וכהקדמה-אני מרגישה שהפורום נתן לי המון בחיים האישיים שלי. למעשה הידע והתכנים שקבלתי כאן הם כל כך חלק ממני שאני אולי אפילו לא יודעת להעריך את זה מספיק. נכנסתי לכאן בתחילת ההריון הראשון לפני קצת יותר משנה והיתי די בורה בתחום. היום אני מרגישה שאני יכולה לעשות תואר😎
אבל בגלל שאף פעם לא חויתי הריון בלי כל הנגישות העצומה הזאת למידע, אני אפילו לא יודעת איך היה נראה ההריון שלי בלי זה. מאמינה שהרבה בחירות שעשיתי בדרך נבעו באופן ישיר מההתגוררות פה..
לא תמיד אפשר להצביע על ניקית מסויימת שהדבר בזכותה כי הרבה פעמים זאת האווירה הכללית והרבה ניקיות משדרות על אותו גל.
חוץ מהקטע הזה יש פעמים שאפשר להצביע על שינוי קטן או גדול שהתרחש בעקבות ניקית ספציפית. לפעמים סתם איזו אמירה של משהי בתגובה שולית בשרשור שלא קשור אלי יכולים להשפיע מאד חזק על משהי אחרת. ולאו דוקא בדברים העומדים ברומו של עולם. יכול להיות גם סתם מתכון שאמצת, טיפ שלקחת לאיך לעשות דברים אחרת וכו..
ואיך אפשר בלי להזכיר את הצחוקים המתגלגלים לנו כאן בין הרגליים שמרימים את המוראל כל פעם מחדש..
אז קבלו שרשור שמאחד את הכל...
1.מה את מרגישה שהפורום תרם לך בחיים האישיים?
השקפה שהשתנתה על איזה עניין/ידע בנושא מסויים שקבלת רק כאן/ החלטה לעשות משהו בחיים שלך בעקבות משהו שקראת כאן?
עונה- המון המון המון!! בעיקר הכין אותי ללידה והאמהות בצורה מיטבית. מרגישה שבאתי רגועה ומוכנה לכל תרחיש.. בחרתי ללדת עם השיטה של אמית בעקבות המלצות שקבלתי כאן והיה שווה.
2. איזו ניקית תרמה לך באופן אישי ללא ידיעתה?
משפט שלה שאמצת/טיפ לחיים/המלצה לאביזר מסוים/חנות שהתחלת לשוטט בה בזכותה/בגד שחורשת עליו בעקבות קישור ששלחה ועוד?
עונה- אוףף המח שלי חלול ולא מצליחה להזכר בניקית ספציפית .. אבל יש מצב שבעקבות @אמאשוני התחלתי לשפוך את הסנו אוקסיגן ישירות למגירה של המכונה ולא לרסס על הבגדים( בטוחה שיש מלא... ואני אפילו לא זוכרת שאני עושה ככה בגללן או שאמצתי את הטיפ הרבה לפני שזכרתי שמות של ניקיות)
3.איזה סיפור מצחיק מתוך אלפי הסיפורים הקורעיםםם שרצו כאן בחודשים האחרונים הכי הצחיק אותך בזמנו/נשאר לך הכי בזכרון?
עונה-היו מלא.. אבל משום מה נזכרת בסיפור של מקר@מק"ר שהבת שלה אמרה -התינוק אוכל מהקוסיק של אמא

יאללה שוטו...
לכל הבנות עם הנדודי שינה והחברות שחורפות ויקראו בבוקר..
באהבה❤
) 
עובדת במקצוע ריאלי מאוד, ופתאום אני רואה כמה כיף לי לחשוב על אחרות, לשמוע את הרגשתן ולהכניס את הלב שלי והמחשבה בהם. ואם גם הצלחתי להואיל ממש עושה לי טוב.
ב״ה! שרק יימשך הטוב הזה
ואת