שנה שעברה היתה לי מורה מעולההה (היא גם הסגנית מנהלת) למרות שהיא קשוחה אבל אני הכי מצליחה אצל מורות קשוחות אני לומדת בבית ספר חרדי ובקורונה אנחנו לומדות דרך הטלפוןןןן שזה להתקשר למספר כלשהו ואז ללחוץ על כל מיני שלוחות עד שה מגיע לכיתה שלך יש לנו עומס מטורףףף ולכל אלה שמתלוננים על זומים אז תשתקו ומהרררר השנה יש לי מורה רכרוכית שחצי כיתה מדברת היא מעירה לחצי ששותק ובכלל אני טיפוס שוחר צדק מה שגורר אותי להרבה מריבות עם מורות שגורר הרבה עונשים... אז נגיד שנה שעברה עצבנה אותי המורה למדעים כללל הכיתה הרעישה היא הטילה על כולם להעתיק 3 דפים ואני אמורה לעשות את זה בחדר מורות
ואחרי זה ביום שלישי בנות אמרו לי אל תביאי לה את העונש אנחנו לא העתקנו כי אם לא נביא לה היא 'לא תיזכר בעונש' בשיעור המחנכת שלי באה להטיף לנו מוסר אחרי שביום ראשון גם המנהלת צעקה עלינו היינו (בעיקר אניי) מורתחות על המורה שלנו הקיצר אחרי שהמורה שלי הטיפה לנו מוסר היא אמרה שהיא רוצה שאחרי שהיא תצא שנלמד יפה ולא נצעק על המורה שלנו ומה קרה אחרי שהיא יצאה? כמובן כולנו צעקנו על המורה ובמיוחד אני ופתאום נכנסה המחנכת שלי ושאלה מי פה דיברה הרגע? אני וחברה שי היינו כנות ואמרנו אחרי זה המורה הוציאה אותנו והטיפה לנו מוסר אחרי זה כעסתי על המורה שלי במדעים ברמותתתתתתת והחלטתי להחזיר לה במבחן בסוף שנה פשוט לא עשיתי את המבחן וזרקתי לה אותו בפרצוף...