אז הייתי בחתונה של חברה טובה והייו שם כל החברות שלי והסתכלתי ככה על כולן רובן בהריון בשלב זה או אחר ואני הרגשתי פשוט לא שייכת יש לי ילד אחד שהגיע אחרי שנה ומשהו של נסיוניות ומעקב זקיקים ובדיקות דם והייה לי הריון קשה אמרו לי שיש לו חשד לחור בלב וציסטות במוח שנספגו ברוך השם ובסוף לא הייה חור בלב והכל בסדר הוא בריא ושלם וילד מדהים ובא לי עוד אחד מדהים כזה עוד נס כזה ....וכרגע לא מצליחים לצערי..
והכי הייה לי קשה שחברה הכי טובה שלי בעולם התחתנה לפני 3 וחצי חודשים והיא הגיעה לחתונה ונורא התרגשה לראות אותי היא רצה אלי ואמרה לי לא רציתי להגיד לך בטלפון (למרות שמדברות כמעט כל יום)אני בתחילת חודש שלישי וכולה התלהבה והלב שלי קרס אני הכי מפרגנת לה בעולם אבל פתאום צבט לי נזכרתי בכמה הייה לי קשה אחרי החתונה בלי ילד שנה ומשהו בלי הריון וכולם שואלים כמה זמן אתם נשואים וחוקרים לי את הבטן חברים של בעלי ושלי שהתחתנו הרבה אחרינו כבר עם ילד שני ואני אפילו לא בהריון שני ...
ןפשוט נשרף לי הלב אני רוצה גם ...אני יודעת שלא לקחתם לי שזה לא על חשבוני אבל כאילו לכולם קל ורק לי לא הולך 2 גיסות שלי בהריון אחת בהריון שלישי אחת בהריון שמיני ...
קשה לי ואין לי אף אחד לחלוק איתו חוץ מבעלי שגם ככה קשה לו ומנסה לשחק אותה שזה לא מזיז לו שיש לכולם ואולי באמת זה מזיז רק לי אולי רק אני הדפוקה... מתמודדת גם עם חרדות קשות בנוסף ופתאום הכל יותר מידי כזה...
בקיצור צריכה בעיקר חיבוק ועידוד
אין עליכן