פליז הלפ מי~~מרב.
טוב, אז ככה.
בשמחת תורה הייתי חול, ולא אכלתי איזה חמש ימים אח"כ. מאז אני אוכלת כמו ציפור, כי אני לוקחת ביס ומרגישה מלאה בטירוף.
אני כבר איזה 3 שבועות לא מרגישה טוב בנעל, כואב לי הראש והבטן, ובכללי אני מרגישה בטטה.
עכשיו- אני לוקחת ויטמין B12 מאמצע החופש הגדול, וישלי ברגל גיד רגיש בטירוף, ככה שכל נעל לא טובה מספיק-- זה עושה לי דלקת בגיד וזה כואב רצח.
קיצר-- יומראשון הזה קמתי בבוקר עם כאבים נוראיים ברגל-- וזה הרגיש כאילו זה הדלקת. ואז בערב זה התחזק משו מטורף, ואני עכשיו עם תחבושת אלסטית על הרגל, למה זה כואב לי משו מלחיץ.
אמרתי לאמא שלי על ה"בעיות" שלי, והיא אמרה שאם זה ימשיך נלך לרופא בחמישי.
והיום, כמה מפתיע, היא אמרה שזה בגלל ההרגלי אכילה שלי ובלהבלהבלה-- מילים של אמהות.
מה נראלכם? זה באמת בעיה באכילה, או שזה באמת בעיה רפואית? אני לאא יודעת מה לחשוב.
תודה((:

סליחה אם זה ארוך מידי.. סחטיין למי שקרא הכל ומוכן ויכול להגיב לי על זה כמו שצריך(:
נראה לי שכדאי שתלכי לרופא...אורושקוש
זה לא סתם מילים של אימהות.אינטרנט?!
אבל זה לא סותר שתלכי לרופא ושתחליפי את הכינוי שמזכיר תאריך לועזי.

גם הכינוי שלך הוא מילה לועזית.הסנה-בוער
יש הבדל בין מילה לתאריך.אינטרנט?!
עוד 25 דק' הולכת לרופא~מרב.
והכינוי שלי זה פשוט כי ככה קוראים לי.. ז"T, החברות, ורוב מי שמכיר אותי. קוראים לי מרב, אז קצת עיוותו את זה~
>>הסנה-בוער
בס"ד
אני הייתי הולכת לרופא.. מה כבר יש להפסיד?
ויכול להיות שזו סתם תקופה, האוכל.. בד"כ אנשים דווקא נהיים יותר רעבים בעונה הזו, כדי לאגור שומנים לחורף [המנגנון הנפלא לש הקב"ה], אבל אולי את הפוכה 
לרופא ובדיקות דם אני בטוח הולכת.מרב.
אבל אני צריכה עידוד ממה שהם יגידו ;;
אני מתה מפחד מרופאים, ומהתוצאות של הבדיקות. זה הדבריפ היחידים בערך בעולם שאני אומרת עליהם שאני מפחדת. אני בעיקרון מזה לא אחת כזאת שאומרת שהיא מפחדת ממשו. אם אני אומרת שאני מפחדת זה אומר שזה רציני~~
אווףף>> איזה הרגשה מדכאת~
|שולח עידודים|הסנה-בוער
|מתעודד|מרב.
אה, שכחתי להגיד-- אני רזה. או לפחות ככה אומרים לי. ככה שאני מפחדת יומאחד פשוט להעלם, כי אני לא אוכלת יותר מידי *שלוש ארוחות ביום, אבל בכל ארוחה ה-כ-י הרבה זה רבע צלחת סלט וכוס מים*.
מה עדיף? לאכול-לאכול-לאכול ולדחוס כמה שאי-אפשר, גם כשמרגישים מפוצצים ברמות מטורפות, או לאכול דרך אינפוזיה, ואז אתה לא מרגיש שאתה מתמלא, ולא כואבת לך הבטן מרוב (קצת) אוכל שנכנס פנימה ויוצא באותו יום?!
כמו שהצגת את זה,האנפוזיה נשמעת יותר טובהסנה-בוער
אולי זה באמת הרגלי_חמודויינת_
אכילהה...
כמה שזה מעצבן לשמועע...

זה שאת לא מצליחה לאכול הרבה אז יכול להיות>>לביאה...
שכשהיית חולה ולא אכלת 5 ימים אז הבטן הצטמקה..זה כמו שאם אוכלים עד שהבטן כואבת זה אומר שהבטן מתרחבת ופעם הבאה אתה צריך בשביל למלאות את הבטן לאכול יותר..כדאי לך ללכת מחר לרופא!!רופאים מבינים יותר מהאנשים בפורום
הולכת לרופא~~ פיינלי..מרב.
כה, מנהסתם הרופא יודע יותר טוב מפה. רק שאני בדיכי. וזה.. סליחה על הביטוי הלא הולם, חרא.
הלכתי לרופא.מרב.
מסתבר שיש לי מעיים עצבניים, או משו כזה, שזה עובר בתורשה.
ואני מתבגרת צמחונית, אז אני פשוט צריכה לאכול נכון.
ואם זה ימשיך לחזור אליו עוד שבועיים, ואז נחשוב על בדיקות דם.
כל דבר קשור!!!!!!!!!ד"ר אריקאחרונה
בס"ד
בהרגלי אכילה נכונים...(מנסיון אישי..)
הכל, הכל, הכל, פשוט ה-כ-ל!!!!!!!!!!!מה שלא תגידו! אני יתן לכם דוגמא משלי, לכל המשפחה שלי יש סנטר כפול (כן...גם הרזים שבנייהם!)ולי ולאמא שלי אין!!!!!!!!!!!!!! עד שבוקר בהיר אחד בכיתה ד'?! צמח לי אחד כזה ולא יכלתי לנשום, לדבר, לבלוע, כלום! שום דבר שקשור בפה!
הלכתי לאלפי רופאים!!!!!!!!!!!!כל אחד ותירוצים המטופשים שלו:
אחד אמר שיש שלי גידול סרטני (כן, בטח!!!!!!!!)
אחד אמר שהשובל שבלוטות הלינפמה גדל יותר מדי וצריך להוריד לי אותו...(עוד משהו?)
אחד אמר שיש לי דלקת גרון חמורה ביותר...(למישהו יש עוד רעיונות????????)
בקיצור אמרו לי שאני צריכה לעשות ניתוח וct וכל מיני כאלה....
(מלא רופאים אמרו שטויות כאלה, כן? לא רק 3!)
בסוף, לאבא שלי גילו סכרת, והוא הלך לאיזה מישהו טבעי שיעשה לו רפסולוגיה וכאלה, ואבא שלי כמובן חייב לספר לכולם עלי...סיפר לו, באתי עליו ומה הוא גילה לי???????????????
מה??????????
שאני סה"כ אלרגית לכמה דברים:
קמח, קקאו, וסוכר!!!!!!!!!!!!!
זהו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נכון פשוט??????????????
לכן אני לא מאמינה ברופאים (לאור המקרה הזה ולאור מקרים נוספים שקרו לי!).
תאמינו או לא זה מה  שקרה! ועלק גידול סרטני!!!!!!!!!!!!!!
בהצלחה אני!
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך