שאלה..אנונימי (פותח)
איפה אני יכולה למצוא מידע על שירות לאומי בהדרכה במוזיאונים? אם בכלל קיים דבר כזה..

בוודאי שקים דבר כזהאנונימי (פותח)
את נכנסת לפרטים על מקום השירות עצמו ושם כבר הכל יהיה כתוב,גם במהלך הסיירות תוכלי לשאול ולברר.
יש כל מיני:
בית התפוצות בתל אביב[יש שם 3 בנות שירות]
מוזיאון הרצל[שעשיתי שם שנה שעברה,בין 6 ל 8]
מוזיאון בגין[יש 4 לפני דעתי]
יד ושם[יש 10 תקנים בערך]
בית העדות[שאני עושה בו,שגם שייך לאיגוד המדרשות]
מוזיאון בית טרזין[תקן אחד]
מוזיאון מגדל דוד[תקן אחד אם אני לא טועה]
מוזיאון יהדות איטליה
בית אהרונסון בזכרון יעקב
מוזיאון יצחק רבין[4 תקנים]

ובטח יש עוד המון,חוץ מבית העדות כל שאר המקומות לא זקוקים למיונים מוקדמים,תוכלי לבדוק בתקופת הסיירות.

יש גם את בית הגדודים ליד נתניהמשה
הדרכה במוזיאוניםבת עמי שלי
מישי יקרה,
את יכולה למצוא את רשימת כל ההדרכות במוזיאונים תחת ההגדרה "הדרכה לימודית" באתר של בת-עמי.
חלק מהמקומות אמנם לא מוזיאונים גדולים אבל ההדרכות שם הם בהחלט תואמות ודומות להדרכה במוזיאונים.
בנוסף, יש את המוזיאונים דרך שירות במשרד הביטחון.

המון בהצלחה!
המלצה- הדרכה בגבעת התחמושתאנונימי (פותח)
מכירה ש"ל במקום מקסים- הדרכה באתר גבעת התחמושת. אז קצת פרטים:
גבעת התחמושת היתה מוצב ירדני שנכבש במלחמת 6 הימים ע"י לוחמי חטיבת הצנחנים. המוצב הפך לאתר הנצחה ממלכתי ולמוזיאון המוקדשים לציון שחרורה של ירושלים במלחמת 6 הימים ולהנצחת זכרם של 182 הנופלים בקרב לאיחוד ירושלים
בת השירות הינה חלק מצוות ההדרכה של האתר, המקיים מגוון פעילויות לבני נוער, חיילים ומבוגרים, בנושא המערכה על ירושלים בשנים 1967-1948 . בין הפעילויות: סיורים חוויתיים בגבעת התחמושת ובאזור ירושלים, סדנאות וימי עיון. כמו כן , באתר פועל מרכז מידע הכולל ספריה ואריכיון ומאגר מידע בהקמה- גם בהם משתלבת הבת.
שיהיה בהצלחה!
זה לא של משרד הביטחון?אנונימי (פותח)
נראלי שמה היה כתוב שצריך ידע באנגלית-ברמה גבוהה, ואפילו שאני ב5 יח"ל אני לא יודעת לדבר שוטף ממש..
יש שם גם תקנים משרדיים, שימי לב.רחלקהאחרונה
עוד...טכני
מוזאוני עליה לארץ באור יהודה
מוזאון הילדים בחולון
יד ושם בירושלים (תקן יחיד)

ועוד הרבה הרבה...
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך