חוזרים הביתה ב10, אני מרגישה כאבים באגן ומייחסת זאת לבדיקה הידנית הפנימית שהרופא ביצע. ב13 כבר כואב מידי ואני נכנסת לאמבטיה, מתחילה להבין שמדובר בצירים כי הכאב בא בגלים. מתחילה לתזמן צירים באמצעות האפליקציה. אחרי שעה ועשרים של צירים סדירים כל 3 דקות נוסעים שוב לבית חולים.
בבית חולים הכאבים מתגברים ואני צורחת ובוכה , מזל שהיה צוות מקסים, המיילדת בודקת: פתיחה 2.5 - 3 ומחיקה 80 אחוז, אני ממשיכה לצרוח והיא בודקת שוב מחיקה םמ90 אחוז, אומרת שהראש לוחץ מאוד ומכניסים אותי לחדר לידה.
אני צורחת ומתחננת לאפידורל, מכינים אותי ובודקים שוב פתיחה ( נותנים אפידורל מפתיחה 4) המיילדת לא מאמינה אני כבר בפתיחה 8. המרדים מגיע, מפטיר "היא עוד רגע יולדת אני לא נוגע בה" והולך. המיילדת ובעלי בשוק, אני עם הגז צחוק שלא מצחיק אותי כלל, טיפה מעמעם את הכאב אבל בעיקר גורם לי להרגיש שאני שוקעת עמוק עמוק במים גועשים. כאבים איומים ולחיצות, ו.. הנה הוא נולד! תוך שעה ורבע מרגע הגעתנו לבית חולים! המיילדת בודקת אותי ואין שום חתך או קרע!
זהו איזה טוב ה'! לידה רגילה ללא זירוז אמנם כאבי תופת כי ממש בניתי על האפידורל, אבל תינוק בריא ושלם, והמשקל 3500 ( הערכות משקל היו 3880 ו3700)
תודה לצוות המקסים בבית חולים נהריה, קיבלתי מיטה ליד חלון ענק עם בריזה נהדרת ובכלל המחלקה שם כמו בית מלון

תודה על התגובה!