איך אתם מגדירים את עצמכם? דתיים? דוסים? חבדניקי"ם? (אהמ @דמעה שקופה
)
תסבירו קצת...
איך אתם מגדירים את עצמכם? דתיים? דוסים? חבדניקי"ם? (אהמ @דמעה שקופה
)
תסבירו קצת...
דמעה שקופהמכאן שעלינו לעבוד על יהדותינו, כלומר נבראנו בשביל להעשות יהודים בכוחות עצמינו.
זה פשוט רעיון חמוד שאומרים שאת מברכת על זה שנולדת לא גויה אבל את זאת שהופכת את עצמך ליהודיה
השאלה מה זה דוסית. סתם הגדרה לא מוגדרת..
מה להסביר..?
אני עובדת את הקב"ה ולכן אני מגדירה את עצמי דתית ואני מאמינה במדינת ישראל ובזכות והחובה שיש לעמ"י לחיות בא"י ולכן אני מגדירה את עצמי לאומית
אני מגדירה את עצמי" "דתייה."
לפעמים, בחברה דוסית יותר (למשל, פורום אולפניסטיות
) אני מרגישה פחות דוסית, למרות שכמו כולם - יש לי נוקיה, אני גדלתי על ערוץ מאיר וכווו
אבל נגיד כל הקטע הזה של סרטים - שכולם בגמילה - אני פחות בקטע, אני בכל מקרה בקושי רואה... אני נגד סרטים בעיקרון, אהל יש חריגות פה ושם 
בכיתה שלי, כמו פה אני מרגישה מה "דוסיות" ואני כל הזמןמתגאה בזה שאני דוסית
לרוב הבנות בכיתה שלי יש טלפון חכם עם אינטרנט והכל, ואני ואולי עוד 10 בנות (מתוך 54) אין להם. יש לי נוקיה פשוט, ובבית יש לנו אינטרנט רימון ברמה גבוהה.
אני לרוב עם חברות דוסיות יותר, למרות שלאחת מתוך 2 הבסטיות שלי יש טלפון חכם עם אינטרנט ואינסטגרם וטיקטוק ועוד, לא עלינו, והיא טוחנת סדרות כל היוםםםם
אני חושבת שלא משנה מה אתה = העיקר זה להיות אדם טוב. אני מקווה שאני מספיק אדם טוב 
קצת חפרתי, אבל בדרך כלל אני לא חופרת בכלל אז אני חושבת שתוכלו לסבול את זה הפעם

את מתפצלש"ת רק להיום, או שזה נצחי כזה? לנצח תהיי מתפצלש"ת?
*שירה*![]()
כמו במצפן שיש צפון-מזרח וצפון-צפון-מזרח אז אני דתי-דתי-חרדי
יהודי
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים