יאלהה מי מתחיל?
שרשור פדיחות(לא רק זום)זיינוקית בנשמה
מתחילה....זיינוקית בנשמה
פדיחה טריה טריה מהיום:
אז הבוקר קמתי מוקדם לזום וכולם ישנו
אז אני חשבתי איזה כיף אני יכולה לפתוח מקרופון וזה...
ושכחתי שהמנקה באה ואז היא פשוט צעקה עליי!!!
(היא מנקה ממש טובה אבל הבוקר היתה עצבנית)
והיא אמרה משהו שיא המפדח קשור לגיל ההתבגרות
וכולם שמעו!!!!!!!![]()
ואז המורה אמרה שתגידי לאימא להסתכל על ההודעה ששלחתי להההההה
יוווווווווו איזה מפדחחחחחחחחח
כמה פדיחות שקרו לי באותו מקום...תגל הארץ
1. הייתה איזה מישהי שפתחה דלת אחת והיו שם כמה בנים מהישיבה, הבעיה היא שהיא משכה את הידית חזק והוציאה אותה מהמקום והלכה עם הידית
ואז מישי הייתה צריכה ללכת להביא להם את הידית בחזרה...וואי זה היה פדיחה אבל אחת המצחיקות...2. הלכתי שם באחד השבילים והוא ממש צר ופתאום באה קבוצה של בחורים ולא היה לי לאן ללכת בצד...
3. אני וחברה שלי ירדנו למזכירות ולא חשבנו שהתלמידים יסתובבו שם בשעות הערב(היינו צריכות לחשוב על זה שזה צמוד לבית מדרש) ושבאנו לצאת אנחנו רואות מלא תלמידים(ונראה לי היו גם מורים) הולכים לבית מדרש. ישבנו שם וחיכינו עד שהם יסיימו ושאנחנו מחכות שם נכנס מישהו, ראה אותנו, שם יד על העיניים ויצא משם.חשוב לציין שיש בדלתות של הבית מדרש חלק זכוכית אז היו רואים אותנו עוברות שם... אחרי קצת זמן קמנו מאיפה שישבנו ועברנו לעמוד מתחת למשקוף כדי לראות יותר טוב מתי הם זזים משם(המשקוף היה טיפה רחב) ואז הם התחילו לריב מכות בכניסה למזכירות ואני לא הפסקתי לצחוק וחברה שלי אומרת לי "תיהיי בשקט יגלו שאנחנו פה"

...עוד פדיחה- נכנסתי לאן שהו ובדיוק יצא רב מאחת הדלתות שהיו ליד...
זה כמה פדיחות שנזכרתי בהם משם...

וואי יש לי אחת לא הכי מצחיקה אבל בסדרלראות בטוב
אוקיי באנו לצאת פתאום אנחנו קולטות שהם יצאו מהבית כנסת ללובי והם שם במעגל ענק כזה כל הבחורים שרים שירים וריקדים וזה (הבדלה בכל זאת..) נתקענו שם כמה דקות טובות ואז אמרנו טוב בואי נצא בשקט שלא ישימו לב מאחוריהם שלא יברחו לנו עם האוטובוס.. יצאנו... ואז בטעות חברה שלי פתחה את הדלת הלא נכונה
אז היה כזה רעששש*כולם מסתובבים לכיווננו*
אני אומרת לה כזה אוישש כולנו מתפדחות
כמה בחורים באו לפתוח לנו את הדלת הנכונה (כאילו מה לא מספיק אחד?!)
ויצאנו משם בריצההה

וואי זה היה פדיחהה
אני זוכרת את זההרודף אהבה בימים
ואיי חח אני כולי קוראת ואומרת לעצמי ואי מוכר ליי זאת בדוק מישי מהשכבה. ואז ראיתי שאת כתבת אתזה.. אז מסתבר שכן
חחח כןן😂😂 זה היה פדיחההלראות בטוב
חחח נראלי רוב הפאדיחות שיש זה עם בנים....הדס????
או לבנים עם הבנות..
וואי נכוןתגל הארץ

חחח כל כך נכוןן😂לראות בטוב
רב/ מורה/ או משהו כזה..

...דוס אחי
בכיתה ח כשלא סבלתי את כל המורים והמנהל ישבתי פעם אחת בשולחן וחברים שלי ישבו מולי ודיברתי על המנהל דברים שהייתי מעדיף שהוא לא ישמע ופתאום חברים שלי מתפוצצים מצחוק מסתבר שכל הזמן הזה הוא עמד מאחוריי
תאמת באותו רגע רציתי לקבור את עצמי
וואחח זה פדיחה רציניתתלראות בטוב
לגמרידוס אחי
![]()
![]()
פדיחה ישנה..-אני :)אחרונה
היינו בשבת שבט בסניף אחד, וליד הסניף היה בית כנסת ומסתבר שהשרותים היו משותפים לבית כנסת ולסניף( השרותים היו חדר עם כמה תאים מחוץ לשניהם) ואנחנו לא ידענו. בשבת בבוקר הלכנו אני וחברה שלי לשרותים, רק מה- האור בשרותים היה מכובה, אז היא השאירה את הדלת של התא פתוחה ואני הייתי מחוץ לשירותים ואז בא מישהו מהבית כנסת לשירותים בשיא כאילו זה השירותים שלו (זה באמת היה השרותים גם של הבית כנסת ולא ידענו) . אני נכנסתי מהר להגיד לחברה שלי והוא קלט שיש מישהי בפנים וחיכה בחוץ... ואז אחר כך סיפרנו את זה לחברות שלנו ודיברנו על מה הוא עשה שם (שוב, לא ידענו שזה גם של הבית כנסת..) והוא בדיוק עבר שם 🤣🤣
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים