואגב אני באופן אישי את רב המידע מהפורום קבלתי בזמנים שהיתי חדשה ולא כל כך הבנתי בשמות של ניקיות. היום את הרב אני יודעת כבר ולא באמת זוכרת למי להודות כי לא הבנתי אז בשמות...
וואי נשמה שאת.פשיטא
נגעת לי בנקודה מאוד רגישה ופנימית.
אני מזדהה מאוד עם הצורך הזה, וההרגשה הזאת בהרבה עניינים בחיים.
מבינה אותך מאוד.
כ"כ כ"כ מזדהה עם מה שכתבת 😌אולי בקרוב
והאמת שהתלבטתי גם אם לכתוב משהו אבל לא רציתי להרוס
אני גם חושבת שזה קשור למקום האישי שלי בחיים כרגע אז אולי זה באמת לא קשור להיות המקסימות פה בפורום..
ו.. מה אכפת לי לכתוב מהניק שלי, גם ככה לא מזהים אותי ולא מכירים אותי 😜
דוקא את השראה מבחינתי!!מצטרפת למועדון
זאת את שרצית טיפים לאיך לנצל את תקופת ההמתנה נכון??
איזה הסתכלות חיובית ובריאה יש לך..
אממ.. לא שאלתי אבל יש מצב שכתבתי 🙂אולי בקרוב
ישש! זכרו אותי! 😁 חחח תודה לך
נראה לי שכתבתי למשהימצטרפת למועדון
שאם היתי במצבה היתי חושבת איך לעשות דברים שהיום אני לא מספיקה...
אז נראה לי בקשת רעיונות!!
מעניין יתכן שכמה וכמה יודו לך.רויטל.

ובכוונה לא כתבתי שכל אחת תפרגן דוקא לניקיתמצטרפת למועדון
שתייגה אותה... כי הסיבו את תשומת הלב לא מזמן לבעיתיות שבכאלה שרשורים.. ממש כואב לי שנפגעת. זו לא היתה כוונתי..
תשארי כאןתוהה לי
ולו בשביל הכנות המדהימה שלך, הרגישות, הבעת הצרכים הפשוטה.
תשארי כאן בשביל כל הניקיות שמרגישות כמוך, ואני ביניהן, כשעולה שרשור פרגון, כי צורך בנראות ובהכרה הם צרכים בסיסיים ואנושיים. (כאן זה היה מכוון לטיפים ולסיפורים ופחות לניקיות ספציפיות אבל מטבע הדברים זה מהר מאד הגיע גם לשם..)
ומה שבטוח שאת אהובה ויקרה ובעלת ערך מוחלט וייחודי לא פחות מכל אחת אחרת בעולם האמיתי והוירטואלי❤
תודה מקסימההריון ולידה
אני גם ממש חשבתי על זה,מרווה כחולה
ואפילו התלבטתי אם לכתוב... עכשיו, אני יודעת שאני לא כל-כך עוזרת פה, אבל בכל זאת זה נחמד שמפרגנים לי... וגם אני כשפרגנתי לא הזכרתי את כל הניקיות שתרמו לי למרות שבטח זה היה עושה להן טוב, מה לעשות, זה טבעם של שרשורים כאלה ואני מבינה למה לא לאהוב אותם...

אבל שימי לב לתופעה מעניינת, אני בחרתי לכתוב פה למרות זאת, ולמרות שאף אחת לא כתבה שעיצה שלי ממש עזרה לה או משהו כזה, קיבלתי תגובות מאוד משמחות ומפרגנות

אולי מי שחסר לה להרגיש כמה היא תורמת תכתוב פה ונשתדל לשמח לפחות את כל מי שכותבת פה ולספר לה במה היא משמעותית לנו?
נכון את צודקת מאדמצטרפת למועדון
מהרבה נשים כאן לומדים לאו דוקא דרך העצות שלהן אלא גם מהסיפור חיים שלהן, מהדרך שבה הן מתמודדות , מהצורה שבה הן מתנסחות...
הלואי שתרצי להזדהות כי אני די בטוחה שיהיו לי דברים טובים ואמיתיים להגיד עליך!
מצטערת שלא מזדהההריון ולידה
אני קצת מרגישה שזה יהיה כמו כשהיינו קטנות ובנות היו אומרות אחת לשניה " אוף תראי איך הציור שלי יצא מכועררררר" כדי שיגידו לה כמה הוא יפה😅
אבל אתן מתוקות, כולן פה..ואני יודעת שאצל כולן הכתיבה באמת תמימה וטובה ובאה להוסיף טוב. תמשיכו להוסיף טוב ולחזק אחת את השניה.בטוחה שזה נותן המון להרבה נשים.

אולי זה סימן לי להתנתק קצת.. לנסות לחזק קשרים אמיתיים שימלאו אותי בעולם האמיתי ולא אהיה תלותית בחיזוקים

אל תדאגו לא תרגישו בחסרוני😜
חיזוקים זה צורך,לא תלותתוהה לי
כשזה במינון נכון זה ממש צורך בסיסי, חיזוקים, הכרה, הערכה.
ונכון שזה לא צריך לבוא באופן בלעדי מהסביבה, אלא גם מעצמינו, האמון בעצמינו וההכרה בטוב שבנו, אבל בהחלט יש לנו צורך לקבל את זה גם מהסביבה וזו לא בושה וזה לא צורך שנשאר נחלתם הבלעדית של ילדות בגן
חיבוק
אז כבר אומרת לך שאת שנונה...מצטרפת למועדון
עם העקיצה בסוף..
באמת שאת יודעת מה הכי טוב לך. לפעמים מה שנכון זה להתנתק קצת.. הרבה פעמים אני חושבת על הכיוון מכל מיני סיבות. הלוואי והיה לי כח לעשות כל מה שאני חושבת שהוא נכון.
בכל אופן אל תתפלאי אם יפתח יום אחד שרשור איפה ××× כבר הרבה זמן לא היתה פה?
טוב, חשבתי, ובא לי להוסיף משהו בנידון - הניק!!!!מיואשת******

באמת, בנות יקרות, אני יש לי זיכרון של אמבה, וזה בכל זאת פורום הריון ולידה כן? אז בטח יש פה עוד נפגעות זיכרון המום

יש ניקים שהם מאד יחודיים או מוזרים או בולטים. ואני מדברת על השם של הניק- לא האישיות מאחוריו

ויש לפעמים שאני ממש נהנית לשוחח עם מישהי או מקבלת ממנה משהו ממש מפעים ו.... בלעכס. שכחתי את הניק.

או שזה משהו מאד דומה (היה פה פעם שרשור אפילו על ניקים דומים)

או שזה משהו שנגדר מ-אנונימי\הריון, מכיל את המילה מצפה\בעה משהו עם טוב\אמא

הרבה פעמים אני מתבלבלת ואז מתפדחת קשות

הנה, תראו איזה בושות עשיתי לעצמי בשרשור הזה כשתייגתי מישהי על סיפור שלא שלה... וזה עוד בניק בכלל לא דומה ולא כלום!!!!

טוב מה באתי לומר, שלפעמים המסר של הדברים שמישהי אומרת, נכנס לי עמוק ללב, אבל הניק שלה נשכח ממני.

אולי זו רק אני

אבל תדעו לכן מלא ניקיות מהממות פה- אוהבת ולומדת מכולכן אחת אחת!!! ואין לי זיכרון. זהו. מודה באשמה. חושב

ממש מסכימה! כל מילה...מרווה כחולה
זה ממש נכון! ועוד משהו-בארץ אהבתי
אני גם משתתפת בפורום המון זמן (לא כותבת המון, אבל כן קוראת הרבה, כבר כמה שנים...).
ואצלי שמתי לב שאני מתחילה לזהות ניקית ברגע שיש לי עליה איזה פרט שקשור לחיים שלה.
כלומר - יכולה להיות ניקית שכותבת הרבה, עונה לשאלות שנשאלו, מייעצת וכו', ואולי אני גם איעזר בעצות שהיא כתבה, אבל כל עוד אין לי שום מידע עליה, אז זה דמות אנונימית מבחינתי ולכן אני גם לא תמיד אקלוט את השם שלה ואזכור לקשר בין התגובות השונות שלה.
דווקא בגלל שאין פה שום מימד ויזואלי של היכרות אז הרבה יותר קשה לי לקלוט את השמות של כולן.
אז יש נשים ששואלות שאלות מהניק שלהן, או סתם מנדבות מידע תוך כדי תגובות שלהן, ואותן אני בדרך כלל זוכרת.
אבל יש נשים שכותבות ועוזרות, אבל את הדברים שיש בהם מידע אישי הן אולי כותבות מהאנונימי, ואז גם אם כותבות כבר שנים בפורום, הן ישארו בשבילי קצת אנונימיות.
תודה שכתבת מזדההדבורית
הציפייה למצוא את עצמי מוזכרת איפשהו...
הצורך בנראות, בהכרה, בתשומת לב אישית
נראה לי קיים אצל כולנו
♥️♥️♥️
נקודה בהחלט חשובה
את יכולה אולי לחזור על העצה של האוקסיג'ן?אם בית

במקום לרסס על הכתמים נקודתיתמצטרפת למועדון
לשפוך במגירה של האבקת כביסה אחרי שהאבקה נכנסת.
עושה את אותה עבודה
מדובר בתרסיס או משהו אחר?אם בית

יש מוצר אבקה שעושה את העבודה ואני מוסיפה כפית אבקה לתאקרן-הפוך
לכביסה לבנה:

יש מוצר נוסף לכביסה צבעונית.
הוא מעולה!פשיטא
אבל זה רק אם הכביסה לבנה לגמרי?בתנועה מתמדת
או שאפשר גם נגיד לבגדים לבנים עם דוגמא וכאלה?
גם עם דוגמאות.קרן-הפוך
יש באבקה אנזימים שמפרקים חלבונים בכתמים שנוצרו מלכלוך ״ביולוגי״ - שאריות וכתמים מאוכל, צואה, הפרשות.

ולכבס לפי הטמפרטורה המומלצת בתווית של הבגד, 30 או 40 מעלות.
תודה!בתנועה מתמדת
חשבתי שזה מלבין כמו אקונומיקה.. כאילו שיכול להרוס בגדים לא לבנים לגמרי
יאללה חברות.. אתגרמצטרפת למועדון
בא נראה אתכם כותבות דוקא לניקיות שלא חוזרות על עצמן בכל שרשור....
אני לא רוצה לעשות כאן רשימה של את מי לא להזכיר. אין טעם וזה גם סתם מבדיל.. אבל באמת להשקיע טיפטיפה מחשבה ולהוקיר טובה למשהי שזה לא בא בשלוף..
אני רוצה לתייג את מי שנפלה לה החצאית מעטפת באמצע הכביש!!!!!מיואשת******

אני לא מאמינה שאני זוכרת את הסיפור לפרטי פרטיו כולל הגזרה של החצאית וזה שיש לה עור לבנבן, ולא זוכרת מי זאת היתה! shame on me!

גמד גמד, הופיע נא!

ושהשוטר עשה תנועה של דוסים עם יד על העיניים...מצטרפת למועדון
זה היה הכי מצחיק 😂😂😂דבורית
שבועיים צחקתי מהסיפור הזה
חצאית מעטפת באמצע הרחוב...קרן-הפוך
יש לי אחד טוב.. - הריון ולידה

https://www.inn.co.il/Forum/User/136665
אין אןי אין עלייייייייייייייייייייייייךמיואשת******

@ישועת ה' כהרף

תדעי שאת מלכה, ולפעמים כשאנ יממש עצובה אני נזכרת בסיפור שלך וצוחקת, מקווה שזה נצבר לך לזכויות חיבוק

פה..ישועת ה' כהרף
לא הצלחתי להבין על מה השרשור..
בשניות השרשורים נהיים פה אדירים..
הייתי צריכה לומר מי הכי הצחיקה אותי קטפת את התואר 😁מיואשת******
אני הכי מצחיקה?!ישועת ה' כהרף
אני מחשיבה את עצמי לאדם ללא חוש הומור..
תמיד כשהיו מספרים בדיחות בשולחן שבת בבית ההורים.. לא הייתי מבינה.. וגם היום, אני לא מאלה שצוחקים מבדיחות..
עדין, לא יודעת למה, אנשים מחשיבים אותי כמצחיקה.. אולי זה סוג של קלולס..
נשיקות..
שבת שלום..
❤️❤️❤️מיואשת******
את ממש ממש מותק 💗💗💗!!קמה ש.
מי שמדבר יא מתוקה 😚מצטרפת למועדון
הנה נזכרתימצטרפת למועדון
טיפ שקבלתי מ@מקרמה לטיפול בשיער הסובל מנשירה-התחלתי לשים את המרכך יום כן יום לא ולסרק מלמטה ורואה שיפור
טוב שיש לך שיער שסובל מנשירה. למה אצלי כבר לא נשאר מי שיסבולמיואשת******
😂😂דבורית
עונהכן אני

1. המון המון ידע על הריון ולידה, וכל מה שמסביב- הורות, חינוך ילדים, זוגיות, מיניות, ניהול בית

מהכי בסיס- כמו איך לזהות הריון, ועד המון פרטי מידע שלא הייתי מכירה בדרך אחרת.

וגם הכרות עם תפיסות שונות ממני- כמו יחס לחיסונים,

שיתוף בנושאים שבדרך כלל פחות מדברים עליהם,

בכל מני תחומים- לדעת מה נורמלי, ואיפה אני ממוקמת ביחס לזה

ועוד הרבה דברים שכרגע לא רלוונטיים לי, אבל אני בטוח אשתמש בהם בהמשך- כמו שיח עם מתבגרות.

2. לא כל כך זוכרת ממי למדתי מה.

אני אוהבת את זה שנשים תורמות לפורום עם ידע מקצועי, כמו:

@YaelL  @אם כל חי @שירוש16

3. שרשור הפאדיחות במקווה

איזה שרשור חמודדדדבורית
הפורום נותן לי חומר למחשבה ..
כיף לי לקרוא את הדעות והמחשבות
ובעיקר ההזדהות השיתוף והאמפתיה
ובימים אלו הוא בעיקר האוורור שלי
שכמעט והתאדה מאז שהתחילה הקורונה 🙄
אני ממש נעל כרגע לא זוכרת כלום...
לא תובנה לא סיפור מצחיק 🤦
איזה מצב קוגניטיבי קשה בחיי
אולי אחרי שאקרא אחרות יעלה לי
אני עונה רק על משהו אחד...שמחה
בעצם חצי...

ממי למדתי?
הרבה כאן כותבות שלמדו מ @מק"ר ליפול ולקום.
ואני רוצה להגיד שלמדתי ממנה בעיקר ליפול.
כלומר:
מאז שאני זוכאת אותה בפורום היא תמיד היתה מקסימה ותורמת ואכפתית ומשמעותית פה.
והיא לימדה אותי שגם מהממת כזאת יכולה ליפול. זה לא בושה, זה ממש בסדר.
וכשרואים את ההתאוששות והתגברות אחר כך זה גם עוד יותר משמח, אבל זה שלב שני.

מקווה שלא פגעתי ב@מק"ר
או במישהו אחרת...
פגעת?? אני לא יודעת מה להגיד... רק שחיממת את ליבי מאודמק"ר
שאלה שקשורה להשבחת זרע.מטילדה

היוש, מקווה שזה בסדר לשאול כאן את זה

קצת אבודה

אז במסגרת הטיפולים שהתחלנו

אנחנו צריכים לעשות השבחת זרע והזרעה.

מה הבעיה?

שצריך לתת את הדגימה למכון שעושה את ההשבחה לםני ההזרעה תוך שעה מנתינת הזרע.

ואנחנו גרים רחוק... וזה על הבוקר אז גם פקוק בנוסף לכל

והכי הזיה ששאלנו אותם אם יש שם מקום לעשות מה שצריך אז הם אמרו שלא מומלץ כי אין מזגן בשירותים

איך מקום כזה לא דואג שיהיה מקום נורמלי לעשות את זה???

הרב אמר לנו לנסות למצוא מקום באותו העיר אבל אנחנו לא מכירים שם אף אחד

חברה ניסתה למצוא לנו בית פנוי ביישוב קרוב בשעות הבוקר ולא מצאה

ובנוסף צריך למצוא פתרון לילדים על הבוקר ועוד לא מצאנו

זה מחר.אני בלחץ

לא רואה מוצא

בא לי לבכות

חדר במלון?רוני 1234

אפשר לדחות את זה ליום אחר שתצליחו להתארגן מראש?

זהו שאי אפשר לדחותמטילדה

יש חלון זמן מאד ספציפי...

חדר במלון זה אולי אפשרות... צריך לבדוק...

אבל מה אני יעשה עם הילדים בבוקר?

זה ממש על הבוקר וגם אני אל מבינה בבתי מלון אפשר להכנס מתי שרוצים?

נראה לי שהכוונה במלון זה לישון שם לילה לפניחושבת בקופסא

אההה זה רעיון טוב בעקרון רק חבל שלא חשבנומטילדה

על זה לפני כן

כי עכשיו זה אומר למצוא מעכשיו לעכשיו מלון

ויותר קשה

למצוא מישהו שיבוא לשמור עליהם בלילה

ולקחת אותם למסגרות (מחוץ ליישוב)

אוף ממש חבל שלא חשבתי על זה מוקדם יותר

נשמע מסובך!! בהצלחה רבה!!!שיפור

תודה. זה באמת מסובךמטילדה

בסוף אני אשלח אותו לבד לשירותים שהם בלי מזגן שיתמודד ויעשה מה שצריך בלעדיי🤭🫣😅

אולי תביאו מאורר קטן ניידפרח חדש

אני חושבת שאפשר גם לקחת חומר מיוחד שמשמר את הזרע ליותר שעות

אבל אולי זה רק לבדיקה לא להשבחה

שווה לברר

הרב אמר שזה עדיפות אחרונה....מטילדה

בטוחה שזה מותר הלכתית?חושבת בקופסא

יש מצבים שמאשרים את זה, אבל ממה שאני מכירה זאת די האפשרות האחרונה.

בהחלט עדיפות אחרונה... אבל בינתיים לא מצאנו פתרוןמטילדה

אני זוכרת שאמרו לי על יותר משעהשירה_11

גם אנחנו היינו בלחץ של זמן ומהלחץ בעלי היה בטוח שהוא כבר לא יצליח ולא נספיק….

ולא הבנתי למה אי אפשר בשירותים? אז מה אם חם? זה עניין של דקות וזהו לא?

באמת? אולי על משהו אחרמטילדה

כמה פעמים אמרו לנו תוך שעה....

וואי איזה סיוט!!Sheela

אחד הפרטים הכי מתסכלים בטיפולים וגם הלא מדוברים.

נטד קשה להיות זוג שומר הלכה במצב הזה!! מחזקת ומחבקת אותך! ותדעי שזה סיטואציה לא קלה ומאד מאתגרת לרבים וטובים!!

ואיזה מסובך זה עם הילדים

מבינה אותך ככ

אני לא מכירה השבחת זרע רק הבאת זרע לטיפול רגיל

הרבה פעמים לא הספקנו תוך שעה (זה באמת לא ריאלי, רק להתארגן אחרי לוקח זמן..) וגם כשהגענו תוך שעתיים שלוש זה עבר חלק לגמרי בלי בעיות.

לא יודעת לגביכם

בנוסף איפה אתם עושים את התהליך?

אנחנו דיברנו פעם עם רב של הבית רפואה והוא הציע לסדר לנו חדר שם.

וגםמציעה להתקשר לבוני עולם, לדעתי יש להם קו לשאלות חירום. הם נתנולנו יותר מענה בנושאהזה ממכון פועה.

בהצלחה רבה רבה שיעבור בקלות ובבשורות טובות!

תודה❤️מטילדה

לגבי השעה יכול להיות שבגלל שזה השבחה זה חייב להיות תוך שעה? וואלה לא מבינה בזה בכלל

סבב ראשון ומקווה שגם אחרון שלנו בעז"ה

זה במכון של השבחה לא בבית חולים...הוא בעיר אחת וההזרעה עצמה בעיר אחרת...

מה זה בוני עולם? ואולי ננסה באמת אותם/את מכון פועה... למרות שגם על הרב שלנו ששאלנו אני מאד סומכת

ראיתי שמצאתם פיתרון, שמחה בשבילך!Sheela

בוני עולם זה כמו פועה רק חרדי

מהניסיון שלי לפעמים יש להם יותר מענה ויותר יצירתיות..

וגם לנו לטיפול רגיל אמרו תוך שעה רק כשלקח יותר זה לא היה נורא

אז גם אם לוקח לכם קצת זמן תזכרי שזה אמור להיות בסדר..

מעולה תודהמטילדה

סליחה על השאלה, כותבת בזהירות,באתי מפעם

כדאי לברר אולי מותר הלכתית שיוציא לבד בשירותים בלעדייך, כי בסוף זה לא לבטלה זה כדי לשבח את זה ולהשתמש במטרה שלשמה הוא נועד.

עניתי למעלהמטילדה

אם לא תהיה ברירה זה מה שנעשה

הרב אמר לנו שזה עדיפות אחרונה אז בכל זאת מנסים למצוא פתרון

תודה לכולן על ההתייחסות נמצא פתרון ברוך ה'מטילדה

אולי אפילו 2 פתרונות

(בית ריק של חברים שמצאנו, קצת יותר רחוק, או צימר לשעה על הבוקר יותר קרוב למקום-תכלס מחכים לתשובה מבעלתת הצימר)

תודה שהייתן איתי❤️

זה כזה קשה שאין עם מי לדבר על זה (למרות שמבינה למה זה ככה)

*חברה שלי שעוזרת לי, אם את פה במקרה וזיהת אותי- את חייבת להגיד לי🤣

לגבי צימר לשעהחושבת בקופסא

הייתי בקבוצת תמיכה שבה מישהי ספרה שהיא קבעה צימר לשעה בדיוק בשביל השבחת זרע, וקבלו את שוק חייהם כי צימר כזה מיועד בדרך כלל לזוגות שלא בדיוק שומרים על ההלכה או המוסר בלשון המעטה.

היא לא פרטה, אבל אמרה שבעלה היה צריך לעצם עיניים, ושהיא הרגישה צורך אחרי המעשה להבהיר לבעלת הצימר שהם זוג נשוי.

לא יודעת מה הסגנון של הצימר הזה, אבל כדאי לברר.

גם לא לדאוג, לא באמת חייבים שזה יהיה שעה בדיוק עד מסירת הדגימה. לנו אמרו שאומרים שעה כדי שאנשים יביאו את זה תוך שעה וחצי- שעתיים.

חחחח החברה שעזרה לי לחפש מקוםמטילדה

הציעה לי גם את זה

אמרתי לה לא תודה

ה' ירחם

ותודה לגבי השעה, זה בהחלט מוריד ממני לחץ...

למרות שיש גם את השעה של התור של ההזרעה עצמה...שסתם פשוט צריך להספיק להגיע אליה בזמן

בפועל גם יותר משעה זה בסדראורוש3

אם רלוונטי בלניאדו ספציפית יש חדר. אולי בעוד מקומות.

פדיחה לומר אבל כשאני בדקתי מצאתי שיש בכל מיני ערים חדרים לפי שעות. הרב שלנו לא אהב, אמר שזה ממש חילול ה' כזה. כי באים לשם כל מיני זוגות שלא רוצים להיראות... אבל אולי זה עניין של דעה מה יותר בעייתי. בסוף אם אין אופציה יכול להיות שהרב יעדיף להתיר לבעל להסתדר לבד.

מקווה שתמצאו סידור לילדים.

וגם, לא נעים לומר, אבל בפופורציות. הלוואי אמן שזה יצליח, אבל בסופו של דבר זה לא בהרבה יותר סיכוי מיחסים רגילים בזמן. משקיעים בזה את הנשמה. באמת, גם באנו מרחוק וטרללת, ובסוף הרבה פעמים זה לסמן ווי על שלוש הזרעות כדי לקבל אישור לעבור הלאה...

בהצלחה! בע''ה פעם אחת וזהו!

וואי באמת?מטילדה

לא ידעתי לגבי הסוף...

טוב אני מתפללת שזה יעבוד אצלינו על הפעם הראשונה אמן!

יש כאלה שעובד להם אחרת לא היו עושיםאורוש3

אני כן באתי לכל הזרעה בתקווה גדולה.

אבל אין להשוות לאחוזי הצלחה ב ivf

וואלה! זה נחמד לדעת מראש. חבל שלא אמרו לי במרפאהמטילדהאחרונה

כשהסבירו על הכל...

תודה על המידע

לא יכולה כבר עם המתח הזה, תהייה מערכה נוספתממתקית

לא תהייה, תהייה לא תהייה אי אפשר לקבוע כלום, כל פעם מהססת מה יהיה, ברור שהשגרה הולכת להיהרס מתישהו, אבל המתח הזה של מתי זה יקרה גומר עליי, אין לי חשק לקבוע כלום ולא להתחייב לכלום.

כבר עדיף שהמלחמה תתחיל, תיגמר, המשיח יבוא ודי.

לי נמאס!!!

האמת שמרובהמקורית

שחוזר הניגון, החלטתי לסנן

באמת אבל

אני באופן אישי גם לא קובעת נופש מראש אף פעם אז זה לא מחרבש לי איזו תכנית שאי אפשר לדחות למועד אחר

אני באמת ממליצה להוריד מינון של חדשות. זה ממש בריאות הנפש

זה שתראי ותתעדכני לא אומר שהתחזיןת נכונות וגם אין לנו שליטה על זה. חבל על האנרגיות הנפשיות שאת משקיעה

היום אין מלחמה? אחלה. אז היום נעשה משו

מחר חלילה תהיה? נתאים את עצמנו

( מקווה שהתגובה במקום, שולחת חיבוק בכל אופן❤️)

בהחלט במקום יקרה, תודה.ממתקית

אני בכללל א בחדשות, כולם מסביב מדברים על זה...בעבודה, בכל מקום.אז אני כל פעם פותחת "וואלה" רק לראות אם מתחיל משהו, קוראת רק כותרת כללית, לא קוראת הכל.מרגישה שרוצה לדעת מה מי מו

אני הכי לא מעודכנת במדינהאוזן הפיל

אבל שומעת קולות.

לא דיבורים, קולות של מטוסים.

אז הלב מחסיר פעימה, ובלי שאני רוצה אני מעבירה בראש שיש מה שצריך בממד.

ומימי הסגרים בקורונה אני לא דוחה יציאות כמה שאפשר.

וכן, ממשיכה להדחיק ולעצום עיניים בכח, ולהמשיך רגיל.

כי אולי כן, אבל אולי לא

ורק משתדלת לכוון יותר בתפילה, בעיקר באנוכיות שלא יבטלו לי את הנופש

למה להמשיך כרגיל זה להדחיק?אמאשוני

אני גם כמוך, ערוכה עם מה שצריך לשעת חירום,

לדוגמה ההורים שלי באים אלינו לשבת אז דואגת שיהיו גם כסאות נוחים בממד.

ציוד בסיסי בממד יש כבר 3 שנים.

כולל פנסים, מאוורר על סוללות וסוללות. לא שאני חושבת שנצטרך, אבל זה שם כבר מאחרי ה7 לאוקטובר אז למי אכפת..

מחשב של העבודה לוקחת כל יום איתי הביתה.

לפני שבת מטעינה את הנייד ודואגת לנתק מהשקע לפני שבת אם אצטרך לטלטל אותו.

דברים בסיסיים כלאחר יד, כשמתרגלים אז לא מתרגשים מהמעבר משגרה לחירום.

ואז ממשיכה לגמרי כרגיל.

בעיני זה לא להדחיק אלא דווקא הכי לפקוח עיניים...

שלא יבטלו את החופש?זוית אחרתאחרונה

מעריכה את הכנות באמירה...אבל זה צורם מאוד מאוד מאוד.יש משפחות שמשתדלות לכוון בתפילה שהבעלים , בנים, חתנים..לא יצאו שוב לסבב נוסף...ושלא יפלו חיילים..

ואי ממש לנו יש טיסה שבוע הבאעדיין טרייה

הילדים ממש יתבאסו אם יתבטל 😔

איזה אומץ לקבוע טיסה בימים כאלוממתקית

מאחלת לכם שלא יקרה כלום, וזה סתם איומיםוהכל יחזור על מקומו בשלום

הטיסה נקבעה לפני יותר מחצי שנהעדיין טרייה

ימים האלו זה כבר הפך לשנים אלו...

גם שנה שעברה היה חשש ובסוף טסנו ונהנו.

מקווים לטוב..

יאא כיף לכם!!!ממתקית

נקווה שבאמת יתממש 🙏עדיין טרייה

בולללשירה_11

נראה לי פשוט להתנהל כאילו אין כלוםשיפור

תמיד יכולים להיות שיבושים מכל מיני סיבות בלתי צפויות אבל אי אפשר לחיות ככה את החיים....

נכון, אי אפשר. אני בחוסר וודאות מוחלט.ממתקית

ובד"כ אני בנאדם זורם, ולא אכפת לי מכלום.אבל עכשיו לקראת חופשת קיץ, מבאס.

וואי אני ממש מנותקתבאתי מפעם

מבחינתי חיה את החיים, מתכננת תכניות לעתיד כמו תמיד, מקסימום יתחרבש לי.. ממש לא חיה בתודעת מלחמה מתקרבת... אחד הדברים הכי קשים לחיות איתם זה חוסר וודאות, אני מציעה לך לא להכנס לזה בכלל! כעת היום הכל כרגיל, אז ממשיכים. מה יהיה, לא להתעסק עם זה.

מבחינתיoo

אין מלחמה אלא אם הוכח אחרת במשך כמה ימים (עיין ערך המלחמה שהתחילה ונגמרה באותו יום)

בתקופה כ"כ משוגעת

חוץ מלא להחשף לחדשות

צריך גם לא להתייחס לשמועות שרצות שם

כי אין פרופורציה בין כמות הפעמים שדברו על מלחמה לבין הביצוע

למה מתח, מאיזו בחינה?אמאשוני

מבחינתי ברור שיהיה, וזה רק עניין של ימים.

יש אומרים אחרי המונדיאל שהוא היום.

אבל בעצם לא משנה לי אם זה יתחיל מחר מחרתיים בשבת או עוד שבוע או עוד חודש.

כן קבענו נופש, אולי הוא יתבטל,

יש משימות לסיים בעבודה, אולי זה יהיה מהבית.

הילדים ממילא בבית בחופש.

קניות וסידורים לשנה הבאה צריכה לעשות, חיכיתי לאחרי ט' באב

מקסימום נעשה עם משלוח.

באמת לא יודעת מה כבר יכול להשתבש בשגרה המשובשת ממילא..

ואם לא יהיה גם טוב,

כאילו אין תרחיש שיגרום לתוכניות להשתנות מהקצה לקצה.

היום לקחתי איתי ציוד נחוץ מהמשרד לצורך עבודה מהבית אם אצטרך לפרק זמן ארוך.

מקסימום כל יום אקח ואחזיר מה כבר יכול להיות..

העיקר שלא יהיו לימודים מרחוק, זאת החרדה העיקרית שלי מהתפתחויות מרעישות שכאלו 😜

נכון צודקת בעצם זה לא משנה באמת מתי באמת יתחילממתקית

ועדיין...כמו כזה לפני לידה, שיש מתח מתי ואיך וכמה, חוסר שקט.ככה מרגישה עכשיו

מצחיקה אני

אני פשוט חיה ומתנהלת רגילאורי8

ממילא המציאות לא צפויה ויכולה להתהפך ברגע , אז אני פשוט חיה את חיי רגיל, קובעת מתכננת הכל רגיל. כשנופתע, נתמודד. לא רואה טעם לעסוק בזה.

אני כ"כ לא עוקבת שעד עכשו לא דאגתיואני שר

עכשו קראתי אתכן ונזכרתי שהדאגה העיקרית שלי ממצב כזה זה שיקפיצו אותו למילואים ואני אשאר להשתגע לבד עם הילדונת 😒

איף.

משיח דחוף.

זה מוזר.אני קוראת כל יום את הדף חדשות בערוץ..ואפילהלוואייי

לואפילו לרגע לא הבנתי מהחדשות שכל רגע עלולה לפרוץ פה מלחמה נוספת...

אני אפילו לא מבינה על סמך מה החשש הגבוה?

טראמפ תוקף אנחנו לא...

איראן תוקפת במכוון לא אותנו

נכון אולי

אבל האולימהזה קיים תמיד מבחינתי לאור השנים האחרונות

לא רואה שום הבדל בין האולי..שלמדנו לחיות לצידו ולומרנשזה במילא לא בשליטתנו ובבחירתנו אז בואו נמשיך בשגרה

לבין האולי כרגע

טראמפ רק לוחץ עליהם להגיע להסכם הוא לא משמיד את הגרעין או משהו כזה

לנו אין המון אינטרס בזה

ולכן מבחינתי אין לי אפילו מחשבה כזאת בראש

נכון ברור שאם יעלה להם והם יתקפו פה הכל יכל להשתנות

אבל בסדר זה נכון תמיד באותה המידה בעיני

קיצר בעיני לחיות בחששות של מה יכל לקרות זה ממש לוקח לנו גם את המעט שגרה שפויה שיש לנו בשנים האחרונות

זה עבודה תודעתית

וגם אמונית לזכור בידיים של מי אנחנו

וזה לא סותר שהחשש הכי מובן שיש וטבעי לחשוש ממה יהיה.. קשה לנו עם חוסר ידיעה ברור...

זה נכון שאיראן לא תוקפת את ישראל בינתייםפרח חדש

דווקא כאחת שכן קראה הרבה על

להיפך טראמפ מבין שאין איך לעשות איתם הסכמים וההסכמים איתם לא שווים כלום.

הוא מתכנן לפגוע בהם קשות מאוד מאוד וככל הנראה לצורך העניין ישראל תתערב כי יש לנו יכולות שהוא לא יכול לוותר

עכשיו רק העיתוי לא כ"כ ברור

אולי מחכה לאחרי המונדיאל

אולי מחכה לבחירות האמצע שלו

זה לא יודעים... ימים יגידו

אבל מסכימה איתך שלא לתת לזה לנהל אותנו

אני כבר לא מתרגשת מהאולי הזה

עברנו את זה כמה פעמים ונעבור גם הפעם אם יהיה צורך

לא מאמינה לו ברור לי שזה רק איומיםהלוואייי

הוא מפעיל עכשיו לחץ צבאי כבד זורק אמירות מפוצצות ובציוץ הראשון שלהם של חולשה והסכמה הוא יעזוב הכל לטובת -יון מדי י על הסכם

איפה את קוראת חדשות?ממתקית

אני ב n12 ו וואלהושם ממש נותנים תחושה של אוטוטו מלחמהאבל עכשיו כולם רק על המונדיאל.

פה בערוץ 7 כל הזמן לא רואה שום דיבור על מלחמההלוואייי

רק עדכונים שטראמפ תקף באיראן

בסדר..

נכון. ערוץ 7 לא מהמלחיצים...ממתקית

זה למה הם נקראים תרעלה תבהלה תעמולהytrewq
עבר עריכה על ידי ytrewq בתאריך ו' באב תשפ"ו 19:36

ייאוש דכדוך כניעה רפיסות וכו'... 😏

בלי קשר לימין שמאל פוליטי, באמת שלא כדאי לצרוך מהם חדשות. הם יוצרים התקפי חרדה מכלום.

חחח לא פלאשלומית.

12 הם ה- מלחיצים

( ע"ע "ערוצי התבהלה...")

תעברי לאתר אחר ( או שתוותרי לגמרי (; )

האמת אני ממש לאשלומית.

מתעסקת בזה כי זה פשוט לא רלוונטי בעיניי כרגע.

תהיה מערכה? נתכוונן עם החיים בהתאם.

חבל מעכשיו להיות סביב זה.

מבחינתי הכל כרגיל

זה באמת קשה לשמוע מכולםעם ישראל חי🇮🇱

כל הזמן דיבורים על היתכנות של מלחמה

תשימי מבטחך בבורא עולם

ותנסי לסנן כמה שאפשר

תלכי עם המנטרה הזו ,הקדוש ברוך הוא דאג דואג וידאג לי ויעשה הכי נכון עבורי ולא לתת לפחד לנהל

מבינה אותך כל כך. אבל באמת כדאי להמנע מלהתעדכןמעיין34

זה כבר הפך להיות בדיחה

קרה לפחות פעמיים שאמרו שתיתכן הסלמה וטראמפ איים שיתקוף עוד הלילה. כולם היו ערוכים.

בסוף טראמפ דיבר עם מי שצריך ועשה משא ומתן ואמר שחזר בו. לפחות פעמיים זה קרה אם לא שלוש.

אז מה נתן לנו לדעת מכל התפתחות הזו? סתם לחץ מיותר לשווא . לא בריא. הרצון לשליטה במקרה הזה רק מראה כמה אנחנו רחוקים משליטה. מנסים לדעת הכל כדי להערך אבל הגורמים הגדולים משנים את הכללים על ימין ועל שמאל.

הכי טוב להתנתק ואם יהיה משהואז תהיה התראה מקדימה של 10 דקות .

תנפשי. תצאי. אל תחשבי יותר מדי על מה יקרה אילו... זה לא יתן לך כלום חוץ מדאגה מיותרת.

ואם זה יפתיע באמצע נופש אז תפעלי בהתאם באותה סיטואציה אבל כרגע אין כלום

מנטרה שעוזרת לי במצבי חוסר וודאות-עוד מעט פסח

'יש לי כלים להתמודד עם מה שיגיע'.

באמת אין לנו איך לדעת מה יהיה ומתי.

רק להיזכר בכוחות שלנו, בכל מה שכבר עברנו והצלחנו להתמודד איתו, ולדעת שכל מה שיבוא- יבוא עלינו מתוך אהבה של הקב''ה.

תודה!!ממתקית

אופ עם הט' הימים האלוווווו אני רוצה בשרררר😭😭😭חמדמדה

אתן שומרות בהריונות והנקות לא חכאול בשרי?

תשאלי רב.מוריה

אני שומרת.

גם ככה לא אוכלת יותר מידי בשרי במהלך השבוע.

שאלתי איר אם ממש רוצה אםשר, עדיף עוף, אבל אם לא עוחמדמדה

עוזר אפשר בשר

אבל לא נעים לי חח

יהודים וכזה חח

הכנתי פסטה

פסטה לא מחליף בשר...שלומית.

תכיני דגים או לפחות קטניות וירקות...

אני כן מקפידה

תנסי סלומון. יש לו טעם ומרקם יותר 'בשרי'מוריה

אולי גם קציצות/בולונז טונה יעזרו לתחושה של "בשרי".

היום גם ראיתי הצעה לשווארמה דג. לא ניסיתי.

אני כרגע בתקופה שדגים מגעילים אותי. 🫣🙄

כןבוקר אור

לא רואה סיבה להקל בזה

כן שומרתכנה שנטעה

אבל איתך בתסכול כי אני מרגישה רעבהההה ואני לא אוכלת חלבון

סורי על הנצלוש אבל רעיונות לחלבון חוץ מדג יתקבלו בברכה חחח

טופו, קטניות. (אצלי תשעת הימים כל השנה)מתואמת

ביצים, טופו, קטניות, מוצרי חלב(קוטג למשל)טארקו

תמיד שמרתי...ממתקית

אחרי לידה, כיולדת- יש הקלות בעניין.

תכיני לך דברים מפנקים חלביים ואז אולי החשק לבשררר ירד.

שנתיים ברצף הייתי בסוף.הריוןתהילנה

ולא שמרתי. מבחינת בעלי זה אפילו לא היה שאלה. גם לא צמתי בתשעה באב.

איך אומרים אצלנו בשם ר' חיים סולוביצ'יק? אנחנו לא מקלים בחומרת הימים, אנחנו מחמירים בפיקוח נפש.

בגמרא יש נידון על בשר טרף, אז בשר בתשעת הימים...

שומרתרקאניאחרונה

ולא חשבתי שיהיה לי קשה

אבל ממש קשה

אז התינוק עם לשון קשורהבת.

אצל הגדול התרנו באיכלוב והיה מעולה, הרופא היום אמר לי שכללית כבר לא עובדים איתם כבר אלא עם קפלן.

למישהי יש המלצות על מישהו פרטי במחיר סביר שעושה את זה?

או אולי יודעות כמה עולה ביאיכלוב פרטי?

שמעתי על אריה קורול ממודיעין, מישהי מכירה?

אני הלכתי לכירורג ילדים של הקופה, היה מצויןיעל...

זה אחד הדברים הכי פשוטים שהם עושים.

לא רואה שום סיבה לשלם על פרטי .

כנל. לקח שניה ועבר חלק לגמריתוהה לעצמי

לא יודעת באיזה קופת חולים את, אני פעםכתבתנו

הייתי צריכה לקחת תינוק, בהתייעצות עם יועצת הנקה היא אמרה לי שלא כדאי בקהילה אצל אף אוזן גרון כי היא נתקלה בלא מעט מקרים שהם חששו מידי לחתוך עד הסוף וזה לא היה יעיל. נתנה לי שמות של מומלצים לעשות פרטי, ונפלתי מהכסא מהמחיר שזה עלה בשביל פרוצדורה כל כך קצרה ופשוטה שכבר יצא לי לעבור עם ילד נוסף עוד בימי האישפוז בבית החולים. ולוקחים חצי מהמחיר על 'פגישת יעוץ'- לא הייתי מגיעה אם לא היו ממליצים לי גורמים מקצועיים...

בקיצור חיפשתי באפליקציה התרת לשון אבל לא בדקתי אף אוזן גרון אלא מי שעושה את זה והוא כירורג ילדים. מצאתי תור למחרת במקום נגיש יותר מאיכילוב, ובעלות של ביקור אצל רופא בקופה.

בהצלחה!

איך עשית את זה?בת.

אני בכללית..

אה אז לא אותה קופהכתבתנו

אני במכבי.

אצלנו באפליקציה יש אפשרות לעשות חיפוש גם לפרוצדורה וזה החיפוש שעשיתי

את יכולה להגיע לירושלים?מתואמת

ד"ר רפאל יודסין הוא אחד המומחים לזה, והוא מקבל פעם בשבוע בכללית בשכונת מקור ברוך (בשאר הזמן בשר"פ של הדסה עין כרם, בעיקרון. זכור לי שזה עולה 300 בערך, אבל לא בטוחה כי בסוף התרנו אצלו בקופה).

עשיתי בירושלים אצל ד''ר יודסיןשלומית.

המאוחדת. הוא עובד גם בכללית.

קצר וחינמי

קבעת דרך כללית?בת.

כמה עלה לך?

מצטרפת להמלצהרק לרגע 1

כמה פרטים שבררתייראת גאולהאחרונה

עלות פרטית באיכילוב:

התרה 750 / 850 (לא כתוב לי ברור)

בדיקה 350

לא ברור לי אם יש התרה, האם משלמים גם על הבדיקה או שזה כלול ב850.

יש גם מרפאה פרטית של ד''ר בוצר. עולה 925 בדיקה ועוד 925 התרה אם צריך. אפשר לקבל החזר קטן מהכללית.

יודסין מקבל במרפאת הכללית מקור ברוך, פעם בשבועיים בערך. קובעים תור דרך *2700. ואז זה עולה רק עלות ביקור אצל רופא מקצועי (35 בערך).

אפשר להגיע אליו גם דרך שרפ הדסה עין כרם, אם יש כללית מושלם זה עולה 250.

אני שלחתי ערעור לכללית, ואישרו לנו טופס 17 לאיכילוב. כי רק שם יש מרפאת לשון קשורה, והסברתי למה המקרה שלנו דורש דווקא מומחה ספציפי.

באלי כבר ללדת!שנהב

שבוע 37

אין לי כח לסחוב עד ארבעים.

עצות טבעיות מנסיון איך לזרז? שוטו

קשוחחחח איזה לידה זאת?דיאן ד.

שניהשנהב

ומתי ילדת בלידה ראשונה?דיאן ד.אחרונה

בעיניי עדיף תמיד לצפות ללידה בתאריך מאוחר ומקסימום להיות מופתעת לטובה.

לא חושבת שכאדי לך לנסות זירוזים טבעיים בשלב כ"כ מוקדם.

סתם מתיש ומעצבן וכנראה שלא כ"כ יעיל.....

מה הערכת המשקל של העובר?מתואמת
אם פחות משלושה קילו - אז לא הייתי מנסה לזרז... ילדתי פעמיים בשבוע 37 תינוקות מתחת לשלושה קילו, ולא היה קל עם ההנקה שלהן ועם העלייה שלהן במשקל... זה אמנם נחשב שבוע תקין וגם משקל תקין, אבל עדיין עדיף לחכות קצת...
לפני שבועיים היה 2.5שנהב

אז יכול להיות שהוא כבר שלושה קילומתואמת

עדיין ממליצה לא לדחוק את הקץ...

מה שאומרים שזה לא באמת עוזר...אוהבת את השבת

עדיף לשנות מיינד ולהנות מהתקופה

האמת שחשבתי על זה הרגע במקלחתשנהב

להנות מהקצת שקט לפני שהחיים מתהפכים. אבל עדיין אני על קוציםם

מוסיפהאפונה

יום הולדת בתשעת הימים זה די מבאס

למה אשה ב2026עוד הפעם כאן

צריכה לשכב כמעט חודש שלם במיטה?

למה עדיין הרופאים אומרים שהריון זה לא מחלה? ולא טורחים בכלל למצוא עזרה לתשישות החולשה המטורפת הבחילות הלא נורמליות(עם הבונגסטה עםםםםם) הרגשה של סף עלפון.

בשביל מה הלכתם ללמוד רפואה? להתאים גיל עובר ולהביא בדיקות תואמות חודש?

זה נקרא לרפא זה?

מזדהה ממשאםאני

כתבת מדויק.

💗עוד הפעם כאן

מתסכל פשןט מתסכל

כבר אין לי כח להלחם ולעשות דברים עם כל טיפת כח שישלי

פשוט מיואשת

סליחה שניצלתי את התגובה שלך🙈

הכל בסדראםאני

ממש מזדהה,

אני אחרי בוקר שלם של הקאות

וחייבת להופיע בעבודה,

פשוט השרשור שלך בא במקום,

יש כזה דיסוננס מטורף בין איך שמרגישים לבין איך שכל העולם מצפה שנתפקד.

באמת קשוח ככאוהבת את השבת

אנימלא חושבת שהבעיה אצל הרופאים...

הבעיה אצל כולנו , לא באשמתנו, אלא הפתרון אצלנו אני מתכוונת..

אנחנו בקצב חיים מטורף, מנותקים מהטבע, מהנשימה, מהמחשבה, הכל מהר, על אוטומט, הספקים, הספקים, הספקים

להוכיח את עצמי לכולם

וכו וכו

..

אז זה לא אשמתנו

המירוץ הזה

אבל הפתרון אצלנו...

וזה קשה

מאוד...

אבל לפעמים

אין ברירה לעצור...

בכל מקרה חיבוק גדולללל

וזה עובר!!!!

כהיפרמאזיסטית (כתבתי נכון?) מיומנתממתקית

לא מסכימה איתך רופאים לא אמורים לרפא את הבחילות וההקאות

ככה זה לחלקנו, זה הריון (לחלקנו), וחוץ מהכמה כדורים, ועירוי, מה את עוד מציעה? להעלים את זה אי אפשר.

כן מסכימה שמקומות עבודה בישראל, יאשרו חופשת מחלה לאישה עם היפרמאזיס, כי באמת שלא ניתן ללכת לעבוד עם ה"מחלה" הזו.ביטוח לאומי, משרד הרווחה, העבודה והלא יודעת מה, צריכיםפ להכיר באישה עם היפרמאזיס כמחלה ולתת לה אישור לשהות בביתה, עד שתתאושש (לרוב עובר אחרי חודשיים- שלושה)

קשה מאוד מאוד

בתור היפראמזיסית- מאשרים שמירת הריוןהריון ולידה

בכל אופן במצבים דורשי אשפוז.

לא עשו לי שום בעיות. אישרו תוך יום מהגשת הטפסים ותוך יומיים הכסף היה בחשבון.

נתנו לי שמירה לחודשיים, הספיק כי היה גם חודש של מלחמה ופסח בהתחלה, שלא עבדתי.

השאלה מה עם מצב שלא דורש אשפוזממתקיתאחרונה

וזה היפרמאזיס לכל דבר(פשוט לא מאשפזים, כי עושים עירוי בקופה ושלום)

האמת שאני אף פעם לא ניסיתי לקחת שמירת הריון בגלל זה, כנראה באמת אפשרי.בהיפרמאזיס, אצלי בכל אופן, המצב כל כך נואש, שממש לא מעניין אותי העבודה והכסף באותם הימים.רק שיעזבו אותי להקיא ולסבול בשקט.

את חושבת שלא מנסים למצוא פתרון?הלידה שלי

לשאלתך, הלכתי ללמוד רפואה כדי לעזור לאנשים ולרפא אותם.

להתאים גיל לעובר ולפתח בדיקות יכול להיות מציל חיים, והציל חיים של לא מעט עוברים ואמהות כך שלא הייתי מזלזלת בזה.

עברתי הריון, הרגשתי זוועה ויחד עם זאת שימח אותי מאוד שניתן להציל את חיי וחיי תינוקי בזכות בדיקות. והצלת חיים עומדת בעדיפות עליונה בפיתוח והשקעת תקציבים.

רופא שאומר שהריון הוא לא מחלה זה בעיה כי יש פעמים שהריון הוא אכן מחלה.

אבל לא ברור לי היציאה נגד ציבור הרופאים בישראל

ומאיפה את יודעת שלא מתאמצים למצוא פתרון? הבעיה היא שההורמון שמחזיק את ההריון הוא הוא זה שגורם לצרות שנלוות אליו אז את הגורם לא נוכל להעלים ובסימפטומים עושים כמיטב היכולת לטפל, בין אם זה בונגסטה או זופרן במצבים קיצוניים יותר.

סטודנטית לרפואה, אמא.

איזה מהממת, בהצלחה בלימודיםאורוש3

סכרת הריוןהריון ולידה

אז יש לי סכרת הריון,ואני לא מצליחה לאזן אותה תזונתית אפילו שאני ממש שומרת.

הערכים בבוקר גבוהים ואין לי שליטה על זה (וגם אחרי אוכל הם התחילו לעלות... 95 במקום 80 אחרי סלט..)

הרופאה רשמה לי גלוקומין אבל אני רק בתחילת ההידרדרות (שבוע 23) ומתה מפחד להגיע למצב של אינסולין או של ניתוח קיסרי 😑 מה אפשר לעשות??

לא כ"כ הבנתיהבוקר יעלה

95 בצום,או אחרי סלט?

מה הערכים שלך בדרכ?

אחרי אוכל הערכים שלי תקינים תמידהריון ולידה

בצום היו תקינים אבל התחילו לעלות- 105 וכזה...

העניין הוא שגם אחרי אוכל אני רואה שיש עליה.

אפילו שהיא עדיין בגבול התקין-

אם פעם סלט היה מביא אותי ל80- היום הוא יכול בכיף לעשות לי 95.

מה יש בסלט?על הנס

יכול להיות ירק ספציפי שמקפיץ סוכר

זה רק סלט?

או בעוד דברים?

מהנסיון שלי כל הריון היו דברים אחרים שהקפיצו את הסוכר,תנסי לעקוב בנפרד אחרי המרכיבים.

מלפפון, עגבניה, שמן זית, פלפל, מלחהריון ולידה
עבר עריכה על ידי הריון ולידה בתאריך ו' באב תשפ"ו 11:01

לפעמים גם טונה בשמן. לפעמים קוטג'.

לא משהו שאמור להעלות סוכר.

טונה בשמן הקפיץ לי סוכר ממש במשך שעותעל הנס

שווה לך לבדוק.

קוטג' לי היה בסדר.

תנסי במקום אולי ביצה קשה

תנסי גם לבדוק פלפל,לא אמור אבל יש הפתעות בחיים האלה.

תודה אני אבדוקהריון ולידה

הבעיה שהרופאה רוצה שכבר אתחיל גלוקומין ואני ממש ממש ממש לא רוצה תרופות

וגם, ובעיקר, רוצה להמשיך עד 40הריון ולידה

לידה שמתפתחת לבד

תנסי להכניס ספורט כלשהו.על הנסאחרונה

זה מאזן ממש.

ועושה טוב לגוף והכי חשוב שזה מאזן את הסכרת.

לאחיות שלי עגבניות ממש הקפיצומתיכון ועד מעון

לי לא

הבנתיהבוקר יעלה

אני גיליתי על סכרת רק לפני שבוע ואני עוד בשלב שבודקת מה מעלה. גם לי יש קצת חריגות לצערי..

מה שעזר לימתיכון ועד מעון

הכי עוזר הליכה נמרצת בערב לפני השינה לפחות רבע שעה

חוץ מזה לאכול משהו שומני לפני השינה- חופן שקדים, או משהו בסגנון

אנסה! תודה!הריון ולידה

מה עושים עם תיקנים? ראיתי כבר כמה פעמים😒אוהבת את השבת

אז כדאי לך להזמין הדברהיראת גאולה

תעשי את זה פעם אחת ותראי שהמאמץ לא גדול, והתועלת גדולה מאוד ולהרבה זמן.

רק צריך למצוא זמן שמתאים לכם לצאת מהבית. אפילו טיול עד הערב, תיכף חופש, והמדביר יגיע על הבוקר. בערב חוזרים הביתה ולא נותנים לתינוק לזחול על הרצפה, ואז בבוקר אני חושבת שכבר אין הגבלות. אולי בעצם צריך לשטוף את הרצפה לפני שהתינוק זוחל עליה? לא זוכרת...

אולי יעניין אותך