אני פותחת בזאת בשירשור צחוקים של אחים קטנים...שובל אור

התנצלות מראש נשלחת לכל אותם אלו שאין להם אחים קטנים וחמודים.. אפשר לספר צחוקים ושטויות שלכם שהייתם קטנים.. או של אחיינים אם יש..

תודו שלילדים קטנים יש יציאות יוצאות דופן, שאח"כ פשוט בא לנשק אותם.. אז הנה ה-יציאה של אחותי הקטנה בת 4 (קוראים לה רותי..):

כידוע לכם, ילדים קטנים נוטים להסתבך עם מילים קצת יותר מדי גבוהות, ואז הם הוגים אותם בצורה מצחיקה. לאחותי יש נטייה לבלבל את סדר האותיות במילה, ומזה פיתחנו את "שפת ההיכף"= שפת ההיפך..

זה התחיל בשבת אחת, שהיא היתה מחורפנת על כל הראש, אז אמרתי לה: 'רוצה להתחרפן איתי?' אז היא חזרה אחרי ואמרה: 'להתפרחן??' 'מהזה?' כולנו התחלנו להתפקע מצחוק ומאז אנחנו (אני בעיקר..אמאשלי לא סובלת אתזה) מדברים איתה בשפת ההיכף בכוונה.

אתמול קרה עוד משהו שיא המצחיק עם זה, הייתי אמורה לקלח אותה, וכרגיל השובבה לא רצתה והתחילה איתי משחקי תופסת (או בשפה שלה 'תוספת'..) ותוך כדי היא צועקת "את לא תרצחי אותי ואת לא תרצחי אותי........' (יעני לא תרחצי...) זה היה קורע.....

חחחחח..ברוריה מהגוש
לי אין אחים קטנים.. וגם לא אחיינים :'(
אזמה?מוריה
בס"ד

גם לי אין אחים קטנים.. כלומר הכי קטנה בת 10..
ויש לי יציאה של אלרון ואלעד..

אז ככה: אלרון ואלעד בני 5.5, עולים לכיתה א'. תאומים..
בשבתות שאני במושב שהם גרים, אני נמצאת אצלם בדרך קבע.. ואני הולכת איתם לתהילים..

קיצר שבת אחת..
הלכתי איתם.
ואלרון רצה ולא חיכתה לאלעד..
ואלעד אמר לה: "אלרון, חכי לי, בואי נרוץ ביחד, כי אנחנו תאומים..."

ואח"כ קרה אותו מקרה הפוך..
שאלעד רץ ולא חיכה לאלרון.
ואלרון אמרה לו: "אלעד, חכה לי, בוא נראוץ ביחד, כי אנחנו תאומים.."
חח.. אני בקושי רואה אותם..ברוריה מהגוש
אז אני לא זוכרת יציאות..
תספרי על השלישיה המתוקה.. מוריה
אני צכה לזכור..ברוריה מהגוש
פעם אחת אמא של השלישיה קנתה להן בית קטן כזה.. והן התלהבו, חיבקו אותה וזה, פתאום אחת מהן אומרת: "אבל אם אמא תתחתן", אחרי שהסבירו להן שהיא כבר נשואה וזה אחת אמרה: "אבל אנחנו נתחתן".. זה יותר מצחיק לשמוע את זה.. (יפה, הקפדתי על "הן"..)
אחותי הקטנהפילוני
בת 6 באה אלינו שבת אחת עם מזלג מהשולחן, ועושה תנועות כמו עם סכין, וצועקת "אני יזלוג אותך..."
יש לי עוד משו, של אחותי אורית, כשהיא היתה קטנה...שובל אור

היא היתה לגמרי ילדה שרוטה.. (כן כבר מגיל צעיר..) רק ממנה אני זוכרת יציאות...

כשהיא היתה קטנה היא לא ידעת להגיד ר', או שהיא ידעה אבל במילה 'לרדת' היא תמיד היתה מחלפיה את הר' בל', ותמיד שהיא רצתה שנוריד אותה מהכיסא תינוק שלה היא היתה אומרת 'אני רוצה ללדת'....... איזה שאיפות בגיל 2..

משהו מצחיקתכלת דומה לים

כשאח שלי היה קטן, יום אחד הוא בא למטפלת שלו, כשהו היה בן שנתיים... ואומר לה: ,יש לך עיניים ירוקות", בטון של אחד שמבין בזה.

המטפלת המשתוממת, אמרה את זה לאמא שלי, מאיפה הוא יודע צבעים...

מה מתברר, הוא כנראה שמע את הצבע הזה בבית, וחירבש לה שטויות, שהתבררו כנכונות...

אחותי הגאון,אנונימי (פותח)

בעז"ה והשתדלותנו

(יותר גדולה ממני אבל שהיא היתה קטנה...=))
הי'יתה אומרת להקריב את הכסא לשולחן במקום לקרב, ואז היא הסבירה שהשולחן כמו מזבח אז צריך להקריב אליו את הכסא....

היא נשארה גאון עד היום...=)

ירושלים.אוסנת
אחותי ציירה את שער האשפות, וקראה לו-"שער הפחים"...
אחי הקטן ואניעינב

אמא שלי בהריון, ואחי הקטן לא ידע. הוא אמר: "אני אוכל המון עוגות וממתקים, ויהיה לי תינוק בבטן", אז אמא שלי אמרה: "כן, אבל לילדים אין תינוקות", והוא ענה: "נכון. רק לאַבּוֹת ולאִימוֹת".

כשאמא שלי סיפרה לו סוף סוף שיש לה תינוק בבטן, הוא נורא התרגש ושמח, ואז הוא אמר: "אז אני רוצה שתוציאי אותו עכשיו ואני אאכיל אותו! הנה אני רץ להביא שְתִיוֹת"

והנה יציאות שלי:

כשהייתי קטנה הלכתי עם אמא שלי למרפאה, יצאתי החוצה כי השתעממתי והלכתי לאיבוד. ואז פגשתי איש אחד, ניגשתי אליו ושאלתי: "איש, אולי אתה יודע איפה אמא שלי?"

פעם הלכתי עם כל המשפחה לטיול, ובצידי הדרך היו המון קוצים. אני חשבתי שזה פרח, ולכן רציתי לקטוף אותו, וכשנדקרתי התחלתי לבכות ואמרתי: "זה קוֹצֵה לי!"

כשהייתי בת 4, המצאתי שיר משל עצמי. זה הלך ככה- "אַפּוֹפֵּה אַפּוֹפֵּה אַ-פּוֹ-פֵּה. קִיקַלַאוּ קִיקַלַאוּ קִי-קַ-לַאוּ. אַגַגִי אַגַגִי אַ-גַ-גִי"

פעם מישהו שאל אותי מה זה "ללכת לאיבוד", אז עניתי לו: "הולכים רחוק רחוק, על הרבה מדרגות, ושם עומד איש וזה האיבוד"

כשהייתי בגן חזרתי הביתה דרך שביל שעבר ליד בית של בן מהשבט שלי. היה איתו בדיוק חבר, והם יצאו, חסמו לי את הדרך ולא נתנו לי לעבור. הם אמרו שאם אני רוצה לעבור אני צריכה להרים את החצאית שלי (כן, כן). אני, שאף פעם לא ידעתי מה זה בושה, התחלתי לצעוק עליהם: "תתביישו לכם! אסור לעשות את זה! זה לא צנוע!", והם נבהלו ורצו אל תוך הבית.

פשששש איזה אומץ...פילוני
משהו מדהים...עינב
איזה חמודים..פלונית 2
לי יש רק אח אחד קטן שהוא בן חמש עם תסמונת דאון ובקושי יודע לדבר..
איזה כיף לך! יש לך אח עם תסמונת דאון!שובל אור
גם לי היתה אחות כזו. =(
רציתי רק להוסיף-שובל אור

ילדים עם תסמונת דאון הם מדהימים! אולי אין לי כ"כ זכות לדבר, כי תכל'ס בקושי חייתי עם אחותי, אבל התנדבתי בבי"ס של ילדים עם פיגור ואלה עם התסמונת דאון היו הכי מקסימים! יש להם תמיד חיוך שובה לב.. שימי לב.. צריך פשוט להתייחס אליהם בצורה נחמדה וזה מה שהם יחזירו, רק פי מיליון!

ושוב אני חוזרת על דברי, אני מקנאה בך...

נכון הוא באמת ילד מדהים!!!!!!!!!!פלונית 2

הוא אצלינו באומנה.. הוא היום בן חמש והוא אצלינו מגיל שבועים!!!

פשוט מלאך!!!!!

וואיעדיה

אחותי הגדולה עושה ביביסיטר לילד עם תסמונת דאון..וכל פעם שאני באה אל אחותי להביא לה איזה משו..אז הוא בא אליי וקורא לי..

הוא פשוט חמוד!!!

גמני מדי פעם עושה ביביסיטר על שכנה שלישובל אור

שהיא עם תסמונת דאון... ת'אמת היא די מקשה עליי.. אבל אני מבינה ויודעת שזה עבודה קשה פיזית ועבודה עצמית קשה לגדל ילד כזה על הצד הטוב ביותר.

(נראלי שאצלה התסמונת בעוצמה גבוהה וגם היא היפראקטיבית בנוסף לכל.. מסכנה אבל חמודה)

אני רואה איך מגיל צעיר היית שרוטה..שובל אור

לי יש קטע שתמיד טורחים לספר אותו באוזניי, לכן אני יודעת עליו..

כשהיה לי יומולדת של גיל 3 בגן חגגו לי עם ילדה נוספת שקראו לה שרה, ובגן תמיד קראנו לה שרה'לה. במהלך היומולדת אמא של שרה'לה הכריזה בפני כולם ש'שרה'לה עכשיו כבר גדולה, ולכן לא מתאים שיקראו לה שרה'לה אלא שרה'.

לי תמיד קראו בקרב המש' שירה'לה (דודים סבתות וכו') ואז כשחגגו לי יומולדת איתם קמתי והכרזתי שאני כבר גדולה ולכן יותר לא מתאים שיקראו לי שירה'לה...  אבל כנראה שזה לא עזר.. כי עד היום סבא וסבתא שלי קוראים לי ככה... ואני מתעבת את זה!! זה נשמע דוחה..  אם מישו מעוניין לקרוא לי בשם חיבה אז אני מסכימה רק לשירה'לי (הבעיה היא שאני לא שלו..) או שירונת.. ואם תשאלו את אחים שלי הם קוראים לי כבר שירוnet... מעניין למה..

יש לי כמה ..ענת=)

ממש שווים:

-לאחי הקטן, עכשיו הוא כבר גדול... (בן 9 כמעט) היה גם את התופעה של היפוך אותיות.. כשהוא היה ילד קטן הוא נורא אהב לשחק בפלסטלינה, יום אחד הוא פותח את הקופסא כדי לשחק הוא רואה שהיא מלאה נמלים.. ואז הוא צעק בכול הבית: "אמא תזרקי את הפלסטינה.. יש בה נמלים!"

-כשהו היה קצט יותר גדול.. בערך בן 3, אמא שלי סיפרה לו שהיום הולכים ל"טיפת חלב" ומה עושים שם... ואז הוא מפסיק אותה באמצע ואמור: "אמא למה צריך ללכת לטיפת חלב?! יש לנו מלא חלב בבית..

יש לי גם יצאות שלי..

-שהייתי קטנטנה, (בערך בת-4) הייה זה בפעוטון שלי(הפעוטון הכי שווה!) והזמן הייה לפני ט"ו בשבט והגננת הדסה למדה אותנו על פרות יבשים השמות שלהם וכו'... הייה לה סלסה מלאה פרות היא הוציאה פרי אחד הניחה אותו ואמרה: "זה תמר"(הייתה לי חברה בפעוטון שקראו לה תמר) ואז אני הוצאתי אגוז מהסלסה והנחתי אותו ואמרתי: "וזה ענת!" עד היום שאנחנו נפגשות ומדברות אנחנו מעלות את זה ומתפוצצות מצחוק... 

-בערך באותו גיל.. יום אחד אמא הודיע שהיא הביאה ת'סרט "אבא גנוב 2" ושנראה אותו רק שכול הבית הייה מסודר. אחי הדגולים ממני ממש התלהבו והחלו מסדרים את הבית בקדחתנות.. אני שראיתי זאת, גם הצטרפתי למשימה.. אך לא הבנתי, מה המשמעות "אבא גנוב2" בכלל, ולפתע בתוך כול ההמולה אני פותחת ת'פה ושואלת: "מה?! מתי הספיקו לגנוב את אבא שתי פעמיים?!?!" כולם שם.. אני אחי הגדולים התגלגלו להם מצחוק שם... 

חחחחחחחחחחחחחחחח!!עינב
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחעדיה
איזה חומד!!!!
מה זה בעצם תסמונת דאוןדב
שמעתי על זה אבל אני בכלל לא יודע מה זה
תסמונת דאון.חרדייה מעמנואל!

תסמונת דאון

מתוך ויקיפדיה, האנציקלופדיה החופשית

קפיצה אל: ניווט, חיפוש

תסמונת דאון היא השכיחה ביותר בקרב התסמונות שמקורן וסיבתן סטייה כרומוזומלית.

תסמונת דאון הוזכרה במשך מאות שנים באומנות, בספרות, ובמדע. אבל רק בשנת 1866 הצליח רופא אנגלי בשם ג'ון לנגדון דאון (John Langdon Down) לתאר במדויק את תכונותיהן הגופניות של אנשים הלוקים בתסמונת זו.

בשנת 1959 רופא צרפתי, ז'רום לז'ן (Jerome Lejeune) גילה שתסמונת דאון מקורה ב-47 כרומוזומים בתאים של בני אדם במקום 46 כרומוזומים באופן רגיל. מאוחר יותר נקבע שהכרומוזום הוא זה שמספרו 21, והוא הגורם לפיגור שכלי ולשינויים גופניים.

הלוקים בתסמונת דאון מכונים גם מונגולואידים, בשל מראם המזכיר במקצת מונגולים. עיניהם מלוכסנות, פניהם שטוחות, מצחם רחב, אצבעותיהם קצרות, לשונם גדולה במיוחד, שערם דליל, צווארם קצר, ראייתם ירודה והם נוטים לקטרקט. בפתח ארובת העין יש להם קפל עור.

תסמונת דאון מתרחשת אחת ל-660 לידות ושיעורה עולה ככל שהאם היולדת מבוגרת יותר.

תוחלת החיים הממוצעת של הלוקים בתסמונת היא כ- 49 שנה. הסיכון למחלת אלצהיימר בשנות השלושים והארבעים לחייהם גבוה יחסית. הסכנה למוות בגיל צעיר גדולה אצל בעלי התסמונת בעיקר בילדות המוקדמת. 40% מהם מתים לפני גיל 5. תוחלת החיים עלתה באופן דרמטי בעשורים האחרונים ולמעשה הכפילה עצמה, הרבה בזכות השיפור בהתמודדות הרפואה עם פגמי לב בפעוטות, האופייניים לנולדים עם התסמונת.

יש לי אחות בת 5צופ
והיא אומרת נסדלים במקום סנדלים וחלמניה במקום לחמניה אנבולנס במקום אמבולנס ועוד כל מיני רק שאני לא זוכרת עכשיו...
אני מתה על ילדים עם תסמונת דאון!!!עינב
הם כל כך מתוקים!
העם איתך... רק חבל שאחותי כנראה מימשה את זה ומתהשובל אור
על עצמה....
באיזה גיל היא נפטרה?עינב
סתכלי בחממה שלי בללא תולעים...שובל אור
יש שם סיפור עלזה.
או קי, תודהעינב
הנה עוד יציאה שליעינב
כשהייתי בת 3, אהבתי נורא את התרופה 'קלגרון' בצבע הלבן (כן, אני מודה שזה דפוק), ובכל הזדמנות התחזיתי לחולת גרון והייתי מבקשת אותה (נדלג ברשותכם על הקטע המרגיז שאמא שלי לא האמינה לי, ובצדק). יום אחד קמתי בבוקר, ונורא רציתי את התרופה הזאת, אז כשאמא שלי באה להעיר אותי אמרתי לה: "אמא, תני לי את התרופה הלבנה. כואב לי הגרון כבר משילשום שעבר"
חוויה שבזה הרגע התרחשה עם אחותי...שובל אור

(כן אותה אחות מהסיפור הראשון..)

נסעתי איתה למכולת, כי התחשק לי לקנות לעצמי מעדן לצאת הצום. אז נאלצתי לקנות גם לה, אחרי שהשבעתי אותה שהיא לא מספרת לאפחד שקניתי לה ולי. (פשוט היתה לי חוויה לא נעימה עם זה השבוע.. קניתי רק לי ולה ארטיק ושאר האחים שלי דרשו גם..).

כשהגענו הביתה נתתי לה לקחת את השקית עם הזוג מעדנים, ואחשלי היה באיזור, אז הסתומה הזאת אמרה לו 'יש לי כאן משהו שאסור לספר לאפחד, נהנה בננה...' אז אח שלי חטף לה את זה מהיד וראה את המעדנים.. ועכשיו הוא דורש גם... ואני מסובכת.... כי לא בא בחשבון שאני אסע שוב למכולת.. אין לי כוח..

ילדה חמודה, אבל סתומה! (אבל באמת שהיא היתה מתוקה באיך שהיא ניסתה להתחכם איתו ולא להראות לו מה קנינו, כי הרי היא הבטיחה לי לא לגלות לאפחד...)

איזה מאמיעינב
יש איזה קלטת לילדים עם סיפור דומה של-~אורית~
אחות שנותנת לאחותה הקטנה סוכריה ואומרת לה לא לגלות, אז האחות הולכת לאחים שלה (עם הסוכריה בפה) ואומרת להם: "אני לא מגלה לכם מה יש לי בתוך הפה, כי זה סוד...." 
אני מכירה ת'סיפור!!מוריה
פחחח נזכרתי בקטע של אחינית שלי....המופרע

אחיינית א' בת שלש וחצי :"אבא אפשר גלידה?"

אחיינית ב' בלי להתבלבל צוציקית בת שנתים בקושי ,זורמת "בטח!!!" היא עונה לה....

התאומות בנות ה- 3 מהיישוב שליעינב

ליאור: "אוי! תראו! שמש וירח באמצע היום!"

אמא שלהן: "נכון! שניהם ביחד באמצע היום"

ליאור: "הם התבלבלו!"

אראל: "איזה צחוקים!!"

היינו בקייאקים ואחותי הקטנהתכלת דומה לים

כמובן שלא יכלה לשוט איתנו, אז היא נשארה עם אבא שלי.

היה שם מן פארק חבלים, וכדי שהקטנים לא יקופחו, אז עשו להם משהו שיתאים להם.

אז אחותי אומרת לנו, הלכנו לחבלים, עלינו עליהם, ועשינו מיתוח <יעני לשרירים...>.

נקרענו מצחוק!!

יש לי ספר שלם רק על זה, לכל אחד מהילדים! כולל אותי3יפי

!! אנחנו רושמים הכל... כשיהיה לי זמן...

סיפור משעשע...שירות

פעם נסעתי עם אחי הקטן (בן 5) בטרמפ,וניסיתי לשכנע אותו שלא יספר לאמא שלי...

אז אמרתי לו שזה סוד ואסור לספר,והוא הסכים איתי ואמר שאם אני אספר הוא לא יתגעגע אלי כשאני (בעז"ה) אתחתן....

וגם פעם בליל שבת הוא השתכר מהקידוש...

בת דוד שלי..הודיה מהדרום
אומרת חתוכה בסלט במקום חצופה, כי לא הרשו לה להגיד חצופה.. (היא בת שנתיים ותישעה..)
יש לה עוד סיפור..מוריה

בס"ד

את בטח היית שהיא אמרה אותו.. עם הבית שאני אשבור לכם וזה..

ספרי אותו.. אני לא ממש זוכרת אותו..

סבבה..הודיה מהדרום
דודה שלי לא רצתה לתת לה גלידה, אז היא איימה שהיא תשבור להם את הבית, ואז דודה שלי אמרה לה שלא יהיה לה איפה לגור, אז היא אמרה שהיא תהרוס להם רק קצת, ואז הדודה שלי אמרה לה שייכנסו להם ג'וקים. ואז היא הישתתקה..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחעינב
הודיה ומוריה? אתן אחיות?~אורית~
אהה-הה.. אחיות..מוריה
בס"ד

מה לא ידעת את זה?
אהה, ועוד משו..הודיה מהדרום
כשאחותה נסעה על אופניים אז היא שאלה אותה:"את זוהרת?"(ניזהרת.. כאילו..)
עצוב מצחיק...שובל אור

הייתי היום עם אחותי בגן שעשועים. במהלך המשחקים שלה שם היא הכריזה שהיא והבובה שלה עוברות דירה, כי יש פטיושות בבית שלהם.. שאלתי מה זה 'פטיושות' אז היא אמרה 'פטיושות שאני אזרוק עלייך כי את מעצבנת....' ואז הבנתי שהיא התכוונה לקטיושות. (עיצבנתי אותה בגלל שלא היה לי כוח להרים אותה לנדנדה..)

מפחיד איך שילדים קטנים קולטים את המצב ועושים ממנו צחוק..

חח..שחר
בנדוד שלי אמר סכו"מים במקום קאסמים.
חחחחחחחחחעינב

ילד אחד ביישוב שלנו הוא הילד הכי חוצפן שיכול להיות. כשהוא מתנהג לא יפה אמא שלו שמה אותו בשירותים על שרפרף לשלוש דקות. פעם הוא עשה משהו והיא הכניסה אותו לשירותים. אחרי שתי דקות היא באה אליו ושאלה אותו: "--- נרגעת?", והוא צועק: "עופי מפה, מטומטמה!"...

אבא שלו היה מעביר לגיל שלהם שיעורי תלמוד תורה, וכל פעם שהיה מגיע עוד מישהו, הילד היה קם מהכיסא, נותן לו צ'פחא על הגב ואומר: "יאללה! 'צטרף לכוח!"

חמוד!!!אוסנת

בן דוד שלי בא לבקר אצלנו. הוא לא רגיל למכוניות שנוסעות בשבת.

אז הוא צרח-"למה הם נוסעים בשבת?" וכל הרחוב מסתכל...

ואז הוא מתחיל להגיד להם למה זה לא טוב, ושה' כועס עליהם בשמים...

לכל אחד כמעט זה קורה, אבל שאתה רואה את זה-זה מצחיק...

חעחע.. אבל אני לא יודעת אם אני הייתי צוחקת מיזה.הודיה מהדרום
זה קורע!אוסנת

אבל גם קצת עצוב שילד קטן יכול לחנך בן אדם גדול...

זה מעצבן אותי.. אולי.הודיה מהדרום
בנדוד שלי גםאנונימי (פותח)

בעז"ה ובהשתדלותנו

בא אלינו ולא רגיל שמכוניות נוסעות בשבת, אז כל מכונית שעוברת הוא מצביעה עלי'ה והוא הוא חילוי'יני....

ושוב..הודיה מהדרום
כשאחותה נסעה על האופניים היא גם אמרה לה לעלות למידרכה, וכשאחותה הגדולה ואחיה רבו, היא נזפה בו שיעזוב אותה.. היא כזאת'י ילדה קרועיייייית..
אחותי הקטנה.....אנונימי (פותח)
אתמול היא הסתכלה בזכרון  בפלאפון שלי ושל אחותי וניסתה לשדך אנשים אחד מהפלאפון של אחותי  ואחד מהפלאפון שלי  לאחותי יש מורה שקוראים לה רומנוב והיא אמרה רונמוב..... והמצחיק הוא שאחותי הקטנה היא בת 12.5    והקטנים יותר שיחקו ושאלתי אותם במה הם משחקים אז הם אמרו לי :"נפלו קטיושות בנהריה אבל אל תדאגי אף אחד לא נפצע...." 
אחיות שלך הן קצת יותר גדולת ואנחנו~אורית~
מדברים על ילדים יותר קטנים בני ארבע, חמש.... אבל זה גם חמוד!
אחי הקטןעינב

הוא הילד הכי פעור בעולם.

פעם נסענו אנחנו ועוד שתי משפחות לטיול, והגענו למקום עם גשר גדול מאוד, שבקצהו הייתה אנדרטה לזכר שני חיילים שנהרגו במקום. אחי הקטן ישב על הכתפיים של אבא שלי, ויחד הם הלכו על הגשר. כשהם הגיעו לאנדרטה, בדיוק הצטלמה שם מכשפה בלונדינית מכוערת, עם ציפורניים מכאן ועד להודעה חדשה, ועשתה פוזות למצלמה. אחי הקטן הסתכל עליה ובחן אותה שעה, ואז הוא הצביע עליה וצרח בקולי קולות:

"אבא, תראה! הנה תרנגולת!"

וואי פאדיחות, אחותי הקטנה בת 4-~אורית~

פעם נסענו לאיזה טיול משפחתי בשומריה נראלי, והסתכלנו שם על איזה לוח מודעות, פתאום אחותי חיבקה איזה מישהו זר ברגליים שלו.... אותו אחד הסתכל על אחותי הקטנה וחשב שנפל לה האסימון או משו כזה..... כשאחי הגדול גילה אתזה הוא התחיל לצחוווווק ושעות אח"כ הוא עו ירד עליה......... והיא הייתה בסה"כ בת 3 ומשו........

זה מזכיר לי משהו שקרה לחברה שלי כשהיא הייתה קטנהעינב
היא יצאה מבית הכנסת, ואז ראתה מישהו שנראה כמו אבא שלה, והיא רצה אליו וחיבקה לו את הרגליים. פתאום היא שמה לב שזה לא הוא. אז נכון בסרטים מי שעושה טעות מתחיל לשרוק כאילו הוא לא עשה כלום? היא לא ידעה לשרוק, כי היא הייתה רק בת 3 בערך, אז במקום לשרוק היא התרחקה ושרה: "שו שו שו שו שו"
באמת שכחתי ללהוסים שאחותי חיבקה את אותו אחד היא~אורית~
חשבה שזה אבא שלי..... ח...........
כל עוד מדובר בתמר אז זה בסדר...שובל אור
אפחד כאן לא יחשוב שמשהו לא בסדר עם ילדה בגיל כזה.. כי תמיד היא היתה ותישאר כזאת...
איזה אחות מפרגנת...עינב
חחח..כן באמת מפרגנת!!עדיה
חח אז זהו שהיא לא אחותי...שובל אור
מאומצת?עינב
איזה בטיח מאומצת, אם כבר מאומצת במשפחה שלנו~אורית~
אבל במשפחה של תמר וברכה ונחמה ואיילת וכל השאר....
כמה דברים חמודיםתכלת דומה לים

כששואלים את אחותי הקטנה מזה "חשה" ץמי שלא מכיר את המילה- יש לו חסך>,

אז היא אומרת: "שאני לוחשת"...

עוד אחד: כשהיא רצתה להגיד לנו סוד, היא הייתה אומרת:

"עטרה, יש לי סוד להגיד לך". הייתה מתקרבת לאוזן שלי ולוחשת "סוד"...

אחי שקטן ממני בשנתייםעינב
היה אומר: "יש לי סוד להגיד לך" ואז היה מתקרב בזהירות לאוזן שלי, וצועק: "אסן טסן האוט בננה...!!!" (או איך שלא כותבים את זה...)
יש למשפחה שלנו פוווווווווול יציאות....=)אנונימי (פותח)

בעז"ה  ובהשתדלותנו

שהי'יתי קטנה הי'ית בנאדם מחורפן (עד היום...=)), הקטע הוא שאצלנו  כל הילדים שהם היו קטנים היו מזה לא כאלה (היום כן...=)) אז כולם אמרו שיש לי  אופי של בן ,וקראו לי תומר, אז פעם נעמדתי מול המראה ואמרתי  אני תומר, את תמר...=)

ושהי'יתי בגן, בחופש, ראיתי שכל האחים שלי מתפללים 18 כזה בפינה, אז הי'יתי מתפללת את "מודה אני" ו"שמע ישראל" שמה, ברגלים צמודות והתנדנתי...=) אז צדיקה שאני...=)

ואחותי...דורוש=]
כשראינו תסרט "מלך האריות", היא היתה קטנה בת 4 משו כזה אז בסוף היא שרה" טונה בטטה איזה משפט מדהים טונה בטטה ובלי מחושים ..שלא תדאג עוד עד לסוף הימים תבלבל לך תורת חיים טונה בטטה" ואנחנו נקרענו מצחוק!!
חברה שלי,אנונימי (פותח)

בעז"ה ובהשתדלותנו

פעם גרה באיזשו בני'ין והיו לה שכנים חילונים, אז היא ירדה עם אמאשלה במעלית ובמעלית ירדה איתם שכנה שלה, לבושה לא משו... אז היא שאלה (בקול!!) את אמאשלה "אמא, היא שכחה להתלבש?"

חחחחחחחחעינב

היום הלכתי לקחת את אחי הקטן מהמשפחתון. איך שאנחנו באים לצאת, באה חברה שלי לקחת את אחיה. אחי הקטן מסתכל עליה במבט של אחד שמבין, ואומר בטון רציני ושקול כזה - "יש לה קוקו מכוער"

מי שמעונייןשובל אור
לראות את אחותי המפורסמת מהסיפורים כאן מוזמן להיכנס לכרטיסישי של אחד שמתקרא 'הטמבל!!', מסתבר שזה אחד האחים הדבילים שלי, ולתמונה הוא שם את אחותי..... תראו איזה חמודה היא... בלי עין הרע.. מזל שזה קטן.. זה גם לא כזה צנוע כי היא עושה שם בריכה..
חחחחחחחחחחחחחעינב
אני רוצה לראות אותה. תשלחי לי את התמונה שלה במסרישי! בבקשה!
תפתחי ת'כרטיסישי של 'הטמבל!!'שובל אור
תראי אותה שם.. ת'אמת יש לי פוול תמונות ממש מוצלחות שלה, ותמיד אני שוקלת אם להעלות אותם ללא תולעים בתור יצירה, אבל אני מרגישה דפוק לעשות ממנה יצירה.. מה היא? דוגמנית?!
אם היא יפה וחמודה כמו שאת מתארת אותהעינב
אז למה לא?
למה לא? שאלה טובה....שובל אור
אם אני אשים תמונה שלה- מה זה ייתן? שתראו שיש לי אחות מתוקה עם חיוך מקסים שדומה לי שתי טיפות מים? אם זה היה סרטון או משו, אז זה כבר היה עניין אחר.. ככה לפחות הייתם נחשפים גם להתנהגות שלה..
הייתי אצל רכזי הנוער שלנו השבועעינב
עם חברה שלי, והבן שלהם היה חולה. הוא התלהב שבאנו כי הוא היה בטוח שבאנו רק אליו. שיחקנו איתו בכדור, ואז הוא אמר: "עכשיו רק אני וטל (דודה שלו שהייתה אצלהם) משחקים, כי אתן צריכות ללכת הביתה!".
סורי, אבל לא דומה לך כמו שתי טיפות מים...~אורית~
חחחחחחצחקן
הנה עוד משו:מוריה
בס"ד

בת דודה שניה שלי, שמה הוא יהב. היא נולדה ב-ו' באב. בת 4.
בקיצור, יום שישי\שבת (לא זוכרת..) היא שאלה את אמא שלה מתי היא נולדה, אז היא ענתה לה: ו' באב. אז היא אמרה לה בגלל אב קראתם לי יהב..

משו בסגנון.. לא ממש זוכרת הכל..
איזה חמודהעינב
אחותי.....עדיה

היתה בערך בת 4...עכשיו היא כבר בת 10

אז פעם צילמנו אותה שרה..

ואז אבא שלי אמרה לה תעשי שמע ישראל....אז היא שמה ת'יד על העיינים ועשתה חורים בין אצבע לאצבע והיא אומרת שמע ישראל ומציצה אנחנו פשוט נקרענו!!

היא הייתה רוצה להיות בטוחהעינב
שלא תזרקו עליה עגבניות או משהו. הייתי מגיבה בתגובה דומה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחעדיה

לא ההינו בחיים זורקים עליה עגבניות..

ואני לא חושבת שהיא חשבה את זה!!

(את יודעת מה? גם אני לא)עינב
חחחחחעדיה
כי היא ילדה חכמה...
כשאחותי היתה קטנהאנונימי (פותח)
(היא היתה אז בגן) אז שבת אחת היה צולנט והיא לא אכלה אז אמא שלי שאלה אותה למה היא לא אוכלת מהצולנט, אז אחותי ענתה לה-"כי זה משמין!!"
אומרים "חמין"עינב
מה זה צ'ולנט? אין דבר כזה! זה של אכשנטוזים!
אצלינו גם חמין לא ממש אומריםהודיה מהדרום
אז מה אומרים?עינב
מה?????????????עינב
מה זה אמור להביע?
שם תוניסאי לאוכל.הודיה מהדרום
שם תוניסאי לאוכל.הודיה מהדרום
זה חיטה.
טוב....עינב
פחחחחח....דורוש=]
זה לא מצחיק בכלל!עינב
חח... לי יש משו שהייתי קטנה...אנונימי (פותח)

בס"ד

מתי שאחותי נולדה (הייתי בת שנה..) אז לא ממש אהבתי את זה שאמא שלי מתייחסת אליה... רציתי שתתיחס יותר אלי..אז אמרתי לאמא שלי כזה: "אמא!! בואי נזרקוק אותה לפח!!... " איזה נחמדה הייתי... חח... אני לא בטוחה שהסיפור היה ממש ככה... זה בערך מה שאמא שלי זוכרת.... (כיום אני מצטערת על זה שלא זרקתי אותה באמת... סתם..)

צחוקים..

יעל.

איזה אחות אוהבת..תאמיני לי לכל אחד יש תרגעים שבא לדורוש=]
ו לזרוק את אחותו..פחחחחחחחחחחח...
כשאחי הקטן היה קצת יותר קטן...~אורית~

נעלתי לו פעם אחת סנדלים ואמאתי לו: "הסנדלים האלה גדולות עליך..."

והוא בתמימותו עונה לי: "נכון כי אני גדול!"

חחחח איזה חמוד!!עדיה
הנה יציאה עכשיווית של אחי הקטןעינב

אנחנו עכשיו אצל סבא וסבתא, ואנחנו עוד שניה עפים מכאן, אז הוא אמר לאמא שלי: "טוב, נו. אני מסכים לכם שאתם תלכו ואנחנו נישאר כאן". כן? רוצה לספר לי על זה?

חמוד.ארגמן
איזה חמודים כל הילדים הקטנים האלה...אנונימי (פותח)
משהו קטן על עצמיאנונימי (פותח)

אני בערך בגיל שנה אהיתי אוכל אבנים

ואח שלי הגדול (21) היה אוכל את הפינות של הביית  מגיל 1.5 -9  וגם בגיל שנה וחצי היה אוכל אדמה,

ויום אחד אבא שלי שם לו לארוחת צוהורים צלחת אדמה.

הפעם מיסיפורי אחינתיאנונימי (פותח)

מאז שאחיה הקטן נולד היא התחילה להניק את הבובות שלה,

והיא אוכל כדי שיהיה לה חלב כדי להניק את הבובות שלה.

אל תחשבו שהיא כזאת מסתולית היא מזדה אם אמא שלה.

זה מזכיר לי שכשהייתי בת שלושעינב
אחי שמתחתי נולד, ואני הייתי מסתכלת על אמא שלי מניקה. פעם היא נתנה לי לטעום חלב אם, ואני נגעלתי וירקתי את זה החוצה. אמרתי לה שזה מגעיל (חוסר טאקט בהתגלמותו) 
ועכשיו משו חמוד של אחשלי, בכיתה ב'...שובל אור

לפני כמה ימים הוא אמר על משהו 'נו מה נסגר איתו??'..... ואתמול הוא אמר לי 'תרגיעי...'

תודו שזה מתוקי שילד בן 8 מדבר כמו נער עשרה טיפוסי.... הבעסה היחידה היא שהוא כבר לא מסכים לי לנשק אותו, אחרי קטעים כאלה, כי הוא כבר 'גדול'.......

כן, כל הבאסהעינבאחרונה
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך