משיח!!!!!!!!!עין שלישית

בינינו....
 הוא בא! עוד רגע עוד שניה הנה הוא פה ואאאווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
אני לא מאמינה איך אנשים עוד יושבים בשקט!!!!

קומו כבר!!!!!!
קומו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תזיזו את עצמכם תעשו משהו!!!!!!!

יש פשוט את כל הסימנים..
אם גדולי הדור אומרים שהשנה הוא יבוא
ושהשנה יהיה גו"מ
 ויבנה ביהמ"ק
איך אנשים יושבים בשקט???
איך???

באמת הרבנים אומרים?נעמה...
אני עוד לא שמעתי על זה.....
חוץ מזה-אם את אומרת לאנשים שהוא בטוח יבוא השנה-הם התאכזבו אם הוא לא יבוא....
פשוטו צריך לחכות לו כל יום.....
ולא במיוחד כשרב אומר שהוא יבוא כי אז מתאכזבים...
מה שבטוח-אף פעם אסור להפסיק לחכות....
אבל תודה על ההתראה
תיפח רוחן של מחשבי קיציןאלישע בן אבויה
אלישע,עדיף שפעם הבאה תצטט שזה ממסכת סנהדרין,<אריאל>
לא מבינים את דבריך נכון.
לכל מי שלא הבין את דברי אלישע הנה פסקה מאתר ישיבה שמסבירה את העניין.

. תיפח רוחם של מחשבי קיצין
חז"ל אמרו:
"אמר רבי שמואל בר נחמני אמר רבי יונתן תיפח עצמן של מחשבי קיצין שהיו אומרים כיון שהגיע את הקץ ולא בא שוב אינו בא אלא חכה לו שנאמר אם יתמהמה חכה לו"

מצד שני, אנו מוצאים בדברי חז"ל מאמרים רבים שיש בהם סימנים מובהקים, שבאפשרותם אפשר לנו לזהות, אימתי "בן דוד בא" :
ואמר רבי אבא אין לך קץ מגולה מזה שנאמר ואתם הרי ישראל ענפכם תתנו ופריכם תשאו לעמי ישראל וגו' רבי אלעזר אומר אף מזה שנאמר כי לפני הימים ההם שכר האדם לא נהיה ושכר הבהמה איננה וליוצא ולבא אין שלום מן הצר

מהו היחס בין שתי מימרות אלו? מדוע מסרו לנו חז"ל את סימני הקץ בעוד שהם עצמם אמרו "תיפח רוחם של מחשבי קיצין"?

נראה שההבדל הוא בין אם מדובר על חישוב קץ נסתר, לבין התבוננות על קץ מגולה. כשעסוקים בחישוב הקץ, בשעה שהקץ עדיין לא מופיע בשינוי ממשי בעולם הזה, כשמדובר בהתבוננות במהלכים פנימיים ונסתרים - כאן מזהירים חז"ל את מחשבי הקיצין לבל יפרסמו חישוביהם ברבים, שמא יבוא הזמן ובפועל לא יארע דבר, אזי ישנו חשש לשבר אמוני בביטחון בגאולת ישראל. חז"ל אינם אומרים "תיפח רוחם, משום שהם טועים". יתכן שאין מדובר בטעות. הרבה קיצים לגאולה, והסיבה לכך שאין נגאלים באותו הקץ נובעת ממניעות שונות, אך היה מקום למחשבה. חישוב הקץ משמעותו, שזהו זמן שיש בו סיכוי לגאולה, שהוא מסוגל לגאולה. וחז"ל המליצו, שלא לדבר על "סיכוי לגאולה", משום "תוחלת ממושכת מחלה לב", היות במצב לא ברור: "יבוא או לא יבוא", גורם לכך שהנפש עייפה מהסיכוי. נפש האדם יכולה לפעול רק מתוך מצב ודאי.

לעומת זאת, נתנו בידינו חז"ל את הכלים לזהות, אימתי הוא הקץ המגולה. כאשר מתחילה הגאולה להתממש בפועל בכלים טבעיים של העולם הזה, "מתגייסים" כביכול חכמינו לסייע בידינו להבין מה הקב"ה עושה, לסייע בידינו להבין את המציאות, על מנת שנדע מה ה' שואל מאיתנו לעשותו.

---שמחתי לעזור---
אתה יכול לכתוב את זה בקצרה??כפ"ד בנשמה
ת'אמת..יש מצב, אבל זה לא היה יוצא כ"כ ברור..=]<אריאל>
תקראי, זה בדיוק דקה
יש אנשים שלא מסוגלים לקרוא כ"כ הרבה....ת.מ.
היה לנו שיעור על זהאינטרנט?!
שאמר הרב (ידוע) שאנשים (הוא דיבר על הציונות הדתית) חיים כל הזמן שעןד מאמץ אחרון הוא מגיע-וזה לא טוב (ע"ע שלום עכשיו) צריך להאמין שיכול לבוא כל רגע ומצד שני לפתח בגרות ולהבין שגם אם לא יבוא בדורנו אנחנו ניפעל אותו דבר.
הגזמת- אפחד לא חשב שזה המצאהפוטצקי
הנה התחילו שוב היציאות האומללות על ביאת משיחr.u המחודש
הכל תקין?x
איזה רבנים בדיוק אמרו שהשנה יבוא משיח?..שמחה ואמונה
אחותי תזהרי משמועות..
עם חברי פורום כאלה בטח יבוא השנהgolדה
ולו רק כדי לפגוש אותנו
החודש!!! זה היה הראש חודש הכי יפה וטוב!!שלבוקית
המשיך והגאולה האמיתית והשלמה!! החודש!!! ואיי אבא אנחנו כ"כ רוצים!!!!!!!!!!11
מצטרפת לעין שלישית...אני לא שמעתיאורושקוש
על רבנים שאמרו דברים כאלה אבל בלי קשר!

ת-ת-ע-ו-ר-ר-ו-!-!-!-!
אנחנו מסתפקים בשלוש תפילות ביום שבהם אנחנו גם מבקשים על זה...אבל אתם באמת חושבים שזה מספיק?!
אתם מתחילים להתפלסף לי על הדבר השולי במה שהיא כתבה...אבל נו באמת תגידו כמה זמן אתם באמת מחכים שהוא יבוא?! אתם באמת רוצים אותו?! כי אם כן הוא נראה לי כבר היה מגיע...
ואתם יודעים מה עוד? אנחנו גם לא באמת מסוגלים לחשוב שהוא יכול לבוא ל רגע.. התערבתי עם חברה שלי אם הוא יבוא עד זמן מסוים..(אני אמרתי שכן היא אמרה שלא..)ושאלתי אותה למה היא לא חושבת שהוא יבוא? היא כאילו לא מאמינה שהוא יבוא מתי שהו? אז היא אמרה לי שהיא מאמינה שהוא יבוא אבל זה לא הגיוני שהשנה... ונראה לי שככה רוב האנשים חושבים..כאילו הוא יבוא מי שהוא בעתיד... אבל בעצם גם השניה הבאה היא סוג של עתתיד לא?! אז בואו נגיד ככה-אתם מסוגלים להאמן שעוד שעה המשיח כבר יבוא??? אנ מקווה שכן...

מצטערת אם הייתי תוקפנית מדי... וכמעט כל מה שאמרתי התכוונתי גם אלי למרות שאני משתדלת מאוד בעניין הזה...
המשיח לא מופיע פתאוםאלישע בן אבויה
בס"ד

הוא צריך להיות מלך מבית דוד שיעסוק בתורה, יכוף את ישראל לקיים מצוות, ינצח את האויבים, יקבץ נדחי ישראל ויבנה את בית המקדש. זה לא לוקח יומיים.
מצטערת זה סוג של דחיקה...נוח להגידאורושקוש
שזה רחוק ושזה תהליך... אולי...אבל דבר ראשון התהליך הזה כבר התחיל ודבר שני כל מה שאמרתי חל גם על זה... ונגיד שמה שאמרתי שעוד רגע וכל מני כאלה..אבל אותו דבר יכול להיות גם על כל התהליך..
ובקשר להדחקה-זה בדיוק מה שאמרתי... לא מאמינים שזה כ-ן יכול להיות עוד דקה וגם עוד שניה...
אסור להתעסק בחישובי הקץ.שירס
אני מאמין שהתהליך יכול להתקדם בצעד משמעותיאלישע בן אבויהאחרונה
בס"ד

אבל מה לעשות שבית המקדש לא ייבנה תוך שנייה, ונדחי ישראל לא יקובצו תוך שנייה, וייקח עוד זמן עד שיהיה מלך שיצליח לכוף את ישראל לשמור מצוות. זה לא שבא קוסם ומוריד לנו גאולה מהשמים.
יש כמה דות בעיניין..כפ"ד בנשמה
לכל השואליםעין שלישית
אתמול שמעתי את זה מהארצאה של הרב אמנון יצחק

מומלץ לראות את זה..זה היה  חזק!

וסתם ככה שמעתי גם מהרב קנייבסקי
והרב מרדכי אליהו..
(הוא הפיק את המסקנה הזאת מהשעון של הבבא סאלי)
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך