היי,
לא ממש קשור לנושא של הפורום... אבל עדיין אשמח לקבל מחכמתכם...
אני בן 32, לפני כמה שנים התחילו לי פלשבקים שאבא שלי פגע בי מינית כשהייתי ממש קטן בפגיעות ממש קשות.
הכל היה מודחק לחלוטין כאילו שלא קרה כלום, עד שזה עלה.
מאז שזה עלה אני בטיפולים שונים כי הנפש שלי עברה למצב של חוסר פעולה מוחלט (וזה בלשון המעטה מאד מאד).
אז עכשיו אחרי כמה שנים של טיפולים אני מרגיש ברוך השם הרבה יותר טוב ואולי אפילו עוד מעט מוכן "לחזור לחיים".
הבעיה היא שאני לא יודע מה אני אמור לעשות טכנית.
נעלמתי למשפחה שלי לשנים האלו (הורים, אחים, אחיות ומשפחה מורחבת) והם לא יודעים בדיוק מה קרה.
כמובן שאבא שלי לא טרח להגיד לאף אחד שאולי זה איכשהו קשור אליו.
אני מבין שכנראה אצטרך להגיד את כל הסיפור גם כי יש לי אחיינים וצריך להגן עליהם (עוד לפני שהכל עלה ראיתי אותו מסתכל עליהם במבטים מוזרים) וגם מבחינת הצדק.
השאלה שלי זה... אולי לא שאלה... אני פשוט לא יודע טכנית - אני פשוט מפחד שהאחים ואחיות שלי ינתקו איתי קשר או כי
אבא שלי שהוא מניפולטור על יכחיש הכל, והם נמצאים תחת ה"כישוף" שלו (מי שמבין בדברים האלו מבין מה הכוונה, קשה להסביר למי שלא מכיר, זה כמו שליטה מיסטית על התודעה) או כי אולי אפילו אם איכשהו הוא לא יכחיש או איכשהו אראה להם הרבה דברים שעברתי שיראו מעל כל ספק נורמלי שזה מה שקרה - אבל פשוט טכנית לא יהיו מסוגלים להכיל כזה דבר. הם מאד לא מפותחים מבחינה רגשית / אישית / רוחנית / תודעתית. אפילו לי שאני כן בחור די רגיש וכל זה לקח לי שנים בכלל להודות ביני לבין עצמי בטיפול שכזה דבר קרה. אז איך הם, אם "אנחית" עליהם כזה מידע יוכלו בכלל להכיל כזה דבר??? אני מרגיש שזה מעבר לרמה הרגשית / תודעתית שלהם בלפחות כמה וכמה וכמה רמות.
וגם אם איכשהו יקבלו, אולי היחס שלהם אליי ישתנה לחלוטין, הכל יהפוך להיות כבד כזה או משהו אחר.
היחסים ביני לבין האחים שלי לא עמוקים במיוחד בשום צורה, אבל כן יש קשר (למשל טלפונים מדי פעם), ויש את הקשר של השמחות, מפגשים פה ושם וכדומה. ואני מפחד שכל זה פשוט ייעלם. וכל מי שקצת בקי בדור הזה יודע שזה כבר הופך להיות "מקובל" בחברה - העלמות של אנשים (גוסטינג בלעז). אז כן זה יותר "מקובל" אצל חברים ולא משפחה, אבל גם בתוך משפחה זה יכול לקרות.
"אנשי המקצוע" איתם דיברתי - לא בדיוק קיבלתי מהם תשובה חד משמעית. הבנתי מכל מיני מקומות ופורומים של אנשים שחוו כאלו דברים וסיפרו למשפחה שלהם שבאמת יש פה סיכון ובאמת עלול להיות ניתוק קשר, אולי אפילו לכל החיים...

לגבי אמא שלי - אבא שלי פגע (ובטח עדיין פוגע) בה כל יום בכל מיני סוגי פגיעות ועם השנים היא הלכה והתדרדרה עד שכיום היא לא ממש נורמלית לצערי הרב.
אולי אנסה שוב יש לי בבית. תודה