יש לי חברה טובה מאוד, שלאחרונה (מאז המרחק של הקורונה) אנחנו רבנו מלא, תאמת שזה בעיקר מלקראת סוף החופש הגדול,
אנחנו רבנו מלא על המון המון דברים, שתינו עשינו כמה טעויות בהקשר אחת של השניה, ואז קרה לה משהו ומאז הפכתי למן אוייב,
הלב שלי כואב, ניסיתי להסביר לה המון פעמים מה אני מרגישה, אני פה בשבילה 24/7 (הלוואי והיא הייתה רוצה)
המון פעמים עבד הלהסביר לה, ואז היה מצב של רגיעה, ובאמת עשיתי הכל הכל בשביל שיהיה לה קל יותר וטוב יותר,
בשבוע האחרון ניסיתי קצת יותר להתקרב כי היה לי משהו ונלחצתי שאני לא עוברת את זה איתה,
ואז היה לנו שיחה השבוע שבה דיברנו, והיא שאלה אותי המון המון שאלות שממש לא ידעתי איך לענות עליהם (השעה הייתה בערך 12 וחצי) הייתי גמורה התקשרתי רק כדי לשתף אותה במשהו...
אחת השאלות היתה למה אני עדין חברה שלה... ולא הצלחתי לענות לה תשובה נורמלית (למרות שיש לי אחת כזו) והיא ניתקה את השיחה בכאב (נראלי זה היה כאב)
אחרי יומים נפגשנו (היה לנו משהו משותף) והלכנו ביחד איזה רבע שעה או 20 דקות בשקט מוחלט,
שתיקה מעיקה כזו, היא שאלה אותי 2 שאלות אבל בסך הכל היה שקט מוחלט, כואב
מאז לא כתבתי לה הודעה ולא דיברתי איתה, שיהיה לה סוג של חופש ושלא יהיה לה תזכורת ממני,
אבל הלב כואב, אני רוצה להסביר לה מה אני מרגישה,
ואיך אני רואה אותה, להסביר לה שאני אוהבת אותה ושהיא חשובה לי, ושאני פה, ושלא שינתי את הדעה שלי עליה, להסביר לה שאני יודעת שהיא עוברת תקופה מאתגרת, ושאני לא נפגעת ממנה,
אנשים אתם יכולים לעזור לי?
אוף אני בוכה, כואב לי, הלוואי שהיא הייתה מבינה מה אני מרגישה